SACCSIV – blog ortodox

Despre Babilonul din MUZICA

Posted in Alex Jones, BOB DYLAN, CHRISTINA AGUILERA, Lady GaGa, Rihana by saccsiv on iulie 7, 2010

   Citez din articolul Popular Music Is The Babylon System:

   Cuvintele fara sens, proaste, amorale si nihiliste de la cei ca Gaga si Katy Perry servesc la mentinerea maselor intr-o stare de decadere spirituala.

   Niciodata nu a fost mai evident pentru cei care s-au trezit din somnul care li s-a impus de catre cultura populara ca industria muzicala existenta promoveaza acum cel mai prost si monoton gunoi, care de fapt serveste inducerii in depresie si disperare a celor care sunt luminati si constienti de ce se intampla, in timp ce celor ce sunt captivati de sistemul babilonian le ofera paine hipnotizanta.

   Daca cititorii acestei pagini de web s-ar aseza si s-ar uita la MTV pentru o ora, probabil ca  ar pleca simtindu-se socati, buimaciti si dezgustati de parada de boala, idolatrie si veneratie a tot ceea ce este gresit in societatea noastra: iubirea de bani, vlaguirea de moralitate, exaltarea nihilismului post-modernist, atacul asupra familiei, normalizarea lucrurilor bizare, bolnave si distorsionate.

   Tendinta dominanta a culturii populare nu este nimic mai mult decat o unealta pe care elitele o folosesc pentru a ne face sa ne simtim inutili, patetici, fara putere si fara speranta. Ei vreau ca noi sa credem ca cel mai important lucru pe care il putem obtine vreodata in viata este sa aratam “cool”, sa obtinem aprobarile semenilor nostri prin purtarea uniformei cultului caruia am fost desemnati sa apartinem, si ca nu putem obtine asta decat prin a mima comportamentul retardat al oamenilor pe care ii vedem in video-clipurile muzicale. Acesta este motivul pentru care legiuni de tineri, de orice culoare sau din orice mediu vin, incearca sa arate si sa imite rapperii, care isi poarta pantalonii cu turul pana la jumatatea picioarelor, abia merg, si traiesc doar pentru a se imbata si a avea sex fara sens, la nimereala cu femei pe care le considera instrumente de placere carnala.

   Cu usururinta cel mai mare obstacol care ar impiedica incercarile de a educa oamenii intr-o maniera care ii face sa fie deprimati, sa aiba vieti din ce in ce mai izolate, instabile emotional, nesanatoase, cu standarde de viata care se inrautatesc, este tocmai indepartarea de la nebunia care contribuie la caderea lor.

   Puterea industriei de divertisment ca opiu al maselor nu a fost niciodata mai mare, si cu raspandirea tehnologiei 3D, uneltele de hipnotizare devin din ce in ce mai puternice.

   Un raport al “London Guardian” denumit “Lady Gaga si Noua Ordine Mondiala” ii ofera incredere totala unei pagini de web care nu numai ca discuta modul in care muzica populara este folosita pentru a tine oamenii inrobiti si innebuniti, dar si cum aceasta muzica este plina de mesaje si simboluri care lauda modul in care elitele folosesc divertismentul pentru an inrobi masele.

   “Vigilant Citzen” isi revendica pe buna dreptate locul de a fi cel mai distinctiv critic muzical din lume. Pe pagina lui de web, vigilantcitizen.com, el se descrie ca find un absolvent de comunicare si politica si producator pentru “niste artisti ‘urbani’ destul de cunoscuti”. A petrecut cinci ani cercetand teozofia, masoneria si roza-crucianismul, iluminatii bavarezi si ocultismul vestic”. Toate aceste domenii de interes  conduc la analizele sale extrem de detaliate ale simbolismul video-clipurilor pop si  ale versurilor lor.

