SACCSIV – blog ortodox

Legat de GRIPA PORCINA, vor face cu majoritatea romanilor CE VOR, CAND VOR si CUM VOR, datorita manipularii totale din mass-media

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, MANIPULARE, MASS-MEDIA by saccsiv on octombrie 30, 2009

   Iata un exemplu Opt mituri ale gripei porcine care ar putea să vă pună în pericol viaţa:

   “În emisfera nordică se aşteaptă cel de-al doilea val al noii gripe. Virusul nu a devenit monstrul prognozat, iar în cele mai multe cazuri este destul de blând. Din păcate, din ce în ce mai mulţi oameni vor suferi de acest tip de gripă, iar o parte din ei vor muri. Revista New Scientist prezintă opt mituri ale gripei porcine care ar putea să vă pună în pericol viaţa, în cazul în care sunt greşite.

   Mitul 1

   Simptomele sunt aceleaşi ca ale gripei normale: ai gripă porcină dacă faci febră. Fals. Aproape jumătate din oamenii care iau gripă porcină nu fac niciodată febră, iar unii din ei suferă de simptome gastrointestinale şi alte simptome ale gripei standard, potrivit New Scientist. Fiţi atenţi la simptome precum greutate în respiraţie, dureri de piept şi buze albastre. Dacă le aveţi, mergeţi urgent la control.

   Mitul 2

   Este doar o gripă blândă. Rata mortalităţii este mai scăzută decât cea a gripei standard. Gripa porcină omoară mai mult tinerii, şi deşi iarna abia începe, a făcut deja mai multe victime decât într-o iarnă întreagă.

   Mitul 3

   Eşti în siguranţă dacă eşti sănătos. Doar oamenii bolnavi fac o formă gravă a gripei porcine. Cei mai mulţi copii care au murit din cauza acestei gripe erau perfect sănătoşi, la fel şi în cazul adulţilor, scrie New Scientist.

   Mitul 4

   O să fiu bine dacă mănânc alimente organice, iau vitamine, port o mască, mă spăl pe mâini şi beau multe lichide. Cea mai bună modalitate de protecţie este vaccinarea.

   Mitul 5

   Acum că există vaccin, vom fi în regulă. De fapt, avem chiar mai multe. Din păcate, acest lucru nu se aplică peste tot în lume. Chiar şi în ţările dezvoltate vor trece luni întregi până va fi vaccinată toată populaţia. Ţările sărace vor primi puţine doze sau chiar deloc.

   Mitul 6

   Vaccinul nu este sigur. De ce să rişti protejându-te de o gripă uşoară? În timpul pandemiilor trecute, o treime şi chiar mai mult din glob s-a îmbolnăvit. Riscurile gripei porcine – deces sau probleme extrem de grave sunt mult mai mari decât cele ale vaccinului.

   Mitul 7

   Virusul nu o să devină mortal. Din păcate, nimeni nu ştie cum evoluează gripa porcină, însă în mod sigur nu o să dispară.

   Mitul 8

   După ce se va termina pandemia, o să fim în siguranţă câteva decenii. Un alt virus ar putea lovi chiar mâine şi începe o altă pandemie, care să fie şi mai gravă.” 

   Nu sunt de acord cu cele de mai sus, din motive pe care nu le mai reiau. Articolul este o preluare dupa o revista occidentala, insa trebuie observat ca tot in vest apar si altfel de pareri. Cum ar fi:

ABC NEWS: CE ITI POATE FACE GUVERNUL in cazul unei pandemii de gripa?

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceasta toamna

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

VIDEO: fara vaccin = fara scoala?

Guvernatorul de Maryland numeste vaccinarea impotriva gripei porcine “O DATORIE PATRIOTICA”

VIDEO: 1000 dolari pe zi si 30 zile de puscarie daca se refuza vaccinarea?

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

In asteptarea gripei porcine: cantitati uriase de COSCIUGE si SACI PENTRU CADAVRE …

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE impotriva gripei porcine (AH1N1)

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1)

VIDEO: Din ce in ce mai multi lucratori din Sanatate refuza sa se vaccineze

VIDEO: MITING al lucratorilor newyorkezi din Sanatate impotriva VACCINARII FORTATE. Medici romani, cand le urmati exemplul?

   Cate din informatiile de mai sus le-ati aflat din mass-media romaneasca? Extrem de putine si cu totul nedezbatute. Ce fac “analistii” “curajosi” ce de obicei despica firul in patru atunci cand vorbesc despre nimic? Tac sau militeaza la unison pentru tot ceea ce SISTEMUL le dicteaza.

   Iar omul, indiferent de studii, dupa ce vine de la munca sau de pe unde mai umbla, ce face? Deschide televizorul sau intra pe net tot pe site-rile acelorasi televiziuni. Si atunci de unde sa aiba habar ca ceva nu-i in regula? Citesc comentariile de la articolele unor astfel de site-uri si ma ingrozesc ce multi sunt spalati pe creieri.  

  Se vor trezi intr-adevar oamenii, dar doar dupa ce le va ajunge cutitul la os. Atunci se vor revolta, dar revolutia lor va fi condusa de cine trebuie …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 30, 2009 at 3:02 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ostrov said, on octombrie 30, 2009 at 4:55 pm

    Federatia Romana de Fotbal a interzis scuipatul pe stadioane, pentru prevenirea raspandirii gripei; echipa tehnica trebuie sa poarte masti de protectie.

    Probabil ca urmeaza si interzicerea discutiilor intre oameni la mai putin de zece metri.

    Apreciază

  3. […] Legat de GRIPA PORCINA, vor face cu majoritatea romanilor CE VOR, CAND VOR si CUM VOR, datorita mani… […]

    Apreciază

  4. […] Legat de GRIPA PORCINA, vor face cu majoritatea romanilor CE VOR, CAND VOR si CUM VOR, datorita mani…? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.