SACCSIV – blog ortodox

MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului

Posted in CIPURI, MicroChips by saccsiv on august 23, 2010

   Citez din articolul Forbes: S-a inventat un cip pentru tratarea cancerului:

   Cercetătorii americani au descoperit că un medicament încorporat într-un cip şi implantat în corpul pacientului ar putea ajuta la tratarea diabetului, a osteoporozei şi a cancerului. După 17 ani şi cu un buget de 72 de milioane de dolari, John Santini de la MIT a creat primul dispozitiv de acest tip.

   MicroChips, firma pe care Santini a înfiinţat-o în 1999 împreună cu Robert Langer, un coleg din cadrul laboratorului de bioinginerie de la MIT, este programată să înceapă în acest an experienţele pe subiecţi umani suferind de osteo­poroză.

Dispozitivul MicroChips, încapsulat în titan, este de mărimea unui pager şi are o antenă neobişnuită pe o parte, care poate transmite şi recepţiona semnale radio de la câţiva metri distanţă în afara corpului uman. Cofrajul fix de silicon din interior conţine 100 de micro-rezervoare – capacitatea fiecăruia fiind a 3.000-a parte dintr-un mililitru – care pot stoca şi elibera medicamente la comandă electronică. (Un mililitru reprezintă un pic mai puţin decât un sfert de linguriţă)

   Primul test al MicroChips va evalua dacă un dispozitiv implantat, instalat printr-o operaţie ambulatorie, poate înlocui un an de injectări zilnice cu versiunea generică a medicamentului Forteo, un produs regenerator al masei osoase creat de firma Eli Lilly, numit şi hormonul paratiroidian. Doar 30% din pacienţi suportă un tratament complet când au de-a face cu înţepăturile acelor. Oamenii de ştiinţă de la MicroChips au conceput o formulă criogenată a hormonului, care este stocată în dispozitiv şi este eliberată la comandă, eliminându-se nevoia de injectare.

   Dar potenţialul este cu mult mai mare. Dispozitive similare pot fi implantate lângă o tumoră pentru administrarea de cocktailuri de medicamente curative în tratarea cancerului, adaptate tipului de boală de care suferă fiecare pacient în parte. Nu va mai fi nevoie ca în fiecare săptămână pacientul să bată drumul până la cel mai apropiat centru oncologic pentru a-şi primi injecţiile.

   Medicamentele pot fi introduse chiar lângă tumoră cu posibilitatea unei doze mai mari decât până acum. „Când ajungi să înţelegi profilul genetic al fiecărui pacient, poţi determina în mod exact tipul de medicament şi frecvenţa de administrare şi poţi aplica tratamentul în mod direct”, spune Langer. Conceperea unui mecanism de eliberare a medicamentului a cam dat bătaie de cap. Valvele miniaturale nu erau chiar o soluţie bună, spune Santini, din pricina pericolului blocării sau deschiderii lor după ce erau deja introduse în corp. Soluţia a fost un căpăcel din folie metalică. Acesta se topeşte la trecerea prin el a curentului electric.

   Şansă pentru diabetici

   O altă utilizare a tehnologiei MicroChips ar putea fi aceea de a monitoriza mai eficient concentraţia de zahăr în sânge pentru diabetici. Monitoarele implantate pentru controlul nivelului de glucoză produse de Medtronic, Dexcom şi Laboratoarele Abbot trebuie introduse în piele precum o seringă şi îşi pierd abilitatea de a măsura nivelul de zahăr după o săptămână, când secreţiile corpului reuşesc să distrugă produsele chimice aflate în interiorul lor.

   MicroChips a creat un dispozitiv implantabil care conţine grupuri de microsenzori, fiecare etanşat sub folia de platină. Când un grup cedează, un altul se deschide, permiţând dispozitivului să funcţioneze un an întreg. 

   Farmacia fantastică

   Implantul MicroChips conţine peste 100 de rezervoare, încastrate în cofraje de silicon. La comanda de la distanţă, „capacul”, o folie-sendviş de platină şi titan, se topeşte şi eliberează medicamentul stocat în interior.

   Cititi va rog si:

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

 

Reclame

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 23, 2010 at 3:02 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. un fir de praf said, on august 23, 2010 at 3:47 pm

  poate ar trbui sa stie oamenii ca bolile care ni le trimite DUMNEZEU sunt pt curatirea sufletului .Doamne ajuta

  Apreciază

 3. Hermosso said, on august 23, 2010 at 3:55 pm

  de acum in colo o sa va obisnuiti sa vedeti ca in loc de medicamente o sa fie cip uri implantate pe post de medicament

  Apreciază

 4. anukka10 said, on august 23, 2010 at 5:09 pm

  genial! primul pas spre transformarea omului intr-o masinarie controlata din exterior.Fara sa fiu nici pe departe o circotasa mi se pare ca ne ” mecanizam” cam tare. Nu mai dureaza foarte mult si vor aparea organe sau membre de schimb, s-a stricat sau nu-ti mai place, ia de-aici, unul nou nout, proaspat scos din tipla……..brrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

  Apreciază

 5. Ortodox pe stil vechi said, on august 23, 2010 at 7:57 pm


  Micro cipurile e a treia si ultima scufundare a botezului ca sa zic asa a celui rau.Prima fiind iubirea de sine adica alintarea pe care ne-o promoveaza zi de zi la Tv. Si lumea a devenit prea Mofturoasa nu-si mai gaseste linistea vrea cat mai multe bunatati uita caci Hristos a zis doar Gustati si vedeti ca bun este si sa rasticnit din dragoste sa ne oglindim si noi ajutandune unul pe celalalt de aceia a doua scufundare e Criza pentru a ne face inima rea sa ajungem mai repede la cel rau .Dumnezeu sa ne dea inima buna si minte treasa sa mergem pe cararile cele bune placute de Dumnezeu.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte

  Apreciază

 6. danutza said, on august 23, 2010 at 8:09 pm

  pregatire psihologica pt acceptarea implantului. ne vor face dependenti de cip, ca sa-l acceptam in corp. Dumnezeu sa ne pazeasca de ispitele celui rau!

  Apreciază

 7. […] Original post: MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului […]

  Apreciază

 8. […] MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: