SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Simbolismul luciferic din piesa “No Angels” a lui Justin Timberlake

Posted in MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on aprilie 4, 2024

Sursa: https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-blatant-luciferian-symbolism-in-justin-timberlakes-no-angels/

Simbolismul luciferic flagrant din piesa ‘No Angels’ (Nu sunt îngeri) a lui Justin Timberlake

Justin Timberlake s-a întors. Însă de data aceasta el nu a revenit cu ceva sexy, ci cu Satana. Și vrea neapărat să aflăm că el este unul dintre acei ciudați suciți de la Hollywood. Iată o privire de ansamblu asupra mesajului flagrant din spatele videoclipului melodiei sale ‘No Angels’.

Publicat pe 27 Martie 2024, de Vigilant Citizen

Pe vremea când Justin Timberlake făcea parte din trupa *NSYNC, era îndrăgitul cu părul creț al Americii. Fanii lui (majoritatea adolescente) credeau că are vocea unui înger și mișcările de dans ale unui… înger care dansează foarte bine.

În acea perioadă, America mai avea a îndrăgită, pe: Britney Spears. Și, vă vine să credeți sau nu, cei doi îndrăgiți deveniseră un cuplu! A fost cea mai tare poveste de basm de la începutul anilor 2000, și a fost aproape ca și cum managerii lor ar fi pus la cale toată această poveste pentru o publicitate maximă.

Justin Timberlake și Britney Spears au fost amândoi membri ai Clubului Mickey Mouse, o fabrică de copii-vedetă care au fost crescuți pentru a deveni celebrități în industria de divertisment.

Când cei doi îndrăgiți s-au despărțit, Justin a încetat să mai fie perceput ca un înger. Într-adevăr, odată cu lansarea piesei Cry Me a River (Plange-ma cu un rau de lacrimi) – despre care se spunea că ar fi fost vorba despre Britney), oamenii au început să perceapă o senzație ciudată și înfiorătoare din partea lui. Și, atunci când a expus în mod rușinos sânii lui Janet Jackson în timpul spectacolului din pauza SuperBowl din 2004, a primit o doză mare de acuzații (deși totul a fost în mod clar pus în scenă).

În ciuda acestor piedici, cariera solo a lui JT a luat avânt într-un mod major. Adică, JT a readus ideea de sexy. Și asta nu a fost un fapt neînsemnat, pentru că ne întrebam cu toții atunci unde dispăruse sexy. A fost chiar supranumit Prințul Pop, un titlu care l-a plasat în același tărâm împărătesc cu Michael Jackson, Regele Pop.

Pe scurt, JT a urmat calea tipică a unui copil-vedetă crescut pentru succes – in completare cu relațiile mediatizate și evenimentele umilitoare necesare.

Însă toate acestea au fost cu mult timp în urmă. Când s-au întâmplat cele mai multe dintre aceste lucruri, președintele Statelor Unite era George W. Bush. De atunci, am avut TOT FELUL de președinți, iar lumea s-a schimbat radical.

Așadar, în 2024, mai este Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, relevant? Cei mai mulți vor răspunde imediat cu un răsunător ‘NU’. Cu toate acestea JT încă are fani și încă lansează muzică ce necesită atenție mediatică și promovare. Din păcate, pentru a rămâne în grațiile industriei, JT cel odinioară îndrăgit, trebuie să plătească un preț. Un preț satanic. Prin urmare, No Angels.

Niciun respect

După cum sugerează nu foarte subtil titlul melodiei, No Angeles nu are nimic angelic. Semnificația sa de bază este satanică, iar locația de filmare a videoclipului transformă această piesă de ‘divertisment’ într-un adevărat ritual care se hrănește cu o adevărată energie sacră.

JT oprește în fața unei clădiri misterioase, caracterizată de o arhitectură de tip arabesc. În interiorul acesteia pare să se desfășoare o petrecere sălbatică.

