SACCSIV – blog ortodox

CREDINTA? IN CE? Femeia care a avortat: „Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”. Cica a avut binecuvantarea duhovnicului …

Posted in avort by saccsiv on aprilie 17, 2011

Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul ASTROLOGIA BIBLICA – inca o ratacire. Asta e cu ingeri ai zodiilor si cu Serafimi ai … norocului:

halucinant: spalare la creier, maxima. Mama copilului avortat, crede ca si-a trimis copilul in Rai, si eventual si pe ea pt asta? in loc sa spuna ca s-a alungat pe sine la marginea prapastiei dinspre iad, iar pe copilul nebotezat nu se stie unde…, prin acel avort.

Iata si articolul mentionat „Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”:

INTERVIU EXCLUSIV. Liliana Ghimpeţeanu, femeia ajutată de soţ să avorteze la Maternitatea Giuleşti, povesteşte cum a hotărât să renunţe, pentru a-l scuti de chinuri, la copilul pe care l-a aşteptat 10 ani.

MOTIVAȚIE
Liliana spune că a ales să-și povestească drama pe care a trăit-o, în speranța că gravidele nu vor mai fi bătaia de joc a unui sistem medical șubred

Îi este teamă de medici, de spitale, de oameni şi încă mai aude scâncetul copilului la care a renunţat cu inima îndoită. Liliana Ghimpeţeanu, femeia care în urmă cu trei săptămâni a fost ajutată de soţ să avorteze într-un salon mizer din Maternitatea Giuleşti, şi a cărei poveste a fost prezentată în ediţia EVZ de luni, a trecut din şoc în şoc în ultimele şase luni: a aflat că este însărcinată după zece ani de aşteptări, şi, ulterior, că va naşte un copil malformat.

După ce „s-a perpelit” în propriile gânduri negre, a hotărât să-şi scutească copilul de chinuri şi să renunţe la el cât mai putea. Femeia povesteşte pentru prima dată ce a fost în sufletul ei atunci când s-a hotărât să renunţe la copilul pe care îl aşteptase zece ani şi cum a umilit- o medicul musulman în noaptea avortului.

„A fost un miracol când am aflat că sunt însărcinată”
EVZ: Cum vă simţiţi acum, după trei săptămâni de la incident?
Liliana Ghimpeţeanu: Eu am suferit şi sufăr foarte mult. Am rămas temătoare, sunt speriată, mi-e frică de oameni, mă sperii la cel mai mic zgomot, izbucnesc des în plâns, visez urât, mi-e frică să stau singură în casă, să merg pe stradă. Îmi apare mereu în cap imaginea sumbră a acelei nopţi.
Vă doreaţi mult copilul acesta…

Foarte mult mi-am dorit să rămân gravidă, am încercat cu tratamente… în zadar. Anii s-au scurs, medicii mi-au spus că sunt sterilă, noi ne-am resemnat, aveam deja o fetiţă de 10 ani, iar acum o jumătate de an, după zece ani, s-a întâmplat ca imediat după moartea soacrei mele să aflu că sunt însărcinată. Nu mi-a venit să cred, era un miracol. Când am ajuns în seara aceea acasă, fiica şi soţul dansau de bucurie, mai ales că fata îşi dorise dintotdeauna un frate, ea şi acum, mare, suferă de singurătate.
M-am îndrăgostit de copil instantaneu, am trecut peste prejudecăţile rudelor care mă apostrofau că nu sunt vremuri de făcut copii, că e criză, sărăcie, că am o vârstă.
Ce a fost în sufletul unei mame care află că bebeluşul pe care îl poartă în pântec se va naşte cu sindromul Down?

Medicul mi-a recomandat un triplu-test care a arătat o suspiciune de sindrom Down şi m-a sfătuit să fac amniocenteza care să confirme sau să infirme. Am întrebat dacă pot să o fac gratuit acolo şi mi-a spus că nu. Când am aflat cât costă (2.000 de lei), am început să batem maternităţile, am trimis cereri peste cereri dacă putem să facem amniocenteza gratuit, dar peste tot ni s-au trântit uşile în nas.
Ajunsesem în luna a şasea când mă sună soţul că a găsit un articol în „Evenimentul zilei” despre Laboratorul Genetic Lab care face o amniocenteză gratuită femeilor cu venit minim. Am trimis actele şi o scrisoare, deşi am fost sceptică că mă vor alege. A doua zi deja mă programaseră. Am sunat la clinică, mi-au zis că rezultatele sunt gata, dar nu mi le pot spune prin telefon. Îmi face rău să retrăiesc momentul când ne-au pus diagnosticul pe masă.
„Am cerut binecuvântarea preotului înainte de avort”
Ce este în sufletul unei mame care trebuie să renunţe la copilul pe care îl aşteptase zece ani? Cum aţi luat hotărârea?

Două zile de la aflarea diagnosticului nici nu ne-am vorbit, ne luam în braţe şi plângeam. Am ştiut de la început că e păcat să luăm viaţa copilului, dar nu am făcut nimic fără voia Domnului. Epuizaţi, am cerut binecuvântarea duhovnicului, care ne-a sfătuit ori să mergem mai departe cu sarcina, ori să fac întrerupere.
Mulţi v-au judecat pentru avort, inclusiv preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae, a spus că sindromul Down nu este motiv de avort terapeutic. Ce le răspundeţi?

Este uşor să critici din birouri, dar nu cred că mă poate critica o mamă, pentru că dacă voiam să iau viaţa acelui copil, nu aşteptam şase luni. Şi atunci m-am interesat ce înseamnă un copil cu sindromul Down, am auzit cazuri şi cazuri de copii, alţii care mor devreme, alţii care o duc până la 50 de ani.
Un copil bolnav are nevoie de îngrijire, e dependent de părinţii lui toată viaţa, e dat la o parte de societate, e stigmatizat, nu se poate bucura de viaţă. Ce viitor poate avea un astfel de copil? Îmi pare rău că nu am putut să fim eroii pe care îi dorea lumea… Dar să nu credeţi că nu am luat în calcul toate posibilităţile.
Ce s-a întâmplat după ce aţi luat totuşi această decizie?

Cu ajutorul celor de la Genetic Lab, am fost programată pentru avort la Maternitatea Giuleşti. Şeful de secţie mi-a vorbit înainte zece minute. Mi-a spus că sunt pe mâini bune cu domnul Tarek. Medicul Tarek mi-a administrat două injecţii care să-mi declanşeze naşterea. Era ora 14.00. La început, şi medicul, şi asistentele veneau să mă întrebe cum mă mai simt, dar a venit noaptea, toţi s-au dus la culcare, au început contracţiile şi stările de rău. Fetele din salon voiau să doarmă, au plecat în alt salon, m-au lăsat singură. Am strigat asistenta şi i-am cerut să-l anunţe pe medic, dar, din acel moment, am rămas singură.
Cum v-aţi simţit singură într-un salon macabru în miez de noapte? Aţi strigat după ajutor?
Nici măcar nu eram într-un sală de naşteri, eram într-un salon ca pe vremea lui Ceauşescu, cu paturi vechi, cu noptiere de fier ca la închisoare, cu pereţii care parcă se prăbuşeau peste mine şi o linişte incredibilă. Doar eu ţipam, mugeam. Nu avem niciun dispozitiv, nici măcar telefon în cameră. L-am sunat pe soţul meu şi la 12 noaptea, şi la 2, şi la 4 şi la 5, continuu îl sunam. Iar la 5 dimineaţa s-a întâmplat totul. Mi s-au rupt membranele şi atunci i-am zis că nu se mai poate, să vină. A trecut de paznici, unul dintre ei a urcat după el în salon şi a privit în timp ce soţul meu a scos copilul. Era plin de sânge. Şi pentru el, cât e de puternic, a fost un şoc teribil. Iar medicul era în uşă, apăruse din senin.
Vă mai amintiţi figura medicului, reacţia lui?

