SACCSIV – blog ortodox

PRECEDENT PERICULOS INTR-O SOCIETATE CRIMINALA: Un ginecolog, obligat la despagubiri pentru nasterea unui copil cu sindromul Down …

Posted in avort, SINDROMUL DOWN by saccsiv on mai 16, 2011

Citez din articolul Premieră: Un ginecolog, obligat la despăgubiri pentru naşterea unui copil cu sindromul Down:

O sentinţă pronunţată, la sfârşitul anului trecut, de Judecătoria Timişoara ar putea intra în istoria justiţiei bănăţene, în cazul în care în viitorul apropiat nu va fi desfiinţată de instanţele de apel sau recurs.

Un medic primar ginecolog este obligat să plătească unei paciente despăgubiri civile în valoare de 10.000 de lei. Paradoxal, sentinţa a nemultumit ambele tabere, care au declarat apel.
Reclamanţii cer mai mulţi bani, respectiv 48.000 de lei, reprezentând daune materiale şi morale, iar parâta solicită casarea sentinţei instanţei de fond, rejudecarea dosarului şi respingerea acţiunii ca nefondată. Procesul este pe rolul Tribunalului Timiş, iar dupa trei amânări consecutive ale dezbaterilor, următorul termen este fixat pentru data de 25 mai, potrivit opiniatimisoarei.ro.
În actele depuse la dosar, Mihaela-Ribana Rosculescu spune că, dacă ar fi fost avertizată că urmează să nasca un copil cu malformaţii, ar fi ales calea întreruperii de sarcină. „Dacă dr. Maria-Olimpia Oprea mi-ar fi adus la cunoştinţă ca exista o probabilitate extrem de mare de a aduce pe lume un copil cu sindrom Down, nu mi-aş fi asumat riscul de a aduce pe lume un copil care sufera de o asemenea malformaţie congenitală. (…)Prejudiciul material este reprezentat de tratamentele costisitoare pe care trebuie să le suportam pentru ameliorarea stării de sănătate a fiicei noastre”, susţine reclamanta.
În apararea sa, dr. Maria-Olimpia Oprea susţine ca reclamanta a fost inştiinţată asupra rezultatelor analizelor medicale, a triplului test şi a riscurilor amiocentezei, dar ca nu s-au înregistrat aceste convorbiri pentru a putea fi aduse ca proba în instanţă. „Chiar şi în condiţiile în care s-ar fi efectuat amniocenteza, care este o investigaţie invazivă şi presupune extragerea unui lichid amniotic prin puncţia peretelui abdominal, a uterului şi a pungii amniotice, iar rezultatul acesteia ar fi indicat existenta sindromului Down la fat, avortul nu era legal. Amniocenteza se efectuează la 16 săptămâni de sarcină, rezultatul durează 2 săptămâni, deci sarcina s-ar fi putut întrerupe la 18 săptămâni şi ar fi constituit infracţiune”, spune medicul ginecolog, evidenţiind faptul că în cazul în care ar fi efectuat avortul s-ar fi expus la o condamnare penală cuprinsa între 6 luni şi 3 ani de inchisoare.

Comentariu saccsiv:

   In ce hal a ajuns omul. Cum au ajuns sa-l subtobitoceasca slugoii dracului … Ai Down, trebuie sa fi ucis. Iar crima este invelita intr-un staniol pe care scrie: iubire de oameni.

Azi ii ucidem pe cei cu Down. Maine pe cei schiopi. Poimaine pe cine?

Sa ne amintim si de cazul de la Giulesti. Tot cu Down:

Am devenit o societate de tip „SA UCIDEM PE CEI SLABI”. Azi iubim avorturile, maine ce vom iubi? Despre crima de la maternitatea Giulesti

CREDINTA? IN CE? Femeia care a avortat: “Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”. Cica a avut binecuvantarea duhovnicului …

Pe de alta parte, per ansambul, s-ar parea ca este o miscare de maestrii a ELITELOR, slugoii diavolului. Ei creaza probleme:

Exista o legatura intre VACCINURI si SINDROMUL DOWN?