Aceasta nefiind doar o locație oarecare, care arată bine. Este vorba despre Angeles Abbey Memorial Park, un mausoleu în fața unui cimitir. Sunt cadavre reale peste tot în jurul acestui loc și, după cum vom vedea în curând, este pe cale să fie profanat temeinic.

Înăuntru, are loc o petrecere sălbatică, cu oameni care beau, se sărută și toate cele… în interiorul unui adevărat mausoleu.

JT stă simbolic între doi stâlpi (foarte masonic) și privește de sus la petrecere. El arată spre o persoană ca și cum ar spune ‘JT te vrea pe TINE!’.

În drum său spre această persoană aleasă, JT se oprește la un bar. Din ce motiv? Oamenii din spatele videoclipului au vrut să ne arate că s-au străduit să construiască un bar în interiorul acestui loc sacru.

Chiar deasupra capului lui JT stau două cranii și ornamente negre, care sugerează că au profanat locul de odihnă al unor morți adevărați. De asemenea, arată satanic, ceea ce este întotdeauna un avantaj – mai ales având în vedere ce se va întâmpla în videoclip.

Între timp, un alt Justin Timberlake se plimbă printre cei prezenți la petrecere.

Alter ego-ul lui JT poartă ochelari de soare. Vom vedea în curând de ce.

Dansând cu diavolul

Așadar, JT o găsește în sfârșit pe acea de care este atras ca un magnet.

Dintre toate modelele sexy care dansează la acea petrecere, JT este atras de această persoană cu un aspect androgin ciudat. Ceva nu este în regulă.

JT și femeia (cred eu) încep să danseze, dar lucrurile devin dificile: ea îl zgârie brusc pe față. Apoi, toți devin cam așa:

Toți cei prezenți la petrecere erau de fapt demoni fără suflet. Având în vedere că totul s-a petrecut literalmente în interiorul unui mausoleu, acest lucru nu este atât de surprinzător.

De obicei, când oamenii de la o petrecere se uită așa la tine, faci ca *NSYNC și spui ‘BYE BYE BYE BYE’ (PA PA …). Pe când JT spune: ‘hai să vedem cum evoluează situația’. Ei bine, aceasta evoluează în cel mai rău mod posibil.

Partenera lui JT se transformă în Lucifer aka îngerul căzut. Urăsc când se întâmplă asta.

Îngerul începe să verse sânge sau o mâzgă neagră peste tot.

Când diavolul începe să vomite sânge la o petrecere, înseamnă de obicei că este timpul de plecare. Dar, în schimb, JT spune: ‘stai, să văd unde se ajunge cu asta’. Ei bine, lucrurile nu merg spre bine.

JT stă chiar sub diavolul care scuipă sânge. Apoi este nemulțumit de faptul că sângele diavolului este pe toată fața lui și pe colierul de perle al mătușii sale. JT pare să nu înțeleagă gravitatea situației.

JT nu este singurul împroșcat cu sânge. Toți sunt. Apoi, toți încep să danseze din nou, pentru că să fii împroșcat cu sânge este cool și sexy.

Două persoane scăldate în sânge se sărută cu pasiune, ingerând astfel sângele diavolului în acest proces. Da, încă ne uităm la videoclipul lui Justin Timberlake.

Încă o dată, suntem expuși la obsesia elitei oculte pentru sânge. Fie că este vorba de a consuma sânge sau de a fi scăldat în el, acest concept bolnav continuă să apară în mass-media și este prezentat în mod constant ca fiind un lucru cool.

În cazul în care mai sunt persoane care se uită la videoclip, există o mare răsturnare de situație la final. Și reușește cumva să agraveze lucrurile.

Marea întorsătură

La un moment dat, regizorul strigă ‘Tăiați’ și realizăm că este vorba de o filmare. Sunt atât de ușurat.

Vești bune: Nimic din toate acestea nu a fost real. A fost doar o înregistrare video, iar acești demoni erau actori.

Apoi, iese afară și deschide portbagajul mașinii sale.

Un Justin Timberlake însângerat se află în interiorul portbagajului, înconjurat de tentacule dezgustătoare.

Dar stai așa, asta nu are sens. Dacă Justin Timberlake este în portbagaj, înseamnă că… uh oooh.

JT se așază lângă fata care a jucat rolul diavolului. Văzând că nu are globii oculari, nu juca un rol; ea e de fapt un demon.

Nici JT nu are ochi. El este alter ego-ul cu ochelari de soare pe care l-am văzut mai devreme.

Videoclipul se încheie în această notă tulburătoare – încă un videoclip de muzică pop care este în mod evident satanic și nu are nimic altceva de oferit. Nu e de mirare că Justin Timberlake continuă să eșueze, a devenit un alt zombie fără suflet care produce videoclipuri de gunoi pentru a le face pe plac conducătorilor săi.

În concluzie

Pe de o parte, No Angels este încă un videoclip satanic scuipat asupra publicului la fel cum Lucifer a scuipat sânge pe fața lui JT. Pe de altă parte, No Angels este de fapt un videoclip revelator care expune adevărata natură a industriei muzicale.

Vedeți voi, celor care pun la cale acest ‘divertisment’ satanic le place să spună că este doar ficțiune, este doar divertisment, iar cei care analizează prea mult acest lucru sunt niște fanatici religioși nebuni. Cu toate acestea, în ‘No Angels’, femeia care a jucat rolul lui Satan nu era o actriță – ci un demon. Și, atunci când Justin le-a mulțumit tuturor pentru că ‘au dat viață viziunii sale’, cel care vorbea era alter ego-ul său satanic. S-au comportat ca și cum ar fi fost o reprezentație, însă nu era doar o reprezentație.

Aceasta este o descriere exactă a industriei de divertisment în ansamblu. Cei care se află în spatele acestor lucruri satanice se comportă ca și cum ar fi un spectacol, dar nu este așa. Ei chiar cred în aceste lucruri, iar aceste videoclipuri nu sunt ‘divertisment’, ci ritualuri pur și simplu realizate pentru mase. Faptul că acest videoclip a fost filmat într-un loc sacru real dovedește că nimic din toate acestea nu este ficțiune.

Pe scurt, mesajul central al acestui videoclip este că acești oameni nu se prefac. Pentru că, printre înalții din industria de divertisment, nu sunt îngeri.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on aprilie 4, 2024 at 10:02 am

      Mă gândesc și la o altă variantă, „gura păcătosului adevăr grăiește” sau o mărturie de tipul filmului „Cu ochii larg închiși”.

    Apreciază

  2. pamaio said, on aprilie 4, 2024 at 11:10 am

    Pentru bucuria ereticilor.

    Apreciază

  3. geo said, on aprilie 4, 2024 at 11:30 am

    Primite pe mail:

    „Începând cu data de 01.04.2024, în contextul aderării României la spațiul Shengen, la nivelul structurilor MAI se impune folosirea unor terminale portabile conectate la o aplicație E DAC, pentru realizarea accesului tuturor persoanelor sosite din afara instituțiilor și care solicită accesul într-un spațiu legal restricționat.

    Astfel, subofițerii jandarmi vor scana cărțile de identitate ale persoanelor pentru care realizează accesul în instituție, iar datele acestora se consemnează în Registrul acces persoane de la postul de jandarmi, cu respectarea regulilor de acces și circulație în obiectiv și a Regulamentului pentru protecția datelor cu caracter personal.

    Pentru situațiile care presupun accesul unor grupuri mari de persoane și pentru anticiparea timpului necesar activității de verificare, vă rugăm să sprijiniți din timp, cu tabele nominale de acces, dispozitivul de pază al Jandarmeriei, pentru o realizare rapidă a accesului în obiectiv și eliminarea aglomerației/întârzierilor de la punctul de control acces în instituție.”