Era speriat. Atunci mi-a mărturisit că e musulman şi nu putea să intervină, că nu-i dă voie religia. În acel moment, am cerut copilul lângă mine. Când au tăiat cordonul ombilical, copilul a început să plângă, mai încet, că era mic, dar i-am auzit plânsul şi am simţit-o când a mişcat lângă piciorul meu.
Sunteţi o femeie credincioasă. Cum v-a ajutat credinţa să treceţi de acest impas?
Simt că nu am făcut nimic fără binecuvântarea preotului, simt că nu am greşit cu nimic în faţa lui Dumnezeu, că mi-am trimis copilul în Rai şi nu l-am lăsat în iadul care îl păştea aici.
Cine consideraţi că este vinovatul principal în acest caz?

Sunt vinovaţi şi asistenta, şi medicul, care s-au dus la culcare.

DEZVĂLUIRE
„Ginecologul Tarek a făcut mereu avorturi”

După apariţia în presă a cazului gravidei abandonate în timpul unui avort la Maternitatea Giuleşti, Colegiul Medicilor din Bucureşti (CMB) s-a autosesizat şi va înceape audierile. Între timp, purtătorul de cuvânt al spitalului, Ciprian Cristescu, a fost destituit din această funcţie. Nu declaraţiile pe care le-a făcut într-o intervenţie TV, acuzatoare la adresa medicului Tarek, au fost motivul, ci evitarea „conflictului de interese”, el însuşi fiind de gardă în acea noapte.
Ginecologul, aşteptat să dea o declaraţie scrisă
Conducerea unităţii urmează să trimită către Administraţia Spitalelor Bucureşti, la începutul săptămânii, raportul scris al celor întâmplate. Managerul unităţii îl aşteaptă pe medicul Tarek Abedou, plecat în acest moment din ţară, pentru a da, la rându-i, o declaraţie „formală”. Ancheta internă s-a încheiat însă şi „nu s-a reţinut nicio vină”.
„În cazul acestor întreruperi de sarcină, procedura trebuie să decurgă fără intervenţia medicului. El trebuie să consulte pacienta la două-trei ore, pentru că riscul de infecţii este mare. Şi placenta trebuie să se elimine singură”, ne-a declarat managerul unităţii, Marcel Moisă. Potrivit acestuia, ginecologul Tarek a semnat un protocol de avort şi a asistat-o pe femeie. „Medicul Tarek nu are probleme de conştiinţă, a făcut şi face avorturi”.
În ceea ce priveşte acuzaţiile pacientei că nu i s-a făcut amniocenteza gratuit, managerul spitalului îi contrazice pe reprezentanţii caselor de asigurări, care spun că aceasta ar fi gratuită. „Doar prelevarea lichidului amniotic e gratuită. Analiza se face în centrele private, pentru că noi nu avem reactivi, aparate scumpe şi nu avem personal specializat”, explică el.
Urmează audieri la Colegiu

Reprezentanţii CMB au demarat o anchetă în acest caz. „Ne-am autosesizat după apariţia cazului în ziar. Cazul trece prin biroul executiv, apoi se declanşează procedura disciplinară şi sunt convocaţi la audieri toţi cei implicaţi, medic, pacient”, ne-a spus Liana Pleş, şef al Departamentului Jurisdicţie al CMB.
DREPTURI LA VEDERE
„Vreau să nu-şi mai bată nimeni joc de gravide”

Soţii Ghimpeţeanu, care vor să apere şi să facă cunoscute drepturile tuturor gravidelor, sunt gata să meargă până în pânzele albe pentru a zdrucina sistemul de sănătate.
„În momentul în care am umblat prin spitale şi căutam un loc unde să fac amniocenteza gratuit, am cunoscut gravide poate şi mai sărace care s-au împrumutat la bancă să facă şirul de analize. Şi acum plătesc ratele. Eu vreau să nu-şi mai bată nimeni joc de gravidele care au dreptul să le facă gratuit, care sunt cazuri sociale. Eu sunt consternată cum mai au tupeul să nege că nu este gratuit, cum se încurcă în declaraţii”, spune Liliana Ghimpeţeanu.
În demersul lor nu urmăresc să obţină foloase materiale, „cum poate cred unii, ci să zdruncinăm puţin sistemul ăsta medical care şchiopătează, să scutim şi alte femei de suferinţe”.

