SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

Posted in EXTRATERESTRI, OZN by saccsiv on septembrie 28, 2010

   Citez din articolul Armele nucleare americane, sabotate de OZN-uri?

   Fosti militari americani lanseaza acuzatii grave catre guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de entitati necunoscute de origine extraterestra.
   Nu mai putin 120 fosti militari sustin aceste informatii. Ei spun ca, in 2003, a existat o interventie continua si alarmanta facuta de obiecte zburatoare neidentificate asupra locatiilor in care se aflau arme nucleare americane, informeaza agentia Reuters.
   Au fost cazuri in care mai multe rachete nucleare nu au functionat corespunzator simultan, in mod inexplicabil. In tot acest timp, un obiect in forma de disc zbura in apropierea locatiei respective, conform martorilor.
   Intr-o conferinta de presa, 6 dintre fostii ofiteri ai fortelor aeriene americane si un militar aflat inca in activitate vor rupe tacerea, vor vorbi despre aceste evenimente si vor cere guvernului sa confirme cele spuse de ei.
   Unul dintre ei, capitanul Robert Salas, a fost martorul incidentelor petrecute la baza aeriana Malmstrom, S.U.A. Lui i s-a cerut sa nu discute niciodata acest subiect. Martor a fost si colonelul, acum pensionar, Charles Halt, cel care a observat cum un obiect de forma unui disc a indreptat un fascicul de lumina spre baza aeriana RAF Bentwaters, din Anglia.
   El sustine ca ar fi auzit la radio ca OZN-ul a aterizat apoi in locul unde se aflau armele nucleare prezente in acea baza. In marturisirile pe care le vor face, ei vor oferi si detalii in legatura cu reactia armatei la cele intamplate.
   Capitanul Salas sustine ca fortele aeriene americane ascund adevarul in legatura cu pericolul pe care OZN-urile il reprezinta pentru securitatea bazelor nucleare.
   Cercetatorii se implica alaturi de curajosii fosti militari si doresc sa fie discutate implicatiile acestor evenimente asupra securitatii nationale. In cadrul conferintei de presa care va fi sustinuta, vor fi declasificate documente secrete ale guvernului SUA. privitoare la activitatea OZN-urilor in preajma bazelor nucleare, mergand in trecut pana in anul 1948.

   Iata si inregistrarea conferintei de presa a lui Robert Salas:

   Iata si ce putem citi in articolul Extratereştrii sunt interesaţi de armele noastre nucleare – susţin militari ruşi şi americani:

   Civilizaţiile extraterestre ne-au vizitat şi au încercat să avertizeze Rusia şi Statele Unite, în timpul Războiului Rece, să nu pornească războiul cu arme nucleare, susţine un specialist în OZN-uri care citează mai mulţi militari britanici, ruşi şi americani.
   Robert Hastings, interesat de ani de zile de fenomenul obiectelor zburătoare neidentificate, susţine că Pământul este vizitat de fiinţe extraterestre, care sunt interesante dintr-un motiv sau altul de armele noastre nucleare, relatează The Telegraph monitorizat de ziare.com.
   Hastings susţine că a adunat mărturii de la peste 120 de militari care spun că bazele militare, în special cele din Marea Britanie, Rusia şi Statele Unite, sunt vizitate de extratereştri. Şase ofiţeri pensionaţi şi un ofiţer în rezervă au dat declaraţii, relatând experienţele pe care le-au avut.
   Se pare că, în unele cazuri, focoasele nucleare au înregistrat defecţiuni, în timp ce OZN-uri în formă de disc pluteau în jur. Incidentele, majoritatea din anii ’60, au mai fost relatate şi cu alte ocazii, iar pasionaţii de OZN-uri le-au popularizat.
   Mai mult, Hastings susţine că astfel de evenimente au avut loc şi în Uniunea Sovietică, în aceeaşi perioadă, pentru a sublinia că „Rusia şi Statele Unite se joacă cu focul”.
   Căpitanul Robert Salas, fost ofiţer în aviaţia Statelor Unite, susţine că într-una dintre misiuni a existat un incident la Baza Malstrom din Montanta, în 1967. Atunci, un obiect mare, oval, cu o lumină roşie care pulsa, a plutit deasupra porţii bazei militare. Salas spune că a observat cum rachetele Minuteman pe care le supraveghea s-au defectat.
   „Indicatorii pentru toate cele zece rachete arătau culoarea roşie şi ‘Eroare’, ceea ce înseamnă că erau oprite şi nu puţeau fi lansate”, susţine Salas, care adaugă că superiorii i-au spus să nu vorbească despre acest incident, însă nu i s-au dat explicaţii.
   În 1980, un OZN a direcţionat raze de lumină deasupra bazei aeriene militare RAF Bentwaters, din Ipswich. Echipa de securitate a observat „o lumină care se asemăna cu un ochi mare roşu, care se mişca printre copaci”. După câteva minute, din acest obiect a început să picure ceva ce părea a fi metal topit. După ceva vreme, s-a împărţit în mai multe obiecte mici, de culoare albă, care au zburat în toate direcţiile.
   Scepticii au ţinut să mentioneze că în zonă era şi un far, însă martorii la eveniment susţin că obiectele erau de origine extraterestră şi că autorităţile şi din Statele Unite, dar şi din Marea Britanie încearcă să minimizeze importanţa evenimentelor.

   Comentariu saccsiv:

   E foarte posibil ca acesti militari chiar sa fi vazut ceva. Ceva ce nu era facut de mana de om si care acum se presupune a fi tehnologie folosita de extraterestrii.

   Noi ortodocsii stim insa ca extraterestrii sunt de fapt draci. De circa o suta de ani insa, acestia se infatiseaza de multe ori ca un soi de fiinte venite din alte lumi. La inceput s-au aratat mai mult „initiatilor” (ratacitii ce au pus bazele new age), mai apoi si unui public mai larg.

   In tot acest timp, s-a promovat masiv, prin literatura si filme, ideea ca nu suntem singura planeta locuita de fiinte inteligente si ca la un moment dat extraterestrii ne vor vizita.

   De ce aceasta tactica a dracilor? Stim din profetii ca in vremurile apocaliptice, multi diavoli vor fi pe pamant. Dar daca se vor arata cu adevaratul lor chip, cati oare ii vor urma. Asa ca au pregatit terenul din timp si se vor prezenta a fi vizititatori din alte lumi, foarte probabil veniti pe pamant sa ajute la instaurarea unei lumi noi. O planeta a pacii, a iubirii, exact cum e prezentata si de new age. Adica, o imparatie a antihristului. Dar vai, cu totii pana la urma isi vor arata adevarata fata si adevaratele intentii.

   Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

   De mentionat ca Vaticanul isi aduce si el aportul …

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 9:29 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ion said, on septembrie 28, 2010 at 9:56 am

    Eheee, se pare ca deja incepe taraboiul. Pai vazusem eu un film in care se spunea clar ca draci se vor arata in curand pe pamant sub forma de extraterestrii.
    Se pare ca-i adevarata povestea.
    Contactul cu extraterestri se va realiza undeva in India, parca asa era povestea.

    Apreciază

  3. Web 3.0 said, on septembrie 28, 2010 at 10:12 am

    O interpretare simpla si personala ar fi ca e nevoie sa se creeze acest haos prin mijloace noi si cat mai surprinzatoare pentru tot publicul, asa ca de ce sa nu porneasca prin a-i baga in „spaima” pe cei din interiorul sistemului, care bineinteles ca nu stiu in slujba cui lucreaza. Astfel ca oamenii fara credinta, la vederea a asemenea fiinte si obiecte… o sa creada de urgenta ceea ce s-a servit pe tava in ultimele 7-8 decenii: ca nu suntem singurii in universul asta, si ca „extraterestrii” vor sa ne colonizeze, sau sa ne distruga planeta si sa locuiasca ei pe ea, sau mai stiu eu ce alte cretinisme.

    Trebuie neaparat creata o stare de stres pentru tot omul de pe pamantul asta, fie el intelectual sau neintelectual, fie de undeva de sus sau mai de jos, fie el mai credincios sau mai pagan si alte contraste, pentru a se declansa haosul de care au nevoie ca sa ajunga la ordinea lor.

    Va amintiti spatele sigiliului american ce se gaseste si pe bancnota de 1$? cea cu piramida unde scrie Novus Ordo Seclorum? Noi o traducem ca Noua Ordine Mondiala.
    Dar ei, de multe ori spun ca traducerea e incorecta, si ca jignim limba latina???!!! prin aceasta traducere (de parca o limba anume ar avea o constiinta proprie a ei, dar trebuie sa vorbeasca politic corect).
    Traducerea corecta din latina inseamna „New Order of the Ages”, adica Noua Ordine a Erelor. Ganditi-va pentru o clipa la curentul New Age si la aceasta traducere si observati daca nu cumva e o Asemanare?
    Pentru a intelege mai bine, faceti comparatia cu fNOM si NOM.

    Au lansat de foarte multi ani ideea unei Noi Ordini Mondiale pentru a orienta populatia intr-o lupta impotriva acesteia, iar oameni precum Alex Jones si altii ca el exact asta fac. Lupta impotriva Noii Ordini Mondiale. Dar aceasta Noua Ordine Mondiala este doar dusmanul invizibil catre care se arata cu degetul. (Cel mai bine a explicat asta Saccsiv in articolul sau referitor la diferenta dintre fNOM si NOM).

    Dar in realitate adevarata denumire ce o au ei in cap pentru epoca antihristica in care va stapami uraciunea pustiirii este cea de Noua Ordine a Erelor. Ea va fi prezentata ca una victorioasa care a biruit pana si Noua Ordine Mondiala, si toate aceste Ere pline de razboiae, de interdictii si rautate, si mai stiu eu ce baliverne mai spun ei. Dar aceasta va fi acea era total potrivnica lui Dumnezeu si care este foarte pe larg descrisa in Apocalipsa.

    De aceea se lucreaza atat de intens pentru a speria populatia globului cu dracii lor „extraterestri”.

    Acesti 120 de militari pe care ii vedeti scosi la inaintare aici, sunt acei oameni despre care spunea Yuri Bezmenov ca: „De exemplu, stângiştii voştri din Statele Unite; toţi aceşti profesori şi toţi aceşti apărători ai drepturilor civile. Ei sunt instrumente în procesul de subversiune, doar pentru a destabiliza naţiunea. Când scopul este atins, nu mai este nevoie de ei. Ei ştiu prea multe. Unii dintre ei, când sunt dezamăgiţi – când constată că marxist-leninismul vine la putere – evident că se simt ofensaţi. Ei cred că ei vor veni la putere. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată, bineînţeles; vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi.”

    Prin haos la ordine. Nu asta e deviza lor care explica totul?
    Dumnezeu sa aibe mila de noi si sa ne dea intelepciune.

    Apreciază

  4. NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 10:44 am

    Salutari,

    Te rog fii bun si explica-mi si mie de ce TOATE fapturile extraterestre sunt draci. Daca ma duc in Ferentari si vad numai romi, pot spune ca TOTI bucurestenii sunt tigani?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 10:59 am

      New age

      Nu-i de mirare ca intrebi asa ceva, caci la https://saccsiv.wordpress.com/2010/04/24/gregorian-bivolaru-seful-yoghinilor-misa-a-fost-achitat/#comment-30704 scriai:

      „de unde si pana unde TOATE practicile “ratacirile” indo-tibetane sunt inchinari la draci???
      pe unii i-a invatat Dumnezeu CUM sa se roage si sa mediteze, pe noi ne-a invatat CUI sa ne rugam. noi crestinii suntem la genunchii broastei in tainele meditatiei,”

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 11:25 am

        New age

        Tiganii, ungurii, romanii sunt oameni. Cand mergi in Ferentari nu vezi tigani, ci oameni. Asadar, dupa ce mergi in Ferentari, concluzia corecta ce trebuie trasa e ca in Romania traiesc oameni.

        Asa e si cu dracii. Pe unii ii vezi ca extraterestrii, pe altii ca zine, dar de fapt cu totii sunt draci.

        Apreciază

      • NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 12:15 pm

        OK, am primit raspunsurile tale, insa mi-ai raspuns cu intrebari la intrebari, nu cu raspunsuri. Apreciez ca te-ai obosit sa imi scrii, daca vrei, iti mai dau o intrebare: ingerii si arhanghelii, heruvimii si serafimii, incepatoriile si dregatoriile unde sunt? Nu tot in afara pamantului? Deci, prin urmare, extra-terestri. Nu este nevoie sa imi re-amintesti postarile mele, daca te deranjeaza pot sa imi semnez postarile cu numele real, Viorel Mihai, asa cum am mai facut-o pe acest blog.

        Intrebarea mea este cum poti generaliza atat de puternic tinand cont de imensitatea Universului a creatiei, ca TOT ce este extraterestru este drac. Chiar nu mai ramane un loc si pentru entitati angelice?

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 12:45 pm

        NewAge

        Ingerii lui Dumnezeu nu apar in OZN-uri.