   Astfel prestatia lui Pink la Premiile MTV mimeaza o initiere masonica, “Run This Town” a lui Jay-Z trambiteaza venirea Noii Ordini Mondiale (NOM), iar video-clipul celor de la Black Eyed Peas’, “Imma Be Rocking That Body” avanseaza spre “agenda pentru transumanism si stat politienesc”.

   Ceea ce surprinde este tonul metodic, realist, ocazional nostim al eseurilor sale. El nu scrie ca un nebun care nu vede bine, batand campii despre Obamunism (cu toate ca, inevitabil, exista o fascinatie neplacuta cu influenta evreiasca). Pentru aceia care nu studiaza simbolismul ocult, el recunoaste ca totul ar putea sa para “inventat si ridicol”, dar pentru cei care au cunostiinte “nu am facut decat sa afirm ceea ce este evident”. Examinarile lui sunt cu siguranta minutioase. Trecand prin postarile sale dens ilustrate, s-ar putea sa va ganditi “Lady Gaga chiar isi acopera unul din ochi foarte des si multe dintre strarurile pop pretind sa fie roboti”.

   Cu toate ca Vigilant Citizen insista ca el nu este nici conservator politic si nici un fundamentalist religios, el este succesor al unor astfel de critici diferiti de norma ai muzicii din anii 60, ca Reverend, David A Noebel, autor al “Cumunismul, hipnotismul si Beatels”  si Gary Allen care a teoretizat ca materialul Beatels de dupa periaoda rubber soul, este atat de sofisticat din punct de vedere tehnic incat trebuie ca “a fost conceput de niste oameni de stiinta behavioristi intr-un ‘think thank’”. Ganditorii de extrema stanga din acea perioada au avut propria opinie asupra popului ca forma de controlare a mintii. Filmul din 1967 al lui Peter Watkings, “Privilege” l-a prezentat pe Paul Jones al lui Manfred Mann ca o papusa a statului, calmand populatia cu melodii patriotice atragatoare. Intr-o astfel de analiza, rau-voitorii se pot schimba dar mecanismele raman aceleasi.

   Faptul ca scriitorul de la  “The Guardian” discuta in mod serios modul in care muzica populara este patata cu simbolistica elitista fara a fi luata cu totul in ras ca o amagire conspirationista, este un exemplu al faptului ca acest proces devine din ce in ce mai limpede.

   Aceasta tematica nu mai ramane necunoscuta si nu mai este considerat salbatic sa  precizezi faptul ca astazi cultura populara si mai ales muzica populara exercita o influenta excesiva si ascunsa asupra dezvoltarii morale, societale si spirituale a generatiilor tinere si a umanitatii in general.

   Niciunde nu a fost mai evident ca intr-o prestatie recenta a lui Beyonce, in care ea a fost inconjurata de politisti care dansau. Dupa cum este explicat pe pagina de web a “vigilant citizen”, este vorba despre indoctrinarea oamenilor sa accepte “robotizarea corpului uman si introducerea treptata a unei politii statale virtuale”.

   In alte eseuri, obiceiul lui Gaga de a-si acoperi un ochi este explicat ca fiind respingerea ei fata de Dumnezeu si admiterea ei ca preoteasa luciferica.

   Observati cum de exemplu Christina Aguilera copiaza simbolismul lui Gaga cu oameni ca fiind roboti fara suflet.

   Tematica ochiului luciferic este observata si la Rihanna.

   In timp ce pagina de web foloseste uneori o perie prea rara cu care identifica servitorii sistemului babilonian, de exemplu, intr-un clip a lui Bob Dylan este interpretat gresit ca el  spune ca si-a vandut sufletul diavolului, cand, de fapt, dupa cum orisice fan a lui Dylan ar stii ca el a devenit crestin la sfarsitul anilor 70 si a inceput sa produca muzica crestina (gospel). Ar fi bine sa fie evidentiati cei care intr-adevar si-au vandut sufletele in mod metaforic – oameni ca Katy Perry – ca sa fie folositi intr-o stare continua de dezordine si decadere spirituala.

   Rupand fatada acestui sistem babilonian si indepartand oamenii de distractiile hipnotice constante a sporturilor, muzicii proaste, modei si orice alta fateta oferita pentru a ne intoarce capetele de la adevarata noastra dezvoltare spirituala este cel putin la fel de important ca educarea oamenilor despre aspectele politice ale agendei noii ordini mondiale.

   Avem nevoie sa consideram “cool” informarea despre ceea ce se intampla in lumea noastra si cum putem sa ii schimbam cursul. Acest proces s-a accelerata in ultima decada si multi artisti de muzica au incorporat aceasta desteptare in creatiile lor. Formatii ca Muse si Foo Fighters, raperi ca Paris si Eminem, lupta impotriva valului de spalare pe creier adus asupra noastra de cei ca Gaga si Katy Perry.

   Nu exista un mod mai bun de a scrie concluzia decat cu cantecul “Babylon System” a lui Bob Marley, care ilustreaza perfect toate lucrurile impotriva carora trebuie sa luptam.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul (semnat de Paul Joseph Watson si postat in Prison Planet.com Vineri, Iulie 2, 2010) incepe bine si se termina prost. Dar nu este de mirare:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Am postat cateva materiale legate de muzica si NOUA ORDINE MONDIALA, citindu-le, va veti lamuri ca lucrurile sunt mult mai grave decat sunt prezentate in articolul din Prison Planet.com:

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO: CHRISTINA AGUILERA – Simboluri si blasfemii in clipul „Not Myself Tonight” – BIONIC …

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

VIDEO: Vom vedea pe scena, alaturi Lady GaGa, cadavrele plastinate ale lui Gunther von Hagens?

VIDEO: Evolutia adolescentei MILEY CYRUS (Hannah Montana) …

VIDEO: Piesa “On To The Next One” a lui JAY-Z transmite un mesaj?

VIDEO (si transcriptul): SATANISMUL piesei „JOHN THE REVELATOR” – DEPECHE MODE

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

VIDEO: „THE INDUSTRY”: site-ul si noul cont youtube

   Paul Joseph Watson considera ca sigur Bob Dylan nu a spus ca si-a vandut sufletul diavolului. Oare e atat de sigura treaba? Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

   La finalul articolului, considera ca exista muzicieni ce lupta impotriva SISTEMULUI si insira cativa. A uitat sa-l numeasca si pe Dave Mustaine, solistul trupei MEGADETH, intervievat la un moment dat de Alex Jones:

   Cititi va rog si:

VIDEO: Piesele rock anti NOUA ORDINE MONDIALA sunt chiar ceea ce par?

   Fundamental gresit insa, caci acestia doar par anti SISTEM, in fond ei pregatesc mentalul maselor cu revolutia, „solutia” pe care cei precum Alex Jones o promoveaza pentru invingerea ELITELOR:

VIDEO (animatie): REVOLUTIA va invinge NOUA ORDINE MONDIALA …

   Asadar, cum procedeaza PAPUSARII SISTEMULUI? Indobitocesc masele prin diverse actiuni, inclusiv muzica. Apoi arunca pe piata artisti ce promoveaza pe fata si agresiv simboluri. Concomitent apar muzicienii ce promoveaza mesaje ce par diametral opuse. Solutiile lor sunt insa necrestine, revolutionare, deschise spre tot soiul de rataciri.

   Rezultatul? Muzica plina de simboluri are doua efecte, ambele benefice pentru PAPUSARI:

–          unor le da cu smirghel pe creieri si devin mase perfect manipulabile pentru etapa urmatoare:

Comentariul zilei (13.06.2010) – Se pregateste intes mentalul maselor pentru a recunoaste viitorii „vinovati”: crestinii

–          altora le produce greata si se revolta, dar deja li s-au bagat in cap cateva repere simple pentru identificarea tintelor pe care vor fi directionati sa le atace:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

  

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 7, 2010 at 10:09 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Vasile C said, on iulie 7, 2010 at 10:43 am

    Dupa cum am mai comentat la un articol pe aceeasi tema, cel mai rau la aceste.. sa le zicem panarame, este in primul si in primul rand efectul asupra COPIILOR (incepand de la 10-11 ani). In primul rand ii afecteaza pe cei din familii dezbinate si pe cei care au primit o educatie precara, ai caror parinti sunt fie ocupati, fie needucati, lipsiti de principii si de credinta, indiferenti etc.