    „Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) a lansat luni( 01.04.24 ) „Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake”, instrument conceput pentru înţelegerea fenomenului de răspândire de conținut falsificat în mediul online.

    Obiectivul ghidului este de a educa publicul să conştientizeze pericolul și să recunoască materiale de tip deepfake, pentru a se putea proteja de efectul lor nociv.

    Ghdul oferă informații detaliate despre ceea ce înseamnă deepfake, procesul de realizare și cum poate fi identificat.

    „Prin înțelegerea acestor concepte, utilizatorii devin mai conștienți de riscurile asociate și pot lua măsuri adecvate pentru a se proteja. Ghidul prezintă elementele distinctive și caracteristicile comune ale fenomenului deepfake, ajutând utilizatorii să recunoască detaliile subtile care ar putea indica prezența conținutului falsificat”, se arată într-un comunicat DNSC.
    „Utilizarea unui ghid pentru detectarea deepfake-urilor este esențială într-o eră digitală unde riscurile asociate cu manipularea conținutului media sunt tot mai mari. Prin înarmarea cu cunoștințe și instrumente adecvate, putem contribui la creșterea gradului de conștientizare și la protejarea integrității informației online.”

    Apreciază

  4. geo said, on aprilie 4, 2024 at 11:32 am

    Din ghid:

    Notă: acest ghid a fost parțial elaborat cu ajutorul inteligenței artificiale (IA).

    Informațiile și opiniile conținute în acest document sunt furnizate „ca atare” și fără garanții. Referirea din prezentul document la orice produse, procese sau servicii comerciale specifice prin denumire comercială, marcă comercială, producător sau în alt mod nu constituie sau implică aprobarea, recomandarea sau favorizarea acestora de către Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), iar aceste îndrumări nu vor fi utilizate în scopuri publicitare sau de aprobare a produselor.

    Apreciază

  5. Felix said, on aprilie 4, 2024 at 12:43 pm

    Principiul: „omul este standardul (masura) tuturor lucrurilor” va fi trebuind să însemne și: păcatul este măsura tuturor lucrurilor; 

    Răul este măsura tuturor lucrurilor. Diavolul este măsura tuturor lucrurilor. 

    Căci pentru oamenii sfinți, clarvăzători, este evident că omul este „atelierul diavolului”, deoarece el este un atelier al păcatului și al răului. 

    Iar păcatul și răul sunt întotdeauna lucrarea diavolului, facatura diavolului.

     În fiecare păcat și în fiecare rău există întotdeauna puțin din logica diavolului, participarea diavolului.

     Prin urmare, orice filozofie este „după om” si în cele din urmă  – o „înșelăciune goală”, o „vorbă goală despre oameni”.

    Într-adevăr, ce filozofie „după om” a rezolvat problema vieții umane? Niciuna, pentru că nu a rezolvat problema morții.

     Iar problema morții poate fi rezolvată satisfăcător numai prin înviere. – Ce filozofie hoministă a rezolvat problema adevărului?

     Niciuna, pentru că problema adevărului poate fi rezolvată dacă Adevărul se dovedește a fi o realitate vie și nemuritoare în lumea noastră umană.

     Și din nou: ce filozofie umanistă a rezolvat problema lui Dumnezeu și a omului?

     Niciuna, pentru că ea nu ne-ar putea arăta nici pe Adevăratul Dumnezeu, nici pe Omul Adevărat.

    Unele filosofii hoministe rezolvă problemele „în funcție de elementele lumii”. 

    Acestea sunt lucrurile pe care elementele individuale ale lumii le proclamă ca fiind esența lumii, sau ca puterea inițială atotcreatoare a lumii, sau ca strămoș al lumii. 

    Cum ar fi focul, apa, aerul, eterul, materia, atomul, electronul, fotonul.