   Apoi dracii vin serpeste cu solutiile de tip: sa-i ucidem.

Sa ne amintim de exemplu ca:

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Probabil ca n-a vrut sa se scape, dar evident stie care e macabrul adevar: vaccinarea ucide direct sau creaza probleme ce-i determina pe oameni sa-si ucida copii …

Si totul deoarece se merge dupa un plan:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 16, 2011 at 5:08 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on mai 16, 2011 at 5:16 pm

    off topic

    Cade si Spania ???

    Signals Spain may seek bailout spelling disaster for eurozone
    http://rt.com/news/spain-bailout-eurozone-disaster/

    Apreciază

  3. Ioan C. said, on mai 16, 2011 at 5:23 pm

    Pesemne ca unii medici au uitat porunca: ” Să nu ucizi!” ( Iesirea 20, 13) si iarasi
    ” şi ştiţi că orice ucigaş de oameni nu are viaţă veşnică, dăinuitoare în El. ” ( Ioan 3, 15).

    Apreciază

  4. oarecare said, on mai 16, 2011 at 6:05 pm

    Coincidenta sau nu ginecologul la toate cele trei sarcini a insistat sa facem analizele de down, tot in Timisoara… o fi ceva nou impus, nu stiu dar ma voi documenta, oricum am decis sa nu le mai facem, asa a spus si duhovnicul, ne vom lasa in seama Lui Dumnezeu.

    Apreciază

    • daniela said, on mai 16, 2011 at 7:11 pm

      ce e acolo se numeste memorie genetica, spunea Pr Arseni Boca si o spun si anumiti doctori ca daca o femei inainte de casatorie are mai multe relatii cu mai multi barbati, ii ramane in corp memoria genetica a barbatului respectiv de la spermatozoizi. nu ma pricep la medicina dar asta este o cauza a bolilor noi care apar la copii, agitatia pe care alte generatii nu au avut-o si multe altele.
      mai multe poti afla de aici
      http://www.trilulilu.ro/mihaioana/e26efb3d2efc04

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 16, 2011 at 7:20 pm

        VIDEO: TELEGONIA – explicatia aparitiei corciturilor? IMPORTANTA VIRGINITATII …

        https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/30/video-telegonia-%E2%80%93-explicatia-aparitiei-corciturilor-importanta-virginitatii/

        Apreciază

      • Marius said, on mai 16, 2011 at 8:53 pm

        Din ce stiam, telegonia ca teorie stiintifica a fost demonstrata deja ca fiind gresita.

        Apreciază

      • Ciprian said, on mai 16, 2011 at 11:25 pm

        Vezi commenturile de la articolul despre telegonie si vei vedea inca o marturie de la noi, din Romania. De ce se prefera animalele cu pedigree la reproducere, neimperecheae cu alte rase … adica la animale se stie dar la oameni se poate…

        Apreciază

      • Marius said, on mai 17, 2011 at 8:00 am

        Aberatiile care apar din cand in cand pot avea diverse cauze. Dupa mine, imoralitatea prezentului si problemele pe care le produce sunt oricum foarte evidente, e inutila si chiar paguboasa aducerea in discutuie a unor asa-zise teorii stiintifice aberante, precum telegonia.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 17, 2011 at 2:27 pm

        Da..doar ca din pacate nu e deloc aberanta. Si mai ales CUM s-a DEMONSTRAT ca acesta „teorie stiintifica” e falsa? Genetica din ziua de azi nu stie nimic. „Stiinta” din zilele noastre nu stie nimic. S-a „demonstrat” ca e falsa pornind de la o premiza falsa si anume aceea ca omul este doar materie (corp fizic), nu s-a luat in calcul nici o clipa ce se intimpa in corpul spiritual (eteric) in timpul actului sexual la oameni. Bine acum eu unul NU STIU daca acesta este cauza pentru care „demonstratia stiintifica” a inexistentei telegoniei este falsa, dar este o dovada cit se poate de simpla a faptul ca genetica umana nu poate da teorii valide atita timp cit pleaca de la premise false. Se stie clar la animale ca daca o catea de rasa spre exemplu se imperecheaza cu un mascul maidanez, poate avea unele progenituri corcite chir si la urmatoarele monte care au fost efectuate ulterior cu masculi de rasa.

        Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on mai 16, 2011 at 6:23 pm

    Poate ar trebui sa luam aminte la viata Sfantului Cristofor acela care avea cap de lup. Asadar noi poate vedem un monstru in pantece dar el poate fi un mare sfant. Noi incercam sa ne debarasam de copiii deformati dar nu ne dam seama ca acestia ne sunt dati tocmai pentru pacatele noastre. Dar noi nu vrem sa ne spalam pacatele. Si cine fuge de cruce fuge de Dumnezeu.

    Apreciază

  6. nea Anderthal said, on mai 16, 2011 at 6:31 pm

    off topic
    Ce ziceti de asta?

    http://www.barilochenazi.com.ar/english/index.html

    Apreciază

  7. Cosmin S. said, on mai 16, 2011 at 7:45 pm

    Mare atentie la vaccinurile care li se recomanda gravidelor.

    Este posibil ca aceste vaccinuri sa provoace chiar ele sindromul down sau orice altceva.
    Oricum vaccinurile sunt arma biochimica suprema. Un cocteil de proteine straine dubioase din tesuturi canceroase si fetusi avortati, zeama de creier de sobolan, mercur si aluminiu, antibiotice, formaldehida, samd. Iar cine crede ca asa ceva e bun pentru sanatate, inseamna ca e lobotomizat.

    Razboiul s-a mutat in terenul gravidelor si nou-nascutilor. Ei sunt tinta suprema.
    Mi-a parvenit zilele trecute o stire, s-a dat la tv, cum ca Urâciunea iudEuropeana vine in „sprijinul” gravidelor din România. Femeile gravide si copiii vor primi gratuit niste vaccinuri care sa ii protejeze de nu stiu ce, plus profilaxia carentei de fier, etc si alte bâiguieli.

    Atenitie la ce vine ca ajutor sau ca gratuit de la UE. Gratuit nu vine decat boala, suferinta, saracia si moartea. De la UE numai la asta sa ne asteptam.

    La gravide li se mai recomanda niste suplimente, „profilactic”. Printre care si Elevit, un supliment care cica previne malformatiile. Este produs de Bayer-membra IG Farben. O corporatie cel putin dubioasa, mai ales ca stim cine le sunt stapanii si ce intentii au.

    Nu recomand vizitele la medic decat in cazuri de mare urgenta sau de carente grave si nu oriunde ci vorbit dinainte.

    Analizele pentru gravide sunt de fapt o capcana, de cele mai multe ori mortala.
    Niste scamatorii de laborator venite de la OMS.
    Testul hiv, RH, dublu triplu multiplu etc test, hepatita, amniocenteza, morfologie fetala, si alte alea nu au nici un rost. Sunt create in scop ucigas pentru femeie si pentru copil.

    Hiv nu exista, rh este o baiguiala, triplutest si amniocenteza, quasi-inutile, hepatita la fel.
    Peste tot abunda teroarea malformatiilor. In literatura de „specialitate” si in cea dedicata acestor subiecte, oamenii sunt terorizati cu boli imaginare. Da, imaginare.
    Ele exista dar apar numai dupa vizitele la medic. Cu cat mai dese si mai lungi cu atat mai mari sansele de malformatii.

    Femeile cele mai speriate de copii malformati si de boli sunt tocmai cele care merg cel mai des la medic chiar daca nu le doare nimic. Ele se indoapa cu toate vaccinurile si toate suplimentele si ele sunt dispuse sa faca chiar si avort daca planeaza vreo suspiciune de malformatie.
    Aceasta se datoreaza indoctrinarii prin tv si prin literatura „oficiala” „politic corecta” dedicata problemelor de sanatate, dar si medicii contribuie din plin la teroarea aceasta.

