SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Un parinte din Rusia ne spune ca PREOTII CE IAU NOILE PASAPOARTE PIERD HARUL PREOTESC

Posted in CIPURI, HAR, PREOT by saccsiv on septembrie 7, 2010

   Pe youtube apare doar atat:

Egumen Simeon (Larin) de la Optina

Egumen Simeon (Larin)
Egumen de la Optina, s-a nascut dupa revolutie, in anul 1918.
A trecut prin tot razboiul. In anul 1951 a venit la manastirea Pskovo-Pechersk.
Hirotonit preot din 1954. Dupa deschiderea manastirei Optina a fost unul din duhovnicii manastirii.

   Iata si transcriptul:

– Parinte, ce credeti? Cu acceptarea numerelor, pasaportului, se indeparteaza harul de la botez?

– Se indeparteaza, se indeparteaza. Noi stim ca, binele si raul nu pot sa se uneasca impreuna. Si harul Dumnezeiesc nu mai poate pogori la acea persoana care are in buzunar pasaportul cu numele lui antihrist sau alte documente. Daca preotul sau altcineva, alta fata, are pasaportul cu numele antihristului, atunci Sfantul Duh nu mai coboara la acesta, sa se uneasca.

– Parinte, deci se pierde harul preotesc, da?

– Da! Inseamna ca nu-l are.

   Imi cer iertare pentru nestiinta mea, dar pe parintele din filmulet nu-l stiu. Cei care cunosc mai multe despre aceasta inregistrare si cand a fost ea facuta (nu postata) ii rog sa-mi comunice.

   Daca intr-adevar e de la Optina, atunci nu e ceea ce se cheama „stilist”.

   Am postat filmuletul, pentru a demonstra ca si altii se preocupa de aceasta chestiune si nu putem sub nici o forma sa prostim poporul ca indemnul de a nu lua actele cu cip ar fi emenatia unor forte oculte de la manastirea Petru Voda ce vor sa faca nu stiu ce rau Bisericii.

   Eu, dupa mintea mea cea proasta, nu stiu daca isi pierde sau nu harul. Inclin sa presupun ca nu, dar repet, cine sunt eu? Un lucru stiu insa sigur, faptul ca mari duhovnici au spus clar: NU LE LUATI.

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

   Spusele parintelui din Rusia seamana cumva cu cele ale parintelui Fagetianu:

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Parerea mea e ca nu-i de joaca:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 7, 2010 at 11:54 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Veaceslav said, on septembrie 7, 2010 at 12:32 pm

    @Saccsiv
    Frate saccsiv am sa revin cu un articol despre acest parinte in curand. Aceste parinte nu mai slujeste la Optina.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • danutza said, on septembrie 8, 2010 at 1:24 pm

      frate veaceslav, c e inseamna ca nu mai slujeste? de ce nu mai slujeste? de unde ai informatia despre parinte? cine este ca nu am gasit nimic despre el? nu cred ca este demna de incredere sursa asta (youtube).
      si, dupa parerea mea, de profan si om pacatos, nu cred ca se pierde atat de usor harul dobandit la hirotonisire. parca si par Papacioc spune ca nu.
      acest parinte se poate insela. pe parintele Papacioc il cunosc, il consider un sfant in viata si eu as merge pe cuvantul sfintiei sale. da-ne mai multe detalii despre acest parinte si activitatea sa duhovniceasca.
      incercand sa ne sustinem cauza, sa nu cadem in vreo extrema ca nu e bine. calea cea buna este cea dreapta ( nici la stanga, nici la dreapta).