„Evenimentul zilei” a prezentat în premieră cazul medicului Tarek Abedou de la Maternitatea Giuleşti care a abandonat-o pe Liliana Ghimpeţeanu în timpul avortului, pe motiv că nu-i permite religia s-o asiste.

Comentariu saccsiv:

Cam spre asa ceva ne indreptam:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Dupa cum scriam in articolul Am devenit o societate de tip „SA UCIDEM PE CEI SLABI”. Azi iubim avorturile, maine ce vom iubi? Despre crima de la maternitatea Giulesti:

Tatalui si mamei acelei fetite trebuie sa le intre bine in capatani ca sunt niste criminali. Eventual dati cu smirghel pe creieri de catre SISTEM, dar tot criminali sunt.

   Au vrut s-o ucida si nu s-au lasat pana n-au ucis-o. Zic bine cei de la Jurnalul:

cum e posibil ca într-un spital din România să se efectueze un avort atunci când fătul are 6 luni? Chiar dacă o analiză atestă că el ar avea sindrom Down?

Codul Penal prevede, la art.185, că provocarea ilegală a avortului când sarcina are mai mult de 14 săptămâni se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. Noul Cod Penal incriminează avortul terapeutic făcut la peste 24 de săptămâni de sarcină, deoarece se consideră că de atunci fătul e considerat deja persoană, atât părinţii cât şi medicul care acceptă întreruperea de sarcină fiind pasibili de pedeapsă.

Iata ce mai aflam din articolele de acum cateva zile:

Preoţii nu văd însă de ce medicii nu ar fi îndreptăţiţi să-şi păstreze credinţa în sala de operaţii şi să refuze un avort, care „este un păcat strigător la cer. Este mai important să convingem părinţii că avortul e păcat, ca să nu mai punem medicii în astfel de situaţii. Doar în situaţii de urgenţă, când sarcina pune mama în pericol, când copilul este malformat, medicul este obligat să treacă peste religie şi să intervină”, crede preotul Florin Cărămizaru.
   Zice bine pana la un punct preotul, dar apoi greseste fundamental. Il intreb: si daca un copil este malformat trebuie ucis? Doar pentru ca este inca nenascut? I-ar place o viitoare societate nazista in care, prin extensie, si handicapatii deja nascuti sa fie exterminati? Daca l-ar calca un tramvai si ar ramane mutilat, i-ar place sa vina un alt preot sa decreteze anti crestin: să se treacă peste religie şi să se intervină? I-ar place sa fie ucis in chinuri teribile smulgandu-i-se pe viu halci de carne din trup printr-un furtun?

Revenind la articol de fata, cica:

„încă mai aude scâncetul copilului la care a renunţat cu inima îndoită.”

„a hotărât să-şi scutească copilul de chinuri şi să renunţe la el cât mai putea.”

Si daca nu minte, principalul vinovat pentru aceasta crima este un … preot:

„am cerut binecuvântarea duhovnicului, care ne-a sfătuit ori să mergem mai departe cu sarcina, ori să fac întrerupere.”
”Simt că nu am făcut nimic fără binecuvântarea preotului, simt că nu am greşit cu nimic în faţa lui Dumnezeu, că mi-am trimis copilul în Rai şi nu l-am lăsat în iadul care îl păştea aici.”

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 17, 2011 at 2:27 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. nea Anderthal said, on aprilie 17, 2011 at 2:45 pm

    off topic

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=24258

    Apreciază

  3. KTM said, on aprilie 17, 2011 at 2:57 pm

    Acum o suta de ani nu mai erau atatea teste care sa avertizeze medical anticipat .

    Apreciat de 1 persoană

  4. STOP RFID 666 said, on aprilie 17, 2011 at 3:30 pm

    Sindromul dawn nu este un motiv de avort si nici in cazul in care copilul ar fi malformat. Oamenii nu vad ca aceste lucuri ni le da Dumnezeu datorita pacatelor noastre. Este o cruce pe care trebuie sa o ducem dar noi cartim si nu vrem sa o ducem.

