SACCSIV – blog ortodox

SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE impotriva gripei porcine (AH1N1)

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, vaccin, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on octombrie 18, 2009

   Citez din articolul America refuză vaccinarea împotriva gripei noi       

   O acţiune în justiţie urma să fie declanşată joi, în faţa unui tribunal federal de la Washington, în numele personalului din domeniul sănătăţii din statul New York, care refuză vaccinarea obligatorie împotriva gripei A/H1N1, a declarat un avocat care îi reprezintă. Avoactul Jim Turner, din cadrul biroului de avocatură Swankin and Turner din Washington, a declarat că această procedură vizează Food and Drug Administration (FDA), agenţia americană de reglementare a medicamentelor, pentru autorizarea a patru vaccinuri experimentale împotriva virusului gripei A/H1N1, fără să procedeze la toate testele clinice cerute de legislaţie, care să le demonstreze inocuitatea. „Riscurile pentru sănătate, prezentate de aceste vaccinuri, sînt total necunoscute”, a declarat acesta, precizînd că este vorba despre prima acţiune în justiţie de această natură şi că se va aplica pe întreg teritoriul Statelor Unite în caz de succes. “Vaccinul nu trebuia să fie autorizat atît timp cît FDA nu a terminat testele”, a subliniat avocatul. Reclamanţii estimează că FDA a încălcat criteriile legale cele mai elementare menite să asigure securitatea publicului şi subliniază că vaccinurile sînt distribuite către milioane de americani, inclusiv copii. Jim Turner citează inclusiv posibilitatea ca vaccinul împotriva A/H1N1, sub formă de spray nazal, care conţine viruşi vii atenuaţi, să “declanşeze chiar el pandemia despre care Guvernul federal afirmă că americanii ar trebui să se teamă”. Acest avocat afirmă că FDA a autorizat, de asemenea, utilizarea unui adjuvant, Squalene, pentru a forţa eficienţa unei singure doze de vaccin. Or acest adjuvant poate fi toxic, a spus el. În ceea ce priveşte vaccinurile sub formă de injecţie, care reprezintă marea majoritate, acestea conţin thimerisol, un conservator cu mercur, care creşte riscurile pentru femeile însărcinate, mai ales pentru făt şi pentru copii, a precizat acest avocat. De asemenea, el a criticat imunitatea acordată de autorităţile sanitare americane firmelor farmaceutice, care au produs aceste vaccinuri împotriva A/H1N1 şi care nu pot face obiectul unor procese în caz de efecte secundare. În afară de patru reclamanţi din statul New York, două organizaţii s-au alăturat acestei acţiuni judiciare, şi anume Foundation for Health and Choice şi The National Solution Foundation.

   FDA a aprobat utilizarea vaccinului într-o modalitate expeditivă…

   Autorităţile sanitare americane au efectuat teste clinice cu cele patru vaccinuri experimentale împotriva gripei A/H1N1 pe cîteva mii de persoane, în ultimele luni, iar FDA a aprobat utilizarea acestora pentru întreaga populaţie într-o modalitate expeditivă, după ce nu a constatat niciun efect secundar serios.

   Statele Unite au comandat peste 255 de milioane de doze, dintre care 77 de milioane au fost deja distribuite în cadrul acestei campanii masive de vaccinare, care a fost demarată la începutul lui octombrie. Centrele de Control şi Prevenţie a Bolilor (CDC) din România recomandă vaccinarea pentru grupurile cele mai vulnerabile la această infecţie, adică femeile însărcinate, copiii şi tinerii adulţi cu vîrsta de pînă la 24 de ani, dar şi pentru toţi cei care suferă de anumite probleme medicale cronice. Personalul de îngrijire este, de asemenea, puternic încurajat să se vaccineze.

   Cititi va rog si:                                  

VIDEO: MITING al lucratorilor newyorkezi din Sanatate impotriva VACCINARII FORTATE. Medici romani, cand le urmati exemplul?

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 18, 2009 at 5:15 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. parereamea said, on octombrie 18, 2009 at 5:28 pm

  Nu inteleg un lucru. Avocatul ala enumera o multime de motive pentru care clientii lui sunt impotriva vaccinari, dar uita cel mai esential lucru: clientii sunt impotriva vaccinarii OBLIGATORII. Din moment ce nu vor sa fie vaccinati obligatoriu, nu cred ca-i doare capul prea mult pe clienti ce contine vaccinul si cat de repede sau ilegal a fost scos pe piata. De ce nu poate pur si simplu pleda avocatul pentru ilegalitatea obligativitatii vaccinarii care incalca drepturile elementare ae omului??? E cel mai evident si simplu lucru. De ce o da cotita?

  Apreciază

 3. […] SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE … […]

  Apreciază

 4. […] SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE … […]

  Apreciază

 5. […] SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE … […]

  Apreciază

 6. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:53 pm

  […] SUA: ACTIUNE IN JUSTITIE a personalului din domeniul sanatatii, care refuză VACCINAREA OBLIGATORIE … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: