SACCSIV – blog ortodox

Fatuca cu microfon: “In vest pensionarii merg in excursii in strainatate. In Romania au ajuns sa mearga la biserica”

Posted in MASS-MEDIA, ORTODOXIE by saccsiv on decembrie 6, 2010

   Asta a debitat azi o tanara reporterita, dupa care i-a luat la rand pe pensionarii de la coada, caci tema emisiunii era: pensiile.

   Si intrebati fiind “ce pensie aveti?” si “cum va descurcati?”, oamenii raspundeau “atatea milioane” si “foarte greu”.

   Nu i-a intrebat nimic despre sarbatoarea de azi … Si nici ei n-au zis nimic.

   Asta e mass-media. Cititi va rog si :

„FOREIGN POLICY”: „Pe un om care a trăit întreaga viață în interiorul unei peșteri nu-l poți trage brutal la lumină, pentru că va orbi. În special dacă este preot ortodox” …

Cica DEZBATERE „FOREIGN POLICY”: Daca am fi protestanti, Romania ar fi mai dezvoltata. ORTODOXIA ne trage in jos …

Anti crestinismul revistei TABU nu are limite …

Categoria „BATRAN DEGEABA” – Istoricul Neagu DJUVARA: „ROMANIA A RAMAS IN URMA FIINDCA E ORTODOXA”

Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …

In seria „REALITATEA.NET vă prezintă conspiraţii celebre” aflati despre inexistenta lui IISUS HRISTOS, a NOII ORDINI MONDIALE, a EVREILOR bogati, dar si despre existenta EXTRATERESTRILOR …

La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …

“REALITATEA TV” despre parintele ILIE LACATUSU: „pupatul oaselor sfinte poate fi o soluţie pentru ieşirea din criză? Da, cu condiţia să fii proprietarul moaştelor!”

VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, aleg Route 66”

VIDEO: A inceput campania media pentru acceptarea femeilor la MANASTIREA FRASINEI?

VIDEO: ANTI CRESTINISM la Antena 3

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 6, 2010 at 5:52 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ana said, on decembrie 6, 2010 at 6:18 pm

    Este o inculta, chiar proasta pot sa spun, daca i-a iesit asemenea perla pe gura.

    Apreciat de 1 persoană

  3. fanu said, on decembrie 6, 2010 at 6:43 pm

    Dumnezeu să i lumineze mintea şi să o scoată din iluminarea artificială de care suferă, sărmana

    Apreciat de 1 persoană

  4. muttley said, on decembrie 6, 2010 at 6:54 pm

    Va supun atentiei ceva ce mi s-a parut foarte interesant.La emisiunea Codul lui Oreste din data de 26.11.2010,invitat a fost generalul Emil Strainu.Acesta a precizat in cursul emisiunii ca a participat la o „reuniune stiintifica la nivel zero”(nu a dezvaluit unde a avut loc,cand si cine a participat),in care una din problemele discutate a fost daca este adevarat ca se doreste reducerea populatiei planetei la mai putin de 1 miliard locuitori.Raspunsul a fost ca da,se doreste si se urmareste acest lucru,existand si argumente.Generalul a mai precizat ca existe tehnologii peste puterea noastra de intelegere dar care sunt tinute secrete,urmand a fi dezvaluite daca se ajunge la atingerea acestui deziderat.
    De asemenea,Oreste a vrut sa aduca in discutie tema Codex-ului Alimentairus,la care generalul Emil Strainu a refuzatsa faca orice fel de comantariu.Oare de ce?
    S-au mai facut niste referiri incredibile la experimentul de la Geneva si multe altele.
    Puteti urmari emisiunea pe coduluioreste.com

    Apreciat de 1 persoană

    • natalia said, on decembrie 6, 2010 at 9:04 pm

      La emisiunea aceea se spun unele lucruri interesante dar atentie Oreste e anticrestin si are o agenda de tip New age,deci nu trebuie sa luam de bune tot ce spune el si invitatii lui.Informatiile care le-a spus despre populatie,tehnici de control,Geneva sunt reale probabil insa totusi personajul trebuie urmarit cu discernamant,el face propaganda pozitiva masonilor printre altele e lucru stiut.EMISIUNEA LUI NE CHEAMA LA LUPTA IMPOTRIVA FALSEI ORDINI MONDIALE DEPRE CARE -SA SRIS PE ACEST BLOG DECI TERBUIE PRIVIT CU O ANUMITA RETINERE.Mie Codul lui Oreste mi se pare a chestie gen Wikileaks.

