SACCSIV – blog ortodox

Video – ECUMENISM TOTAL: Papa vrea in 2011 un ASSISI 2, adica o adunatura de reprezentanti ai tuturor religiilor (inclusiv yoghini si samani) care sa se roage pentru pace …

Posted in ASSISI, ECUMENISM by saccsiv on ianuarie 2, 2011

Iata ce scrie cel ce a postat filmuletul pe youtube:

Una nuova Giornata Mondiale di preghiera delle religioni per la pace ad Assisi, a 25 anni dalla prima, convocata il 27 ottobre del 1986 da Giovanni Paolo II. L’ha annunciata Benedetto XVI dopo la preghiera dell’Angelus di questa mattina, solennità di Maria Santissima Madre di Dio e 44esima Giornata mondiale della pace. Il Papa si recherà pellegrino nella città di san Francesco in ottobre, „invitando ad unirsi a questo cammino i fratelli cristiani delle diverse confessioni, gli esponenti delle tradizioni religiose del mondo e, idealmente, tutti gli uomini di buona volontà”, per rinnovare solennemente „l’impegno dei credenti di ogni religione a vivere la propria fede religiosa come servizio per la caus …

Iata si ce scrie fratele Apologeticum in articolul Papa invita in numele pacii la o noua zi a blasfemiei: intalnirea liderilor religiosi de la Assisi:

O noua zi mondiala de rugaciune pentru pace a fost anuntata de papa Ratzinger si va avea loc la Assisi, la 25 de ani de la prima intalnire convocata in 26 octombrie 1986 de papa Ioan Paul al II-lea. Papa va vizita Assisi, orasul lui Francisc, in octombrie si invita sa se uneasca pe aceasta cale  fratii crestini de diferite confesiuni, reprezentanti ai tuturor religiilor lumii si pe toti oamenii cu bunavointa. Se vrea reinoirea indemnului de catre orice credincios din orice religie de a trai propria religie ca pe o cauza in slujba pacii. Pentru ca cine se afla pe drumul catre Dumnezeu, nu poate sa nu trasmita pace, iar cine face pace nu poate sa nu se apropie de Dumnezeu. Papa Ratzinger a mai zis: “Noi intelegem ca pacea nu se poate faci nici cu arme, nici cu putere economica, politica, culturala sau prin mass-media. Pacea este opera constiintelor ce se deschid fata de adevar si dragoste” . El a mai vorbit de pericolul laicizarii si al fundamentalismului care ameninta libertatea religioasa.(…)

Mieros si plin de viclenie vorbeste papa Ratzinger si in niciun caz pentru pacea adevarata a omenirii, cea adusa doar de impacarea cu Dumnezeu in dreapta credinta. Intalnirea de la Assisi este o adevarata babilonie, o hora sincretista, mai bine zis antihristica. La Assisi se intalnesc toti hulitorii si prigonitorii lui Hristos. Din pacate, participa si ortodocsi, dar cu siguranta Harul Domnului nu se afla cu ei. Sa nadajduim ca incepand cu acest an sa nu mai participe nimeni din partea Ortodoxiei, ci sa le fie inmanata participantilor o invitatie la pocainta si la Botez in adevarata Biserica a lui Hristos – Biserica Ortodoxa. Intr-adevar pacea, linistea se gasesc doar in dragostea pentru Adevar, care este Hristos, dar daca papa se considera inlocuitorul Mantuitorului si afirma nenumarate erezii, atunci s-au dus si adevarul si dragostea, fiind inlocuite de impostura si slujire a satanei.

Iata si un pasaj din Mesajul papal postat pe site-ul Catholica:

În anul 2011, Ziua Mondială de Rugăciune pentru Pace, convocată la Assisi în anul 1986 de venerabilul Ioan Paul al II-lea, împlineşte 25 de ani. Cu acea ocazie, liderii marilor religii din lume au mărturisit că religia este un factor de unire şi de pace, şi nu de dezbinare şi de conflict. Amintirea acelei experienţe este un motiv de speranţă pentru un viitor în care toţi cei care cred să se simtă şi să devină în mod autentic făcători de dreptate şi de pace.

Iata si cum s-au petrecut lucrurile la Assisi in 1986:

Comentariu saccsiv:

Voi reveni cu un material mai amplu despre Assisi 1.

Asadar, „religia este un factor de unire şi de pace” …

Assisi e ceva mega, insa mai au loc multe si marunte adunaturi ale ecumenismului total, tot in numele pacii. Iata cateva exemple:

PATRIARHUL BARTOLOMEU – militant al ECUMENISMULUI TOTAL. Declaratii importante despre dialogul cu Papa, Islamul şi Iudaismul …

VIDEO: 24 oct – ziua Unimii – Comunicat de presa

VIDEO – Chemare la ECUMENISM TOTAL: duminica, 26 septembrie 2010, la Ierusalim. Crestini, evrei, musulmani, budisti, samani sunt indemnati sa se roage simultan (care la ce stie) pentru pace …

VIDEO si FOTO: Ecumenism muzical total in Rusia

Pentru a intelege ce e cu ecumenismul asta total, cititi va rog si:

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

Adica pe scurt, sunt actiuni ce pregatesc terenul pentru venirea antihristului, ce va figura in ochii multimilor, in prima parte a domniei sale, ca un aducator de pace:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Cititi va rog si:

Parintele ARSENIE PAPACIOC: „SINGUR ORTODOXIA”

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 2, 2011 at 11:02 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ady said, on ianuarie 3, 2011 at 5:02 am

    Doamne Apara-ne!!!

    Apreciază

  3. Ayan said, on ianuarie 3, 2011 at 1:34 pm

    Extrem de interesant ! Un preot cum nu sunt multi ….

    Apreciază

  4. natalia said, on ianuarie 3, 2011 at 4:42 pm

    Corut asta e ingrozitor…dar cine stie i-a adresat scrisoarea lui Daniel asa de achi lumii cac iamandoi voit sau nu au agenda comuna in planul ecumenismului bine inteles si apoi e cunoscut faptul ca Daniel nu a luat nici o pozitie fata de blasfemiile pe care le emite Corut pe televizor ba chiar a zis ca nu trebuie sa ne pese sau ceva de genul la adunarea nationala bisericeasca.Daca esti ecumenist atunci implicit esti de acord si cu ratacitii gen Pavel Corut WIcani,budhisti ,musulmani si restu care tataca si au atacat furibund crestinismul de secole.Deci asa ceva nu se poate,nu pot slujii copii luiDumnezeu impreuna cu vrajmsii lui care-L ataca ,cu slujitorii satanei.Nu.Poti avea mila si dragoste pt omul ratacit caci e si el faptura a Domnului ,poti fi prieten cu el dar pana la un punct cand vine vorba de dreapta credinta e a trebuie aparata cu sabia.

    Apreciază

  5. natalia said, on ianuarie 3, 2011 at 4:46 pm

    Ii mai adresez papei cel infailibil de la Roma si „fanilor „sai de dragul cautarii pacii intre oameni ce ar fi sa se roage si cu satanistii ,aia care au „biserica” in San Francisco…aia de se inchina pe fata vrajmasului?Ar primi sa faca asta sau nu?Daca urmareste intr-adevar pacea ,sa se impace cu Hristos mai intai pocaindu-se si revenind prin botez dupa o mie de ani din nou la dreapta credinta ortodoxa.Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. vasilica said, on ianuarie 4, 2011 at 6:18 pm

    Ecumenismul nu este teologie,ci propaganda.Cei care fac astazi „bun” sau ” bine”,cei care ” unesc”, „iubesc”si se „infratesc” in numele dar nu dupa adevarul lui Hristos,sunt cei care amesteca binele cu raul,adevarul cu minciuna,virtutea cu pacatul,sunt cei despre care Hristos spune: Matei (7,22-23).
    Chemarea la UNIMEA CREDINTEI nu este ceva nou,ci arata marturisirea cea UNA A APOSTOLILOR peste veacuri,este lucrarea de pana acum a Bisericii la a-i aduce pe toti si pe toate la <>
    Unitatea credintei inseamna ca toti crestinii sa marturiseasca acelasi CREZ,sa impartaseasca cu Sfantul Trup si Sange al lui Hristos din acelasi potir si sa se mantuiasca in aceeasi Biserica.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. […] Video – ECUMENISM TOTAL: Papa vrea in 2011 un ASSISI 2, adica o adunatura de reprezentanti ai tutu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.