      Apreciază

      • Veaceslav said, on septembrie 10, 2010 at 7:07 am

        @danutza,
        In extreme nu trebuie de cazut, nici in schisma, Doamne Fereste, eu nu stiu daca se pierde harul, incerc si eu sa gaesc adevarul, caci sunt multe pareri.
        Despre Parintele Simeon:
        Cunoscutul staret al Optinei Simeon (în lume Ivan Larin Yegorovici) s-a născut la 1.01.1918 în satul Stepanovka districtul Danilov din regiunea Penza întro familie de credinciosi. Înainte de război, a studiat şi a lucrat ca mecanic. În 1938 a fost recrutat în armată. Când a inceput Marele Război, s-a inrolat ca armerier in armata, iar apoi – cercetas (in recunoastere) de artilerie. În timpul războiului, pe care la parcurs de la început până la sfârşit, a fost rănit la picior şi a avut o comoţie mica. Intoarcanduse acasă după victorie, a petrcut mult timp la citirea Evangheliei şi scrierile Sfinţilor Părinţi.
        Intenţionând să părăsească lumea, a intrat în Mănăstirea Pskov-Pecersk, a intrat la seminarul din Leningrad. Pe parcursul a 53 ani a slujit preot în multe biserici din Rusia. A slujit în parohii în Kolpino, în Odessa, apoi s-a retras la manastirea de la Optina. Timp de mulţi ani Pr. Simeon a colectat scrieri duhovnicesti la trezirea credinţei în om, povestiri a vieţii după moarte şi învăţăturile Sfinţilor Părinţi, pentru a le oferi oamenilor.
        Mult cunoscutele carti pentru suflet ale parintelui Simeon, “Rusia, Trezestete! În apărare a patriei”, “Staretii despre Globalizare”, “Renasterea” si “Renasterea Spirituala”, care au descoperit multor cititori problema importantei vieţii duhovnicesti. Staretul Simeon a fost distins în mod repetat, cu premii de stat, numai în Patriarhie cu încăpăţânare nu vor să audă despre reinstaurarea in slujire a acestui om al Lui Dumnezeu.
        Amintim cititorilor noştri, ca Parintele Simeon a fost trimis la interdicţie la depunerea de catre (nota traducator: наместника монастыря – egumen – nu sunt sigur de traducere) arhimandritul Venedict (Penikov), precum ca încălcase statutul de mănăstire şi pentru participarea publicarrii cărţilor duhovnicesti. În ciuda faptului, că o mare parte din comunitatea ortodoxă consideră că o asemenea pedeapsă este anticanonica, oficialii patriarhiei preferă să ignore adresarile credincioşilor şi se evita problema restabilirii staretului Simeon.
        Dragi cititori, nu incetati şi continuati să trimiteti rugamintele voastre la Patriarhie pentru retragerea mustrarii egumenului Simeon.
        sursa: http://www.christian-spirit.ru/v67/67.%2819%29.htm

        Apreciază

  3. DeSeKapa said, on septembrie 7, 2010 at 12:48 pm

    Luarea actelor cu cip este in sine inceputul drumului catre/spre lepadare… (CLAR)

    Apreciază

  4. DeSeKapa said, on septembrie 7, 2010 at 12:52 pm

    Oricine [preot, sfant, pocait] care spune sa NU le luam.. are dreptate 100%… prin logica daca incerci sa starpesti raul de la inceput… nu mai ai starea de regret atunci cand este prea tarziu sa mai incerci ceva.
    Lucrurile insa trebuie candva cumva sa se intample…
    Sunt insa uimit de aceasta grabire a tuturor lucrurilor catre rau

    Apreciază

  5. Fanu said, on septembrie 7, 2010 at 2:48 pm

    eu cred că fiecare după cât îl taie capul înţelege şi după cum are conştiinţa se dumireşte.

    astfel că fiecare este liber să accepte sau nu actele biometrice;

    nu văd rostul de argumente sau contraargumente care nu fac decât să adâncească desconsideraţiile reciproce – eventual să stârnească jubilarea şi râsul sistemului, fiindcă îşi atinge scopul fără să mai intervină când văd cearta asta de vorbe –

    prin urmare este treaba fiecăruia cum/ când primeşte sau nu dacă primeşte sau nu acte biometrice şi de asemenea este după conştiinţa fiecăruia şi după tăria în credincioşie dacă acceptă sau nu.

    cert este că cine a mai citit romanul „1984” sau „minunata lume nouă” sau „în ţara ultimelor lucruri”- ca să ofer exemple de literatură – îşi pune întrebări despre conceptul de big brother biometric care este cumva implicit sau intenţional sugerat şi să vedem dacă şi impus, fireşte pe baze legale fiindcă „democraţia nu i aşa este dictatura legii”… DACĂ ni se vor impune celor care avem buletine noi cu valabilitate pe 10 ani atunci sunt deja semne de întrebare

    faptul că unii zic că „nu i bai” iar alţii „se agită” la gândul că nu i K dacă primesc, între aceste contraste nimeni nu gândeşte la o soluţie de interpretare a legii care să fie favorabilă celor care sunt luaţi drept „reacţionari” adică celor care pe criteriul de conştiinţă nu vor să aibe biometrice ci vor să rămână cât de cât liberi de orice supervizare cu pronunţate caracteristici de limitare a dinamicii unei etici care are ca factor definitoriu libertatea.

    nu văd rostul acestor vorbe de ceartă şi atacuri reciproce de ocară.

    nu cred că în momentul când aţi fost împreună la Petru Vodă erau astfel de gânduri grele între voi toţi şi atunci nici nu cred că vă imaginaţi că veţi ajunge la astfel de ascuţimi ale iuţimii mâniei viscerale…

    care vrea aceste acte şi se simte bine cu ele să le ia IAR care nu vrea aceste acte fiindcă se simte lezat în libertăţile sale de om şi român şi cetăţean să nu le ia.

    poate că nu sunt în măsură să dau sfaturi dar opinez că ar cam fi cazul să lăsaţi deoparte cearta asta de vorbe – care cred că ajută sistemul foarte mult – şi orgoliile şi nespiritul zavistiei şi să vă reîntâlniţi la orice mănăstire din ţară şi să discutaţi calm desigur împreună cu marii duhovnici ai naţiunii care încă mai sunt alături de noi fiindcă după cum ştiţi pe nalţii ierarhi nu ne puteam baza prea mult, ei au alte sfere decât noi…

    Apreciază

    • adrian said, on septembrie 7, 2010 at 3:23 pm

      Dumnezeu sa te ajute frate! Perfect adevarat! Asa cum gandeam si eu. Cearta , cearta, si iar cearta.. si foarte putina lepadare de sine, smerenie, si rugaciune.

      Apreciază

      • adrian said, on septembrie 7, 2010 at 3:49 pm

        Sper sa ne ajute Dumnezeu sa cautam sa discutam in pace unii cu altii si sa nu ne jignim aiurea. Dar daca nu o sa vina vointa de a rezolva problema din interior atunci nu o sa se rezolve nimic si baietii nu o sa se inteleaga niciodata intre ei.

        Apreciază

  6. Nicu said, on septembrie 7, 2010 at 3:47 pm

    Acceptarea microcipului in acte de orice fel(inclusiv card bancar) si eventual pe corp,ca implant sau altfel, este un pas mic pentru om(spre lepadarea de ortodoxie, de Hristos) dar un pas mare pentru sistemul antihristic ce se cloceste de mult timp…

    Apreciază

  7. geo said, on septembrie 7, 2010 at 6:50 pm

    nu sunt crestin, dar pot observa diferentele denominatiunilor. cititi isaia 44 pentru a va lamuri cu icoanele ortodoxe. inca ceva: cititi apocalipsa. semnul vine DUPA razboi. inainte sa dati cu presupusul despre biblie, cititi-o. sfintii dvs parinti au fost oameni. daca toti aveau pe Duhul, nu aveau pareri diferite despre multe chestiuni. speriati lumea degeaba, zic eu si nu numai.am sa citesc in continuare situl dvs. cu respect.

    Apreciază

    • el said, on septembrie 7, 2010 at 7:47 pm

      @geo

      da semnul o sa vina dupa razboi dar este PREGATIT de pe acum;atunci va fi doar „insemnarea” folosirea,actualizarea tuturor „functiilor”/”aspectelor” lui .Daca nu recunosti de pe acum cam despre ce e vorba cand se va impune cu imperioziate nu vei mai avea timp,putinta de a mai distinge,intelege despre ce e vorba.
      Pentru restul fiecare cu credinta si ale lui.In general in 2 sisteme de valori diferite e IMPOSIBIL sa ai coerenta de ratiuni.

      Apreciază

    • Veaceslav said, on septembrie 7, 2010 at 8:19 pm

      @geo
      si asta nu e insemnare cu semnul fiarei?

      Apreciază

      • DeSeKapa said, on septembrie 7, 2010 at 9:33 pm

        VAI DE CAPUL MEU!!!