    Postez un fragment pe care eu l-am gasit cel putin interesant in legatura cu scopurile si efectele vaccinarii:
    „…specialistul în vaccinare francez Dr. J. Kalmar spunea că: „Prin vaccinare vor fi induse schimbări de caracter unor întregi generaţii; va fi modificată puterea de concentrare şi de capacitate critică, iritabilitatea şi angoasele vor fi puternic amplificate. Prin aceasta va fi influenţat comportamentul, obţinându-se oameni care nu vor mai fi interesaţi de aproape nimic, care vor prefera izolarea şi vor suferi de angoase.“ Cu alte cuvinte, oameni uşor de „condus“ într-o societate globalizată condusă de un guvern mondial.

    Oare asta se urmăreşte prin vaccinare, sub masca bunelor intenţii de a ne imuniza contra a ceea ce nu prezintă pericol? Noi ne vom vaccina copii, care vor deveni aşa cum descrie Dr. Kalmar mai sus? Nu de mult a putut fi citită ştirea conform căreia Obama nu a permis vaccinarea copilor lui! Aha! Copii noştii vor fi nişte prostănaci autişti, iar ai lor, chiar dacă vor fi nişte tonţi , tot îi vor putea conduce pe ai noştii, precum chiorul este împărat în ţara orbilor, nu?

    (Nota Qui bono: Desigur, aceasta este o teorie conspiraţionistă, vor spune mulţi dintre Dumneavoastră! Da, aşa şi este, şi personal nu înclin spre astfel de teorii extreme, dar totuşi, făceţi-mă şi pe mine să înţeleg, ce rost pot avea 30 de vaccinuri diferite (atâtea sunt recomandate în Germania anului 2010) în primii 5 ani de viaţă ai unui copil? Adunci când situaţia este absurdă, ba chiar paranoică, se nasc şi teorii pe măsură!)

    În USA sunt, de mai bine de 60 de ani, efectuate permanent teste pentru a stabili capacitatea tineretului pentru studiu. Analizele acestor teste arată în ultimele decenii rezultate şocante: din 1963 rezultatele testelor scad continuu, atât în ceea ce priveşte capacităţile matematice cît şi cele de vorbire (limbaj), şi aceasta deşi testele sunt din ce în ce mai simple!

    La aceeaşi concluzie ajunge şi armata americană: „Testele efectuate cu recruţii arată că la aceştia capacitatea spirituală este evident sub cea recruţilor din anii 1941-1945. În 1977 a fost efectuată o cercetare „Blue-Ribbon-Panel“ pentru a ferifica cauza scăderii nivelul IQ-ului. Au fost testate 79 de ipoteze diferite, şi nici una dintre ele nu s-a dovedit a mulţumitoare, suficient explicativă. Însă posibilitatea ca vaccinarea să conducă la scăderea IQ-ului nu a fost luată în considerare ca ipoteză.“ (Sursa: Harris L. Coulter: „Impfungen – der Großangriff auf Gehirn und Seele“).

    Între 1960 şi 1980 în USA s-a dublat numărul de copii handicapaţi, iar numărul copiilor cu „handicapuri de activitate“ a crescut de la un milion la două milioane. În doar două decenii! Iar curba agresiunilor şi actelor criminale urmează acelaşi desen!

    Coulter spune în cartea sa: „Copii sunt cărămida din care se construieşte o familie iar mai târziu o societate. Dacă aceştia deja din fragedă copilărie vor prezenta deficienţe, atât dezvoltarea familiei cât şi a societăţii va fi influenţată şi deformată. Dacă 10-20% dintre copii vor prezenta „daune minimale ale creierului“, cum se poate atunci forma şi dezvolta o familie normală? Dacă 10-20% dintre copii nu vor putea să scrie şi să citească, atunci ei vor fi dependenţi doar de televizor! Dacă peste un milion de copii, conform surselor oficiale, se droghează în şcoli, pentru ca astfel să-şi poată ţine în frâu hiperactivitatea, cum se va putea atunci împiedica dezvoltarea şi răspândirea drogurilor? Ambele, atât familia cât şi societatea, sunt victimele vaccinăriilor copiilor. Dacă un stat străin ar face aşa ceva copiilor noştri, i-am declara război. Cine declară însă război autorităţilor subordonate medicinei şcolastice, care fac aceste lucruri cu copii, familiile şi societatea noastră?“”
    sursa: http://quibono.net/dezastrul_medicinei_.html.

    Este exact asa cum spune Dr. J. Kalmar. Au mai spus-o si altii:

    Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

    “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

    “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “
    ………………………………..
    Chiar eu am vazut copii isterici la doar 2 ani, care abia vorbea dar injurau la perfectie.
    Asa incep lucrurile: niste vaccinuri la nou nascuti, apoi niste sucuri cu E-uri si niste ciocolata, niste televizor cu desene animalico-satanice si e gata noul om, noul caracter al noii dezordini mondiale.
    Daca fetitele la 7 ani au ciclu….ce sa mai zici…Stiu cazuri concrete…

    Apreciază

    • Ciprian said, on mai 16, 2011 at 11:34 pm

      Alimentatie+medicatie+pacatele parintilor (stimulate de catre „elite”)=degenerarea neamurilor

      Poti citi Ridicarea Casatoriei la Inaltimea de Taina scrisa de Parintele Arsenie Boca si vei intelege cercurile vicioase in care se scalda intreaga omenire datorita pacatelor si neispasirii acestora prin smerita Taina a Sfintei Spovedanii…

      Apreciază

    • un student said, on mai 17, 2011 at 11:45 am

      Sindromul Down nu poate fi provocat de un factor ce actioneaza in timpul nasterii deoarece el este prezent inca din momentul conceperii. Defectul apare incepand cu prima celula si se transmite celorlalte. Sunt in schimb multe malformatii care pot apare datorita unor cauze din timpul nasterii. Mai multe detalii despre S Down aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Sindrom_Down.
      Cat despre vaccinurile in timpul sarcinii nu trebuie sa crezi ceva din teroria conspiratiei ca sa iti dai seama ca nu pot fi bune. Cum ar putea fi ele testate? Ce om intreg la cap si-ar lasa sotia sa fie vaccinata in timpul nasterii ca sa se descopere marea cu sarea? Pot fi testate doar in Africa, China, India sau alte zone sarace unde nu protesteaza nimeni. Iar cel ce are atat de putine scrupule sa testeze vaccinuri pe oameni saraci cu siguranta nu va avea nici o mustrare de constiinta sa ascunda un eventual efect advers. Nici macar eu nu m-as vaccina cu ele cu atat mai putin sa imi las vaccinata sotia si in timpul sarcinii. Sunt intradevar cateva virusuri care medicina spune ca pot fi mutagene precum rubeola, dar existenta lui nu cred ca justifica vaccinare in masa. Plus ca nu e singurul, deci daca gandesti ca te-ai vaccinat si esti in siguranta te inseli. Iar datele despre vaciinuri spun ca asigura protectie in relativ putine cazuri si impotriva doar unor serotipuri deci tot nu ai scapat. Este deci un fel de profilaxie aproape inutila (conform datelor pe care le stiu eu din medicina) care poate avea, daca nu chiar are efecte daunatoare. Singura masura profilactica si curativa este tot nadejdea in bunul Dumnezeu.
      Despre Rh dupa cunostintele mele el chiar exista. este prezent la aproximativ 85% din populatia globului. Este o caracteristica a suprafetelor globulelor rosii, precum este si cea din sistemul ABO (adica grupele 0, A, B, AB). Problemele apar intr-o singura situatie, in care mama are Rh negativ (adica nu are antigenul D specific sistemului Rh pe suprafata globulelor rosii) iar copilul din pantece amostenit de la tatal Rh-ul pozitiv. Ca o paranteza tatal daca are rh pozitiv are intre 50%-100% sanse sa transmita copilului, procentul depinde de genele tatalui. Prima nastere la un astfel de caz decurge normal doar ca in timpul travaliului, mama intra in contact cu sangele fatului (adica cu hematiile lui ce au antigenul D) iar sitemul imunitar al mamei recunoaste ca straine hematiile fatului impotriva carora sintetizeaza anticorpi. Acesti anticorpi nu actioneaza la prima nastere deoarece necesita un interval de 1 sapt pana la 4 sapt sa se sintetizeze. Problemele apar la a 2-a nastere deoarece anticorpii sintetizati de mama trec placenta si ajung la fat unde ataca globulele lui rosii pe care le distruge. la aceasta a 2-a nastere fatul are mult de suferit si poate chiar sa moara. La aceste paciente se face un fel de profilaxie. Nu se poate impiedica sangele fatului sa intre in contact cu al mamei pentru ca aceasta sa nu sintetizeze anticorpi dar se poate administra in timpul travaliului anticorpi externi indreptati importiva hematiilor fatului. acestia sunt in cantitate mica si nu fac rau fatului, drept dovada ca acesta nu face anemie hemolitica dupa nastere,dar destui cat sa blocheze hematiile fatului care au ajuns in sangele mamei si astfel sa nu se mai ajunga la sinteza propriilor anticorpi materni. acesti anticorpi se elimina din org in cateva sapt si mama poate avea o noua sarcina normala. IN CONCLUZIE nu cred ca sistemul Rh este o pacaleala pentru ca prin ingrijirea acestor paciente se ajuta la ducerea la termen a cat mai multor nasteri de catre aceeasi mama. astfel sistemul s-ar cam faulta singur…..
      Triplul test ca si amniocenteza e posibil sa faca parte din politica hai sa cautam doar doar om gasi o aparenta cauza sa il avortam. Eu sotiei mele nu cred ca le voi face cand va veni vremea chiar daca medicii sunt obligati sa le recomande.
      Cat despre carenta de fier, din cate stiu eu in medicina se spune ca nevoile de fier ale femeii insarcinate sunt dubel fata de perioada normala. Dar ea mai are si niste rezerve dinainte de nastere, primeste si dezlegare la o alimentatie mai bogata decat normalul. Eu cred ca suplimentele sunt utile doar in cazurile cu adevarat grave, in rest o alimentatie normala si cat mai sanatoasa face totul.
      Cat despre muntele de vaccinuri recomandate…un profesor de boli infectioase spunea ca fiecare om intra in contact cu anumiti agenti biologici (virusuri, bacterii) cei specifici familiei si in general grupului si zonei din care face parte. este imposibil sa ai protectie impotriva tuturor virusurilor sau bacteriilor din lume. De aceea e normal ca daca te duci in India te imbolnavesti cu o gramada de boli ca organismul tau nu le cunoaste. Un alt aspect interesant este faptul ca un factor de risc pentru cancerul de col uterin la femeie este NUMARUL DE PARTENERE SEXUALE ALE BARBATULUI. Altefel spus el aduce in familie virusuri straini familiei care au urmarile stiute. DAR strategia nu este de educare „epidemiologica” a populatiei ipotriva HPV (human papliloma virus) ci de vaccinare importiva lui cu toate ca mai logica este prima varianta. De aceea eu cred ca vaccinarea (cu exceptia unor anumite boli unde beneficiul este intradevar de necontestat cum este variola sau poliomielita – cu toate ca au existat si reactii adverse la VPO) este in cel mai fericit caz polipragmazie iar in cel mai rau…genocid. Cred ca viitorilor mei urmasi le voi face doar vaccinurile obligatorii.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • oarecare said, on mai 17, 2011 at 11:55 am

        Ai grija sa nu devina toate obligatorii… 🙂

        Despre RH ai dreptate al doilea copil a uitat doctorul de ceva analize si a fost anemic si a trebuit vreo 6 luni sa il tot ducem la analize si injectii saracul de el, dar acum, multumim Lui Dumnezeu, e bine.

        Apreciază

      • un student said, on mai 17, 2011 at 12:17 pm

        Eu sper sa ramana doar astea..:). Dar mai e o varianta… sa ramana astea dar sa inchida institulul Cantacuzino unde se mai fac inca pentru ca nu corespunde „standardelor europene” si sa le faca pe undeva prin China… eventual le mai upgradeaza nitel.

        Apreciază

  8. ines said, on mai 16, 2011 at 11:09 pm

    fostii directori s-au mutat in Siberia la iurta… foarte interesant.DE DATA ASTA FILM DOCUMENTAR CU EI in romana

    Apreciază

  9. Raluca said, on mai 17, 2011 at 6:12 am

    Dă clic pentru a accesa (Arsenie%20Boca)%20Cararea%20Imparatiei(1).pdf

    Aici gasiti capitolul „Erediate si spirit”pag. 209 din „Cararea Imparatiei” Parintele Arsenie Boca!!!
    E o prezentare stiintifica in primul rand a fenomenului ereditar si abia apoi una spirituala!(pt. cei care au nelinisti stiintifice)
    Pe Dumnezeu nu-l prosteste nimeni! Cine nu-i asculta Cuvantul suporta consecintele, in mod particular si implicit in mod general, ca neam!

    Apreciază

  10. victor said, on mai 17, 2011 at 6:46 am

    rebranduirea McDonald’s-eliminarea casierilor ,plata numai cu cardul ( sursa -ziarul Gandul)

    Apreciază

  11. Fulger said, on mai 17, 2011 at 4:22 pm

    Adevarat chiar fac ceva pentru , a face pacienta sa avorteze , sindromul Down poate este din vina lor.

    Apreciază

  12. Cosmin S. said, on mai 17, 2011 at 5:45 pm

    un student,

    RH-ul este o scamatorie. Eu nu zic ca RH nu este o caracteristica a tipurilor de sange, ci doar ca se cauta cauze de boli acolo unde nu trebuie. Testul RH la gravida este o cacealma. Si stii de ce?
    Simplu. Incompatibilitatea de RH intre mama si fat, se rezolva de catre medicina scolastica printr-un vaccin.
    Cu un vaccin rezolva „ei” problema RH-ului. Deci e clar.

    Exista teorii „oficiale” despre S. Down, diseminate tot de corporatiile antihristice, ca de altfel despre toate bolile si sindroamele ciudate.

    Lucrurile sunt simple. Ca sa nu te imbolnavesti, trebuie sa stai departe de medici. Iar daca ai probleme, faci studiu, dar nu rasfoind teoriile oficiale aparute la primul clic pe net.

    HIV, HPV, HCV, nu exista. Nu exista virusi, de nici un fel. Exista stari de boala, dar nu virusii sunt cauza.

    http://www.quibono.net/virus-mania.html
    http://www.quibono.net/62.html
    http://www.quibono.net/61.html

    Apreciază

  13. Cosmin S. said, on mai 17, 2011 at 5:49 pm

    oarecare,
    Ti-au injectat astia copilul in primele 2 ore dupa nastere. De asta era anemic. A venit neonatologa si l-a vaccinat imediat dupa nastere. Bine ca a scapat numai cu atat.

    Apreciază

  14. […] PRECEDENT PERICULOS INTR-O SOCIETATE CRIMINALA: Un ginecolog, obligat la despagubiri pentru nasterea… […]

    Apreciază

  15. […] PRECEDENT PERICULOS INTR-O SOCIETATE CRIMINALA: Un ginecolog, obligat la despagubiri pentru nasterea… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.