        Apreciază

    • umilinta said, on septembrie 28, 2010 at 12:34 pm

      Sfantul Dimitrie al Rostovului spune in Hronograf (pagina 161) ca Dumnezeu a schimbat la Turnul Babel atat limbile oamenilor iar pe unii i-a modificat genetic .

      Dă clic pentru a accesa Hronograf.pdf

      Toti extraterestrii sunt draci dar nu toti sunt extraterestrii si draci.

      Apreciază

  5. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  6. NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 1:14 pm

    Off-topic: Acum ceva timp, mi-am pornit si eu un blog wordpress caruia nu i-am facut reclama aici, iar din panoul de control am aflat ca tu esti cel mai citit blogger din platforma wordpress. Normal, am vrut sa vad ce contine blogul tau. Te citesc zilnic de cateva luni, din cand in cand, comentez, unele comentarii le accepti, altele le stergi. E dreptul tau absolut si il respect.

    Vroiam sa iti multumesc pentru acest blog, pe mine m-a ajutat enorm, dar nu in directia in care te-ai astepta tu. Pe mine m-a facut sa gandesc, sa imi pun intrebari, de ce se intampla toata astea, toate minunatiile care tu le monitorizezi pe acest blog. De ce permite Dumnezeu toate astea? Pentru cernere, vei spune tu, probabil. Da, si de asta, insa mai sunt multe altele de urmarit.

    O sa iti scriu pe scurt: una din marile contradictii pe care o am cu dogma ortodoxa este ca nu lamureste foarte clar ce este demonul, ce este lucifer samd. Pentru voi, ortodocsii, problema este tot timpul de a alege intre Dumnezeu si diavol, intre lumina si intuneric. Pentru voi, exista doua tabere, exista doi adversari, cel mai grav, relativ egali, lupta poate curge spre orice rezultat, fals din punctul meu de vedere.

    Pentru mine exista o singura tabara, un singur Dumnezeu, creatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor. Apropo de crez, nu stiu daca ai obervat ca in crez, dupa mentionarea nasterii Mantuitorului din Fecioara Maria si de la Duhul Sfant, se trece direct de la Sfintele Patimi si la Sfanta Rastignire. Propovaduirea noii legi, activitatea pe pamant a Mantuitorului nu este mentionata in Crez, nici macar intr-un rand, s-a nascut si apoi direct s-a rastignit. Mie asta imi spune ceva, tie?

    Revenind la demon, daca citesti cartea lui Iov, [sunt convins ca ai citit-o], acolo vei vedea ca ceea ce numiti voi satana este in fapt supus lui Dumnezeu. Vine la Dumnezeu, afla ce ii este ingaduit sa fie facut si executa intocmai. I se spune ce are voie sa faca, limitele pana la care poate fi incercat omul, [ex: Toate poti sa i le iei, numai de viata lui sa nu te atingi]. lDaca nu am citit bine, te rog sa ma corectezi. Deci, toate incercarile astea, prin care trecem, sunt ingaduite de Dumnezeu, in iubirea sa nesfarsita pentru oameni.

    In momentul in care am realizat, ca exista un singur Dumnezeu, o singura tabara, am inteles ca nu exista alegere intre lumina si intuneric. Deja am ales, suntem creati din Dumnezeu pentru indumnezeire.

    Ma luptam cu hula care imi aparea in gand, ma spovedeam si preotul imi spunea ca e de la diavol si il credeam. Apoi, am citit o carte si am inteles ca trebuie sa imi asum responsabilitatea pentru toate actiunile, toate vorbele si pentru toate gandurile mele pentru ca toate ies din mine. Atunci am inteles ca de fapt puterea de a curma hula este in mine. Am inteles sa nu mai dau vina pe diavol. Hula iese din mine, din mizeriile mele si nu imi este implantata din exterior. Acum, cand ma rog, daca imi iese hula din ganduri, ma opresc asupra ei, o infrunt si o inlatur. Dumnezeu nu ne-a creat neputinciosi, Dumnezeu ne-a daruit multe daruri, multe puteri. Insa daca cineva se atinge de ele, sunt unii pe margine care striga: . Mi-am facut curaj si m-am atins de aceste daruri minunate, care sunt binecuvantari divine. Diavolul nu poate crea nimic in univers. Exista un singur Creator, un singur Dumnezeu, o singura tabara.

    Din cate am observat eu, referitor la demoni, biserica are o singura arma: molitfele Sf. Vasile cel Mare, la care adauga post si rugaciune. Ceea ce e ciudat, tinand cont ca se numeste Biserica lui Hristos. Iisus nu a blestemat nici un diavol, El doar a certat demoni, ceea ce este o mare diferenta. Preotilor nu le este explicat ce consecinte au pentru ei blestemarea diavolilor, ei turuie aproape saptamanal molitfele, nu inteleg cu cine au de a face. Cea mai puternica arma impotriva demonului este Iubirea. Blesteama-l si vei fi legat de el, pana nu vei intelege ca totul este Dumnezeu, ca datorezi iubire Intregului Univers. La judecata, demonul va spune: eu m-as fi mantuit, si m-as fi intors la Tine, Doamne, dar m-a blestemat si m-a legat X, sa traga cu mine in continuare.

    Mi-am propus sa scriu scurt, dar a iesit mai mult decat ma asteptam. Biserica pe care nici portile iadului nu o vor surpa nu este biserica zidita de mana omeneasca. Este Biserica din inimile noastre. Din pacate, prea rar sau niciodata nu suntem invatati sa intram in ea sa ne rugam. Ne multumim sa intram in biserici zidite de oameni, pe care va trebui sa le pierdem ca sa ne redescoperim bisericile din inimi. Tot ce se intampla astazi pe pamant, se intampla cu un singur scop: suntem constransi sa renuntam la formalisme exterioare, la fatarnicie si fariseism. Suntem condusi spre calea launtrica unde nimeni nu ne poate cuceri.

    Apreciază

    • NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 1:20 pm

      am scris textul de mai sus in Word, sunt unele scapari: „Dumnezeu nu ne-a creat neputinciosi, Dumnezeu ne-a daruit multe daruri, multe puteri. Insa daca cineva se atinge de ele, sunt unii pe margine care striga: .