    Astfel de copii (in general fete) ajung, sub influenta acestor panarame, conform teoriei rectificate a lui Darwin, sa evolueze, si sa devina… maimute. Inchinandu-se la „idoli”, isi doresc sa semene cat mai mult cu aceia, sa asculte non-stop muzica lor, sa se inchida in propria lume (utopica si cat se poate de falsa), si sa aiba un comportament anti-social sau sa „socializeze” doar pe mess si pe forumuri.

    In ceea ce priveste mediul online, din intamplare am ajuns pe un site romanesc unde se posteaza fotografii personale (diverse: peisaje, poze de pe net, oameni, porumbei etc.)
    Ei bine, navigand cateva minute pe acel site, am gasit stupefiat urmari ale acestei idolatrii: cateva profile, ale unor fetite de 10-11 ani (!), care aveau MII (nu sute!) de poze cu Lady Vaca, Michael Jackson, Madonna, Tokio Hotel, trupe rock etc.

    Si, dupa cum educatia sanatoasa se deprinde de la varste fragede, si ea va determina directia generala in care merge acea persoana, in acelasi fel se poate deprinde o „educatie” stricata. Nu cred ca se poate compara influenta idolilor moderni asupra unui tanar sau adult, cu cea pe care o are asupra unui copil scolar sau licean. Si calea cea mai buna de a strica/distruge o populatie este cea care porneste de la radacina vietii, de la cei mai slabi, si care peste ani vor fi oameni adulti indoctrinati si depersonalizati, adica niste marionete/maimute usor de manipulat.

    Domnul sa ne lumineze pe toti!

    Apreciază

  3. victor said, on iulie 7, 2010 at 10:49 am

    Am descoperit recent blogul dumneavostra. Am simtit de mult timp ca ceva nu e bine in lumea asta si se indreapta intr-o directie gresita. Iar dupa ce am citit si recit Apocalipsa si talcuiri ale aceasteia scrise de credinciosi adevarati, m-am desteptat: mi-am dat seama ce urmeaza. Poate chiar Dumnezeu m-a indrumat spre acest blog. Eu sunt militar si as putea spune ca am o viziune mai de „interior” asupra evenimentelor din lume, mai ales cele militare. Am citit diverse articole de pe acest blog, aproape zilnic dar am observat ca lipseste ceva: nu am gasit vorbindu-se de „rapirea” bisericii inainte de venirea antihistrului. Cred ca e important. Atunci se va cerne credinta: cei adevarti si cei „calduti”. Ce ar fi sa constatam ca mai marii conducatori ai ortodoxiei si catolicismului vor ramane aici printre cei vii? Ar fi o comfirmare asupra lucrurilor pe stim cu totii. Deci, veti aborda acest subiect mai pe larg?

    Apreciază

  4. ZZZ said, on iulie 7, 2010 at 11:39 am

    O curiozitate am: daca tot nu sunt crestini, si deci apartin diavolului, acesti cantareti cum isi vand ceva ce ii apartine de drept, luminati-ma fratilor!
    A cam cumparat la suflete si daca ar fi asa multi si-ar vinde sufletele ca sa ajunga celebri si bogati, nu?

    Apreciază

  5. Marius said, on iulie 7, 2010 at 3:40 pm

    O incercare de raspuns pentru ZZZ

    Pai marea majoritatea a acestor „vedete” fac pactul cu „elitele”, adica cu cel cu coarne. Exista diferite clipuri cu artisti care-i au sau i-au avut in spatele lor pe acesti „iluminati”.

