SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Codex Alimentarius

Posted in CODEX ALIMENTARIUS, DOCUMENTARE CELEBRE by saccsiv on iulie 22, 2009

   Voi reveni cu detalii interesante despre anumite personaje si organizatii amintite de dr. Rima Laibow in materialul de mai sus. De asemenea, cu ce sunt sau nu sunt de acord in aceasta expunere. Pana atunci, observati va rog legatura dintre Codex Alimentarius si nazism … Sa ne amintim si de faptul ca von Braun a creat rachete pentru americani, ca specialisti germani in eugenie au devenit respectabili cercetatori in vest (cititi va rog si EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi) sau ca experti nazisti au fost racolati in CIA, inca de la formarea sa. Si aici trebuie subliniat activitatea celebrului:

   Allen Welsh Dulles (1893–1969), prieten apropiat al familiei Rockefeller, Director of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

   Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence. Au fost cooptati inclusiv oameni de stiinta nazisti carora li s-a ascuns trecutul.

   Membru Council on Foreign Relations

   In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi. Cititi va rog si articolul:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

   Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

   L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant “  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea … Sa ne amintim un remarcabil discurs al presedintelui asasinat, “ The president and the press “, 1961:

   “Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “ secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent . “  

   In 1963 este asasinat …

   Tot fosti nazisti au participat si la crearea celebrului Bilderberg Group.

   Cum au fost posibile toate acestea? Simplu, ELITELE camatariei planetare si varfurile masoneriei au colaborat inca de la inceput cu national-socialistii … Motivul? Cititi va rog articolele:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Revenind la Codex, cititi va rog si amplul material al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”

   Legat de acest subiect, cititi va rog si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

FOAMETEA este la usa. Ce vom face?

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 22, 2009 at 2:00 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. manuel said, on iulie 22, 2009 at 3:49 pm

    Acest material video l-am vazut inca de acum 3 luni pe you tube. Bine ca l-ai postat intru tarziu caci este graitor si la propriu si la figurat. Domne, sunt oameni care nu te asculta daca nu te cunosc, si mai sunt si excesiv de precauti, de ,,ia te uita si la asta cum abereaza”. NU VOR sa asculte: sunt plini de sine, de ideile lor, de convingerile lor, de grijile lor strict personale ca sa aiba rabdare sa te asculte si sa mediteze ulterior cercetand si pe cont propriu. Si te mai privesc si ca pe un martian, sau ca pe un iubitor SF de mana a saptea. TRIST, dar mi-e teama ca suntem plamada care face autostrada cu sase benzi spre apocalipsa. Si eu tot mai sper: sa nu fie!

    Apreciază

  3. Mircea Puscasu said, on iulie 22, 2009 at 11:00 pm

    Codex Alimentarius
    Nutricide – Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herbs

    http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634&hl=ro

    Apreciază

  4. […] Saccsiv: VIDEO: Codex Alimentarius […]

    Apreciază

  5. bypredo said, on iulie 23, 2009 at 6:37 pm

    Dap! Sa ne tinem bine fratilor, ca vine potopu’…

    Apreciază

  6. parereamea said, on iulie 26, 2009 at 1:46 pm

    „Epidemic Influenza And Vitamin D”
    http://www.medicalnewstoday.com/articles/51913.php
    Concluzia articolului: Vitamina D are o influenta hotaratoare in privinta rezistentei la virusi, in articol facandu-se referire al gripa si raceala.
    Altfel spus: haideti afara la soare cat ne mai putem bucura de el, ca sa aduna cat mai multa vitamina D, scutul nostru de protectie pentru la iarna.
    Vitamina D se asimileaza in cel mai inalt grad prin expunerea pielei la soare, celelalte 2 modalitati de asimilare – consumul de peste si produsele farmaceutice – fiind considerabil mai nesemnificative.

    Apreciază

  7. parereamea said, on iulie 26, 2009 at 2:15 pm

    „Swine Flu Might Infect 40% Of The US Population In The Next 24 Months”
    http://www.medicalnewstoday.com/articles/158811.php

    The Department of Health, UK, reported that about 100,000 people became infected last week – double the total during the week before.
    Articol din 26 iulie…. Graba-i mare !
    Scuze ca sunt off topic.

    Apreciază

  8. […] (despre tentativa de adoptare in Canada a unei legi care interzice produsele naturiste) https://saccsiv.wordpress.com/2009/07/22/video-codex-alimentarius/ […]

    Apreciază

  9. Marius said, on ianuarie 25, 2010 at 8:26 am

    De ce sunt nou-născuţii din ce în ce mai uşori?

    Un studiu dat publicităţii săptămâna trecută arată că greutatea nou-născuţilor a scăzut uşor în SUA, comparativ cu anul 1990. Şi în România la fel, spune medicul primar în obstetrică-ginecologie Gabriel Lemnete: „Cu ani în urmă, mulţi dintre copiii născuţi la termen aveau între 3400 şi 3600 de grame. Acum au 3100-3200”.

    Continuarea la: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/52-de-grame-mai-putin-de-ce-sunt-nou-nascutii-din-ce-in-ce-mai-usori-5431900

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.