SACCSIV – blog ortodox

Video: RADACINILE SATANISTE ale miscarii PRO AVORT

Posted in avort, DOCUMENTAR, DOCUMENTARE CELEBRE, satanism by saccsiv on iunie 6, 2024

Pentru cititorii mai noi repostez un articol din 2019:

BREAKING ISRAEL NEWS: New Documentary Explores Satanist/Idolatrous Roots of Pro-Abortion Movement [WATCH]

Un nou documentar explorează rădăcinile sataniste / de venerare ale mișcării pro-avort

De Adam Eliyahu Berkowitz, 17 noiembrie 2019, ora 16:25

„Atunci Menahem a bătut Tifsahul şi pe toţi cei ce erau în el, cu ţinutul lui dinspre Tirţa; l-a bătut pentru că nu-şi deschisese porţile. Şi a spintecat pîntecele tuturor femeilor însărcinate.” II Regi 15:16 (Biblia Israelului ™)

În urmă cu zece zile, un grup anti-avort a lansat un documentar de 22 de minute intitulat „Avortul: o doctrină a demonilor”. Filmul a venit ca urmare a experiențelor grupului în care activiștii lor au observat o legătură între eforturile pro-avort și proclamații de satanism.

„La început, ne-am întrebat dacă experiența noastră a fost unică sau dacă există o legătură legitimă între apărarea avortului și satanism”, a declarat fondatorul grupului, Mark Harrington, în cadrul emisiunii sale de radio. „Deci, am început să investigăm. Și ceea ce am găsit nu este deranjant. Echipa noastră a început să producă un film pentru a împărtăși rezultatele noastre. ”

Filmul notează rădăcinile religioase ale mișcării anti-avort și apoi ilustrează baza „religioasă” corespunzătoare a mișcării pro-avort din satanism.

„Sataniștii și susținătorii avortului cred foarte mult în „ autonomie corporală”, a spus Harrington. „Pentru satanist, apărarea accesului la avort este o formă demnă de închinare, deoarece unul dintre principiile lor afirmă: „trupul cuiva este inviolabil, supus propriei voințe. ”Doctrina satanică a autonomiei absolute asupra propriului destin a devenit pro-avort proclamand lozinca „Corpul meu, alegerea mea”.

Acest principiu este explicit menționat pe site-ul Templului Satanic, care pledează și pentru „drepturile de reproducere religioase”. În mod ironic, Templul Satanic pledează și pentru „Proiectul de protectie a Copiilor”, care funcționează împotriva „pedepsei corporative în școli”.

In cadrul filmului a fost intervievat Zachary King care a început să practice magia la zece ani și s-a alăturat unui legământ satanic la 13 ani. Când a împlinit 15 ani, a asistat la primul său avort ritualic, unde obiectivul era să isi puna sânge pe mâini. La 21 de ani, a fost numit vrăjitor de înalt legământ. La momentul la care a părăsit satanismul, King asistase la realizarea a 146 de avorturi.

„Când faceți un avort, sângele este agentul obligatoriu în orice lucru satanic. În cele din urmă, se doreste sângele copilului. Pentru că acesta este un sacrificiu satanic”, a spus King în film. „Mulți oameni cred că diavolul este zeul lor.”

Documentarul compară avorturile cu sacrificarea copiilor care a fost practicata ca parte a idolatriei, un exemplu fiind zeul fenician Moloch. În plus, sacrificiul copiilor a fost folosit si de incașii sud-americani. Filmul observă că aceste practici erau incompatibile cu cultura iudeo-creștină.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

Video – FEMINISTA TOPLESS pro avort pe altarul din Cologne Cathedral: „I AM GOD!”

Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in arhiepiscopul de Madrid

Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT”…

Mii de FEMINISTE GOALE, urland ca vor sa fie CURVE si sa faca AVORT, au aruncat cu EXCREMENTE intr-o catedrala din Argentina…

Mexico City: O gloată feministă pro avort a încercat să dea foc unei catedrale catolice

Articolul de mai sus a fost postat pe BREAKING ISRAEL NEWS, un site ce promoveaza rabinii ce ne tot vorbesc despre mesia (al lor, adica antihrist) si despre al treilea templu:

DEZBINARE IN LUMEA EVREIASCA? Sanhedrinul nu vrea avort si desfranare in organizatia celor 70 de natiuni ce vor inlocui ONU, pentru a contribui la cel de al Treilea Templu / Pe de alta parte evreii grei fix avortul, homosexualitatea si al treilea gen promoveaza…

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. San said, on iunie 7, 2024 at 11:24 am

    Ura demonului împotriva Omului. .Nici un animal nu provoacă avort puilor proprii…Omul, da.

    Pentru ca nu poate conduce demonul Creația, uraste-mai ales pe oameni și vrea sa-i ucidă pe toți, ca sa-iaiba sub tronul lui în Iad.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.