      Apreciază

    • Web 3.0 said, on septembrie 28, 2010 at 1:52 pm

      Degeaba ai scris atat si cauti sa gasesti mii si mii de raspunsuri pe internet cand diavolul nu face decat sa te duca pe orice alta directie afara de cea corecta. Ia si pune mana pe Biblie, daca ai vointa necesara citeste-o de la inceput pana la sfarsit si apoi pune accent pe Evanghelii. In paralel cu asta neaparat trebuie tinut post atunci cand trebuie si rugaciune dimineata si seara si cu o vointa de fier, mers la biserica si pentru 10 minute cateodata, iar la Liturghie prezent cat de des se poate… cauta sa te despatimesti ca sa se poata apropia Harul lui Dumenzeu de tine. Dupa o perioada de timp in care ai sa iti schimbi modul de viata intr-unul cat mai apropiat de cel placut lui Dumnezeu, raspunsurile iti vor veni singure. Tu vrei sa gasesti raspunsuri fara Dumnezeu, ceea ce nu se poate. Fara El ramai in mana celorlalti. Vrei neaparat sa afli despre diavoli cum au aparut? Unui suflet smerit ii este suficient sa citeasca primele 30 de pagini ale Hronografului (prezentat printr-un link mai sus). De asemenea se explica acolo ce inseamna facerea omului dupa chip si asemanare ca sa intelegi cu adevarat ca atunci cand ii faci rau unui om de fapt faci rau chipului lui Dumnezeu, si multe alte explicatii pe care nu ai sa le gasesti decat prin harul lui Dumnezeu.

      Dar avand in vedere ca tu deja incerci sa talcuiesti Crezul dupa mintea ta, daca tu crezi ca toate gandurile care ies din tine sunt ale tale si numai ale tale… ratacesti cumplit.
      Pe tine efectiv diavolul te-a facut sa crezi ca daca esti faptura lui Dumnezeu aproape ca te poti si asemana cu El si sa faci ce face El, ca in tine sta toata puterea. Ti-a fost cultivat EU-l interior atat de puternic, incat consideri ca puterea mintii si a inimii tale si a sentimentelor tale pot sa mute si muntii din loc. Toate astea-s de la draci. Nu te mai amagi degeaba. Muntii nu-i poti muta decat cu credinta sincera smerita si pura.

      Stii cum iti dai seama de asta prima data? Vezi ce sentiment ai atunci cand se da vina numai pe draci, si daca ai sentiment de incapatanare, de aroganta, si in subconstientul tau incerci sa le iei apararea, sa fii sigur ca atunci cel putin un diavol e in preajma ta si iti cultiva necredinta.

      Pana nu citesti Sfanta Scriptura, Sfintii Parinti sau carti sfinte ca sa intelegi… mai bine zis sa simti cu toata fiinta ta macar o farama din ceea ce inseamna Dumnezeu, n-ai sa pricepi de ce satana a fost ucigas de oameni inca dintru inceput, si nu si-a terminat treaba, pentru ca stie ca sfarsitul lui e aproape.

      Fii mai atent de unde te informezi. Ce nu vine de la Dumnezeu, vine de la diavol, si el e plin de viclesug, asa te mai imbrobodeste si te mai face sa te crezi destept… te ridica tare de tot in sinea ta, te suie sus sus de tot… ca sa aibe de unde sa te arunce!

      Apreciază

      • NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 2:43 pm

        @Web 3.0:
        daca te-ai obosit sa imi scrii, permite-mi sa iti raspund. Reteta pe care mi-ai recomandat-o am incercat-o mult timp: post, rugaciune si mers la biserica. Apropo, de mersul la biserica obligatoriu. Primii crestini aveau voie sa participe la Sfanta Jertfa numai dupa ce se botezau, [cei chemati iesiti, ca nimeni din cei chemati sa nu ramana], adica era un privilegiu sa participi la Liturghie. Cum indepartezi oamenii de biserica? Simplu, transformi privilegiul intr-o obligatie, creezi sentimentul de vina in aproapele tau. Vine azi de gura preotului, apoi inca o saptamana si apoi nu il mai vezi prin biserica, ramane preotul singur cu alaiul de babe, mosi si cativa tineri. Cata vreme se va trambita obligativitatea mersului la biserica, tot asa vor merge lucrurile , garantat.

        De despatimirea mea, nu pot ca sa iti dau detalii aici pentru ca e viata mea privata, insa te asigur ca e fenomen la prezentul continuu.

        Web 3.0: „Tu vrei sa gasesti raspunsuri fara Dumnezeu, ceea ce nu se poate. Fara El ramai in mana celorlalti” Ai inteles gresit ceea ce am spus, nu imi dau seama de ce scrii asta, oricum, cand spui ca raman cu ceilalti confirmi ca vezi lucrurile impartite in doua tabere.

        Credinta care muta muntii nu am inventat-o eu, Mantuitorul a spus-o si a mai adaugat ca „Toate acestea si multe altele le veti face si voi”. Acum, pentru ca vorbesti de har te rog sa imi dai voie sa te intreb ce miracole mai fac preotii, episcopii, patriarhii nostri in zilele noastre? Ati mai vindecat ceva? Ati inviat pe cineva din morti si nu am auzit eu?

        Suntem la aproape 2000 de ani de Jertfa Manuitorului. Dupa 2000 de ani in care ati citit Psaltirea non-stop in manastiri, dupa 2000 de ani de mers la duminica obligatoriu, dupa 2000 de ani de savarsirea Sfintei Jertfe zilnic unde suntem ca umanitate, ca popor, ca natiune? Ati reusit sa aduceti raiul pe pamant si nu am auzit eu? Voi care va intitulati pastori de suflete aveti curaj sa stati in fata Manuitorului cu atatea suflete pierdute? Atunci de va vaicairiti ca vine tavalugul peste voi? Da, vin vremuri apocaliptice! Da, vom fi stersi de pe fata pamantului. Pentru ca nu ne-am facut vrednici de mostenirea lasat de Hristos!

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 2:47 pm

        NewAge

        N-ai priceput nimic nici din Apocalipsa. Nu mai posta pe acest blog, caci nu vrei sa inveti ceva, ci sa smintesti.

        Apreciază

  7. NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 1:32 pm

    Insa daca cineva se atinge de ele, sunt unii pe margine care striga: “Nu te atinge, e de la diavol”.

    Te rog sa stergi restul completarilor, problema era ca pusesem textul intre acolade care probabil sunt recunoscute drept cod html. Multumesc pentru gazduirea acestor comentarii.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 1:46 pm

      New age

      Vicleanule, tu ai citit Sfanta Scriptura si scrierile Sfintilor Parinti sau doar citate din acestea, postate pe site-uri smintitoare?

      De unde ai scos ca ortodoxia invata ca „exista doi adversari, cel mai grav, relativ egali”

      Ce iti spune tie ceea ce ai zis despre Crez?

      Exista si ispite de la diavol.

