SACCSIV – blog ortodox

Previziunile lui David Ben Gurion

Posted in David Ben Gurion, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on iulie 23, 2010

   Iata si traducerea fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT (Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””):

   „Imaginea lumii în 1987, aşa cum se conturează în imaginaţia mea: Razboiul rece va ţine de domeniul trecutului. Presiunile interne ale intelighenţiei în continuă creştere din Rusia pentru mai multă libertate, şi presiunea maselor pentru ridicarea standardelor lor de viaţă, pot conduce la o democratizare treptată a Uniunii Sovietice. Pe de altă parte, influenţa crescândă a ţăranilor şi agricultorilor şi creşterea importanţei politice a oamenilor de ştiinţă pot transforma Statele Unite într-un stat al bunăstării generale cu o economie planificată. Europa Occidentală şi cea de Est vor deveni o federaţie de state autonome având un regim socialist şi democratic. Cu excepţia URSS ca stat euroasiatic confederat, toate celelalte continente se vor uni într-o alianţă mondială, căreia îi va sta la dlispoziţie o forţă de poliţie internaţională. Toate armatele vor fi abolite şi nu vor mai exista războaie. La Ierusalim, Naţiunile Unite (o Organizaţie a Naţiunilor cu adevărat Unite) vor construi un Altar al Profeţilor care să slujească uniunea confederată a tuturor continentelor – acesta va fi sediul Curţii Supreme a Omenirii, care va aplana toate neînţelegerile dintre continentele confederate, după cum a proorocit Isaia [Isaia 16,5; v. Miheia 4,3-4]. Studiile superioare vor fi dreptul oricărei persoane din lume. O pilulă care să prevină sarcina, va încetini creşterea [demografică] naturală din China şi India. Iar prin 1987, durata medie de viaţă a omului va atinge 100 de ani” (cf. rev. Look Magazine, din 16 ianuarie 1962).

   Comentariu saccsiv:

   David Ben-Gurion, nascut David Grün (1886-1973) lider sionist, marxist. A fost arestat de doua ori in timpul Russian Revolution din 1905.

   Fost prim ministru Israel.

   N-a nimerit el bine anii, insa unele din “previziunile” sale deja s-au infaptuit si altele consider ca nu peste mult timp se vor infaptui. Am pus cuvantul previziunile intre ghilimele deoarece de fapt fac parte dintr-un plan de care el, cel putin in mare parte, stia …

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

  

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 23, 2010 at 7:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Previziunile lui David Ben Gurion […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.