SACCSIV – blog ortodox

Iranul ANULEAZA LAPIDAREA femeii condamnate pentru adulter. TREBUIE INTELES CA „alternativa” anti americana Iran nu este crestina

Posted in IRAN, LAPIDARE by saccsiv on iulie 9, 2010

   Citez din articolul Iranul anulează lapidarea unei femei condamnate pentru adulter – VIDEO:

   Potrivit informaţiilor transmise de autorităţile judiciare competente din Iran, Sakineh Mohammadi-Ashtiani nu va fi lapidată”.

   Comunicatul nu precizează dacă femeia, în vârstă de 43 de ani, va fi graţiată sau va fi executată prin spânzurare.

   Potrivit organizaţiei Amnesty International, femeia a fost condamnată în 2006 sau 2007 şi deja a primit 99 de lovituri de bici.

   Lapidarea programată vineri fusese deja condamnată în principal de Statele Unite şi Marea Britanie.

   Ministrul britanic de Externe, William Hague, aprecia că sentinţa este „specifică Evului Mediu”.

   „Lapidarea este o formă de tortură. Este un act barbar şi odios”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american, Mark Toner.

   Comentariu saccsiv:

   Au fost comentatori care s-au scandalizat cand am postat articolul VIDEO: O FEMEIE din Iran risca sa fie OMORATA CU PIETRE in orice moment pentru ADULTER. Dar nu ca reactie la lapidarea pe motiv de adulter, ci ca l-am postat … Ei sunt dintre antiamericani si cum Iranul se declara si el antiamerican, se cheama ca nu trebuie criticat ceea ce si autoritatile SUA critica.

   Fratilor, nu-i asa. Lapidarea pe motiv adulter este fundamental necrestina. Si trebuie subliniat acest lucru. Si desi pare mai „umana”, nici spanzurarea celei ce probabil si-a inselat sotul nu este conforma cu invatatura crestina.

   Este o greseala sa gandim „bipolar”: tot ce e din SUA e rau si tot ce e anti SUA e bun. Noi suntem ortodocsi si trebuie sa gandim si sa ne manifestam ca atare. Dracul zgandare vestul si Iranul pentru a iesi un razboi. Si din nefericire in randul nostru se creaza doua tabere: cei pe fata pro SISTEM sunt filoamericani si cei anti SISTEM devin filoiranieni. Si nu e bine. Iranul nu trebuie sa fie o alternativa pentru crestini.

   Mai mult, in istoria moderna a Iranului sunt multe mistere:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

   Si e foarte probabil sa aveam de a face cu un joc sinistru.

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 10:28 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ziera said, on iulie 9, 2010 at 2:10 pm

    cati barbati lapideaza sistemil zilnic asta se pare ca nu mai framanta…?Standardul dublu functioneaza …gradele de curvie au pret diferit la barbati…femeia e mereu oropsita si nevinovata…iata sistemul cum lapideaza barbatii pentru niste curve minore….si cazul nu e unic…da noi ne solidarizam cu curvele iranience..

    Medicul de familie Gavril Rus, în vârstă de 61 de ani, este învinuit de procurori că, timp de doi ani, a plătit trei minore pentru a-i face sex oral.
    Tribunalul Cluj a respins ieri solicitarea doctorului de a fi anchetat în stare de libertate. Avocaţii lui Rus au spus în instanţă că inculpatul are pe listele sale de medic de familie circa 2.500 de pacienţi, care pot fi afectaţi dacă nu poate merge la cabinet. De asemenea, apărătorii acestuia susţin că totul este o răzbunare a fetelor, despre care spun că sunt prostituate. Procurorii au precizat că medicul a încercat să influenţeze o parte vătămată în cursul anchetei.

    Medicul Gavril Rus a atacat cu recurs hotărârea Judecătoriei Dej, prin care a fost arestat preventiv în 28 iulie pentru o perioadă de 29 de zile. Doctorul nu a reuşit să-i impresioneze pe judecătorii de la Tribunalul Cluj, care i-au respins cererea, în ciuda prezentării activităţii sale de către cei doi avocaţi pe care i-a angajat. Apărătorii au menţionat că Rus este un medic de familie apreciat, care are cam 2.500 de pacienţi pe listele de la cabinet. Doctorul este văduv de zece ani şi are doi copii majori.

    Avocatul Lucian Cristea a susţinut în instanţă că arestarea medicului Gavril Rus se datorează impactului mediatic al cazului, la care se face referire şi în hotărârea instanţei de fond. “Presa, care îşi face rating prin exhibiţionism, dă dovadă de ipocrizie şi neruşinare când îl pune la zid pe inculpat”, a afirmat Cristea în sala de judecată. Legat de filmarea în care medicul este masturbat de către o minoră, avocatul a spus că “nu este vorba de niciun fel de sex!” şi că “a greşit până la un punct, cu toţii greşim!”.

    Apărătorii medicului au precizat că acesta din urmă trebuia protejat de poliţişti pentru că a avut curajul să declare că a fost şantajat cu imaginile compromiţătoare de către un bărbat care, ulterior, a fost arestat. “Medicul este o victimă a şantajului. Au mai fost şi altele, dar s-au retras din anchetă în urma arestării medicului”, a spus Cristea. Avocaţii au invocat că fetele care l-au reclamat pe Gavril Rus sunt pe-o mână cu şantajistul şi că-l răzbună pe acesta din urmă. “Regret contextul în care am ajuns”, a afirmat doctorul în faţa judecătorilor.

    Procurorul de şedinţă a precizat că presiunea mediatică invocată de avocaţii lui Rus nu are nicio relevanţă în dosar. “E ruşinos că se încearcă să se transpună vina inculpatului (Gavril Rus – n.red.) pe minorele de 14, 15 şi 16 ani care aveau 12,13 şi 14 ani în 2008, când au început raporturile sexuale! Faptul că medicul este parte vătămată în dosarul de şantaj nu impietează calitatea sa de inculpat din acest dosar”, a spus procurorul.

    De asemenea, acesta a afirmat că doctorul a sunat-o pe una dintre minore, spunându-i că se face anchetă şi să aibă grijă ce declară. Medicul de familie din Dej este acuzat de raporturi sexuale, seducţie şi perversiune cu trei minore în perioada 2008-2010. “în repetate rânduri, doctorul m-a invitat la cabinetul său, unde mi-a oferit diferite sume de bani în schimbul întreţinerii de sex oral şi masturbare”, a declarat procurorilor una dintre fete.

    Apreciază

  3. Ziera said, on iulie 9, 2010 at 2:24 pm

    tara asta va piere pe mana curvelor fie ele si minore.

    Apreciază

    • floarea said, on iulie 9, 2010 at 3:11 pm

      si ce e de facut?

      Apreciază

      • DuhulCapitanului said, on iulie 9, 2010 at 3:32 pm

        educatie !

        scoli crestine, mame depravate arestate, ca mama are un rol decisiv in cresterea copiilor, parinti care injura langa copii, invata la desfranare,le imbraca indecent, orice e in neregula, pedepsite, amenda,a restari, etc……
        ED”UCATIE, scoli cresitne, mers la biserica, invatat frica de Dumnezeu… generatiile astea pierdute greu se mai pot recupera,dar vin altii din urma pe care trebuie sa-i invatam !!!

        Stii ce au patit sodomitii si gomorenii nu?
        Vrei sa vina urgia lui Dumnezeu peste noi?
        Va fi vai si amar, cate pacate se savarsesc aici, avorturi, relatii sexuale intre indivizi necununait, altii care apcatuiesc cu vaduve… vai de noi, o sa ne dea Dumnezeu sa en saturam, inundatii este daor inceputul, un mic semnal de inceput, faci ceva si pe ele de diguri cand o veni amnia lui Dumnezeu, din toate partile

        Apreciază

  4. DuhulCapitanului said, on iulie 9, 2010 at 3:18 pm

    daca s-ar aplica elgea la noi, pentru curve, sa fie macar bagate in sperieturi, si pe toti curvarii, copii de bani gata, cu masini la scara, droguri, cluburi,depravati, si i-ar ami potoli ar fi bine !
    din cauza desfranatilor patim ce patim,acum pana si poponarii au drepturi, criminalii scapa basma curata, avocati care inchid ochii cand un interlop este prins , si pentru o suma de bani este eliberat, degeaba politaiu aplica legea, daca nu se teme nimeni de lege !
    Din cauza desfraului tara va pieri, cum spuena parintele Arsenie !
    Nu e o metoda crima, dar nici sa sarim asa ca arsi si sa dam vina pe aia, ca nu stim noi cume treaba pe acolo, si de ce au fsot nevoiti sa faca asta !
    Moartea nu inseamna neaparat sfarsitul, daca a fost nevinovata Dumnezeu ii va face dreptate . Tin minte ca jidanii nu au schimbat legile, si la fel este si la ei, iar la ei femeia omorata este considerata ca i se iarta apcatele, si pentru a nu pieri este ucisa……
    Jidanii sunt mai presus? ei au aceleasi legi, mai barbare, mai inumane, impotriva celorlalte nati, criminali, ucigasi !
    Era pe un blog ortodox undeva, un exemplu cand spunea de poponari,cand au auzit ca biblie pedeapsa era maortea cu pietre si cand au auzit ce au patit sodomitii, cativa dintre ei s-au intors spre biserica si luptau cu pacatul asta, pe faorte putini i-au convins, din marea majoritate, e un progres, dar nu e solutia sa ii omoram, insa……
    Daca vin la noi acasa sa ne acuze ca ne crestem copii in fanatism religios, presa americana sa faca tam-tam, stirile sa faca ocolul pamantului, si sa riscam pedepse pentru asta, cum ar fi?
    La cate femei traiesc in pacat si isi inseala sotul….. si nu au barbat, si ii schimba ca pe ciorapi, si fac avorturi…… ce pedepse ar trebui sa le dam? care dintre ele crezi ca se va indrepta din credinta?
    Vlad Tepes va spune ceva?
    Cum a zis, credinciosii merg la biserica de placere sau teama mortii?
    Pe mine ce ma intoarce la credinta, si are efect, ina fara de teama de frica mortii, im aduc aminte de apcate si incerc sa nu le mai fac, sa ma indrept, ca daca am calcat strmb e posibil sa fiu taxat….. Vlad Tepes…. facea dreptate cu sulita, si nu numia pe hoti ii omora…..