      Ceea ce scrii tu aici este mare ratacire:

      „Cea mai puternica arma impotriva demonului este Iubirea. Blesteama-l si vei fi legat de el, pana nu vei intelege ca totul este Dumnezeu, ca datorezi iubire Intregului Univers. La judecata, demonul va spune: eu m-as fi mantuit, si m-as fi intors la Tine, Doamne, dar m-a blestemat si m-a legat X, sa traga cu mine in continuare.”

      Scuipa pe invatatura indo tibetana.

      Apreciază

      • NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 2:22 pm

        In primul rand iti multumesc ca te obosesti sa imi scrii, chiar daca ma numesti viclean. Nu ma deranjeaza, parerea mea despre mine este mai importanta decat orice alta parere din exterior. Spre deosebire de voi, eu imi caut echilibrul inauntru si nu in afara mea. Voi alergati dupa vorbe de duh de la duhovnici si cautati in SfintiiParinti.

        Ceea ce nu constientizati este ca ceea ce voi cautati este doar o confirmare a ceea ce voi simtiti deja inauntrul vostru. Insa, dupa cum citesc din blogul tau, deja afara e furtuna, au inceput certurile intre voi, crestinii. Vremurile apocaliptice bat la usi, ai perfecta dreptate, atunci a va fi imposibil sa va gasiti pacea daca o veti cauta la exterior. Totul curge spre calea inimii, camara in care iti spune Iisus sa intri cand vrei sa te rogi, inima inimilor daca ai auzit vreodata de ea [nu e din invatatura indo-tibetana].

        Acum sa iti raspund punctual la intrebari:
        1. De unde ai scos ca ortodoxia invata ca „exista doi adversari, cel mai grav, relativ egali”

        Poate e doar impresia mea, dar asa am dedus din imensa importanta pe care o acorzi satanei si actiunilor lui.

        2. Ce iti spune tie ceea ce ai zis despre Crez?
        Asta e o chestie personala, o tin in mine ca sa nu smitesc pe nimeni, oricum pariez ca nu ai observat aceasta deficienta a crezului.

        3. Exista si ispite de la diavol.
        Probabil, nu zic nu.

        4. Ratacirea despre care vorbesti … te-ai gandit vreodata ce energie grea contine cuvantul „blestem”? Te-a invatat cineva vreodata sa fii atent la toate actiunile tale? La toate cuvintele tale? La toate gandurile tale? [Nici macar cu gandul sa nu gresesti aproapelui tau]. Daca zici ca da, atunci, reflecteaza te rog, [nu spun mediteaza, ca sa nu ma intelegi gresit] la greutatea cuvantului blestem. Cand mai deschizi gura sa spui „te blestem” fii atent la ceea ce simti. Apoi spune „te iubesc” si fii din nou atent.

        5. Scuipa pe invatatura indo tibetana.
        As scuipa daca as putea crea ceva la fel de frumos, insa ma tem ca nu pot. In plus, eu nu scuip pe nimic, asa am fost invatat acasa. Scuipa si vei fi scuipat.
        Tinem legatura,

        PS: nu am nimic personal cu tine si te rog sa nu dezvolti o chestie persoanala impotriva mea. In toate redactiile de presa, exista un om care se numeste „minte limpede”. Mintea ta e prea infierbantata de conspiratii, masonerie, elite, cipuri samd. In tot ceea ce prezinti, ai dreptate, vremurile apocaliptice bat la usi. Dar te-ai intrebat de ce?

        Apreciază

    • daniel said, on septembrie 28, 2010 at 3:22 pm

      Nu ma pricep la dogmatica dar prefer sa iti dau niste raspunsuri simple:
      1. Nu ai inteles nimic din iubirea prpovaduita de Dumnezeu prin Sfanta Scriptura pentru ca incerci sa patrunzi cu mintea ceea ce ar trebui sa simti cu sufletul.
      2. Existenta dracilor este aratata tot acolo in Bibilie (tot de acolo de unde ai luat si exmplul cu Iov)
      3. Ceea ce Dumnezeu a lasat sa i se intample lui Iov a fost tocmai pentru mantuirea lui si pentru a fi exemplu de urmat pentru ceilalti.
      4. Crezul este ceea ce a fost insuflat de Duhul Sfant la Sinoadele ecumenice unor oameni sfinti.
      5. Faptul ca tu ai impresia ca nu esti impresionabil de draci si ca totul vine de la tine e o mare inselare. E adevarat ca noi dam ocazi dracilor sa ne ia in stapanire prin necredinta noastra. Ce mandrie crezi tu ca e mai mare ca aceea de a crede in tine? De ce a cazut Satana din Rai, tot din mandrie!
      6. Daca vrei sa vezi cum e cu lucrurile amestecate citeste cartea:
      „Parintele Paisie si mari initiati ai Indiei” (o gasesti pe net), si ai sa vezi cum e cu inselarile dracesti, cu yoga, budism …. etc.

      Imi cer iertare daca supar pe cineva cu comentariile mele
      Dumnezeu sa ne aibe in paza!

      Apreciază

    • daniel said, on septembrie 28, 2010 at 3:27 pm

      Ps: In facultate am cunoscut o fata care avea mari tangente cu ideile orientale si in timp s-a lamurit cum e cu „eu”-ul cu yoga si alte cele de genul asta. Nu a putut sa faca singura asta dar a gasit un preot care i-a deschis inima si mintea si a revenit la Ortodoxie. M-as bucura sa stiu intr-o zi ca ai facut si tu la fel si te-ai intors.

      Dumnezeu sa ne lumineze sa vedem calea cea dreapta.
      Daniel

      Apreciază

    • Marturiseste said, on septembrie 28, 2010 at 4:50 pm

      E imposibil sa nu recunosti tiparul tipic unui yoghin in comentariile tale, mai ales pentru cineva care a mai stat de vorba cu yoghini ascultand aberatiile si ratacirile lor cu adunarea energiilor pozitive in nu stiu ce vase (si nu metaforic vorbind), alungarea energiilor negative din blocuri (iarasi la propriu spus), pozitii indecente de asa zisa meditatie transcedentala -(iarasi termeni elevati si pomposi ca sa iti cultive in minte ideea unei inteligente parca de pe alta lume), si oameni care plutesc in aer ca-s tinuti de draci un pic mai sus de la pamant pentru pacalirea credulilor ce se uita la ei prosteste si cred in toate nalucirile astea.
      Daca este posibil, ia si pune mana pe cartea „Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie” de Dionysios Farasiotis, cine stie… poate reusesti si te mai indreapti. Dumnezeu e mare.

      Te citez: „As scuipa daca <>, insa ma tem ca nu pot.” = Slava fata de diavoli. Asa se traduce ce ai spus tu aici indiferent ce ceea ce crezi tu.

