SACCSIV – blog ortodox

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Posted in CIPURI, MICROCIPURI, Novartis by saccsiv on septembrie 24, 2009

   Conform articolului Novartis chip to help ensure bitter pills are swallowed:

   “Datorita sistemului electronic pus la punct de mega producatorul de medicamente Novartis, pacientii care nu reusesc sa ia pastilele la timp ar putea beneficia in curand de un microcip aflat in fiecare pilula, care sa-i avertizeze, trimitand un mesaj scris.”

   Cititi va rog si:

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

   Ce de beneficii ne aduce tehnologia asta … Vom avea cipuri care sa ne avertizeze sa ne luam pastilele, vom avea bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

   De asemena vom avea cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.   

   Cititi va rog si articolul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

Stiri alarmante de pe “frontul” global al terorii “porcine”

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. razbointrucuvant said, on septembrie 24, 2009 at 9:20 am

    http://www.pentruviatacluj.ro/noutati/34-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-un-vaccin-periculos-un-atentat-la-viata-umana-pliant-gripa-porcina

    Descarcati si impartiti pliantele realizate de PRO-VITA celor interesati si celor care doresc o informare onesta despre vaccinarile care vor incepe in noiembrie/decembrie si la noi.

    Apreciază

  2. razbointrucuvant said, on septembrie 24, 2009 at 9:30 am

    Legat de ultimele articole legate de chipuri, noi credem ca trebuie aduse unele precizari, pentru a nu crea o panica in plus si in mod prematur. Tehnologia este momentan in stadiul de testare si „promotion”. La noi (si nu numai), deocamdata, abia sunt in faza implementarii chipurilor in documente. Va mai dura ceva pana cand vor putea GENERALIZA acest sistem. Deocamdata este vorba de aruncarea pe piata, spre obisnuire si spre promovare a acestor „gadget”-uri utilizate in scopuri aparent medicale. Nu au inca mijloacele si ar fi mult prea costistor in acest moment sa aplice asa ceva la nivelul intregii lumi si in mod obligatoriu. Nici macar vaccinurile, in prima faza, nu pot fi impuse chiar fiecarui cetatean, pentru ca, pur si simplu, nu sunt destui bani pentru asa ceva, desi… se fac toate eforturile in acest sens, desigur. Deci credem ca mai degraba vorbim despre niste perspective (nu foarte indepartate, e clar) si despre introducerea deocamdata in regim liber si pe cheltuiala clientului (cine dispune si se si da in vant dupa tot ce e nou si high-tech). Nici cu bratarile legate de vaccinare nu credem ca e posibila generalizarea, dar se experimenteaza, probabil, in anumite state americane. Totul e in faza de pretestare si experiment. Inclusiv sau mai ales psiho-social.

    Apreciază

    • un.oarecare said, on septembrie 24, 2009 at 10:59 am

      Ma scuzati ca sunt off-topic, insa nu stiu cum de v-ati impacat (RazboIntruCuvant si Saccsiv).. si daca e asa, bine ca ati facut-o! Sper si cred ca a fost o neintelegere pana la urma..

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 24, 2009 at 1:20 pm

      Frati razboinici,

      Consider ca cei din spatele „actiunii cip” sunt ELITELE de care tot vorbesc in acest blog. Prin urmare au banii necesari. Apoi, tehnologia exista si au vointa si putinta de a pregati planul viitoarei „cipuiri”, in fapt viitoarea insemnare cu semnul fiarei.

      Eu continui sa sustin ca trebuie sa ne pregatim pentru vremurile apocaliptice, asadar si pentru „cipuire”, deoarece MAI ESTE FOARTE PUTIN TIMP.

      Planul se pune in aplicare cu o repeziciune fulgeratoare, prin urmare nu mai avem ce sta si astepta … Informarea nu inseamna panicare. Daca n-o facem noi ortodocsii, foarte rau, caci oricum cei ce lupta impotiva falsei NOI ORDINI MONDIALE nu stau degeaba si tot arunca „informatii” pe piata, insa din nefericire ei nu ofera solutia propovaduirii Cuvantului, a marturisirii si a muceniciei, ci pe cea a baricadelor si a revolutiei care nu face altceva decat sa pregateasca intr-adevar terenul antihristului.