        Apreciază

  8. kosk said, on septembrie 7, 2010 at 7:46 pm

    geo, vai ce tare esti tu ca desi nu esti crestin ai citit Sf Scriptura si incerci sa ne-o povestesti in stil protestant(sola..); Exod 29:37, Numeri 21;9, 1 Samuel 4;6, 2Samuel 11-12, 1 Samuel 2:30, 2Imparati13;21, Fapte 5;15, Fapte9;12. Pentru a te lamuri despre icoanele ortodoxe ca le cam confunzi, citeste aici desfasurat…
    http://calauzaortodoxa.ro/credinta/icoanele-in-biserica-ortodoxa

    Apreciază

  9. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 8, 2010 at 5:03 am

    geo @daca nu esti crestin ortodox nu ai cum sa intelegi e ca si cum doar instalatorul poate sa se ocupe de instalatii normal daca tu muncesti la canalizare nu poti sa ne spui despre instalati .tu esti crescut in doctrina ta si nu cunosti adevarul caci ai multe lipsuri dai citate din Biblie sa sti ca Biblia ta e facuta dupa urechea sinagogi si uiti ca sunt 4 Evanghelisti dar cu toate acestea tu sti o parte a unuia sau cel mult doi evanghelisti .Ortodoxismul nu se bazeaza doar pe Biblie ci pe intregul conplex .In cuvinte ca sa intelegi tu e vorba de teorie dar mai mult de practica.Tu nu sti ce a scris Sf Apostol Pavel cel mai intelept caci a fost un Geniu Al Sinagogi si prigonea crestini iar mai pe urma dupa intoarcerea sa la Crestinism a fost un geniu al Credintei Crestine Ortodoxe.Iarta-ma ca-ti spun esti o corcitura nu poti sa slujesti la doi Domni .Sa sti ca pentru tine vine mesia al tau caci tu sti doar teorie.Uiti ca Dumnezeu vrea de la noi practica care vine din inima Infranta si Smerita.Nu uita Vorba unui Pusnic „Dracul nu se smereste”.Iar daca nu sti poti sa ei o mica tema sa rasfoiesti cele Sapte Sinoade egumenice si singurele caci nu trebuie sa se mai faca si al optulea caci nu mai are o insemnatate sa stabilit tot ce era de stabilit.Deacuma satana va insela pre cei mandri caci deacolo pleaca cele mai multe pacate care nu se poate sa se mai intoarca,caci Lucifer e seful lor si astazi ne conduce cu Biblia satanei care ne-o preda la televizor.Sincer tu nu sti ce inseamna Sfanta Traditie caci Scriptura intodeauna merge una langa alta dupa Sfanta Traditie.Cum s-ar traduce pentru tine e dupa spusele Mantuitorului „Poti avea credinta sa muti si munti daca dragoste nu ai nimic nu ai”.Asa caci nu o sa ajungem la nici un acord caci voi aveti Dumnezeul vostru Noi Ortodocsi Dumnezeul nostru.Voi aveti Biblia voastra si codexul (cartea Diavolului)care merg inpreuna.Iar noi Avem Sfaanta scriptura Care sa predat Din cele Sapte Sinoade Egumenice si atat nu mai trebuie si al optulea inpreuna cu Sfanta Traditie.Biblia voastra nu a dat roade Sinagogi caci intelepti (CEI MANDRI)nu au inteles venirea lui Iisus si l-au rasticnit iar acum voi nu intelegeti Tot Din Mandrie de a sti pe de rost toate versetele dar nestiind practica e si normal caci interpretati dupa Pantece toata Smerenia si toate Chinurile prin care Dumnezeu a din Dragoste pentru noi le-a indurat ca sa ne Aduca Pacea .care Pace?Pacea cea Launtrica ca desi stia ca va vi rasticnit a indurat din Dragostea ce o are si Sa Smerit Pana la Moarte.Iarta-ma inca o data dar voi cu versurile voastre nu poti sa ajungi la rai,la Rai se ajunge cu acele arme launtrice:Credinta,Nadejdea ,Dragostea sufleteasca ,Smerenia ,Statornicia si Rabdarea fara ele nu ai sanse sa ajungi e si normal caci trebuie sa faci practica .Lui Dumnezeu nu-i place vorbele el te va raspalti dupa fapte iar ce fapte ai tu cand dai Zeciuala ,se face ca si in armata tu esti dirijat ca un general sa faci din obligatie .dar Dumnezeu te invata sa faci Din Dragoste Sufleteasca.Aceasta e diferenta intre o fapta buna si una obligata,caci mai apoi nu mai sti ce sa faci esti invatat sa primesti informati ca sa poti sa faci urmatorul pas nu ai Pacea launtrica nu esti motivat esti un Trantor nu ai roade din Dragoste incearca sa fi o albinuta sa aduci cat de putin dar din Dragoste sufleteasca.Incerc sa ma aptin sunt multe lipsuri la tine nu pot sa ti le spun caci tu nu ai puterea de convingere launtrica la tina conteaza doar biblia scrisa de doi Evanghelisti si culmea ti sabatul celeor din Sinagogi care l-au rasticnit pe Mantuitorul nostru .Uiti ca au fost 12 Apostoli uiti ce a zis Mantuitorul „poti avea credinta sa muti munti daca dragoste nu ai nimic nu ai”Trebuie sa repet pentru voi estia Trantori poate va veti deschide inimile caci voi aveti numai creer care e doar 4 la suta capacitate doar Inima are 100 la suta deacolo se ia o nota buna la examen.Pai nu-ti mai zic ca o sa trebuiasca sa vina si Sfantul Ilie si Enoh si SF.Apostol Ioan Feceorelnicul care trebuie sa primeasca moartea de la Anticristul vostru si care nu a terminat in totalitate apocalipsa datorita netehnologiei de atunci Dumnezeu al va trimite sa ne mai deschida putin mintile doar celor care mai au inima iar anticrist care e promovat ca si un Superman aparator al Pamantului sa nu uiti ca devaratul examen e la Sfarsit.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte incerc totusi sa ma opresc spunand Doar sa Ne deschida Dumnezeu inimile sa putem pasi pre calea cea bine placuta de Dumnezeu.