      Doar ca, ai mare grija ce mai scrii si cui mai propovaduiesti invataturile tale, ca smintesti pe cei ce nu stapanesc ortodoxia cat de cat si mare socoteala vei avea de dat la Judecata, caci „vai de cel prin care vine sminteala”.

      Apreciază

  8. Marturiseste said, on septembrie 28, 2010 at 4:53 pm

    Erata: Te citez: “As scuipa daca –as putea crea ceva la fel de frumos– insa ma tem ca nu pot.” = Slavesti pe diavol.

    Apreciază

  9. NewAge said, on septembrie 28, 2010 at 5:13 pm

    saccsiv m-a rugat sa nu mai postez aici si ii respect dorinta, blogul lui, casa lui, nu intru nepoftit. deci, nu am cum sa va raspund urarilor voastre de bine si etichetelor pe care incercati sa mi le lipiti. va doresc tot binele din lume,
    Viorel Mihai

    Apreciază

    • Ruben said, on septembrie 28, 2010 at 8:11 pm

      Viorel , pot sa-ti spun un singur lucru important despre crestinism si in special despre ortodoxie , iar acel lucru este ca nu se interpreteaza cuvantul lui Dumnezeu ci se traieste si prin traire se descopera , de aceia numai crestini pot intelege cu adevarat cuvantul lui Dumnezeu . Cei ce s-au apucat sa interpreteze cuvantul lui Dumnezeu sunt neoprotestanti si iei la ora acuala sunt peste 40.000 de denominatiuni in mare ratacire . Pentru ca tu nu intelegi ce-a ce citesti TE VEI INVARTI IN CERC si vei cauta sensul logic al cuvintelor si astfel nu vei intelege semnificatia lor . Dumnezeu nu este logic el este META LOGIC si de aceia nu poate fi inteles cu mintea ci numai cu inima .

      Apreciază

  10. mircea said, on septembrie 28, 2010 at 5:59 pm

    Pt newage.
    Consider ca esti de buna credinta si de asta iti scriu.

    Parintele Cleopa zicea asa: Pt cei care nu traiesc in pustie, diavolul vine la ei prin intermediul cunoscutilor, prietenilor… Cind esti in pustie, vine la tine „in persoana”.
    Eu am avut o experienta in care nu l-am kemat in mod direct, si el a venit „in persoana”.
    Gindeste-te la cine il keama in mod direct cum se infiinteaza. Eu am zis o rugaciune simpla, adresata lui Dumnezeu, si am scapat. Mi-au iesit cuvintele din gura aproape involuntar, caci pe vremea aia aveam inca dubii. Nu stiam de sfinti, de rugaciuni elaborate si teologii inalte. Era pe timpul lui ceasca. Daca nu crezi in existenta lor, iti zic eu ca exista.

    Apreciază

  11. […] Go here to read the rest: VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  12. Florin Eugen Ionescu said, on septembrie 28, 2010 at 8:13 pm

    Sa imi adaug si eu cateva cuvinte …

    1. am observat o fatarnicie, si chiar o lipsa de respect a autorului (saccsiv) cu privire la alte invataturi religioase precum cea tibetana… chiar intr-un comentariu, Domnul sacciv ii sugera unui user (NewAge) sa ”scuipe” pe invataturile indo tibetane… Frumos, iar dansul se lauda ca este crestin! Bravo… dar, daca dansul se nastea indo-tibetan, ce facea? Scuipa pe invataturile ortodoxe… deci, de aici rezulta ca aceasta persoana inca traieste in era primitiva, fara suparare, dar, daca vrei respect, atunci respecta si tu la randul tau pe ceilalti.

    2. Tot loviti in articole pe cei de la MISA si pe Gregorian Bivolaru… macar, dumneavoastra stiti ca aceasta organizatie este haituita de autoritati, doar pentru ca au avut curajul sa vorbeasca lumii intregi despre MASONI, aceste personaje imputite care conduc la ora actuala acest sistem planetar catre haos? Stiati, ca ei au, practic o enciclopedie pe pagina lor de internet privind Demascarea Francmasoneriei? V-ati apucat sa cautati inainte sa ”scuipati” atata ura in stanga si dreapta?

    3. Credeti oare ca preotii, si ma refer mai ales la conducatorii de rang inalt din BOR, sunt intocmai sfinti? Oare nu sunt printre acesti preoti si Masoni, care una zic in public si alta fac pe la spate?

    4. Extraterestrii, sunt implicati in distrugerea armelor nucleare pentru a incerca sa ne faca sa constientizam ca aceste arme nucleare pe care noi, pamantenii, le putem folosi in actiunile noastre cu caracter primitiv (razboaie) pentru a distruge si eventual punand rasa umana in pericol.

    Dar, NU, pentru unii, se pare ca nu conteaza aceste lucruri, conteaza doar ceea ce au in capul lor, fara a mai verifica anumite informatii si a decide in cunostinta de cauza…

    Chiar domnule sacciv, Credeti ca tot ce se arata la televizor este in interesul nostru?… Nu prea, ci mai mult ca sigur este impotriva noastra.

    Apoi, cati alti mantuitori, din diferite mitologii s-au nascut tot pe data de 25 decembrie?

    In fine, o zi/seara placuta.