      Voi stiu ca stiti, insa pentru cititori, rog a se citi si:

      Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%e2%80%9cnoi-ordini-mondiale%e2%80%9d/

      Apreciază

    • crorazvan said, on aprilie 8, 2010 at 8:59 pm

      mda e adevarat ce spui ca mai dureaza ceva pana ce se va pune in aplicare acest plan de „supraveghere”, insa nimic nu se realizeaza indata.
      ar fi bine sa vedem ceea ce se ascunde in spatele acestor cortine imense.
      Sa ne uitam la faptul ca incet incet se vor interzice produsele naturale, vom fi obligati sa cumparam doar produse chimice, se pun bazele unui guvern mondial, FMI va fi principala arma a celor ce vor conduce lumea, chipul RFID se doreste a fi implementat oricarui cetatean.
      Ca o paranteza, guvernul romanesc de abia asteapta sa urmeze exemplul „fratilor” nostri americani si nu va dura mult si vor aparea si la noi impuse prin lege… Am zis frati, dar intreaba orice american, negru galben sau alb, unde se afla Romania si probabil ca o sa iti raspunda ca a mancat o pizza cu numele asta, asa de mult le pasa de noi…
      asa ca fratilor, cat mai aveti timp incercati sa aflati cine sunteti cu adevarat, incercati sa invatati rabdarea, iertarea si iubirea, acestea 3 vor fi calitatile principale in lumea de dincolo.
      pana la urma tot acolo vom ajunge ca vrea Guvernul mondial sau nu, toti vom fi judecati pt ceea ce am facut.

      Apreciază

  3. saccsiv said, on septembrie 24, 2009 at 12:15 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  4. kosk said, on septembrie 24, 2009 at 4:21 pm

    ha!!..noi ortodocsii..mai degraba cativa ortodocsi raportat la marea masa a locuitorilor lol . Daca privesti mediul social vezi amploarea indobitocirii cronice de care sufera populatia, ca popor nu poti sa’i spui. E asa o stare de inconstienta generala si fericita in prostia ei. Lupul e deja in stana si cine striga, striga in pustiu… Cam asta’i situatia.

    Apreciază

  5. Vasile said, on octombrie 17, 2009 at 7:43 am

    Trebuie sa recunosc faptul ca am ramas consternat urmarind materialele postate aici. Mi-am salvat la Favorites o gramada de materiale postate de „saccsiv” aici si ce pot sa spun decit ca a facut o munca grozava. Felicitari ! A reusit sa ma fascineze ! In esenta asa este traim vremurile din urma ! Mult nu mai este si Mantuitorul Iisus vine pe nori. Suntem gata sa-L intampinam ?

    Apreciază

  6. Bobo said, on noiembrie 10, 2009 at 4:13 pm

    Sunt nou pe acest site si nu inteleg ce are gripa, vaccinul, cipuri etc. cu credinţa.

    Apreciază

    • crorazvan said, on aprilie 8, 2010 at 9:06 pm

      pai are…
      chipul se doreste a fi semnul Satanei, precum e zis in Apocalipsa, codul de bare semnifica un alt semn fara de care „nu se va putea vinde sau cumpara”.
      astea sunt doar cateva particularitati minore ale imensului plan antihristic.
      ce legatura are cu credinta? pai simplu, avand in vedere ca traim vremurile din urma, e bine ca sa incepem sa avem credinta in El, caci doar credinta ne poate aduce rabdarea, si calea cea buna.

      Apreciază

      • Bobo said, on aprilie 12, 2010 at 7:51 am

        Nu are. Daca acest chip era intra-devar insemnul antihristic, ar fi avut o insemnatate vizavi de credinta celui care il poarta. Un simplu cip nu aduce lepadare de Hristos pentru ca pur si simplu nu are treaba cu asta. Este doar un mijloc de identificare sau de facilitare a comertului.

        Apreciază

  7. […] Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule […]

    Apreciază

  8. […] Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule […]

    Apreciază

  9. ady said, on mai 3, 2010 at 5:10 pm

    Frate Saccsive, o intrebare s avea-daca nu iti pui cipul e posibil sa te bage la parnaie? Iar acolo sa te cipeze dupa cum a patit maica in avionul din America? Din cate stiu cipuirea va fi numai cu acordul nostru chiar daca nu vom putea trai fara el.

    Eu, desi sunt cel mai mare pacatos, rog pe Preamilosivul Dumnezeu de vaa fi cu putinta sa treaca acest foarte greu pahar de la mine/noi.De aia pp ca Bunul Dumnezeu a si randuit ww3, ca dupa aia… nici nu vreaau sa ma gandesc dar vor fi suferinte si greutati pentru oamenii Lui Dumnezeu asa cum nu au mai fost nici in perioada comunismului, nici in timpul romanilor, niciodata

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluistene pe noi pacatosii

    Apreciază

  10. Adriana said, on august 14, 2010 at 4:42 pm

    Nici nu-mi vine sa cred! Se grabesc tare nemernicii! Acum,putin timp in urma auzeam ca se „lucreaza” la aceste cipuri „inteligente” si iata, au si aparut! Doamne feri-ne de rau! Miluieste-ne Iiisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu pe noi pacatosii!
    Ady, iarta-ma daca indraznesc prea mult, dar noi vom fi cei care vom trai timpurile de pe urma! Dumnezeu sa ne ajute sa-l „bem” mai usor acest pahar, ca de „trecut” nu se poate trece de la noi!

    Apreciază

  11. […] Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule […]

    Apreciază

  12. […] Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule […]

    Apreciază

  13. […] Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.