    Apreciază

    • floarea said, on iulie 9, 2010 at 8:12 pm

      dar cu barbatii care fug de casatorie ca dracu de tamaie ?
      hai sa incepem educatia cu ei, ok? ca astia sunt mari amatori de curve.

      Apreciază

  5. DuhulCapitanului said, on iulie 9, 2010 at 3:28 pm

    Adica daca unii respecta religia, legea, noi trebuie sa ne abgam peste ei?

    Un taran avea 5 copii, toti au ajuns mari, din taran analfabet, unu avocat, altu inginer,etc.
    iar cel care a ajuns inginer primea bani de la tasu sa mearga la scoala, trimis la oras, rasu sta la tara, el in loc sa mearga la scoala vindea porumbei in piata…. cand a auzit taicasu, l-a batut cu lantu aproape sa-l omoare,daca nu il opreau vecinii,si uite ca a avut rezultat. Dintr-un om de nimic ce ajunsese l-a facut de frica sa mearga la scoala,sa tina de treaba, si a ajuns inginer, si acum e faorte bine omu, are afaceri, teren, pamanturi,etc.
    daca nu primea o asa lectie, ce ajungea?
    Daca sa zicem ca acest caz va fi un exemplu pentru miliaone de femei si va salva din acest pacat sute de mii de desfranate?
    Sau sa o ingroape pana la gat, si sa o sperie,sa vada maortea cu ochii, iti dai seama ca i-ar schimba viata total?
    Articoel cu trafic de organe , copii morti,rapiti gasiti fara organe, nu gasim?
    A se stie foarte clar, toti copii care vedem la stiri, rapiti si gasiti bucati, sutn luati pentru organe, iar rapitorii in proportie de 99 % sunt evrei, ei sunt experti in asta !
    In urma cu ceva timp a fost un scandal imens in Ucraina, trafic de organe, copii ucisi dupa ritualuri talmudice,luat sangele, baut, organele vandute, la noi presa nu a zis nimic, ba mai rau, altii au spus ca erau ucrainieni, nu evrei….. trist. faorte trist, de astia de ce nu se leag nimeni, va e oare frica sa spuneti lucrurilor pe nume?
    Tocmai acum cand strang dovezi anti religioase pentru a instaura noua ordine, statul secular, acum facme propaganda antireligioasa?
    Pai stii preotul care a daramat menorah ce zicea? ca evreii fac intentioant scandaluri inter religioase, pentru a reusi sa interzica religia , sa desfiinteze vechile legi, si sa vina ei cu alte formule si norme religioase….

    Apreciază

  6. Paul said, on iulie 9, 2010 at 4:46 pm

    Sistemul electronic 666 folosit impotriva fraudei la examenul national dat de PROFESORI (din data de 14 iulie 2010) pt ocuparea posturilor.Ministrul educatiei Daniel Funeriu implementeaza sistemul.(dupa ce din salariul ala amarat le-a scazut 250 lei).
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-adevarul_de_seara-titularizare-profesori-sistem_cu_cod_de_bare_0_295170644.html
    Saccsiv, te rog sa nu-mi ignori comentariul.Merita facut articol pe blogul tau.
    Ma intreb daca macar profesorii de religie care vor participa la concurs, viitori preoti se vor opune!
    Eu sunt profesor si va trebui sa particip la acest concurs sa imi castig painea. ?Ce sa fac?

    Apreciază

  7. Paul said, on iulie 9, 2010 at 5:00 pm

    iata si comentariile dezamagitoare pe un forum al profesorilor referitor la asta, cand o alta profesoara incearca sa le deschida ochii dand site-ul tau ca marturie:http://forum.portal.edu.ro/index.php?s=5d8f6d01439303ea4e6b00272eadc5dd&showtopic=131803

    Apreciază

  8. daniel said, on iulie 11, 2010 at 9:24 pm

    Discursul Părintelui Teodoros Zisis în cadrul conferinţei Primatul- Sinodalitate şi Unitate a Bisericii, desfăşurate la data de 28.04.2010, în oraşul Pireu

    http://graiulortodox.wordpress.com/2010/05/

    Apreciază

  9. daniel said, on iulie 11, 2010 at 9:27 pm

    Conferinta antipapista

    Intrebări și răspunsuri din cadrul conferinței Primatul-Sinodalitate și Unitate a Bisericii desfașurate la data de 28.04.2010 în orașul Pireu .

    http://graiulortodox.wordpress.com/2010/06/07/urmeaza/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.