    Apreciază

    • Mihaela said, on septembrie 29, 2010 at 1:21 pm

      Florin Eugen Ionescu
      Faptul ca cei de la MISA sunt vanati de autoritati pentru ca fac dezvaluiri despre masonerie nu ii transforma in martiri sau eroi nationali. Acelasi lucru il fac si anarhistii si toti cei care cauta sa darame sistemul prin actiuni revolutionare insa nu fac decat sa il intareasca. Iarta-ma, dar vorbesti in necunostinta de cauza despre atitudinea ortodoxa si motivele pentru care are aceasta atitudine vis-a-vis de falsele religii. Daca ai incepe sa citesti despre traditia ortodoxiei, rugandu-te in acelasi timp sa-ti fie mintea luminata si inima curata ca sa intelegi corect, daca intr-adevar ai lua in calcul posibilitatea ca aceasta sa fie adevarata religie si ai incepe sa cercetezi, in mod sigur Dumnezeu nu va trece cu vederea initiativa ta si iti va veni in ajutor. Bate si ti se va deschide… Plus ca ti-au ramas intiparite niste informatii dubioase din Zeitgeist, referitor la alti „mantuitori” nascuti pe 25 decembrie. Am fost si eu atrasa de tot felul de rataciri si am negat la acel moment veridicitatea ortodoxiei iar asta din pura ignoranta, insa cand am inceput sa strig catre Dumnezeu, nu a intarziat sa imi raspunda. Toti cei care imbratiseaza invataturi moderniste considera crestinismul primitiv si inapoiat si asta pentru ca pastreaza intacta traditia de peste 2000 de ani (cazul ortodoxiei). Se pare ca adevarul nu mai este la moda… Unui prieten ce m-a facut „limitata” pentru ca ii spuneam ca ideea lui despre Dumnezeu este abstracta si goala si ca ar trebui sa arunce gunoiul invataturilor de tip new-age de care era arhiplin i-am spus „Eu stiu cum e in cazul tau, dar tu nu stii cum e in al meu, acum.” Mi-a dat ignore, dar inca ma mai rog pentru el. Acelasi lucru cred ca e valabil pentru toti cei care intra pe blogul acesta, straini de ortodoxie, si care lovesc in ea. In indemnul lui Saccsiv nu a fost nici fatarnicie si nici lipsa de respect, ci chiar o atitudine crestineasca, poate dura, dar bine intentionata. Nu poti intelege, insa, daca nu ai o minima pornire de a descoperi ce e de partea cealalta a baricadei. Sper ca nu te-a deranjat mesajul meu si te rog, citeste si roaga-te sa simti ce citesti. Dumnezeu nu alunga pe nimeni care alearga catre El.

      Apreciază

    • fane said, on septembrie 30, 2010 at 5:52 am

      fratie ,

      Fatarnicie este cu siguranta , in prezentarea ta , de crestin ortodox de pe myspace . Daca tu gasesti vreo compatibilitate intre ortodoxie , budism , hinduism , yoga ,… este doar treaba ta . Daca crezi ca te poti plasa , simultan in doua peluze , una ortodoxa si cealalta … cealalta , esti intr-o mare inselare .
      Varsta ta nu-ti permite emiterea unor concluzii legate de credinte mai ales daca te invarti intr-un ghiveci . Daca singur nu esti in stare sa ” deschizi ochii ” , atunci lasa timpul sa lucreze dar fa-o modest , nu cu mandria specifica varstei .

      Dumnezeu sa te binecuvanteze !

      Apreciază

      • dragon74 said, on septembrie 30, 2010 at 6:46 am

        Mai fratie , dar tie iti permite varsta sa emiti concluzii legate de subiectul acesta ? Lui Eugen nu ii permite dar tie , da ! Esti grozav , fratele meu intru credinta ! Am vrut sa zic , grozav de indoctrinat ! Tu cum ai deschis ochii ? Ajutat de cineva ? De un alt ‘orbete’ ca si tine ? Stii oare tu ‘iluminatule’ ce inseamna a fi crestin ? Ma indoiesc , sincer , fratie !

        Apreciază

      • fane said, on septembrie 30, 2010 at 8:14 am

        hopa , fratele … Pitigoi , dai intr-unul , tipa doi !

        @dragon 74 ( anul de nastere ? )
        ia ” ilumineaza-ma ” si spune-mi ce inseamna sa fii crestin ? Ia povesteste-mi tu , cum te-ai dat seama de indoctrinarea mea ?
        ” fratele meu intru credinta ” ? Ah , de-asta imi spui „orbete ” , ” grozav de indoctrinat ” si ” iluminat ” ? Asa te simti ?

        Poate se va sinchisi si Eugen sa raspunda singur , ca doar nu esti avocatul lui , bunule samaritean .

        Apreciază

  13. […] primeste pe tava tot felul de relatari cum ca extraterestrii sunt buni si-au vegheat la pacea lumi deregland rachetele nucleare. Mai mult, pamantenii isi pun la ONU pe cineva care sa-i intampine cu paine si […]

    Apreciază

  14. Mihai2020 said, on septembrie 28, 2010 at 11:10 pm

    Mai oameni buni eu credeam ca ati inteles care e treaba cu extraterestrii , ei sunt creati de Sistem , sunt intradevar posedati si prin ei va vorbi sistemul incurand . despre cum sunt creati puteti vedea seria de filmulete The Arrivals (Noreagaaa Series avi) . Ei sunt creati de mult timp iar usor usor am fost pregatati de Sisteam sa acceptam ideea ca exista . IN anul 2012 se va desfasura un MARE RITUAL prin care noi credem ca vor fi prezentati lunii , de asemenea credem ca pe baza lor SISTEMUl va OMORA cea mai mare parte a planetei , ca un asazis razboi sau atac din partea lor . SISTEMUl are mai multe variante deci nimic nu e sigur . DAR RITUALUL este si este prezentat in cartea urmatoare care poate fi citita gratuit aici http://www.scribd.com/doc/6078610/London-Zion-2012-Book

    Apreciază

  15. Mihaela said, on septembrie 28, 2010 at 11:45 pm

    Chiar azi am avut o discutie cu un coleg de serviciu care a practicat yoga lui Bivolaru si a ramas cu niste „invataturi” la nivel de certitudini personale. Ei intr-adevar nu blameaza dracii, e un fenomen de-a dreptul stupefiant. Incearca, in schimb, sa le gaseasca tot felul de scuze si explicatii plauzibile care sa ii absolve de dracism, ca sa ma exprim plastic. Adica il recunosc ca entitate (in cazul in care ii recunosc existenta), dar nu asa cum un crestin il recunoaste pe diavol, ci cu circumstante atenuante… Si tot din cauza asta nu crede in iad si rai. Eu incercam sa ii explic cum e cand te incearca, si cum STII cu toata fiinta ta ca e dracu’ si ca trebuie sa te rogi intens ca sa il pui pe fuga, si el imi dadea tot felul de explicatii ezoterice+decorporalizare+entitati din planul eteric care pot fi vazute/simtite in anumite situatii pe care tot tu le provoci mai mult sau mai putin constient. De remarcat ca pentru el avea perfecta logica ceea ce mie imi parea o invartire stupida in jurul cozii fara un sens precis. A, si cu toate ca nu a spus-o din bun simt, s-a simtit ca ma considera limitata pentru ca analizam in alb-negru. Se pare ca e la moda ca daca nu vezi lucrurile complicat, inseamna ca nu le vezi in profunzime. Am sa-i scot la imprimanta cartea cu parintele Paisie si initiatii; am senzatia ca il poate pune pe ganduri.
    Offtopic: Ioanes, daca se nimereste sa citesti mesajul asta, tin sa-ti multumesc din toata inima pentru ca ai intervenit cand am avut nevoie. Cred ca am gasit ce cautam, si nu numai eu.
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