    Apreciază

    • KTM said, on aprilie 17, 2011 at 4:57 pm

      Intradevar acest copil cu handicap le-a fost dat acestor oamenii ca o cruce , o cruce care prin greutatea ei specifica ei au refuzat-o . Ceva urat in sufletul lor sau ceva exterior vieti lor va sa se intample , iar prin aceasta suferinta ei ar fi fost iesiti intariti . Dar ei au ales calea cea mai usoara ( asa cum facem si noi tot timpul ) . Cred ca Dumnezeu le-a dat aceasta povara ca s-ai indeparteze de raul din viata lor si de un alt rau mai mare pe care Dumnezeu la vazut atat in ei cat sau in afara lor . AU ALES CALEA LOR SI NU A LUI DUMNEZEU .

      Am inteles ca mai au si o fata de zece ani , ganditiva ca acest copil cu handicapul lui ar fi fost pentru sora lui mai mare o intarire in viata , ar fi invatato ce inseamna grija pt. semenul tau , ar fi invatato ce inseamna suferinta , ar fi invatato dragoste pt. cei slabi etc . COPII SUNT CEI MAI BUNI PROFESORI DAR NOI NU ASCULTAM NICI O DATA CE NE SPUNE DUMNEZEU . Copii cu handicap pot fi numiti mici mucenici care prin suferinta lor ne pot sfinti pe noi si ne pot apropia de Dumnezeu , indepartandune de cele rele .

      Acuma au ramas trei suflete chinuite intr-o casa goala , parintii bantuiti de o vinovatie care ii va urmari nencetat , o copila care nu intelege de ce nu poate se se bucure de un surioara oricum ar fi fost ea .

      Apreciază

  5. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 17, 2011 at 3:31 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  6. Ioan C. said, on aprilie 17, 2011 at 4:07 pm

    Acel copil putea fi trimis la casa de copii. Rusine noua romanilor, ca majoritar ortodocsi, ca permitem avortul ( crima impotriva bebelusilor).

    Apreciază

    • Ioan C. said, on aprilie 17, 2011 at 4:07 pm

      De aia suntem blestemati!

      Apreciază

      • Ioan C. said, on aprilie 17, 2011 at 4:32 pm

        Si in Sfanta Scriptura avortul este o crima:
        ” De se vor bate doi oameni şi vor lovi o femeie însărcinată şi aceasta va lepăda copilul său fără altă vătămare, să se supună cel vinovat la despăgubirea ce o va cere bărbatul acelei femei şi el va trebui să plătească potrivit cu hotărârea judecătorilor.
        Iar de va fi şi altă vătămare, atunci să plătească suflet pentru suflet,
        Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior,
        Arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânătaie pentru vânătaie.”
        ( Iesirea 21, 22- 25).

        Apreciază

  7. studentperole said, on aprilie 17, 2011 at 5:01 pm

    offtopic:
    La manastirea cernica e interzis accesul cu bicicleta in toata zona nu numai in incinta manastirii. Staretul, in marea intelepciune, a decis ca bicicletele sunt mult mai periculoase decat automobilele.

    Cum comentati? de ce conteaza modul in care ajungem la o manastire? Sau se gandesc respectivii ca cei care vin cu bicicleta n-au atatia bani de lasat la manastire ca aia cu masina??

    Apreciază

  8. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 17, 2011 at 5:12 pm

    Apreciază

  9. pavel said, on aprilie 17, 2011 at 6:13 pm

    mi-e mila de bietii oameni, ca nu realizeaza ce grav e sa faci avort.
    mie nu mi se pare ca au avut acordul duhovnicului, ci ca acesta le-a prezentat singurele doua alternative pe care le aveau-” ori mergeti mai departe cu sarcina, ori faceti intrerupere”…
    probabil ca nu trebuia sa pomeneasca a doua posibilitate, dar afirmatia poate fi scoasa din context. nu ne putem baza pe afirmatiile unor parinti bulversati…nu putem fi siguri ca asta e afirmatia duhovnicului. eu nu cred ca exista vreun duhovnic care sa dea un astfel de sfat…

    Apreciază

  10. pavel said, on aprilie 17, 2011 at 6:16 pm

    adica , sigur , era bine sa nu faca a doua afirmatie, dar nu vreau sa judec, nu am dreptul.dar, subliniez, inca o data, nu putem fi siguri ca a afirmat asta intr-adevar

    Apreciază

  11. Cosmin S. said, on aprilie 18, 2011 at 8:07 am

    Poporul nostru este virusat, cum zice si Virgiliu Gheorghe intr-una din conferinte.
    Am fost reeducati si reeducarea continua.