     Dar toate acestea nu rezolvă problemele puse, ci ne amagesc, părăsind închisoarea noastră discretă a cunoașterii umane și în oul de oțel sufocant al păcatului uman, al răului și al morții.

     Iar omul, dacă se adâncește sincer și sfredelitor în principalele probleme ale vieții și cunoașterii, trebuie să fie de acord cu cel mai mare filosof teandric al Duhului Sfânt, Sfântul Apostol Pavel, și să spună:

     toate aceste filosofii sunt „după om” povești omenești, „snoave omenești”, basme omenești, vise omenești; Prin toate acestea este doar bâzâiala și zumzet – „înșelătorie goală”. 

    Dacă un om este robit, el este cu adevărat foarte nemulțumit de toate.

    Nu omul, ci Dumnezeul-Om, este soluția la toate problemele umane și întruparea tuturor veștilor bune omenești. 

    Vestirile bune care încep în această lume, înfloresc complet și durează pentru totdeauna în viața de apoi. Dumnezeu Logosul, făcându-Se Om, a transformat toate lucrurile omenești în vești bune veșnice.

     Ce veste bună inexprimabilă – să fii om, de când Dumnezeu Logosul S-a făcut Om! 

    De asemenea, a avea  suflet omenesc – ce binecuvântare, de vreme ce sufletul omului a devenit sufletul Dumnezeului-Om Hristos! 

    Ce veste minunată și bună – să trăiești viața omeneasca, din moment ce Dumnezeu Logosul Întrupat a trăit-o pe aceasta! 

    Dumnezeu i-a binecuvântat pe toți oamenii cu toate binecuvântările.

    Și toate acestea au înflorit cu nemurirea dumnezeiasca.

     „Căci în El locuiește trupește toată plinătatea Dumnezeirii, toată plinătatea Adevărului dumnezeiesc, toată plinătatea Dreptății dumnezeiești, toată plinătatea Vieții dumnezeiești, toată plinătatea Veșniciei dumnezeiești, toate desavarsirile dumnezeiești; 

    Într-un cuvânt: toată plinătatea celei de-a Doua Persoane a Preasfintei Treimi – Iisus Hristos!

     Și Dumnezeirea trăiește – „trupește = „σωματικώς”: în limitele trupului uman, real, vizibil, tangibil, „pe Care L-am auzit, pe Care L-am văzut cu ochii noștri, ceea ce  de noi a fost constatat și cu mâinile noastre am pipait”.

     Da: nelimitatul în finit, vesnicia în temporal, Dumnezeu în Om. 

    „Deși este întreg întrupat, Dumnezeu Logosul este și cu Tatăl; Trupul este mărginit de nemărginirea Dumnezeirii.”

    Ce  daruri dumnezeiesti  pe care si 

    le-ar putea dori oamenii nu le-au fost date în Domnul Hristos și daruite „trupește”, tangibil, transmisibil? 

    Tot ceea ce este veșnic si ceea ce oameni si-ar dori oamenii să vadă pot să vadă în Domnul Hristos întrupat, împlinit, „în mod trupesc = bώματικας”? 

    Cu El și în El avem cu adevărat și vedem Dumnezeirea, Nemărginitul și Vesnicia în toate desavarsirile lor. Știm asta, pe baza experienței noastre personale. 

    Căci în Dumnezeul-Om Hristos nu este nimic abstract: întregul Dumnezeu în El este prezent trupește în lumea noastră, dăruit și cunoscut fizic. 

    Prin urmare, filosofia Dumnezeului-Om, filosofia „după Hristos”, este singura de fapt realistă, empirică, experimentală, pragmatică și experimentală. 

    Prin Hristos, tot ceea ce este dumnezeiesc și veșnic a devenit uman real, empiric, experimental, accesibil, experiențial.

    Întreaga plinătate a Dumnezeirii trăiește „trupește” în trupul lui Hristos: Biserica. 