    Intr-un interviu dat de Michael Jackson, intrebat fiind cum se face ca peste noapte a ajuns la vanari masive si pe primul loc cu o anumita melodie, Michael a zis oarecum rusinat: „cei din spatele meu au facut asta posibil, dar nu pot spune mai multe”. Michael a incercat sa ia atitudine impotriva acestor „elite” care controleaza tot ce poate influenta omul, implicit industria muzicala; sunt cateva melodii care daca sunt ascultate printre randuri putem observa revolta artistului. Sunt si cateva decalrati ifacute de el. Personal cred ca Michael a fost ucis. Sunt din ce in ce mai multe dovezi in sensul asta.

    Orice artsit care a incercat sa ia atitudine vadita impotriva „elitelor”, adica celor carora si-au vandut sufletul, intr-un final au murit, si de fiecare data in urma unor morti cel putin dubioase.

    Recent am vazut un clip pe youtube despre TuPac (sper ca nu i-am pocit numele). Omul asta la fel ca alti hip-hop-ari si-a vandut initial sufletul „iluminatilor”. Intr-un final a realizat cu cine s-a inhaitat si a inceput sa vorbeasca despre ei. I-au inscenat un proces dorind sa-l intimideze. Artistul nu s-a lasat intimidat si a vorbit si mai mult pana cand a fost gasit mort.

    Am ramas total surprins sa ascult melodii ale lui TuPac din anii 90 in care el vorbeste despre cip-urile ce urmeza sa fie implantate oamenirlor. Am ramas masca.

    Acum stau si ma intreb cat de adevaratele sunt mortilor altor nume mari de cantareti, ca Elvis Presley, cel de la Nirvana, si altii, care au murit in urma unor supra-doze de droguri.

    Ideea e ca daca vor s aiba succes trebuie sa semneze pactul cu ….. Cand nu mai respecta pactul dispar….si tot timpul suspect.

    Eu cred ca Michael pregatea o mare dezvaluire in timpul ultimului sau concert si de asta a fost eliminat.

    Dumenzeu sa ne lumineze mintile!

    Apreciază

  6. Marius said, on iulie 7, 2010 at 3:43 pm

    Am facut o greslea de exprimare. La inceput am vrut sa spun ca exista diferite clipuri pe youtube despre artisti care ii au sau i-au avut in saptele lor pe „iluminati”

    Apreciază

  7. pepikul said, on iulie 7, 2010 at 4:59 pm

    Cantareti anti sistem sunt moajoritatea cantaretilor de raggae, dar nu cei de azi! In fine nume mari: Tenor Saw, Christafari, Joseph Hill, Winston Rodney, etc! Auditie placuta:) Tenor Saw, parerea mea a fost si este martir, ca si tupac de asemenea! Ambi au fost lichidati de elite!

    Apreciază

  8. kosk said, on iulie 7, 2010 at 5:57 pm

    Cei aia raggae? Ceva hipsteri din Jamaica? 🙂
    nici unul nu a fost anti sistem cu adevarat, vedeti-va de treaba. Au profitat de avantajele sistemului si au pozat-pt target- in”dizidenti”.

    Apreciază

  9. Mirific said, on iulie 7, 2010 at 9:16 pm

    Foarte adevarata treaba cu spalarea. Cum am renuntat la tv cum se „simnte” altfel schimbarea. Acum nu ma mai uit decat pe discovery, national, animal planet cateva seriale pe axn, hallmark si atat, dar de regula sta inchis tv-u. Restul posturilor as putea sa le sterg fara nici-un fel de regret. Mai ales acele posturi tv in care toti isi spala rufele in public.

    Apreciază

    • Marturiseste said, on iulie 8, 2010 at 7:49 am

      Pai nu prea ai renuntat la tv ca sa simti cu adevarat schimbarea. Discovery, National Geographic, Animal Planet fac parte din acelasi concern toate, conduse de aceaiasi oameni care sunt dusmanii lui Hristos, iar prin documentarele lor se sustine atat teoria evolutionismului cat si existenta altor forme de viata in univers, diferite decoperiri pe planete cat mai indepartate si mai stiu eu ce, lucruri ce nu pot fi verificate de un om de rand nici daca ar avea banii necesari, pentru ca s-ar lovi tot de ei la urma urmei.
      Nu iti fa griji, ca vrajmasul s-a gandit pentru toti oamenii cum sa ii manipuleze si sa ii pacaleasca, de la stiri, sport si emisiuni desfranatoare (sau unde apar femeile cat mai goale) si pana la documentare dintre cele mai „elevate”, pentru oameni care se considera mai intelectuali (adica cei care prin mandria lor se cred mai destepti decat altii). Pentru fiecare categorie de oameni exista o emisiune, un post, un ziar, un joc, un film si mai ales o melodie sau un album al nu stiu caruia cantaret, prin care sa fie decazut din statutul de creatie a lui Dumnezeu. Nu te lasa amagit nici macar o secunda.
      Ca sa te convingi, inlocuieste fiecare clipa din cele petrecute in fata unui ecran, in preajma unui difuzor sau in mana cu o hartie cat mai colorata cu imagini cat mai armonioase, cu clipele in care citesti din Sfanta Scriptura (in special cele patru Sfinte Evanghelii) sau din scrierile si talcuirile Sfintilor Parinti, iar toate acestea merg impreuna cu rugaciunea, postul si prezenta la Sf. Liturghie in fiecare duminica, sau… macar atunci cand este cu putinta (mai bine zis cand este suficienta vointa).
      Atunci vei vedea cu adevarat o schimbare si vei reusi sa vezi lumea cu alti ochi (nu cei doi), si sa intelegi ca pentru a supravietui vremurilor ce am inceput sa le traim, va trebui sa ne curatim si sa ne facem bineplacuti Bunului nostru Dumnezeu prin ascultarea si indeplinirea poruncilor Lui.
      Lasa TV-ul de tot, si ai sa te convingi.
      Dumnezeu sa ajute toturor sa poata face asta.

      Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 8, 2010 at 10:59 am

      Legat de televizor as parafraza ca nu poti sluji la doi domni. Am 10 luni de cand nu ma mai uit la televizor, citesc in schimb. Iti castigi mintea la loc si, cu ajutorul Lui Dumnezeu se pot intampla multe, care sa te aduca la o viata adevarata. Citeste profetiile lui Mitar Tarabic, evidente pentru cele ce se intampla in aceste zile si care contin adevaruri legate si de televiziune si departarea dintre oameni. Din pacate multi zic la fel ca daca vad alea stiintifice fara manele si politica e ok, dar nu e…

      Apreciază

  10. acelas said, on iulie 7, 2010 at 10:10 pm

    ce prosteala, adica daca nu asculti lady „ca-ca”, sau k perry, trebuie sa ii apreciezi, recunoscator, pe alde eminem si alti analfabeti si anarhisti, care chipurile ataca „sistemul” si prostia cultivata de acesta … pai dar ei ce sunt, produsul carui „sistem” .. ?
    noua si reala ordine muzicala in conflict cu falsa ordine muzicala etc, sau oricum o amestecatura, harababura, haos, anarhie, oricum: babilonie (s-a gasit iminem, sa atace pe alde ca-ca )

    altfel, http://www.ziuaveche.ro/eveniment/patriarhul-daniel-il-invita-pe-papa-in-romania

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7545524-sinodul-bor-dat-acordul-principiu-pentru-posibila-invitatie-papei-benedict-romania.htm

    etc.

    Apreciază

  11. pepikul said, on iulie 8, 2010 at 3:00 am

    Kosk, din pacate nu ai habar de mesajul muzicii raggae! Esti ‘un’ manelist! cumva?

    Apreciază

    • Razboinicul Luminii said, on iulie 8, 2010 at 7:25 am

      O parere personala pe care altul nu ti-o impartaseste – nu te indreptateste sa sari la jigniri!

      Pace!

      Apreciază

  12. Razboinicul Luminii said, on iulie 8, 2010 at 7:22 am

    Marius,

    Las-o balta cu Elvis Presley si Kurt Cobain ( ex Nirvana)!

    Ei nu sunt victimele „elitelor”ci victimele propriilor lor pacate.

    Apreciază

  13. kosk said, on iulie 8, 2010 at 7:46 am

    pepikul, nu, ca ascult rar muzica. populara veche

    Apreciază

  14. Stefan_D said, on iulie 8, 2010 at 8:08 am

    Treaba cu Bob Dylan mi se pare ca se pliaza exact pe expresia „lup in blana de oaie”. Daca zicea cineva despre el, ii acordam privilegiul dubiului, dar cand omul spune singur cu tristete si cu un usor oftat chiar, ca „am facut un targ cu seful acestei lumi si al lumii nevazute pentru a ajunge unde sunt”.

    Nu cred ca cineva face un targ cu Dumnezeu sa ajunga vedeta rock!

    Apreciază

    • Valter said, on iulie 8, 2010 at 9:00 am

      Măcar să recunoaşteţi că articolul e luat de la David Icke:

      http://www.davidicke.com/headlines/35852-popular-music-is-the-babylon-system-

      inclusiv clipul cu Bob Marley…

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 8, 2010 at 10:25 am

        Valter

        Daca facem click pe link-ul dat de tine, intram la David Icke. Acolo, e un inceput de articol, unde la final ne da un link spre Infowar.
        In plus, articolul este semnat de un foarte prolific colaborator al lui Alex Jones.

        Nu stiu ce vrei sa spui cand spui:

        Măcar să recunoaşteţi că articolul e luat de la David Icke

        Apreciază

  15. magda said, on iulie 8, 2010 at 2:19 pm

    @Ciprian
    Nu l-am citit pe Mitar Tarabic(si nu stiu de ce dar nici nu imi inspira incredere).In schimb am citit toate cele trei volume ale lui Virgiliu Gheoeghe despre efectele televiziunii asupra mintii umane si,crede-ma,m-au convins si mi-au fost de ajuns.Le-am recomandat de catre ori am putut,iar celor mai apropiati le-am spus ca i-as plati doar ca sa le citeasca.

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 9, 2010 at 1:11 pm

      Mitar Tarabic e un sarb care a dictat preotului profetiile sale si au fost exacte. Ideea e ca in 4-5 paragrafe conspecteaza exact situatia de acum:tv, telefonie, banci, petrol, tot. Nu ai cum sa nu le vezi deci nu mai poate fi vorba de incredere pentru lucruri care se petrec. Da vreau sa imi fac timp pentru cartile d-lui Virgiliu mai ales ca tot gasesc segmente pe ici pe colo. Mai e o carte buna Idolii fara fir si cele de Meciopinschi pt alimentatie. Doamne Ajuta!

      Apreciază

  16. […] Despre Babilonul din MUZICA […]

    Apreciază

  17. Despre Babilonul din MUZICA | said, on octombrie 19, 2014 at 11:59 am

    […] Citez din articolul Despre Babilonul din MUZICA […]

    Apreciază

  18. […] În plan muzical avem „mainstreamul”, adicătelea muzica pop de la radio și TV, plină de sexualitate, promovată de sclavi vânduți pentru celebritate, spălați pe creier și programați prin tortura MK ULTRA. Aceștia au ca țintă supra-sexualizarea minorilor. Vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber, care inițial par „modele de urmat”, sunt puse să interpreteze roluri de copii cuminți (nevinovați) în seriale pentru cei mici (majoritatea promovate de Disney), unde adună un public impresionant, pentru ca mai apoi viața lor privată să degenereze într-o continuă petrecere cu droguri, curve și bătăi, iar mesajul pentru public să se transforme pe măsură: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.