    Apreciază

  10. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 6:42 am

    In legatura cu semnele clare ale sfarsitului, iata ce spunea, inca din anul 1945, un pustnic din muntii Moldovei:

    (fragmentul este preluat din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului):

    ,, PRIMA ÎNTÂLNIRE A EPISCOPULUI IOAN CU PĂRINTELE TEODUL

    Era în vara anului 1945, iar părintele Teodul, după ce săvârşise Sfânta Liturghie la
    Agapia, a plecat la Mânăstirea Sihăstria Neamţ, pentru a vorbi cu Părintele Ilie Cleopa,
    egumenul Schitului.
    După ce a trecut culmea muntelui, pe când trecea prin Poiana Trapezei, i-a apărut
    în faţă chipul senin şi luminos al unui sihastru necunoscut. Era mic de statură, cu faţa
    luminoasă, şi răspândea multă sfinţenie şi pace. Avea ochii albaştri şi vioi, barba albă şi
    nu prea mare, capul descoperit şi părul lăsat pe spate. Îmbrăcămintea lui era compusă
    dintr-o singură haină, un fel de dulamă împletită de mâinile sale din lâna căzută de la oi
    prin pădure, precum singur mărturisea. Mijlocul era încins cu o sfoară groasă, iar în
    picioare nu purta încălţăminte. Nu avea nici toiag, nici traistă, ci purta în mâini doar un
    şirag de metanii făcut din boabe roşii de măceşe.
    Pustnicul Ioan i-a binecuvântat cu ambele mâini şi i-a spus pe nume:
    – Părinte Teodul, te duci la Sihăstria, la Părintele Cleopa Ilie? De multe ori mă duc şi
    eu prin Sihăstria şi stau la Biserică, dar nu mă vede nimeni! Vrei să te muţi de la Agapia
    la Sihăstria Neamţ? Să stai la Agapia, că acolo este nevoie de sfinţia ta. Acolo este
    mântuirea sfinţiei tale!
    Părintele Teodul l-a întrebat pe Prea Sfinţitul Episcop de unde este, cum îl cheamă,
    pe unde a mai fost şi cum a ajuns în aceste locuri. Episcopul Ioan i-a spus pe scurt toată
    viaţa sa, până a ajuns pustnic în Munţii Sihla, dar despre viaţa sa de sihastru nu a voit
    să spună nimic. Convorbirea a durat o oră şi jumătate. Şi întrucât era război şi mare
    frământare între popoare, Părintele Teodul l-a întrebat:
    – Preasfinţite, dar de ce să fie atâtea războaie şi vremuri cumplite astăzi?
    – Părinte Teodul, acestea sunt vremurile apocaliptice. Ca să le înţelegi mai bine,
    citeşte Evanghelia de la Matei, capitolele 24 şi 25. Acum au început să se împlinească
    cele scrise acolo…”

    Apreciază

  11. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 7:26 am

    In cele ce urmeaza, voi lasa la o parte formulele de politete elevate, care pot sa-i stanjeneasca pe cei care, IN MOD EVIDENT, nu le merita!

    Voi spune doar atat unuia care se considera, din frica de a raspunde in fata lui Dumnezeu, UN COPIL – poate doar in privinta capacitatii de discernamant, nu si in privinta inocentei, de vreme ce isi permite sa il ironizeze PE PARINTELE IUSTIN, care, patimind pentru pacatele neamului a patimit, probabil, si pentru el:

    SA-TI FIE RUSINE!

    Apreciază

  12. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 8, 2010 at 7:59 am

    iustin @ de la 1945 pana la anul sunt fix 66 de ani de la 1923 de la schisma din Constantinopol pana cand am terminat cu jugul Comunist sunt fix 66 ani pana in 1989 iar din 1989 pana la anul sunt 22 ani.Sa nu itam caci in anul 66 cand dupa Rasticnirea lui Iisus Hristos Romani au Distrus Ierusalimul iar cele intanplate deatunci au izgonit pre poporul ales care Rasticnindul Pre Mantuitorul nostru nu a facut decat sa piarda darul ce li sa dat iar acel dar ni sa Dat Ortodocsilor care Prin Cele Sapte Sfinte Sinoade sa definit Ortodoxismul si sa Aprofundat in mare masura TRINITATEA si Sfintele Canoane Inpreuna cu cele Sapte Sfinte Taine .De aceia ziceam ca sunt suficiente Sapte Sinoade nu mai e nimic de Adaugat.Dar finca Diavolul nu Doarme si nu stie sa se smereasca a infiintat Statul care Cum Zicea un Conducator al lor din Sinagogile lor „Statul sa subordonat deasupra Religiei ” vin si eu sa conplectez ca sa nu se smereasca vor sa se bage peste Dumnezeu deci in mintea lor Bolnava de 4 la suta vor sa distruga cele Sapte Sfinte sinoade si inplicit Trinitatea si cele Sapte sfinte Taine.Deacum le ramane sa refaca celalalt vis Bolnav”Acela de a reface zic ei Tenplul Lui Soloman care sa le aduca pre inparat sa poata sa faca Pace.Pai ce Pace poti Face cand nu ai Dragoste sufleteasca nu ai Credinta in Dumnezeu adevarat Inteit nu ai Nadejde care vedem noi astazi ce ai indeamna pe la TV. Biblia satanei sa te Sinucizi e Deznadejde.Pai toate armele cele bune l-au intors in sens invers.Si Zic ei”Cand Va termina Templu de zidti Dumnezeul lor va sta printre ei si le va aduce Infinitul pre pamant .Ei vor sa se Sustraga de la Judecata caci viermele Mandriei e inselator nu vor sa se Smereasca sa recunoasca caci Adevaratul Dumnezeu Sa Smerit Pana La Moarte si Sa Rasticnit Pentru Dragostea ce o avea pentru noi ca si noi Sa Urmam acest Drum Anevoios Din Dragostea Sufleteasca pentru a lua o nota buna la Marele Examen.Si sa nu uitam ca toata istoria se repeta daca a fost bine si adevarul era la Suprafata astazi e rau pentru Suflet si adevarul e ca intr-un Supermarket undeva prafuit jos aruncat si nesimnificativ.Sa nu Uitam caci Deacum vom fi pusi sa alegem sa fim Noi Adam dar cel din tai Adam era inocent noi astazi avem toata constinta si mai presus de constinta avem Inima care trebuie sa aleaga cu 100 la Suta pre Adevaratul Dumnezeu cel ce sa rasticnit din Dragostea Sa pentru noi.Dumnezeu sa ne ajute sa facem din Dragoste Sufleteasca nu inpinsi de la spate de alti sa luam noi Hotararea de a fi Puternici launtric si putem sa avem acele arme Bune placute de Dumnezeu sa fei cu Inima Buna si Smerenie sa putem sa mergem pe drumul cel Placut de Dumnezeu.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.Scuze de scris mai fac greseli gramaticale.

