SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (08.07.2009): Papa vrea Guvern Mondial

Posted in GUVERN MONDIAL, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, Papa Benedict by saccsiv on iulie 8, 2009

   Redau integral articolul Papa vrea Guvern Mondial:

   In prima sa enciclica sociala, publicata ieri, cu doar cateva zile inainte de summitul G8, Papa Benedict al XVI-lea a cerut ca economia mondiala sa fie restructurata si a facut apel la infiintarea unei „autoritati politice mondiale„. Aceasta entitate, a apreciat Suveranul Pontif, ar trebui sa se ocupe de asanarea economiilor lovite de criza si sa previna dezechilibre inca si mai mari. In paralel, presedintele american Barack Obama s-a intalnit ieri la Moscova cu premierul rus Vladimir Putin, in incercarea relansarii relatiilor dintre Moscova si Washington. Cu aceasta ocazie, Putin i-a reamintit liderului american ca Ucraina si Georgia sunt „foarte importante pentru Rusia”.

   „Caritas in Veritate”, asa cum este numita enciclica papala, recomanda, in principal reformarea Natunilor Unite, dar se concentreaza si asupra situatiei economice din lume. „Pentru gestionarea economiei mondiale, pentru asanarea economiilor lovite de criza, pentru prevenirea agravarii crizei si a adancirii deze­chilibrelor, este urgenta infiintarea unei reale Autoritati politice mondiale”, se spune in textul de 150 de pagini. In opinia Suveranului Pontif, aceasta entitate, care ar constitui „un grad superior de organizatie la scara internationala, pentru gestionarea globalizarii„, ar trebui „sa procedeze la o dezirabila dezarmare integrala, la asigurarea securitatii alimentare, la protejarea mediului si la reglarea fluxurilor migratorii„. Totodata, enciclica papala, devenita o traditie in Biserica Catolica de peste un secol, solicita construirea unei ordini sociale care sa se conformeze ordinii morale, „interconectarii dintre sferele morale si sociale, legaturii dintre sferele civile, economice si politice, asa cum se prevede in Carta Natiunilor Unite”. Autoritatea „trebuie sa fie subordonata realizarii binelui comun„, „sa fie recunoscuta de toata lumea si sa se bucure de putere efectiva pentru a fi in masura sa ofere fiecaruia securitate, respect, justitie si drepturi„, se mai spune in text.”

   Comparati va rog frazele de mai sus (scrise cu litere ingrosate), cu urmatoarele citate:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Sunt preluate din lucrarea “The Externalization of the Hierarchy”, scrisa de Alice Bailey

Foto: http://www.the-tribulation-network.com/dougkrieger/what_the_antichrist_is_not_pt5_files/image002.jpg

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Foto : http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

   Cititi va rog si articolul :

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple. Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Si daca tot am ajuns aici, sa ne amintim ca Vaticanul considera extraterestrii ca fiind fratii nostrii …

   Iata ce frumos se leaga lucrurile si cum se pregateste imperiul mondial si religia sa, totul pentru iminenta inscaunare a antihristului. Pentru a intelege insa mai bine, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

   Recomand de asemenea:

Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini: “ESTE URGENTA INFIINTAREA UNEI REALE AUTORITATI POLITICE MONDIALE”!

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 8, 2009 at 8:44 am

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. fabian said, on iulie 8, 2009 at 11:49 am

  ai mare dreptate . se intampla cum a fost scris ,daca cei care au cunostinte cat de cat in acest doemniu mai aveau indoieli acum devine certitudine

  Apreciază

 3. Radu said, on iulie 8, 2009 at 7:40 pm

  Rectifica in titlu. Ai pus 2001 in loc de 2009…

  Apreciază

 4. Klezmer Popescu said, on iulie 9, 2009 at 11:06 am

  Ideea unui guvern mondial e foarte buna.
  Singura conditie pe care as pune-o, este ca din acest guvern sa faca parte doar copiii cu rezultate foarte bune la invatatura, si care au participat macar odata la olimpiadele scolare (in special matematica, informatica si fizica).

  „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

  SUPERB! Chinul de veacuri se apropie de sfarsit!

  Apreciază

 5. CRISTI Ploiesti said, on iulie 9, 2009 at 11:39 am

  This handout photo courtesy of Greenpeace shows Mount Rushmore near Keystone, South Dakota. Greenpeace activists were arrested Wednesday for scaling Mount Rushmore and hanging a banner next to the carved face of Abraham Lincoln urging President Barack Obama to get tough on climate change.
  (AFP/HO/Kate Davison) http://news.yahoo.com/s/afp/20090708/ts_alt_afp/environmentwarmingusprotest

  Apreciază

 6. kosk said, on iulie 9, 2009 at 7:36 pm

  Pai au ele asa un rau ascuns(demonic) in ele(dezideratele care va sa zica:O), exista o Carte veche si in ultimul capitol scrie de aceste”deziderate”si de”evolutie inevitabila”si de cine sta in spatele lor, ghici ciuperca cei…@ doru?!..dar stai linistit(ve/ti pierde), ca la sfarsit unde va fi hoitul acolo va fi si vulturul si apoi Lumina va imparatii vesnic… ca tot scrii asa mai criptic:P.

  Apreciază

 7. Donkeypapuas said, on iulie 9, 2009 at 8:24 pm

  Ce putea scoate pe guriţă un fost nazist?

  Apreciază

 8. kosk said, on iulie 10, 2009 at 12:29 pm

  @doru, nu ai inteles nimic din blogu asta.. da’ nimic odată!!:)) :))..ce scrii tu, din astea cu”evolutie ireversibila”,”deziderate”,”soc.civila”, sunt clisee tipice pentru naivi ori interesati.Tot procesul globalizarii duce la un punct final, dincolo de acel punct se cunoaste de milenii ce va fi. daca intelegi bine, daca nu dormi linistit, intotdeauna cineva vegheaza&lucreaza pentru tine.

  Apreciază

 9. orion said, on iulie 10, 2009 at 7:50 pm

  Surprinzator, Noua ordine mondiala este profetizata in Apocalips, are legatura directa cu „666” si datorita aparitiei si activitatii ei vor fi afectati negativ majoritatea locuitorilor planetei Pamant. Important e sa faci alegerea corecta. Aici este o expunere interesanta: http://www.slideshare.net/christianvictor/666-1659378

  Apreciază

 10. kosk said, on iulie 10, 2009 at 9:10 pm

  stimabile eu scriu din perspectiva CRESTINA, atat cat ma duce capu’:))si blogul onorabilei gazde reprezinta un punct de vedere(al sau) CRESTIN ORTODOX cu privire la globalizare, intelegi au ba??..ce ai scris domnia ta cu”dusmanul poporului”apartine unor ideologii ateiste la moda in sec20 dar nu numai.. poate dumneata intelegi globalizarea de pe alte pozitii si iti respect opinia, dar nu te fa ca nu intelegi ce am scris.

  Apreciază

 11. orion said, on iulie 11, 2009 at 6:28 pm

  „Si v-am spus mai dinainte aceste lucruri, ca atunci cand se vor intampla sa credeti” Evanghelia Sf.Ioan 14:29. Orice profetie adevarata ori trezeste spiritul uman adormit ori cenzureaza constiinta si inchide portile cunoasterii. Avem nevoie de intrebari pertinente si de raspunsuri clare, fara ocolisuri. In secolul vitezei nu avem timp sa ne invartim in jurul cozii, ci sa mergem direct la subiect si sa analizam adancimile adevarului biblic descoperit in Cartea Apocalipsa. Numai cine este insetat dupa descoperirea adevarului va putea sa afle izvorul. Oare Noua Ordine Mondiala ne raspunde la problemele planetare? Oare Vaticanul are scopuri licite in actiunile sale? Au acestea vreun amestec cu profetiile Apocalipsei? Ar fi pacat sa cenzurati acest link: http://www.slideshare.net/christianvictor/666-1659378
  Infruntati realitatea.

  Apreciază

 12. orion said, on iulie 12, 2009 at 6:35 pm

  Daca scriam mai criptic nu eram cenzurat…

  Apreciază

 13. ana said, on iulie 13, 2009 at 7:02 am

  N-ai mai postat nimic de citeva zile…ce faci, te-au bagat astia la racoare sau ce ?

  Apreciază

 14. mihai said, on iulie 13, 2009 at 9:37 am

  Sugestie pentru Doru,

  Ca sa intelegi (demistificat) „povestea” asta cu globalizarea, citeste, spre exemplu:
  „A treia forta” de Ovidiu Hurduzeu si Mircea Platon
  „Sclavii fericiti” de Ovidiu Hurduzeu

  E o deosebire intre globalizare, ca proces general de tehnologizare extensiva (si intensiva) a societatii (comunicatii si transporturi, printre altele) si ideologia globalista reprezentativa a intereselor tehnologic-corporatiste cu scop imediat de subjugare si manipulare consumista si scop final de justificare a viitoarei guvernari (dictatoriale) globale.

  Apreciază

 15. Veaceslav said, on iulie 13, 2009 at 2:30 pm

  Doru, sfirsitul lumii este inevitabil, chiar si un om de stiinta isi da bine seama ca omenirea merge spre autodistrugere, iar din punctul nostru de vedere al crestin-ortodoscsilor avem ADEVARUL (cea mai de pret informatie) care ne duce la salvare, intelegi sensul?
  Sa ne ajute Bunul DUMNEZEU!!!

  Apreciază

 16. marian said, on iulie 13, 2009 at 3:09 pm

  traiasca noua ordine mondiala!

  Apreciază

 17. mihai said, on iulie 13, 2009 at 5:27 pm

  Este viziunea clasica despre „progresul” civilizatiei umane. Omul s-a civilizat in ultimii 2000 de ani (cel putin vorbind de Europa) datorita crestinismului. Democratie si organizare (rationalizarea) societatii nu sunt valori in sine. Sunt sau mai degraba au fost valori secundare derivate din trairea crestina. Se pastreaza acum doar forma (si, sigur, inca mai beneficiem de libertatea de exprimare si altele…) . Fondul, insa, este umanismul rationalist. Adica lipsit de Dumnezeu.
  Cursul istoriei nu este nici constant si nici pozitiv (adica am merge din ce in ce mai bine). E negativ (Discutia e lunga; daca gandesti din perspectiva crestina, e evident ca curgerea evenimentelor spre Apocalipsa se datoreaza degradarii starii morale a omenirii).
  Pe de alta parte, putem sa ne raportam la problema tehnologiei si a rationalismului excesiv (platitudinea ateista) al omului modern.
  Dezvoltarea tehnologie nu imbunatateste viata omului, dimpotriva, il subjuga pe om. Digitizarea, ca esenta a tehnologiei, se impune omului, deocamdata din exterior (fortandu-l sa intre in roluri sociale specifice, deci cadre de gandire si interpretare strict sistemice specifice doar masinii) si, intr-un viitor apropiat se va impune intrinsec, in fiinta omului printr-un proces de fuziune om-masina. Aici va fi sfarsitul.
  Eficienta unei actiuni se castiga prin standardizare si sistematizare. Dar eficienta actiunii (standardizare) este invers proportionala cu autenticitatea vietii (libertate in Duh). Castigi eficienta (bani), pierzi Viata si Adevar.
  Finalul istoriei (Apocalipsa) va coincide cu gradul maxim de eficienta a societatii tehnologizate in care omul nu va mai fi om ci un fel de cyborg din sf-uri, un om, care, prin interfatarea la Sistem isi va pierde fiinta proprie.
  Impresia mea este ca actualele cipuri rfid sunt mijloace de interfatare la sistem destul de primitive (deci implementarea lor este doar o faza intermediara); un mijloc eficient cu adevarat va fi o interfatare la nivel neuronal care se experimenteaza deja. Desi, probabil ca dictatura mondiala s-ar putea implementa chiar si aceste simple cipuri rfid, daca vremurile s-au „copt”.
  Oricum ar fi, eu sunt impotriva oricarui fel de interfatare.

  Apreciază

 18. mihai said, on iulie 13, 2009 at 7:13 pm

  @Doru

  Pe de alta parte, eficienta functionarii noii ordini mondiale va depinde si de standardizarea unei credinte mondiale unice, care nu va fi crestinismul – ortodox, ceea ce este o problema fundamentala pentru un crestin.

  Apreciază

 19. mihai said, on iulie 14, 2009 at 1:44 pm

  @Doru
  Uite un exemplu recent de libertate garantata de democratia engleza: vaccinarea obligatorie.

  http://www.urbaniulian.ro/2009/07/13/drepturile-omului-calcate-in-picioare-vaccinarea-populatiei-se-va-face-cu-forta-contra-gripei-porcine/

  Apreciază

 20. mihai said, on iulie 14, 2009 at 7:59 pm

  Din punctul meu de vedere vaccinarea obligatorie este o agresiune, si inca una fizica. In numele „umanitatii” si a ordinii sociale se pot impune orice fel de agresiuni, de la cele simbolice (interzicerea unor idei si credinte „ilegale”) pana la cele fizice, precum acest vaccin fata de care eu am rezerve serioase. Aceasta actiune care, probabil se va extinde si la noi, este un doar un exemplu de „abuz” democratic justificat.
  Altfel, in spatele democratiei stau bine disimulate violente si crime (razboaie bine ticluite, experimentele genetice pe „material” uman, etc) iar linistea si libertatea se vor restrange treptat in interesul promovarii comunitatii globale. Cat de liberi vom fi, de exemplu (speculativ vorbind) cand, pt a respecta securitatea celorlalt, va trebui sa ne instalam in casa o camera video pt a il urmari pe O Sarma Bin Laden :), sa zicem, sau cand ni se vor impune cipurile implantabile, precum marfa din galantar, in interesul societatii democratice evident?

  Apreciază

 21. mihai said, on iulie 14, 2009 at 8:17 pm

  Trendul dezvoltarii tehnologice impune logica sistemului tehnic in viata societatii, adica sub eticheta de „democratic” se instituie regula de fiintare digitala prin integrarea omului in Masina si reducerea persoanei la numar. Guvernarea globala insemna standardizare globala adica „tehnicizare” a omului si a gandirii iar „societatea civila”, chiar daca ar avea putere, nu mai are discernamant caci s-a indepartat de Dumnezeu.

  Apreciază

 22. mihai said, on iulie 14, 2009 at 8:29 pm

  Ultimul „racnet” din domeniul cipurilor ar fi o combinatie intre rfid, implant neuronal si cu alimentare locala din sange (glucoza). Vom beneficia, in curand, de implanturi de inalta calitate 🙂

  http://hristofor.wordpress.com/2009/07/14/braingate-omul-fiarei-un-implant-in-creier-pentru-aplicarea-gindurilor/
  http://mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=5080

  Apreciază

 23. asd said, on iulie 15, 2009 at 9:11 am

  k sa zicem ca se vor pune pe spatiul public , dar cand vor vedea ca lumea s-a obisnuit si in cele mai multe cazuri e inconstienta , nu cred ca este ceva sa-i opreasca sa-ti puna camere si in casa , asta daca reprezinti un pericol pentru sistem…

  Apreciază

  • fane said, on iulie 15, 2009 at 1:00 pm

   nu va fi nevoie sa NE PUNA camere in casa pentru ca le vom pune chiar noi . Pana in 2012 trebuie sa trecem la televiziunea digitala iar „marele avantaj” al ei este faptul ca televizorul nostru nu va functiona doar ca receptor ci si ca emitator . In concluzie nu doar vom vedea ci mai ales , vom fi vazuti ( poate chiar si ascultati ) .

   Apreciază

 24. […] Cer iertare cititorilor fideli ai blogului ca voi repeta un fragment din articolul Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial , insa este necesar si util. Comparati va rog frazele de mai sus, cu urmatoarele […]

  Apreciază

 25. […] omenirii ca extraterestri sunt fratii nostri sau ca planeta are nevoie de un guvern mondial (Articolul zilei (08.07.2009): Papa vrea Guvern Mondial), Vaticanul a ajuns sa faca elogiul unui flim despre vrajitorie […]

  Apreciază

 26. […] Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial […]

  Apreciază

 27. […] Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial […]

  Apreciază

 28. […] Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial […]

  Apreciază

 29. ionut ignat said, on decembrie 23, 2012 at 1:29 pm

  NOM este dictatura!

  Apreciază

 30. […] Articolul zilei (08.07.2009): Papa vrea Guvern Mondial […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: