SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on iunie 9, 2009

   La sectiunea comentarii a articolului VIDEO si transcrierea documentarului „EARTH 2100”, ultima mare productie pro DEPOPULARE, Dorel posteaza:

   „Amice, esti idiot. Citesti mult Pavel Corut? Urmaresti mult Otv? Aha. Am inteles. Noi, in birou, ne prapadim de ras cand iti citim complexele si refularile personale. Tu…baga mare, lupta impotriva noii ordini mondiale. ))))))))))”

   In mintea lor ceea ce spun eu este aidoma cu ceea ce spune Pavel Corut, iar OTV este un etalon al mass-mediei anti-sistem. Oare ar intelege cele scrise in articolul Oreste, Pavel Corut, B1tv: Elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale ? Probabil ca nu, caci ei nu sunt decat niste albine consumatori-unelte intr-un urias stup. Cum n-am gasit ceva cu albinute, le fac o dedicatie (lor si celor aidoma lor), un desen animat cu un porcusor:

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 9, 2009 at 9:20 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. radulescu petre said, on iunie 9, 2009 at 10:17 am

    nu are rost sa te agiti din cauza unor soareci de birou. Comparatia cu Otv nu mai merita comentarii

    Apreciază

  3. kosk said, on iunie 9, 2009 at 10:31 am

    astia’s corporatisti care fac foamea la birou pana ajung la terapie intensiva…sclavi deh..:)) :))

    Apreciază

  4. ANTIP MARIA said, on iunie 9, 2009 at 11:32 am

    Saracii 🙂 . Nu trebuie decat sa-i compatimesti saccsive .Stii care este diferenta dintre ei si porcusor ? Viata lor nu se va termina odata cu moartea trupeasca , continuarea e Dincolo si acolo… prea tarziu pentru regrete…Dumnezeu sa-i lumineze !
    Prin gura lor vorbeste dracul , ce zice ? „poate, poate il oprim de la a mai spune adevarul lumii , doar asa ii vom duce pe toti la pierzare .”
    Prin urmare , nu fi dezamagit , astfel de specimene intalnesti oriunde .
    Dupa cum poti abserva acest personaj este un manelar „de clasa” ca doar el , citez ” baga mare ” :)) .Vezi ca i se potriveste articolul postat de tine , care suna ceva de genul ” tembelizarea prin manele ” :))
    Doamne ajuta! 🙂

    Apreciază

  5. Adrian P said, on iunie 9, 2009 at 12:49 pm

    :)) Super tare raspuns.
    Il stiam dar tot nu mi-am mi-am putut opri un zambet.

    Iata un filmutet care trateaza aceasta problema. De ce raman unii la stadiul de … „Prikoke”.

    Face parte dintr-un serial despre sfarsitul lumii din perspectiva unui musulman. Sper sa nu smintesc pe vreunii.

    Apreciază

  6. anonimul pamantean said, on iunie 9, 2009 at 1:39 pm

    Dorel”baga mare” uite un indiciu:
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7974995.stm

    Apreciază

  7. cris said, on iunie 9, 2009 at 2:27 pm

    Saccsiv s-a purtat mai mult decat onorabil la injuriile lui Dorel si vadit s-a ridicat la un nivel superior fata de el. Si de aici se poate intelege ca este un adevarat crestin, daca pana acum nu s-a inteles.
    Pana si dupa injurii, saccsiv a incercat sa-l ajute sa inteleaga pe acest Dorel unde se afla.
    De aceea, ar trebui sa ii urmam toti exemplul si sa ne comportam si noi onorabil, asa cum Hristos cere de la noi.
    Sa ne rugam pentru cei care acum nu pot sa vada realiatea si neaga orice dovada evidenta, imaginati-va doar cat vor suferi ei din cauza ca acum nu au ochii bine deschisi. Sunt, totusi, fratii nostri.
    Dumnezeu sa-i lumineze pe toti si sa dea intelepciune la cei care se comporta precum Dorel.

    Apreciază

  8. spellmaker said, on iunie 9, 2009 at 8:10 pm

    tipu’ asta, Dorel exagereaza.Daca zicea ca e parerea lui(oricum stim parerea lui)mai ziceam dar sa dai vina pe un birou intreg…sau poate ca Dorel o fi vreun sef acolo si subalternii ii fac pe plac dupa care mai mult ca sigur ca fai caterinca de el pe ascuns(ca acum stim de ce).oricum daca ei la birou au ajuns sa discute despre asa ceva nu e tocmai rau ,nu? @Dorel,tu ai reusit sa duci la bun sfirsit vreun lucru important in viata ta?

    Apreciază

  9. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  10. anti-cenzura said, on iunie 10, 2009 at 6:28 am

    domnule saccsiv nu trebuie sa iei in seama tot ce ti se zice. pana sa vina criza am lucrat la GE Money. Sa vezi ce au ras cei din birou cand le-am zis ca GE (General Electric) au avut legatura cu producerea bombelor nucleare care au cazut la Hiroshima si Nagasaki. Sa stii ca cei care lucreaza, mai ales in multi-nationale sunt foarte indoctrinati.

    Apreciază

  11. Adrian said, on iunie 10, 2009 at 10:14 am

    Asta am vazut-o demult dar e f. actuala, de fapt lumea nu s-a schimbat prea mult e doar o senzatie ca acu e altfel…oricum va recomand sa cititi din Dumitru Bordeianu sau Bejan.

    Apreciază

  12. sebbast1an said, on iunie 12, 2009 at 7:21 am

    Din blogul lui Marcus, „Capraru si Ordonanta”, imi „rescriu” frustrarea:

    „Ceva misterios s-a intamplat dragilor cand am decis sa postez comentul meu anterior si in blogul domnului George Serban. La fel ca si aici, dupa ce am vazut ca nu am primit nici un raspuns, m-au apucat toate frustrarile si am gasit cu cale sa ma racoresc postand fabula cu porcusorul Prikoke. Cer mii de scuze pentru asta, dar cine se simte are tot dreptul sa ma mustruluiasca bine. Va rog chiar!

    “Misterul” este ca aici a aparut postul meu, s-a si raspuns oarecum, dar acolo desi a fost acceptat primul “comentariu” frustrarea nu mi-a fost primita.(”George Serban – PCR … PDM, PD, (deputat ‘96-2000), PNL, AP, PNL – in opozitie, chiar si la Putere
    “)

    Ma doare Romania!

    Iar cu privire la ce vom face mai departe este inutil sa scot vorbele acum, pentru ca mai intai trebuie sa facem primii pasi, si sa intelegem cat de dificil sau simplu poate fi… Insa pentru o motivare in plus voi cita dintr-o postare recenta de pe alt blog:

    “…DACA dorim o clasa politica pura si virtuasa in adevaratul sens al expresiei TREBUIE SA NE ADUNAM LA UN LOC…

    trebuie multa intuitie sa inteleaga omu?!…

    Deci cine vrea politica[nu scenete de mahala sau alte porcherii] sa faca asa fel incat sa fie la un loc cu ceilalti care doresc acelasi lucru.
    Acesta este primul pas. In continuare se va proceda in concordanta cu analiza rationala a fiecarui gand din acest anturaj.

    Nu sunt eu “nu stiu care” dar stiu un singur lucru cu certitudine. SA NE ADUNAM LA UN LOC SI SA NE SFATUIM!

    Asadar, pentru toti cei care vor sa locuiasca intr-o tara curata SA NE ADUNAM SI SA NE SFATUIM.” S.C.

    Dar sa n-o mai lungesc.
    Draga Faptura Sibilina a zis ca nu se poate, ba mai mult, a si argumentat. Insa eu merg mai departe desfiintand acel argument. De fapt la desfiintat singura afirmand “Nu au nimic sfant!”
    Deci cine nu ne lasa? Astia de nu au nimic sfant? Dar de ce? Pentru ca ei au putere? Cum au ei putere? Chipurile electoratu le-a dat-o?!? Cinstit acum… chiar crezi ca astia de “nu au nimic sfant in ei” or sa ramana acolo unde sunt chiar daca vom face noi ceva?! Si “ceva” sigur putem face, dar trebuie sa NE ADUNAM SI SA NE SFATUIM.

    DECI SA NE ADUNAM OAMENI BUNI. ACESTA ESTE PRIMUL… SI CEL MAI DIFICIL PAS,
    Dar imi vine greu sa cred suntem destui care cu adevart vrem sa facem macar asta, pentru ca desi avem cele mai bune ganduri si intentii NOI ramanem la ele pentru ca este mai comod, mai confortabil. Ei bine, in acest caz v-as recomanda o fabula .[…]

    Sunt nimeni… dar ma doare Romania!![…]

    […]Nu doar un partid oarecare… pentru ca lumea e satula de partide. Sunt convins ca stii: romanii au inceput sa aibe alergii la auzul acestui cuvant.
    Iar despre “ilegalistii pcr” ce pot sa spun? Ma tem ca nu pot spune mare lucru, probabil stii mai bine ca mine.

    Intradevar, se poate sesiza o tenta comunista in “propaganda” mea. Pacat ca nu sesizam diferenta intre comunism si Dictatura Comunista. Desi unii romani ar imbratisa cu drag chiar si o Dictatura Comunista subliniez faptul ca marea majoritatea a romanilor, si in special cei care au nevoie ca nu mai pot duce, si-au dezvoltat un mecanism similar cu reactiile alergice la auzul cuvantului partid.

