SACCSIV – blog ortodox

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

Posted in Harry Potter, HOMOSEXUALITATE, PAPA, Papa Benedict, SODOMIE, VATICAN, vrajitorie by saccsiv on iulie 16, 2009

   Potrivit articolului Harry Potter a reusit sa il „cucereasca” si pe Papa:

   „Se pare ca Harry Potter si-a folosit puterile magice ca sa il cucereasca si pe Papa, care in urma cu ceva timp il acuza ca reprezinta un pericol pentru valorile crestine promovate de Biserica Catolica.
   Daniel Radcliffe (
evreu), interpretul lui Harry Potter, a fost acuzat ca ameninta valorile crestine, informeaza Daily Mirror.
   Insa ultima productie din faimoasa serie l-a impresionat pe Papa. Intr-o recenzie publicata in ziarul oficial al Vaticanului, se apreciaza ca noul film Harry Potter and the HalfBlood Prince face o diferenta clara intre bine si rau.
   Criticul de film de la Vatican, Gaetano Vallini, a spus ca este cea mai credibila productie din toata seria de cinci ecranizari ale romanului scris de JK Rowling.
   „Combinatia de supranatural si romantism echilibreaza lucrurile. Dupa ce te uiti la film ramai cu valori ca prietenia, altruismul si loialitatea”, scrie Vallini
.”

   Iata deci ca dupa ce a comunicat omenirii ca extraterestri sunt fratii nostri sau ca planeta are nevoie de un guvern mondial (Articolul zilei (08.07.2009): Papa vrea Guvern Mondial), Vaticanul a ajuns sa faca elogiul unui flim despre vrajitorie …

   Sa ne amintim insa si de o stire ceva mai veche. Conform articolului Dumbledore, mentorul lui Harry Potter, este homosexual!:

   J.K. Rowling şochează încă o dată cititorii de Harry Potter din întreaga lume.După ce şi-a vândut ultimul “Harry Potter” în milioane de exemplare, extrem de populara autoare a scos în sfârşit la suprafaţă un secret despre personajele sale.

   “Dumbledore este homosexual”, a lansat bomba scriitoarea. Albus Dumbledore, şeful vrăjitorilor de la Hogwarts, este unul dintre personajele centrale ale poveştilor Harry Potter. În fapt, bâtrânul vrăjitor este mentorul şi tatăl adoptiv al lui Harry Potter.

   Mai mult, el este îndrumătorul moral şi confidentul lui Harry Potter. Totuşi, are un secret “teribil”. În tinereţea sa s-a îndrăgostit de un coleg vrăjitor pe care a fost nevoit să îl ucidă, după ce a descoperit că practica magia neagră.

   Recunoaşterea unui personaj central al unei cărţj ca homosexual este o premieră absolută în lumea literară şi mai ales cea a literaturii pentru copii. Vestea, lansată la o conferinţă cu cititorii la New York a fost primită cu urale şi aplauze de audienţă. Rowling i-a răspuns astfel unui copil care o întrebase dacă, în viitoarea serie, Dumbledore îşi va găsi “adevărata dragoste”.

   Încurajată de reacţia cititorilor, scriitoarea a ales să meargă şi mai departe: “V-aş fi spus mai devreme, dacă ştiam că vă va face atât de fericiţi”. Într-adevăr, la câteva ore după, milioane de mesaje electronice veneau din întreaga lume pentru a o felicita pe scriitoare de “alegere”.

   Nu se ştie cât de fericiţi au fost părinţii copiilor prezenţi la mărturisirile multi-milionarei, dar asociaţiile pentru drepturile minorităţilor sexuale s-au declarat “încântate” că “în sfârşit, în literatura pentru copii este inclusă realitatea despre homosexuali, mai ales că aceştia există în orice societate”. Singura dezamăgire a acestor asociaţii, spune Peter Tatchell, citat de Daily Mail, este că Rowling nu a scris “mai explicit” despre homosexualitatea lui Dumbledore.”

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 16, 2009 at 2:20 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cristi said, on iulie 16, 2009 at 6:20 am

    oribil :|.

    Apreciază

  3. Donkeypapuas said, on iulie 16, 2009 at 10:39 am

    Romanele 3, 4, 5, şi 6 din serie sunt într-adevăr bine scrise. Primele două volume sunt copilării iar cel ce încheie seria din păcate eşuează.

    De fapt mesajul din spatele romanelor este altul: JOIN THE SECRET SERVICE!

    Aţi citit de fapt romanele?

    Cu filmele e altă poveste. Cel cu Ordinul Phoenix este mult sub carte.

    Apreciază

  4. […] „Previziuni” sumbre in studiul “State of the Future” (“Starea viitorului”) realizat de Millennium Project (cu finantare din partea BANCII MONDIALE si a fundatiei ROCKEFELLER) Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază

  5. […] Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază

  6. […] Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază

  7. fansteaua@yahoo said, on februarie 19, 2010 at 3:54 pm

    rowling este cea mai mare satanista:|face parte dintro grupare satanica…stiu ca ma credeti nebun da asa e….multe lucruri din din film sunt adevarate…nu sunt bazaconii..si nici numele nu sunt la vrajeala.numele unui profesor este numele unui om care a infiintat accea grupare satanica din care face parte rowling.de accea are filmu are mare succes.interesativa si o sa vedeti ca asa este…si stiu sigur ca si familia regala englezaa este satanista..dasta a murit si printesa diana fiindca aflase..credetima nebun,da nu sunt!

    Apreciază

  8. fansteaua@yahoo said, on februarie 19, 2010 at 3:54 pm

    daca vreti raspundetimi si o sa va explic mai multe si va dau exemple sa nu spuneti ca va mint:|

    Apreciază

  9. […] Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază

  10. […] Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază

  11. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:58 pm

    […] Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.