SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): CNN despre masonii din Congres

Posted in CNN, CONGRESUL SUA, DAN BROWN, MASONERIA, MASONERIE by saccsiv on octombrie 30, 2009

   Iata si traducerea intregului pasaj despre masonerie, pe care il gasiti la:

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0910/06/ltm.01.html

ROBERTS: Deci, noua carte a lui Dan Brown, “The Lost Symbol“, este despre Washington D.C. si despre francmasoni si rolul pe care acestia il joaca.  Si au ei secrete? Si cum este cu piramida, si cu cheia boltii si cu cuvantul pierdut – poti spune ca ai citit cartea?

CHETRY: Este numarul doi, corect?

ROBERTS: Da.

Dar stii ca sunt niste francmasoni faimosi in istoria Americii. Oameni ca George Washington, de exemplu. Dar cine sunt actualii francmasonii de sub cupola ce se afla la putere?

Vom afla imediat.

CHETRY: Bine ati revenit la The Most News in the Morning.

Noul bestseller al lui Dan Brown, autorul “Codului lui Da Vinci“ a aparut in capitala natiunii si actiunea sa are in centru cea mai veche si cuprinzatoare fraternitate a lumii. „The Lost Symbol” al lui Dan Brown a reinnoit interesul pentru francmasoni. Si asa cum ne arata Elaine Quijano, reprezinta o societate secreta ce este inca bine reprezentata in salile Congresului.

ELAINE QUIJANO, CORESPONDENT CNN: John si Kiran, din toate teoriile conspiratiilor in legatura cu francmasonii, aceasta este adevarata. Ei inca pot fi gasiti in cele mai inalte functii ale guvernului american.

QUIJANO: De la Capitol la Casa Alba, de-a lungul istoriei, francmasonii s-au plimbat in mod liber prin salile puterii din Washington. Noua dintre cei care au semnat Declaratia de Independenta erau francmasoni, asa cum au fost si mai mult de o duzina presedinti ai Statelor Unite, inclusiv George Washington, care a pus faimoasa piatra de temelie a cladirii Capitolului imbracat in sortul sau de ceremonial masonic.

In zilele noastre, masonii inca se afla in pozitii guvernamentale puternice.

Istoricul masonic Arturo Dehoyas –

ARTURO DEHOYAS, ISTORIC MASONIC: Noi avem idei egalitare. Credem ca oamenii ar trebui sa se conduca singuri, sa isi aleaga proprii lor lideri, sa fie guvernati de constitutii, ca ar trebui sa aiba o separatie a puterilor.

QUIJANO: Senatorul Chuck Grassley este mason. La fel si Senatorul Jon Tester. Dar ca sa gasesti pe cineva sa vorbeasca despre aceasta poate fi foarte dificil.

UN BARBAT NEIDENTIFICAT: Lucrez in domeniul sanatatii. QUIJANO: Senatorul Mike Enzi nu s-a ferit sa spuna ca face parte din societatea secreta.

SENATORUL MIKE ENZI (R), WYOMING: Este o fratie ce doreste sa scoata la lumina oameni buni.

QUIJANO: Totusi in spatele acestor usi inchise…

SEN. NICK RAHALL (D), WEST VIRGINIA: Am devenit mason in loja locala din Beckley, Virginia de Vest.

QUIJANO: …sunt secrete de dezvaluit.

RAHALL: Acesta a fost Gradul 32.

QUIJANO: Congresmanul Nick Rahall, mason de aproape patru decenii, a decodat cel mai rodnic simbol al masoneriei.

RAHALL: Puteti considera echerul si compasul ca simboluri ale instruirii masonice. Eu as trai dupa echer. Noi suntem indivizi verticali.

QUIJANO: Congresmanul descrie masoneria ca o fratie. El afirma ca mentorul si prietenul sau mason, Senatorul Virginiei de Vest Robert Byrd, l-a nominalizat ca membru. Ca mason de gradul 33, cel mai mare nivel din ritualul scotian al francmasoneriei, congresmanul Rahall admite ca sunt multe secrete si coduri, dar afirma ca nu sunt deloc sinistre.

(catre camera): Deci, incercati sa conduceti lumea?

RAHALL: Ei bine, sa spunem ca nu. Dar daca asta am fi dorit v-as fi spus? Nu.

QUIJANO: Congresmanul Rahall afirma ca francmasoneria astazi este mai mult decat o organizatie sociala si in ciuda pozitiilor remarcabile ale anumitor membri, nu este un forum unde sa se discute politicile de putere – John, Kiran.

ROBERTS: Elaine Quijano…

CHETRY: Daca va vine sa credeti, am o carte pe care doresc sa v-o vand.

ROBERTS: Dar este adevarat. In legatura cu dolarul, ce ati vazut a fost – cum spuneti, piramida neterminata si bolta.

Vreti sa vedeti ceva interesant? Veniti cu camera aici, la computerul meu.

In regula. Aici este Washington D.C. Aici este Mall-ul. Aici este cladirea Capitolului. Uitati ce se intampla cand intorc imaginea asa. Tineti-va bine.

CHETRY: Ooops, se schimba intr-un compas. ROBERTS: Ceva mai mult. Scuze, computerul merge cam incet. Iata. Acest lucru nu se intampla de obicei. Mai bine decat aceasta. Ok. Uitati-va. Avem  Pennsylvania Avenue si Maryland Avenue coborand asa. Si apoi avem Louisiana si Washington Avenue venind asa.

Unii spun ca acestea formeaza compasul masonic…

CHETRY: Da. 

ROBERTS: …si se echilibreaza chiar acolo cu strazile din afara capitalei. Uitati-va – compasul iesind din capitala si apoi patratul. Si nu mi s-a confirmat, dar Pierre L’Enfant, care a fost cel ce a conceput  Washington-ul, se poate sa fi fost mason.

CHETRY: Vedeti? Si apoi – si apoi Elaine l-a intrebat pe congressman daca doreste sa conduca lumea, iar el a raspuns, sa spunem ca nu. Daca as fi vrut, nu v-as fi spus. Misterul continua.

ROBERTS: Bine ati revenit la The Most News in the Morning. O privire in direct catre Washington D.C., casa celui ce are gradul 33 in ritul scotian al francmasoneriei. Avem 53 de grade, si vor urca la 71 si va fi o zi insorita. Puteti vedea soarele rasarind din spatele cladirii capitalei. Stiti, este foarte haios sa vorbim despre influenta masonilor in Washington si despre istoria tribului scotian si este de asemeni o lectura placuta.

CHETRY: Este. Vreau sa spun, de aceea oamenii sunt fascinati de intreaga serie pe care a scris-o Dan Brown. Apropo, cat de teatral este cerul in dimineata aceasta in  Washington, D.C.? Poate masonii l-au creat azi dimineata. Cine stie?

   Cititi va rog si:

Elogiu masoneriei si romanul „THE LOST SYMBOL” a lui DAN BROWN

Reclame

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 30, 2009 at 3:33 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. […] VIDEO (si transcriptul): CNN despre masonii din Congres […]

  Apreciază

 3. john said, on noiembrie 1, 2009 at 8:36 am

  Interesant si mai ales relevant!!

  Pai ginditi-va putin: se confirma oficial ca mult-dispretuita si hulita teorie a conspiratiei …..are dreptate. Faptul ca pentru prima oara in istoria satanelor masonice se recunoaste cu nonsalanta nu numai ca exista dar si ca trepadeaza la cele mai inalte nivele de putere arata un singur lucru: ca nu se mai tem, ca stiu ca nu mai au dusmani remarcabili, si ca sint foarte aproape de scopul final.
  Cit despre Dan Brown: cartile lui, subiectele alese si publicarea lor in timp si intr-o anumita ordine vorbesc de o anumita planificare bine-studiata prin care se doreste obisnuirea publicului cu anumite notiuni. Prima etapa a fost zguduirea (pentru cei care puteau fi zguduiti, si astia sint multi) vechilor aspecte fundamentale cunscute chiar si de un indiferent religios (Iisus Mintuitor, Iisus Dumnezeu si Om). Dupa ce s-a facut tam-tam si National Geographic, Discovery si alte canale detinute de evreii satanisti au intors si au para-intors subiectul si pe fata si pe dos ca sa le intre bine in cap majoritatii analfabete religios ca e ceva putred cu Biblia si crestinismul, acum s-a trecut la etapa urmatoarea: revelarea intr-o lumina aurie a nemaipomenitilor, inteligentilor, liberalilor, dreptilor, luptatori pentru dreptate, egalitate si liberate masoni. Presupun ca jidanul mason Brown mai are inca o etapa: sa scoata o carte despre cum din rindul jidanilor va iesi marele salvator, noul mesia. Nu mi se pare intimplator ca pe Brown il chiama Dan, o fi din semintia lu’ Dan, aia care o sa-l dea si pe salvatorul pe care poporul ales… de dracu’, il asteapta plini de dor si foc.

  Apreciază

 4. john said, on noiembrie 1, 2009 at 8:43 am

  apropo insa de material. Observ ca materialul video se termina cu observatia reporterului apopo de fondurile filantropice strinse de masoni. IN schimb traducerea scriptului se continua cu comentariile despre Dan Brown si gradele masonice care ajung la 57 si vor ajunge la 71 ….Deci, ultima parte a scriptului de unde a fost luata?

  Apreciază

 5. john said, on noiembrie 1, 2009 at 10:36 pm

  Da, scuze, nu-l vazusem.

  Apreciază

 6. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:09 pm

  […] VIDEO (si transcriptul): CNN despre masonii din Congres […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: