SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Reclama BMW – imprimarea logo-ului firmei pe retinele privitorilor …

Posted in RECLAME by saccsiv on decembrie 22, 2010

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 22, 2010 at 5:34 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. umilinta said, on decembrie 22, 2010 at 11:28 am

    Se vede ceva intre secunda 50 si 51.

    Apreciază

  3. Marturiseste said, on decembrie 22, 2010 at 6:12 pm

    In filmul de pe youtube nu se vede corect pentru ca trebuiesc indeplinite niste conditii ca sa aibe un efect atat de puternic, chiar cele precizate la inceput. O alta cauza pentru care nu se vede corect, este ca lumina puternica din momentul logo-ului este emisa de monitor ca o imagine alba simpla primita de la placa video care, in functie de cum e facut filmuletul, are o anumita rata de cadre pe secunda. Ori ochiul uman percepe orice imagine din lumea reala ca pe ceva cursiv, nu in cadre pe secunda, si de aceea in cinema, lumina proiectata catre ochi are o influenta atat de mare.

    Ceea ce se vede intre secundele 50-51 este doar o defilare normala a logo-ului. Logo-ul este afisat la minutul 2:02 cand si precizeaza.

    Efectul nu este atat de puternic in aceste filmulete media pentru ca lumina trebuie sa vina proiectata cu putere inspre ochi. In cinematografe (dupa cum se arata la inceput) e mai usor de realizat acest lucru, acea proiectie facandu-se cu ajutorul unui flash, la o scara mai mare, asemanator cu blitzul unui aparat de fotografiat.
    Puteti incerca acest experiment chiar cu un aparat foto, decupand un logo pe care vreti sa il proiectati si veti vedea ca functioneaza, doar ca sa respectati indicatiile din filmulet. (Amintiti-va ca atunci cand vi se face o fotografie cu blitz, daca inchideti imediat ochii, puteti vedea forma lampii blitzului de la aparatul foto).

    Dar efectul are putere daca lumina proiectata inspre dumneavoastra este suficient de puternica.
    Trist este ca in felul acesta, oamenii care merg la cinematograf pot fi bombardati cu astfel de reclame sau mesaje, fara sa isi dea seama, iar creierul memoreaza orice, chiar si lucrurile pe care nu ne asteptam sa le memoreze. Si uite asa se trezeste omul ca merge ca robotelul sa cumpere un produs ca stie el de undeva ca e bun, nu stie de unde, dar stie ca e bun.

    Apreciază

  4. Robu said, on decembrie 22, 2010 at 9:14 pm

    Zice clar ca in clipul de pe youtube este pus filmul original si nu cel flash-uit in cinema.

    Apreciază

    • tataia said, on decembrie 23, 2010 at 9:08 am

      Nici nu aveau cum sa il puna pe youtube flashuit. Ecranul unui calculator fie CRT fie LCD de laptop nu poate genera o lumina atit de intensa ca un flash. Deci astfel de reclame nu au cum sa functioneze decit la cinema.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.