    Mai intai ni l-au scos pe Dumnezeu, iar apoi ne-au umplut mintea cu toate prostiile.

    De exemplu, in manualul de biologie de clasa a VIII-a, avem notiuni generale despre evolutionism, dovezi ale evolutiei vietuitoarelor, originea si evolutia omului..etc. Iar aspectele acestea se trateaza in manuale de zeci de ani. Copiii invata cum omul a evoluat din maimuta, se dau si imagini, ilustratii, etc.

    Dupa ce invata lucrurile acestea la biologie, mai da omul o tura pe discovery si national geografic si afla ca unele animale isi abandoaneaza puii mai slabi, pentru a-i salva pe cei mai sanatosi si mai puternici, ca unele fiare salbatice isi omoara puii mai slabi, ca supravietuiesc doar cei puternici, selectie naturala…etc.

    Si imediat in mintea omului se face o asociere: „bai, stai ca si eu sunt animal (evoluat??!!) doar zice la „carte” ca ma trag din maimutoi, deci sunt animal”.
    Ei, si in felul acesta omul vede Biblia si Biserica, ca pe niste lucruri din alta era, le vede ca pe ceva metaforic. Crediteaza mai mult „stiinta” care ne-a indoctrinat zeci de ani la rand.

    Iar acum vine lovitura de gratie, dupa lungul timp de reeducare, eugenia in forme moderne, care dupa cate vedem este usor acceptata de majoritatea oamenilor.
    Iata asocierile: [manualul de biologie]-[OMUL-animal-evoluat]-[Biblia-„o metafora”]-[selectia naturala-triplu-test-amniocenteza-RH-etc.-avort eugenic- si toata pleiada de nebunii (planificare familiala, contraceptive, avort, triplu-teste, super teste, eutanasie, etc)]

    Dar noi vorbim de eugenie ca si concept, caci in realitate, de cele mai multe ori, se omoara copii cu o sanatate superba.
    De ce? Pentru ca diavolul este cel mai mare diversionist. Si a inventat niste teste ca un fel de ruleta ruseasca. Si dupa ce a reeducat oamenii, ii pune sa se omoare intre ei.

    Acum sa vedem ce este si sindromul acesta down. Circula ceva pe ‘net, dar nu am gasit inca sursa, iata:
    „In 1866 un doctor englez a descoperit o boala ciudata. Copilul afectat avea trasaturi mongoloide. Pentru ca doctorul se numea Down si boala se numeste Sindromul Down. Se banuieste ca sindromul ar fi aparut ca urmare a unei (primei) campanii de vaccinare din Anglia si din lume de fapt la 1796. Sindromul Down este considerat ca fiind prima afectiune congenitala cauzata de vaccin. In Germania primul caz a aparut in 1922 iar azi un copil din 700 se naste cu acest sindrom.”

    Iar pe site-ul: http://www.parinti.com/CeestesindromulDown-articol-85.html
    iata ce se raspunde:
    „..28.05.07: Lucion
    Avind doi copii mici dintre care unul urmeaza sa fie vaccinat prima data la 2 luni mie nu-mi vine deloc sa rid.Revenind la Sindromul Down, mea culpa daca-am gresit cu 2 ani…ironia ta nu-si are rostul.Unii medici sustin ca vaccinurile cauzeaza schimbari genetice ba mai mult aceste schimbari devin transmisibile. Pare logic daca realizam ca majoritatea vaccinurilor sint facute cu tesuturi de la diferite animale (embrioni de gaina, rinichi de maimuta verde etc) sau ca au in compozitie diferite otravuri (aluminiu, mercur, formaldehide etc). Organismul nostru (in special ficatul) face cu greu fata unui transfer de singe/proteine (de la om si aceasi grupa sanguina) daramite unor proteine de origine animala introduse direct in singe.

    Re: Vaccinul?
    ..28.05.07: Cora
    te rog sa-mi dai si mie un link la sursele care sustin ca o boala genetica cum este acest sindrom a fost cauzata de vaccinare… pina nu citesc, nu cred… iar eu am cautat acum citeva zile sa gasesc o legatura intre ceea ce spui tu si nu am reusit… poate mi-a scapat si de asta cer o sursa, dar serioasa, nu ce spune un ametit pe vreun site personal.

    Re: Vaccinul?
    ..01.03.08: annya
    Doamna Cora as vrea sa va povestesc ceva si dupa asta va veti gandi de doua ori inainte sa radeti.Vecina mea are un baietel cu sindromul Down cel mai ciudat e ca mai are 2 copii perfect sanatosi.primul copil la facut la 17 ani pe al doilea la 19 si pe cel mic care sufera de aceasta boala gentetica, la 21 de ani(deci varsta nu a fost un factor care putea afecta sanatatea copilului).Cu 2 saptamani inainte sa ramana insarcinata a 3-a oara a avut nevoie de fisa cu vaccinurile(dadea examenul de bacalaureat) pe care, s-a constatat k ii lipsea vaccinul antirujeolic.Atunci medicul i-a administrat acest vaccin.Cred cu tarie si la ora actuala ca acel vaccin a fost cauza ce a determinat boala celui mic”

    Si aici ceva mai oficial:
    Vaccinarea, contaminarea genetica si oncogeneza la om
    http://quibono.wordpress.com/2010/04/10/vaccinarea-contaminarea-genetica-si-oncogeneza-la-om/
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/04/vaccinarea-contaminarea-genetica-si.html

    Vaccinarea si mutatiile genetice : mobilitatea materialului genetic intre formele de viata
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/10/24/vaccinarea-si-mutatiile-genetice-mobilitatea-materialului/

    Foarte plauzibila teoria de mai sus, luand in considerare ca femeilor insarcinate li se prescriu vaccinuri, unul chiar obligatoriu „in Romania”.

    Apoi testul RH, alta bâiguiala cu aliura stiintifica. Daca se descopera la mamica rh-negativ, iar fatul se presupune ca are rh pozitiv sau invers, mamica va fi vaccinata cu un coteil de substante menite chipurile sa rezolve „problema”. Cititi si va smintiti.

    Apoi ne mai miram cum de se nasc copii cu sindrom down si alte anomalii si apoi dam dreptate diavolului si sistemului medical condus tot de el. Ca uite domle, vezi?, a avut dreptate medicul, rh-ul nu era bun, deci vaccinul……
    Ce sa mai povestim…
    Stiu femei care au avortat dupa amniocenteza datorita procedurii si care in continuare fac amniocenteza si zic ca e ff buna si o recomanda si altor femei….
    A inebunit lupul frate…Daca nu aruncam televizoarele pe geam…ne fac astia KO…
    Doamne ai mila de noi!

    Apreciază

  12. ducas said, on aprilie 18, 2011 at 8:12 am

    Tare mi-e frica ca medicul asta Tarek Abedou o fi vreun evreu mascat in arab .

    Apreciază

  13. Fulger said, on aprilie 18, 2011 at 3:40 pm

    Femeia aceia a fost foarte tematoare, cand o femeie este insarcinata inseamna ca are un dar de la Dumnezeu , cine stie ce or sa mai faca elitele poate o sa inceapa sa pacaleasca parinti cum ca fatul are o boala anume si mai bine ar fi sa faca avort.

    Apreciază

  14. dana said, on septembrie 17, 2011 at 10:08 pm

    imi sta mintea in loc!!!!!….auzi, sa-l fi dat pe copilul cu Sindromul Down la casa de copii……va puteti imagina ce viata nenorocita ar fi avut saracul????? si handicapat si la casa de copii si intr-o tara ca Romania!!!! E mult mai rau decat moartea.
    e usor de spus ca Dumnezeu a vrut sa fie copilul asa…….de unde stiti voi?…poate Diavolul a vrut…eu nu cred ca D-zeu e atat de crud incat sa trimita asemenea pedepse cumplite…….o familie nenorocita si un copil nenorocit pe viata, care nu are nicio posibilitate de vindecare………cati dintre voi cei ce o criticati aveti copii cu aceasta malformatie cumplita incat sa va puteti imagina macar aceasta durere??????
    asa ca nu dati cu pietre…..daca Dumnezeu vroia ca acest copil sa traiasca i-ar fi dat taria mamei sa duca sarcina pana la sfarsit…….(cum se intampla cu alte mame in situatii asemanatoare).
    Insusi Iisus a avut un moment de deznadejde pe cruce, da-pai o biata fiinta umana.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 17, 2011 at 10:20 pm

      dana

      Tare rau ratacesti.

      Apreciază

      • dana said, on septembrie 17, 2011 at 11:29 pm

        a,da?
        de ce?….imi poti explica?….ptr. ca nu dau cu pietre in alegerea facuta de niste parinti disperati?
        scuza-ma ca te intreb, dar tu ai vreun copil cu malformatii grave? sau ai infiat vreunul cu asemenea malformatii?…macar ptr. a da o pilda de bun crestin ……..ar fi un maret gest crestinesc!…..daca nu poti s-o faci nu mai judeca.

        Apreciază

    • Irina said, on august 23, 2017 at 2:03 pm

      In primul rand, sindromul Down nu este o malformatie, eate o boala. In al doilea rand, copiii cu sindrom down ( cunosc f multi) sunt ca niste ingerasi printre noi. In al treilea rand, daca crezi in Dumnezeu, stiu ca nu exista nici un motiv pe lumea asta pentru care sa-ti omori copilul. Avortul este o crima infernala impotriva unei fiinte neajutorate pe care trevuie s-o iubesti infinit ca mama, nu sa o omori. Si asta o spune o femeie care a facut aceasta crima de avort si se caieste amarnic si dupa 20 de ani. Apropos, alt copil nu mi-a mai dat Dumnezeu.

      Apreciază

  15. silvia said, on mai 17, 2012 at 7:42 pm

    Parca ma doare inima de ce citesc aici.Eu am trei copilasi(si am 32 de ani neimpliniti)sunt ca razele de soare pt mine,si sunt sanatosi,multumesc lui Dzeu.Dar am un nepotel de 9 ani bolnav de sindromul Dawn,sora si cumnatul au fost distrusi la aflarea vestii dar si-au revenit,cand noi ii sunam sa-i incurajam,ei spuneau:dar de ce plangeti e copilul nostru,asa bolnav cum e noi il iubim.Mare lucru,sa spui asta ,mai ales ca ei,nu prea dau pe la biserica,dar totusi l-au acceptat imediat.Intradevar copilul acesta bolnav e scara spre cer ,si cat e de fericit si de iubitor,si cat ii mai imbratiseaza pe parinti si ii saruta,mai ceva ca ceilalti doi fratiori ai lui.Eu una n-as face cu nici un chip testele alea sa vada daca sufera de sindrom,se pot insela(cum am auzit ca s-a mai intamplat, a nascut un copil sanatos chiar daca doctorii au zis ca o sa fie bolnav), si omori copilul sanatos si nevinovat.Dumnezeu isi intoarce fata de la noi,ne aruncam copii la gunoi ca pe niste legume stricate.Sa ma iertati c-am indraznit sa-mi spun parerea.

    Apreciază

  16. aniush said, on septembrie 8, 2014 at 1:03 pm

    Stiu raspund tarziu la acest subiect. Oameni buni, pot sa spun alegerile pe care le facem ne definesc intru totul. Nu trebuie nici sa laudam, nici sa judecam un om ca a facut o alegere sau alta. Dumnezeu va judeca pe fiecare.
    Eu pun insa o intrebare: femeile daca ar fi viitoare mame (nu toate sunt in acelasi timp)…sa se gandeasca mai intai…daca ar fi puse intr-o astfel de situatie ce ar face? Ar putea trai cu constiinta unei crime?

    Apreciază

  17. Irina said, on august 23, 2017 at 1:57 pm

    Nu exista nici un motiv pe lumea asta pt a face avort. Avortul eate o crima odioasa. Nu pot sa judec familia ca as ate intuneca vrajmasul de yi se pare ok si justificat ce faci. E trist, groaznic de trist

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.