  16. gabi said, on septembrie 29, 2010 at 8:45 am

    Daca Dumnezeu ar fi creat viata pe alte planete,cu siguranta nu ne-ar fi ascuns aceasta! Dar spune clar,prin Revelatie,in Geneza: „Am creat om dupa Chipul si Asemanarea Noastra.” Scurt si clar:ce e asa de neanteles?! Dar cand cineva are o rea credinta,orice argument ii vei aduce,va fi in zadar. Posibil ca acesti asa-zis extraterestri sa fie chiar draci; la fel de posibil(si mai probabil) este ca ozn-urile sa fie facute de oameni la comanda „elitelor”,in cine stie ce baze experimentale bine ascunse,ultra-secrete in care se lucreaza din plin de multi ani de zile.
    Cat priveste pe acest”New-Age”,sunt multi de-alde el printre noi mai tot timpul si cred ca nu trebuie luati in seama;nu are sens sa ne poticnim de asemenea aberatii de scolari fara minte si care vor sa se autoconvinga de inteligenta lor.Acestia isi sunt suficienti siesi si sa-i lasam acolo,inchisi in micutul cerculet al mintii lor sclipitoare! Pentru ce sa-ti bati capul sa convingi ca aerul e incolor,de exemplu,pe cineva care oricum vrea el asa sa spuna ca e viu colorat:asta este. Daca ar fi sincer,nu vad ce ar cauta pe acest blog! Dar cel mai probabil,e pus pe sminteala…Spun insa unii dintre Sf.Parinti,ca numai cel smintit se sminteste.Doamne-ajuta.

    Apreciază

    • dragon74 said, on septembrie 30, 2010 at 7:29 am

      Desigur Gabi , tu ai fi fost primul care era instiintat de catre Dumnezeu , vezi fiule ca mai ai niste semeni intr-un alt sistem solar , dar sunt cu vreo cateva mii de ani mai evoluati decat tine si s-ar putea sa nu doreasca sa fie cunoscuti de catre niste ‘incepatori’ in ale evolutiei ! Si de ce crezi tu , ooo… mare invatat ce esti , ca trebuie sa convingi pe cineva de adevarul TAU ? De ce crezi ca doar ce cunosti tu , doar adevarul tau este singurul adevar universal valabil ? Daca nu ai fi tu , cu orgoliul tau de asa zis crestin , nimeni de pe lumea asta nu ar sti ce este adevarul ! De unde atata superioritate fratioare ? Stii oare ca , atat tu cat si cei ‘rataciti’ , in opinia ta , sunt egali in fata lui Dumnezeu ? Nu cred ca iti dai seama de acest lucru , cum nu iti dai seama de multe alte lucruri ! Asa ca , nu te poticni tu de cel ce nu e de acord cu tine , ci incearca sa nu te poticnesti in mandria ta , omule ! Este cel mai important lucru , avand in vedere ca si fiul cel mai iubit al lui Dumnezeu a facut aceeasi greseala !

      Dumnezeu sa ne ajute !

      Apreciază

  17. Vagabond said, on septembrie 29, 2010 at 9:47 am

    Fratilor, NewAge este doar un (sper eu) tanar care are sete de cunoastere a Adevarului, insa inca rataceste. Ca el am fost si eu in perioada adolescentei pana chiar in facultate, avand o mare atractie catre filosofia si cultura orientale, in special Zen, Budism, incepand cu lucruri precum Karma Yoga. Invataturile pareau bune initial, multumita lui Dumnezeu m-am desteptat intre timp si ma chinui sa tin calea cea stramta.

    Ce vreau eu sa spun ca si eu as fi scris probabil aceleasi lucruri acum cativa ani, dar iata ca Hristos nu m-a lasat sa umblu prin intuneric. Cert este ca la vremea aia si eu as fi refuzat adevarata invatatura ortodoxa, neintelegand-o deoarece inca nu eram pregatit spiritual pentru acea etapa.

    Uneori, din pacate, unii dintre noi trebuie sa bage mana in foc ca sa realizeze ca arde, nefiind de ajuns avertizarile Bisericii/celor din jur.

    M-am lungit, cu iertare.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • dragon74 said, on septembrie 30, 2010 at 7:06 am

      Fratele meu Vagabond , care ti-ai gasit calea cea stramta , dupa cum graiesti tu , oare Mantuitorul nostru Iisus Cristos ti-a revelat tie faptul ca celelalte cai de descoperire a lui Dumnezeu sunt false si nu are rost sa ratacesti pe ele ? Ti-a spus oare El ca asta e singurul drum adevarat ? Incotro te indrepti cu pasi repezi ? Inspre fanatism ? Spune-mi si mie un sfant adevarat care sa scuipe atata venin ca si voi , mai ‘crestinilor’ ! Atata intoleranta si ipocrizie ? Oameni , indreptati-va toata energia voastra catre inima ! Nu mai lasati mintea sa va consume toata energia atat de necesara pentru o rugaciune adevarata !

      Dumnezeu sa ne ajute !

      Apreciază

  18. cb said, on septembrie 29, 2010 at 12:42 pm

    Sunt multi care au nevoie de aceasta carte (Parintele Paisie si marii initiati ai Indiei), eu incerc sa daruiesc cate un exemplar apropiatilor…sa stiti ca la unii chiar misca ceva…de ajuns cat sa se trezeasca.

    Apreciază

  19. fane said, on septembrie 30, 2010 at 8:29 am

    Bravo , saccsiv !

    ma faci sa ” consum cerneala ” de pomana , sa-i raspund lui @dragon74 si apoi ii stergi postarile , lasandu-ma in aer .

    Apreciază

  20. dragon74 said, on septembrie 30, 2010 at 9:53 pm

    Wooow…’daca ai timp sa te ocupi de el’…? Extraordinar ce chestie bine pusa la punct aveti voi aici….mai oamenilor , nu va obositi voi sa aveti grija de nimeni , ci doar de voi insiva !

    Apreciază

  21. Ruben said, on octombrie 1, 2010 at 11:23 pm

    dragon74 , Man cand ai pretentia sa discuti cu cineva cel putin macar ai decenta sa fi statornic pe acel subiect . In aberatile expuse de tine mai sus esti paralel cu subiectul , parca vorbesti din AUZITE din IMAGINATE din INVENTATE . In lumea crestinilor ortodocsi nu merge cu datul cu parearea , aici lucrurile sunt clare atat in cer cat si pe pamant . Datul cu parerea si ghiveciul de idei este specific NEW AGE sau ereziilor . De aceia iti spun ca aici s-au pe alte bloguri de acest gen , nu este locul potrivit sa-ti expui ideile si parerile .

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  25. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  26. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  27. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  28. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază

  29. […] VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.