    Chiar și creștinii, trăind în Biserică, trăiesc în plinătatea vieții dumnezeiesti și experimentează tot ceea ce este al lui Hristos ca fiind al lor. 

    Cu plinătatea Sa a dumnezeirii Dumnezeului-Om se umplu crestinii pe ei  înșiși. 

    De aceea Sfântul Apostol Pavel le spune creștinilor:

     „Și sunteți deplin întru El.” 

    „O, ce cuvinte! Nu ai nimic mai puțin decât El însuși, pentru că și tu ești umplut cu slava  harului Dumnezeirii Lui.

     Căci, din moment ce firea noastră este unită cu Dumnezeu, tot așa și noi am devenit părtași firii dumnezeiești — θείας έκοινιυνήσομεν φύσεως”.
    Sfantul Iustin Popovici

    Догматика Православне Цркве – Том III (први део) – Page 65 – Светосавље

    https://svetosavlje.org/dogmatika-pravoslavne-crkve-tom3-1/65/

    Apreciază

  6. geo said, on aprilie 4, 2024 at 3:39 pm

    France could bring to combat readiness 1,500 troops for Ukraine in April — Russian MFA

    https://tass.com/politics/1769801

    https://flux24.ro/fost-consilier-al-sefului-pentagonului-armata-rusa-va-fi-nevoita-sa-ajunga-la-granitele-de-vest-ale-ucrainei-daca-tarile-europene-nu-sunt-pregatite-pentru-negocieri-de-pace/

    https://flux24.ro/fost-ofiter-american-de-informatii-cred-ca-vom-vedea-sfarsitul-regimului-zelensky-in-mai-sau-iunie/

    https://flux24.ro/revolta-in-nato-de-unde-sa-strangem-100-miliarde-de-dolari-pentru-ucraina/

    https://flux24.ro/macron-le-a-promis-aliatilor-ca-in-cazul-unui-atac-rusesc-asupra-armatei-franceze-in-ucraina-nu-va-apela-la-nato-sau-statele-unite/

    https://flux24.ro/fost-analist-cia-rusia-va-distruge-avioanele-f-16-trimise-ucrainei-la-baze-din-romania-si-polonia/

    https://flux24.ro/ucraina-vrea-sa-foloseasca-porturile-romanesti-de-la-dunare-pentru-transportul-cerealelor-dupa-ce-polonezii-refuza-tranzitul-romania-a-scazut-taxele-pentru-ucrainieni-iar-tva-este-amanat-la-plata/

    https://www.aktual24.ro/contributia-romaniei-comuniste-la-nasterea-terorismului-islamic-marturia-lui-pacepa-operatiunea-sig-planul-moscovei-de-a-crea-valul-de-ura-impotriva-occidentului-in-lumea-araba-a-inclus-si-die-se/

    https://www.aktual24.ro/cia-avertizeaza-ca-iranul-ar-putea-lansa-o-operatiune-militara-impotriva-israelului-in-urmatoarele-48-de-ore/

    https://www.aktual24.ro/diana-sosoaca-nu-sunt-spion-rus-insa-procentele-mele-sunt-enorme-si-sunt-un-real-pericol-pentru-actuala-structura/

    Stabilimentul european este disperat ca pierde in fata valului partidelor nationaliste…si astfel isi demonizeaza adversarii si sustin ca ei si numai ei sunt salvarea…salvarea de la ce? Ca tot ei ne-au adus in situatia asta…

    Apreciază

  7. un roman pacatos said, on aprilie 4, 2024 at 9:13 pm

    Monolog interior/ intrebare retorica: cat de idiot as putea fi, sa urmaresc asa ceva?… JT e un ratat intrinsec… Iar muzica lumeasca e +satanica+ prin definitie. Sorry, asta e Adevarul: lumesc = +satanic+, oricat de „nevinovat” ar fi acest lumesc.

    Apreciază

  8. acelas said, on aprilie 6, 2024 at 9:20 pm

    https://t.me/Volnici/33355

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.