SACCSIV – blog ortodox

Papa Francisc a spus din nou bun venit unui grup de bărbați ‘transsexuali’ și homosexuali veniți în audiență la Vatican

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, papa Francisc I, TRANSSEXUALISM by saccsiv on iunie 6, 2024

Life Site News: Pope Francis again welcomes group of ‘transgender’ males, homosexuals at Vatican audience

Papa Francisc a spus din nou bun venit unui grup de bărbați ‘transsexuali’ și homosexuali veniți în audiență la Vatican

Papa Francisc s-a întâlnit miercuri cu un grup de homosexuali și „transsexuali” autoproclamați, conduși de călugărița pro-LGBT Geneviève Jeanningros, care fac lunar deplasări la audiențele sale generale săptămânale, unde li se oferă locuri de onoare, în primul rând.

Publicat pe 05 Iunie 2024, de LifeSiteNews

Papa Francisc se întâlnește cu un grup de activiști transgender la o audiență săptămânală

ORAȘUL VATICAN (LifeSiteNews) – La doar câteva zile după ce s-a plâns despre prea multă „f-ggotry” (poponăreală) în seminariile catolice, Papa Francisc a salutat persoanele cu confuzie de gen conduse de o călugăriță activistă LGBT la audiența săptămânală de la Vatican din această săptămână.
Vatican News relatează că miercuri, 5 iunie, sora pro-LGBT Geneviève Jeanningros a condus un contingent de homosexuali autoproclamați „transsexuali” și de alte feluri din Torvaianica, un oraș de la malul mării la sud-vest de Roma, renumit pentru prostituție și trafic de droguri.

https://x.com/MLJHaynes/status/1798330092105728158

Francisc s-a întâlnit cu grupul „pentru câteva minute” și a dăruit un rozariu unei persoane identificate ca fiind „Ada”, despre care a spus că este „un cadou din partea Papei”, înainte de a-i da o binecuvântare, a relatat presa.

Michael Haynes, de la LifeSite, a relatat că membrii grupului fac călătorii lunare la audiențele generale săptămânale ale lui Francisc, la care li se oferă locuri de onoare în primul rând.

Întâlnirea de miercuri nu a fost prima dată când Francisc a primit cohorta Torvaianica, care aparține de Biserica Sfânta Fecioară Imaculată.

În anul 2021, în Sâmbăta Sfântă, Francisc a invitat aproape 50 de membri „transsexuali” ai grupului să-și facă injecția COVID la Vatican. Francisc le-a dat indicații angajaților Vaticanului să nu-i întrebe despre sexul lor.

„Întrebați-i de numele lor, întrebați de orice au nevoie, dar nu-i întrebați despre sexul lor”, a spus papa, potrivit lui Juan Carlos Cruz, un bărbat homosexual declarat și prieten al lui Francisc, numit de papă în Comisia Pontificală pentru Protecția Minorilor.

În noiembrie 2023, Francisc a primit grupul și pe preotul lor paroh, părintele Andrea Conocchia, la un prânz pentru săraci organizat de Vatican și s-a așezat vizavi de o fostă prostituată „transsexuală”.

Grupul de 50 de persoane includea trei bărbați care trăiau ca „femei”: „Carla” Segovia și „Claudia” Vittoria Salas din Argentina, împreună cu „Andrea” Paola Torres Lopez din Columbia. Salas a primit un loc chiar în fața Papei Francisc în timpul prânzului.

Potrivit unui articol din anul 2022 despre grupul de transsexuali din Torvaianica, Salas a făcut „tranziția” pentru a arăta ca o fetiță de 11 ani. În prezent, el are 55 de ani.

Jeanningros, în vârstă de 81 de ani, a fost lăudat de Vatican News ca fiind o „icoană” printre cei care slujesc așa-numitele „comunități LGBTQ+”.

„Suntem cu toții oameni umani, nu poți avea o judecată închisă”, a declarat Jeanningros pentru acest site, care a relatat că intenționează să aducă șapte homosexuali la audiența generală de săptămâna viitoare.

Site-ul heterodox Outreach, al preotului iezuit pro-LGBT James Martin, a publicat în ianuarie 2023 un articol în care îl lăuda, de asemenea, pe Jeanningros, care este și francez. Un articol intitulat „Papa Francisc s-a întâlnit în mod regulat cu catolicii transsexuali [sic] la audiențele generale”, a menționat faptul că aceasta a declarat că „Papa vrea să se întâlnească cu toată lumea”.

În contrast cu afirmația lui Francisc privind stilul de viață al grupului de persoane cu confuzie de gen, învățătura catolică privind problemele sexuale și de gen rămâne neschimbată. Catehismul afirmă: ‘Fiecare, bărbat și femeie, trebuie să își recunoască și să își accepte identitatea sexuală. Diferența și complementaritatea fizică, morală și spirituală sunt orientate spre bunurile căsătoriei și spre înflorirea vieții de familie’. (CCC 2333)

Documentul din 1975 al Congregației pentru Doctrina Credinței, Persona Humana, afirmă la fel: ‘Nu poate exista o adevărată promovare a demnității omului decât dacă este respectată ordinea esențială a naturii sale’.

Mai recent, cardinalul Raymond Burke și episcopul Athanasius Schneider, împreună cu alți câțiva episcopi, au scris în „Declarația Adevărurilor” din 2019 că operația de „schimbare de sex” este un „păcat grav” și o „rebeliune” împotriva legii divine și naturale.

INCEPE? Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţă că primul caz de deces la om din cauza gripei aviare H5N2 a fost confirmat în Mexic

Posted in gripa aviara, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii by saccsiv on iunie 6, 2024

G4Media: Primul deces la om din cauza gripei aviare de tip H5N2 a fost confirmat în Mexic

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat miercuri că primul caz de deces la om din cauza gripei aviare H5N2 a fost confirmat în Mexic, potrivit Le Figaro, transmite News.ro.

„Acesta este primul caz uman confirmat în laborator de infectare cu un virus gripal A(H5N2)”, a precizat organizaţia ONU într-un buletin epidemiologic.

Tulpina H5N2 este diferită de cea (H5N1) legată de actuala epidemie din rândul vacilor din Statele Unite, pentru care au fost raportate trei cazuri umane.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a murit în 24 aprilie într-un institut specializat din capitala mexicană, la câteva ore după ce a fost internat în spital, a precizat sursa citată. Ministerul mexican al Sănătăţii a precizat că pacientul era de sex masculin. Pacientul prezentase febră, dificultăţi de respiraţie, diaree, greaţă şi stare generală de rău la 17 aprilie, potrivit OMS, care a fost notificată cu privire la acest caz în 23 mai. Persoana nu avusese „niciun contact cunoscut” cu păsări de curte sau alte animale, dar suferea deja de multiple probleme de sănătate, a subliniat OMS.

În acest stadiu, nu au fost raportate alte cazuri de H5N2 la om şi „nu există niciun risc pentru populaţie”, a subliniat Ministerul Sănătăţii. OMS a apreciat acest risc ca fiind „scăzut”.

Acest deces survine după ce, în martie, au fost descoperite cazuri de H5N2 la păsări de fermă în statul Michoacan, care se învecinează cu statul mexican în care locuia victima. Alte cazuri de H5N2 au fost identificate în cursul aceleiaşi luni la păsări de curte din Texcoco, în statul Mexic, iar în aprilie în Temascalapa, în acelaşi stat. În acest stadiu, „nu a fost posibil să se stabilească dacă acest prim caz la om are legătură cu focarul recent de la păsările de curte”, a precizat OMS. Aceasta este „prima infecţie cu virusul aviar H5 la o persoană semnalată în Mexic”, a precizat aceasta.

Considerat mai puţin patogen decât H5N1, virusul H5N2 a fost semnalat în ultimii ani în efectivele de păsări de curte din diferite ţări din întreaga lume. Nu a fost documentată încă nicio transmitere la om. În ceea ce priveşte virusul H5N1, în prezent nu există dovezi de transmitere de la om la om, însă în aprilie OMS şi-a exprimat „îngrijorarea enormă” cu privire la răspândirea acestei tulpini.

 

Comentariu saccsiv:

Stirea e pe toate canalele de presa: video, audio, scrisa.

Cititi va rog si:

Oare gripa aviară H5N1 ar putea fi boala X pentru complexul bio-farmaceutic?

 

Tagged with: , ,

Vigilant Citizen: Bilderberg 2024 sau cum elita a subjugat Politicul, Tehnologia, Big Pharma și Mass-media

Posted in Bilderberg, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on iunie 6, 2024

Vigilant Citizen: Bilderberg 2024 or How the Elite Subverts Politics, Technology, Big Pharma and the Media

Bilderberg 2024 sau cum elita a subjugat Politicul, Tehnologia, Big Pharma și Mass-media

Întâlnirea Bilderberg din acest an a avut loc la Madrid, în Spania, cu o atenție redusă din partea mass-mediei. Au fost totuși prezente nume mari, companii mari și oficiali guvernamentali mari pentru a discuta subiecte importante care vor modela lumea în anii următori. Iată ce s-a întâmplat la Bilderberg 2024.

Publicat pe 05 Iunie 2024, de Vigilant Citizen

Conferința Bilderberg 2024 a fost cea de-a 70-a ediție a evenimentului și nu se vede vreun semn că evenimentul s-ar putea opri. Dimpotrivă, având în vedere notabilitatea participanților din acest an și amploarea subiectelor discutate, este clar că Bilderbergerii sunt mai hotărâți ca niciodată să supună lumea voinței lor.

(more…)

Video: RADACINILE SATANISTE ale miscarii PRO AVORT

Posted in avort, DOCUMENTAR, DOCUMENTARE CELEBRE, satanism by saccsiv on iunie 6, 2024