      Apreciat de 1 persoană

  5. alex said, on decembrie 6, 2010 at 7:35 pm

    bai saccsiv tu esti cam dus de acasa, ii tragi numai cu aiurelile pe situl asta al tau, crezi ca toata lumea e habotnica ca tine ?

    Apreciază

    • fanu said, on decembrie 6, 2010 at 8:32 pm

      bă, „alex” oricum eşti un anonim, de ce nu îţi dai tu numele şi postezi aşa aiurea n pagină?

      Apreciază

    • tataia said, on decembrie 6, 2010 at 11:02 pm

      In primul rind „habotnic” este un termen peiorativ. Am mai spus-o in repetate rinduri pe acest blog si vad ca unii ca tine ma fac sa ma repet la nesfirsit. Incerca sa iti expui ideile mai intii de toate fara a folosi termeni peiorativi la adresa lui saccsiv si a noastra. In acest fel vom putea avea un dialog.

      Apreciat de 1 persoană

    • alex said, on decembrie 7, 2010 at 12:29 am

      Si eu sunt tot un Alex, si am postat si eu cateva comentarii pe acest blog pentru ca m-am regasit in articolele publicate. Dorinta mea a fost ca prin comentarile mele sa ma fac partas la o rezistenta anti-sistem, si nicidecum sa incerc perfid sa subminez autoritatea administratorului acestui blog.
      Din pacate, se pare ca pe bloguri exista aceasta posibilitate ca mai multe persoane sa posteze comentarii avand acelasi nick.
      Nu stiu daca au mai fost sau mai sunt cazuri asemanatoare pe acest blog cand persoane diferite folosesc acelasi nume, dar nu sunt acelasi Alex care a incercat sa-l denigreze pe Sacciv”s.

      Am citit pe undeva ceva de genul ca unii recurg la urlete pentru a face liniste, si in antiteza, ma gandeam ca daca eu dresc sa ma implic intr-o lupta care sa aiba ca finalitate respectarea intimitatii personale a omului, voi fi nevoit sa ma expun, dar se pare ca solutii lumesti nu exista si in final sunt nevoit sa zbier ca sa se faca liniste.
      Tocmai dorinta mea de a lua atitudine impotriva numerotarii oamenilor cu coduri de bare prin biometrie, pentru respectarea intimitatii individuale, am ajuns sa o pervertesc singur, cad emit pretentii sa fim recunoscuti personal.

      Apreciază

  6. Aurora said, on decembrie 6, 2010 at 7:58 pm

    @alex, du-te pe alt blog, nu te-a invitat nimeni pe aici. Noi, cei care ii impartasim ideile lui Saccsiv, nu iti permitem sa-l faci ‘habotnic’ pt. ca ne faci si pe noi. Ateii ca tine n-au ce sa caute pe bloguri crestine. Daca ai chef de vorba iti gasesti corespondenti oriunde, dar nu aici. Deci drum bun !

    Apreciat de 1 persoană

  7. natalia said, on decembrie 6, 2010 at 8:02 pm

    Oamenii cu creierul spalat de iluziile desarte ale acestei societati mereu in tranzitie dupa 89′ ajung sa creada ca mersul al Biserica se datoareaza numai saraciei,inculturii sau poate este singurul mod in care batranii mai pot socializa.Da asa gandeste multa lume tanara ca mersul la Biserica e ceva anost si inutil…asta pt ne-am cam indepartat prea mult de trairea ortodixiei autentice.Dictatura comunista si-a cam indeplinit misiunea muradara,antihristica.Multi tineri pur si simplu au de-a dreptul aversiune fata de biserica,atunci cand vad preoti sau aud cantari religioase…le vine aproape imposibil sa intre sa se roage in liniste in Biserica …Cu cat te idepartezi mai mult cu atat iti vine mai greu sa revii la Hristos.Nu e numai vina lor,asa cum cred ca acea reporterita putin cam necitita…necultivata nu vreau sa cred din prima ca e proasta…tanara respectiva probabil nu a primit o educatie religioasa in familie…sau pur si simplu nu i-a venit momentul ca sa se intoarca la Hristos.Multi tineri vazand „babele habotnice” la biserica se scarbesc…de aici imi dau seama ca multi nu au respect nu nunmai fata de Biserica cat nici fata de batrani…pe umarul carora plang acu televiziunile…si de fapt nu mai au respect nici fata de tot ce in seamna romanism in general.Nu mai au respect fata de neam ,tara,…deci de unde sa mai respecte religia majoritara…vor toti sa plece in lumea civilizata sa faca cat mai multi bani…Tara asta intr-adevar a fost supusa unui experiment insa nu cred ca reusit chiar 100% ,mai sunt tineri ca merg la biserici,mai sunt oameni capabili sa isi aleaga singuri destinul prin jerfta si crezul lor crestin.
    Eu mai am o ipoteza…poate domnisoara respectiva nu a scapat remarca asa intamplator…poate a primit niste indicatii pe linie de mogul.De ce n-ar avea si cei mici partitura lor de cantat alaturi Badea,Stan,Bendeac etc.?Pai ni se serveste pe televizoare anticrestinism de dimineata,la pranz si seara.Dar nu ma doare atat afirmatia respectiva inepta cat faptul ca fratii nostri crestini nici macar nu sesizeaza aceste atacuri subtile sub centura …zic ca nu e mare lucru,ca nu trebuie sa ne batem capu cu asta ca nimeni nu o sa ne faca sa ne pierdem credinta.Dar atacul vine insidios,cu viclenie nu frontal ca inainte in comunism.Sa ne rugam Domnului pentru tara.Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Adrian.I said, on decembrie 6, 2010 at 9:06 pm

    @muttley. Am vazut si eu mai demult pe net un video, cu un fost mason, sau un om mare din sistem, nu mai stiu exact cine era si spunea ca elitele au o tehnologie cu aproape 50 de ani mai avansata decat cea care este prezentata de mass media, sau vazuta de noi.Chiar tind sa-i dau dreptate lui Strainu.

    Apreciază

  9. Adrian.I said, on decembrie 6, 2010 at 9:45 pm

    Saccsiv, ce zici de mizeria asta http://www.gandul.info/reportaj/fascinatia-pentru-moaste-de-ce-isi-freaca-romanii-portofelele-de-racla-7785550
    Am auzit-o la Badea in emisiune, alt destept.

    Apreciază

  10. kosk said, on decembrie 6, 2010 at 9:56 pm

    pai la antene daca nu esti sectant (ca Gadea&co) sau ateu(ca Badea&co) n-ai sanse…

    Apreciat de 1 persoană

  11. […] Fatuca cu microfon: “In vest pensionarii merg in excursii in strainatate. In Romania au ajuns sa m… […]

    Apreciază

  12. […] Fatuca cu microfon: “In vest pensionarii merg in excursii in strainatate. In Romania au ajuns sa m… […]

    Apreciază

  13. gherasim said, on decembrie 7, 2010 at 9:37 am

    si care or fi mai castigati, cei din vest sau cei de aici? ea ne judeca dupa valorile ei, pur lumesti si pur materiale. Noi vedem o existenta dincolo de asta, una care ne implineste si ne desavarseste, daca la randu-ne implinim aici anumite recomandari/porunci. Asadar, ei nu ne pot judeca dupa valorile lor, in care noi nu credem, iar noi, cel mult, putem sa-i compatimim stiindu-i rataciti sau, ne limitam la a nu-i judeca, nefiind de aceasi credinta cu noi. Ei au aici toata puterea data de o lume straina de Hristos: presa, institutii, mijloace de existenta (afaceri). In cealalta lume vom fi noi la puterea Hristos. Insa noi nu ne vom ocupa acolo de razbunare ci de rugaciune

    Apreciază

  14. GANDUL ZILEI « CER SI PAMANT ROMANESC said, on decembrie 7, 2010 at 9:41 am

    […] O perla a unei fatuci care isi zice…”reporter”: […]

    Apreciază

  15. seraf said, on decembrie 7, 2010 at 10:21 am

    In urma cu un an sau doi am auzit o astfel de „fatuca” zicand ca in data de 15 August „sarbatorim trecerea in nefiinta a Maicii Domnului”! Doamne fereste!

    Apreciat de 1 persoană

  16. Dan Tanasescu said, on decembrie 7, 2010 at 10:36 am

    @natalia: Foarte bine ai spus!

    Apreciat de 1 persoană

  17. […] Fatuca cu microfon: “In vest pensionarii merg in excursii in strainatate. In Romania au ajuns sa m… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.