    Apreciază

  13. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 8, 2010 at 9:58 am

    geo @ in legatura cu razboiul de care se zice e vorba de razboi Crestinesc uitate dupa 1989 in Romania cati oameni au fost rupti de biserica ca si tine geo@ de altfel oare e mai inportant Trupul Ca Suflet tot asa nu au inteles si cand Sa Smerit Pana la Moarte Mantuitorul Nostru ca sa calce Moartea cea sufleteasca dar noi cu burtile pline si cu patimile care nu le mai Spovedim din lene murim Sufleteste acestea nu ai inteles ti-am zis voi astia morti Sufleteste nu stiti acele 6 Arme care pot fi intoarse in Directia unde Doresti sa mergi inainte de Marele examan Ti le mai repet cu cele doua taisuri:
    Dragostea Sufleteasca e inlocuita cu Dragoste patimasa se iubeste Doi craci un pantec ghiftuit si multa distractie intrebare pentru acestia :Oare de ce sa rasticnit Iisus Hristos?
    Nadejdea in Dumnezeu cel Intreime de o fiinta e inlocuita cu Deznadejdea care duce la sinucidere,Toti care se sinucid au nota 0 nu eu o zic ci Dumnezeu .
    Credinta in cele ce au lasat Stramosi nostri prin Cele Sapte Sinoade Egumenice si au definit in totalitate toata Docma care trebuie respectata inpreuna cu cele Sapte sfinte Taine dar astazi se preda la tv.toata Biblia satanei (codexul care ne este introdus in mancare si in stilul nostru de trai parca suntem adormiti atunci cand mancam din aceste pacate).
    Smerenia pre care ne-a aratat-o Insusi Mantuitorul Nostru care din Dragoste Pentru Noi sa Smerit pana la Moarte sa ne salveze sufletele ce deabia de atunci au putut sa scape de focul cel vesnic.Dar astazi mandria ne copleseste pre toti si eu am fost Mandru si inca mai sunt dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa ma Smeresc si se poate daca ai Dragoste sa faci Pentru cel care Sa rasticnit Pentru noi si care asteapta sa ne Oglindim in faptele lui Iisus sa mergem spre calea cea bine placuta de el.
    Statornicia o arma pre care insusi Dracul se teme cand vede un om Statornic in Dragostea lui Dumnezeu nu poate sal clinteasca e terminat Dracul asa se invinge alaturi de celelalte 6 arme Placute de Dumnezeu.Astazi nestatornicia ,sa ne uitam cata lume pleaca din Tara oare la ce se duce la Razboi sa asi omoare sufletul cu pacate ,zici ca nu e razboi ?.Uitate la copii de astazi ca tie rusine ce mofturi fac cate nevoi au de bani parc s-au nascut in Banca cu bani dar care nu are Dragoste Sufleteasca si care nici gandul nu al are la dumnezeu vrei sa spui ca e viu ?.
    Rabdarea care ne da pacea cea launtrica pacea pe care si mantuitorul a zis: „Pacea mea o dau voua”da oare ce pace a avut Dumnezeu ?Doar pace launtrica caci de buna Voie sa Jertfit pe Cruce pentru Dragostea noastra sa ne salveze Sufletele.Oare e mai inportant Trupul Ca suflet?Vezzi poieziile tale te-au facut mort si viermele din confesiunea ta te duce din nou la iad si ati aduce bunastare materiala dar e trupeasca sti prea bine caci cum bine zicea un pusnic „Dracul nu se Smereste” .Iartati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază

  14. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 8, 2010 at 10:09 am

    Iarta-ma frate dar tu ai mancat biblia ai uitat ca Dumnezeu nu ne vrea tocilari ne vrea sa vedem practica ,stabuni nostri care au unplut cerul erau inculti dar stiau practica caci din Dragoste ssufleteasca faceau aceste fapte bune ,mai ia si tu o gurita de aier de la o manastire ceva sau de la un munte nu te du la mare sa vezi dragostea patimasa cei doi craci care te imnotizeaza ,mai iesi din casa sa poti sa vezi minunile lui Dumnezeu ce se fac cu fiecare om in parte caci in teorie nu sunt minunii ,aceste minuni numai in practica se gasesc gata ca nu ma pot aptine incerc sa ma opresc nu am nimic cu tine ati zic ca si la un frate care e mort dar care poate invia sa fie precum a fost Fiul risipitor .Doamne ajuta si inca o data iartati-ma.

