SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Finala Eurovision 2024 a fost în esență un ritual demonic – o narațiune scenarizată în care un produs al agendei elitei de estompare a genurilor a fost încoronat cu o coroana de spini de o vrăjitoare satanică

Vigilant Citizen: The Eurovision 2024 Finale Was Basically a Demonic Ritual

Finala Eurovision 2024 a fost în esență un ritual demonic

Prin interpretări pline de simbolism și cu o narațiune de ansamblu care pare a fi fost pregătită, finala Eurovision 2024 a fost de fapt un ritual demonic. Iată o privire de ansamblu asupra acestei festivități a degenerării și a satanismului de marcă al elitei oculte.

Publicat pe 16 Mai 2024, de Vigilant Citizen

Eurovision este un eveniment televizat de mare anvergură care are loc anual încă din anul 1956. De-a lungul anilor, concursul a lansat unele dintre cele mai bine vândute melodii din lume și a transformat numeroși artiști în superstaruri la nivel mondial.

Bineînțeles, elita mondială a trebuit să transforme această competiție muzicală de prost gust într-o priză pentru îndoctrinare. Și nu puteau fi subtili în această privință; totul trebuia să devină o întruchipare apăsată a Sodomei și Gomorei. Mi-aș dori să exagerez sau să fiu prea dramatic, însă după cum vom vedea, eu nu fac altceva decât să prezint faptele.

Schimbarea treptată a Eurovision către o nebunie totală a elitei a devenit pe deplin evidentă în timpul finalei anului 2019. În afară de promovarea tot mai accentuată a degenerării, finala a culminat cu o prestație extrem de ritualică a Madonnei, care părea să fi prezis venirea COVID-19.

De atunci, Eurovision și-a făcut un scop din a-și asalta telespectatorii cu mizeriile elitei. De exemplu, în anul 2021, cântecul din Cipru intitulat El Diablo a fost atât de vădit satanic, încât melodia a stârnit proteste în țara sa de origine.

Acestea fiind spuse, ediția 2024 a competiției a fost deosebit de evidentă în promovarea agendei. De fapt, narațiunea de ansamblu a finalei a transformat spectacolul într-un mega-ritual total.

(more…)

Statul Florida elimină prin lege referinţele la schimbările climatice

Posted in incalzirea globala, schimbarea climei, SUA by saccsiv on mai 18, 2024

Realitatea: Scandal politic în SUA: O nouă lege din Florida elimină referinţele la schimbările climatice. Democrații au sărit ca arși

O nouă lege din Florida, promulgată miercuri de guvernatorul republican Ron DeSantis, elimină referinţele la schimbările climatice din textele oficiale ale statului. Casa Albă şi politicienii democraţi au criticat dur textul.

Această legislaţie este o „ruşine”, a comentat purtătoarea de cuvânt a guvernului federal, Karine Jean-Pierre.
„Schimbările climatice sunt un fapt incontestabil”, a declarat Frederica Wilson, o democrată care reprezintă Florida în Camera Reprezentanţilor, citată de Agerpres.

Ron DeSantis, care nu a reuşit să obţină nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din noiembrie împotriva lui Donald Trump, a apărat şi semnat noua lege pentru a-şi mulţumi numeroşii alegători sceptici faţă de climă, comentează AFP.
„Legea pe care am promulgat-o astăzi (…) va ţine turbinele eoliene departe de plajele noastre, benzina în rezervoarele noastre şi China în afara statului nostru”, a declarat guvernatorul.
„Restaurăm bunul simţ în abordarea noastră în materie de energie şi respingem agenda fanaticilor ecologişti radicali”, a adăugat DeSantis, cunoscut pentru luptele sale împotriva izolării în timpul pandemiei COVID-19 şi împotriva a ceea ce el consideră a fi drepturi nejustificate acordate persoanelor transsexuale.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ron DeSantis: „Dacă sunt președinte, în prima zi, vom renunța la moneda digitală a băncii centrale. Gata. Moartă. Nu se întâmplă în această țară”

Ron DeSantis expune pornografia din anumite cărți destinate copiilor, din bibliotecile școlare: Guvernatorul Floridei prezintă detalii despre imaginile sexuale explicite puse la dispoziția copiilor – și promite să lupte cu cadrele didactice pentru ca aceste materiale să fie interzise în sălile de clasă

Joe Biden ii ataca furibund pe guvernatorii statelor ce nu se supun dictaturii vaccinului si a mastii: “Imi voi folosi puterea mea de președinte pentru a-i inlatura”

Ron DeSantis, guvernatorul Floridei: ‘Vom riposta împotriva Ministerului Adevărului lui Joe Biden’

Florida interzice paşaportul de vaccinare

Florida a anulat toate restricţiile anti-COVID. „Este ceea ce trebuie făcut ţinând cont de datele de care dispunem”