    Asadar, nu un partid oarecare. Am curaj sa sustin ca ar fi vorba de Partidul! Pentru ca ar fi singurul partid care ar avea ca principal punct in dogma sa – politica unei economii care se autosustine… Dar mentionez ca sunt constient, pentru ca imi dau seama ca Nicolae a inceput sa aibe probleme majore doar dupa ce a reusit sa-si pladeasca datoriile si deci sa nu mai depinda de “Umbre”. Si acesta este doar un exemplu din multe alte cazuri…

    Un partid adevarat, draga Marcus, este imaginea vointei unei natiuni, de fapt REZULTATUL rational analizat, REZULTATUL VOINTEI UNEI NATIUNI!! Caci tocmai aia e problama acum! Indiferent cum ai lua-o, dragul meu, in prezent partidele “noastre” nu reprezinta decat imaginea vointei romanilor. O vointa schizofrenica, si mi-e ciuda de mor. Omul se naste sa fie fericit, sa fie sanatos, iar fericirea inseamna evolutie, caci acesta este scopul vietii in sine.

    Ma doare Romania dragilor! Daca mai doare pe cineva eu propun sa ne adunam si sa ne sfatuim pentru bunele acestei natiuni, si mai tarziu poate pentru binele intregii omeniri. Deh… cuvinte mari, stiu… Dar stiu ca se poate daca vrem.[…]

    […]Da… vezi cum judeci?… en fin dragule… “sa-mi ajute dumnezeu”, mie(sau ne ajute dumnezeu noua zic eu)… Numai ca dumnezeu nu prea are treaba cu politica ca el “da” ploaie si peste cei buni si peste cei rai. Vezi ca in final se ajunge tot la fabula cu Prikoke. DE CE!?? de o mie de ori pana asa zisii intelepti s-or trezi.

    Te-as ruga cel mult sa ma descurajezi cat de rational poti, caci sa imi dai impresia ca am iluzii desarte e o meschinarie(si adaug ca sunt convins ca nu din rea vointa ai procedat asa, sau en fin, mai stiu eu, ca adevaru e ca nu prea stiu multe, insa ce stiu e ca trebuie sa ne luam la un loc toti cei care vor curatenie; si nu intr-un spirit extremist, in Nici Un Caz NU!!… ci cu analiza rationala a fiecarei idei izvorate din sufletele romanilor adevarati).

    Vreau Neaparat sa subliniez faptul ca un partid adevarat este REZULTATUL VOINTEI UNEI NATIUNI!! Iar ca sa fie mai clar VA INDEMN LA O RATIUNE CURATA.
    Mai mentionez deasemenea ca nu te contrazic cu nimic deoarece in aproape tot ce ai afirmat in “discutia” noastra AI DREPTATE, insa ma doare lipsa ta de vointa, desi probabil ar trebui sa fiu intelegator fiindca presupun ca ti-e lehamite de atata f#tangeala “politica”…

    In final vreau sa relatez un exemplu extrem pe care l-au dat fermierii greci politicienilor irosind recolte considerabile sub nasul lor, pastrand strictul necesar pentru ei si familiile lor, si amenintandu-i astfel cu o criza de toata jena. Nu vreau sa instig la ceva cu asta, ci doar vreau sa subliniez ca exista solutii, insa trebuie sa ne adunam si sa ne sfatuim, caci vorba aia “intelepciunea se afla in adunarea sfetnicilor”…

    Sa avem vointa romani!”

    Acum as intreba ceva: AM I CRAZY?!?

    Apreciază

  13. sebbast1an said, on iunie 12, 2009 at 9:24 pm

    Pentru romani care vor sa locuiasca intr-o tara curata LINISTITI!… … …

    http://marcus64.wordpress.com/2009/06/09/capraru-si-ordonanta/#comment-384

    Apreciază

  14. fatmind said, on iunie 13, 2009 at 12:22 pm

    Problema cu adunarea la un loc e mai complicata.
    Orice incercare de organizare este imediat penetrata. Daca nu sesizeaza ei nevoia la timp si nu dau drumul la presiune prin initiative de organizare care nu duc nicaireri, cu siguranta vor pentra orice astfel de incercare.
    Deci , care dintre cei ce citesc si poate chair scriu pe aici sunt dintre ei? Nu vom sti niciodata.
    exista solutii al ceea ce traim? Putem face ceva? Exista posibilitatea ca noi, oamenii nemultumiti, care au capacitatea sivointa de a face ceav sa scapam de controlul lor?
    Putin probabil.
    Soarta esalonului 1 si a noastra la urma urmei se afla in mainile esalonului 2 sau 3 care este nemultumit de ceea ce se intampla. Daca ei nu vor face nimic, nici noi nu vom putea.

    Avem nevoie de credinta (orice cult/rit/ etc.) pentru a putea supravietui stiind ceea ce stim. Putem sa ne sacrificam la nevoie, dar sacrificiul nostru ar fi inutil.

    Deocamdata observ pe net o acumulare de informatie „anti sistem”. E cu voia sau fara voia lor? Lasa aceasta informatie pentru a realiza noi ca nu putem face nimic?

    In liceu am avut o materie CSP (Cunostinte social politice). Din ceea ce ni s-a predat am retinut un singur lucru:
    ORICE ACUMULARE CANTITATIVA DUCE LA SCHIMBARI CALITATIVE.

    Deocamdata asistam la acumulare de informatie. Cand si ce se va intampla? Putem sa ne dam cu parerea.
    Sau poate sa speram ca 2012 aduce o schimbare.

    Apreciază

  15. saccsiv said, on iunie 13, 2009 at 12:55 pm

    fatmind

    O parte e cu voia lor. Am in lucru un articol pe tema asta. Pana atunci, citeste te rog:

    Semnele inceputului REVOLUTIEI – CNBC: ”Daca ar fi supuse unui audit conventional, FEDERAL RESERVE ar fi inchise”

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/11/semnele-inceptului-revolutiei-%e2%80%93-cnbc-%e2%80%9ddaca-ar-fi-supuse-unui-audit-conventional-federal-reserve-ar-fi-inchise%e2%80%9d-video/

    Apreciază

  16. sebbast1an said, on iunie 13, 2009 at 2:17 pm

    @fatmind

    Ai argumentat de ce este mai complicata „problema cu adunarea la un loc” si pare plauzibil. Pe de alta parte ai sugerat cumva si ca „infiltrarea” in anturajul ipotetic ar fi inutila din punctul de vedere al „Umbrelor”(…”informatie “anti sistem”. E cu voia sau fara voia lor? Lasa aceasta informatie pentru a realiza noi ca nu putem face nimic?” – asadar de ce ar face incercari de a zadarnici efortul unora de a scoate adevarul la iveala…)…
    Observi contradictia, sau nehotararea mai degraba(ei bine asta e cu „voia lor”, sau mai degraba DE AIA e cu „voia lor”)?!
    Pacat… mare pacat, pentru ca avem impresia ca este complicata problema pe care ai adus-o in discutie. Cat de complicat poate fi pentru doi-trei prieteni dragi sa se adune la „o stakana de vorbe”?(vezi http://marcus64.wordpress.com/2009/06/09/capraru-si-ordonanta/)

    Apreciază

  17. sebbast1an said, on iunie 14, 2009 at 9:03 am

    Na ca nu mai pot sa spun nimic, decat vorbind in pilde.

    Nu vrea nimeni s-o ajute pe tanti Romanita. Are o fantana veche plina cu broaste si e singura ei sursa de apa dragilor, iar eu singur nu pot sa-i curat fantana caci sunt tare firav. Nu am nici un prieten… n-am pe nimeni. Si eu tin la tanti Romanita caci ne hranim de la ea, si “uneori” casa ei e casa noastra. Nu vrea nimeni pentru ca ne e frica de broaste si alte chestii miscatoare si scarboase dragii mei. Dar nu stiti voi ce este frica? Este o MINCIUNA!!! Una ce ne impiedica sa vedem adevarul. Iar adevarul e ca nici nu trebuie sa ne atingem de acea fantana, pentru ca impreuna putem sa-i facem o fantana noua, cu apa curata. Si pana la urma tot pentru noi o facem. Iar fantana cea veche va ramane parasita si uitata de tot.

    Va rog din suflet, dragii mei cu suflet curat, hai sa facem o fantana noua inainte sa moara tanti Romanita.

    Apreciază

  18. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  22. GabiM. said, on februarie 28, 2012 at 1:56 pm

    Alteratii cerebrale relevate in creierele persoanelor tinere care au respirat aer „inquinat”: http://scienzamarcia.blogspot.com/2012/02/alterazioni-cerebrali-rilevate-nei.html

    Apreciază

  23. Delliaa Delia said, on septembrie 13, 2012 at 2:39 pm

    daca OTV era etalon anti-sistem era bine, dar este etalon anti actuala guvernare nu anti-sistem, cu precadere Basescu, oricum interesele cuiva le joaca altfel zbura de mult si el si maxitaurii care se perinda prin emisiuni.

    Apreciază

  24. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  25. […] VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.