    Apreciază

  15. Bogdan said, on septembrie 8, 2010 at 10:41 am

    Pr. respectiv vorbeste despre pasapoarte cu 666. Poate sa imi arate si mie cineva unde este 666 in pasapoartele astea noi?

    Apreciază

  16. Cosmin S. said, on septembrie 8, 2010 at 2:39 pm

    Veaceslav,
    Foarte interesant clipul!

    Iata ce aflam la min. 1:37:

    „Cei care nu sunt inca decisi asupra implantului, analogul acestuia este predat de obicei sub forma de cartele de plastic.” Min 1:37

    E clar, o spun chiar ei…cartele de plastic, adica in traducere: buletin biometric cu cip, semnatura electronica, pasaport biometric, card bancar….etc
    Deocamdata exista inca varianta sa poti purta pecetea in buzunar pe cartela de plastic.

    Apreciază

  17. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 2:49 pm

    @CosminS:

    Ati spus:

    ,,Deocamdata exista inca varianta sa poti purta pecetea in buzunar pe cartela de plastic.”

    EXACT!

    D

    Apreciază

  18. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 2:54 pm

    @CosminS:

    Ati spus:

    ,,Deocamdata exista inca varianta sa poti purta pecetea in buzunar pe cartela de plastic.”

    EXACT!

    De aceea inca nu este prea tarziu ca cei care au luat actele cu cip sa se pocaiasca, sa se spovedeasca.

    Nu a spus nimeni ca nu pot fi dezlegati de pacate din pricina asta, ci doar daca NU SE POCAIESC si nu renunta la ele!

    DECI NIMENI NU TREBUIE SA DEZNADAJDUIASCA!

    Tocmai pentru ca este ceva FARA PRECEDENT in istoria omenirii, Dumnezeu ii mai asteapta pe oameni la el!

    MAI ESTE INCA TIMP DE POCAINTA!

    Apreciază

  19. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 3:18 pm

    In prezent exista oameni avand implant cu cip.
    In prezent exista acte cu cip.
    Care este diferenta DE STRUCTURA dintre cipul din acte si cipul pe care unii il au deja implantat?
    Se poate oare merge senin pe strada avand actul cu cip in buzunar?
    Se poate sa se mai considere acea persoana a fi CRESTIN?

    Apreciază

  20. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 3:21 pm

    Nu e vorba de a ne panica, este vorba de a deschide o discutie rationala, cu argumente de ordin tehnic si teologic, pe tema:

    Care este diferenta DE STRUCTURA dintre cipul din acte si cipul pe care unii il au deja implantat?

    Apreciază

  21. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 6:07 pm

    @Bogdan:

    Parintele ARSENIE PAPACIOC a spus: MIROASE A 666!

    Noi ii credem pe marii duhovnici.

    Apreciază

  22. DeSeKapa said, on septembrie 8, 2010 at 7:43 pm

    astazi s-a discutat..s-ar putea sa intre in legalitate si prostitutia si vrajitoria/magia..datu-n carti etc…
    De taxat vor sa le taxeze (impoziteze)

    Apreciază

  23. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 8, 2010 at 7:44 pm

    geo @ vi si depui laarvele si pleci asta tea invatat daca eu nu vorbesc din teori tu tot teori imi dai si zici ca eStiri de ora 17.Nu ai inteles nimic si tot tu zici ca noi nu te intelegem pai eu ti-am zis clar ca Dumnezei nostri prin Doctrina lor sunt Diferiti si tu ami sugerezi sa fac ceia ce faci tu adica sa ma refugiez in siteuri straine.Frate daca tu esti mort trebuie sa te urmez ?Vine Dumnezeul tau acusi si o sa te bucuri cu el dar sa sti ca trebuie sa te Smeresti. Dracul nu se Smereste.Nu mai continui caci nu mai are sens vorbim limbi diferite tu ai alta frecventa.Iarta-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.