SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: De ce majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Global Research: Mask Wearer Versus Non-Mask Wearer. Why Most People Couldn’t See the Lies?

Purtător de mască în comparație cu nepurtător de mască. De ce majoritatea oamenilor n-au sesizat minciunile?

De Mark Keenan, 05 Februarie 2024, Global Research

În acest articol vă prezint fragmente din cartea mea No Worries No Virus (Fără griji, fără virus). Cartea detaliază:

  • dovezi cuprinzătoare ale farsei Covid-19;
  • dovezi că situația pandemică a fost planificată cu un scop precis;
  • analize care indică faptul că cifrele privind numărul de decese cauzate de Covid-19 sunt frauduloase;
  • elaborarea de calcule eronate și numărul fals de cazuri folosite pentru a justifica închiderea lumii;
  • utilizarea unui test PCR Covid-19 înșelător pentru a crea numere false de cazuri;
  • analiza tehnică și dovezile care arată că un virus Covid-19 care provoacă boli pur și simplu nu există (nicio dovadă că a fost izolat vreodată);
  • munca doctorului Stefan Lanka și a altor experți care demonstrează că virusurile patogene care provoacă boli pur și simplu nu există – virusologia a luat o turnură greșită
  • adevărul despre evenimentele internaționale relevante din domeniul bancar, politic și al războiului din perioada 1913-2019, care ajută la o înțelegere mai profundă a agendei din spatele închiderii lumii de Covid-19;
  • analiza agendei de resetare tehnocratică a Forumului Economic Mondial.

În martie 2020, în timp ce cea mai mare parte a lumii s-a oprit în fața fricii de Covid-19, populația a fost în același timp prevestită de mass-media și de către politicieni corupți despre amenințarea unei morți iminente. O amenințare care a fost propagată de către mass-media deținută de corporații și de guvern cu ajutorul unor pseudoștiințe lacunare, presând pe toată lumea să facă injecția. Faptul că majoritatea oamenilor din lume au fost forțați în același timp să se ‘oprească’, a indicat că se încerca o schimbare majoră în lume.

În timpul vieții noastre, am trăit sub o ierarhie politică corporatist-comunistă, care deși se pretinde a fi formată din state naționale individuale și autonome, este de fapt un guvern mondial unic controlat de cartelul bancar privat mondial și de mega-corporațiile sale și de cadrul său instituțional neales, inclusiv Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial și altele. Acest lucru include, de asemenea, mass-media mega-corporațiilor care, la lansarea pandemiei, au folosit nimic mai puțin decât controlul mental bazat pe traume pentru a convinge populația lumii că este posibil ca toți să moară de Covid-19 dacă nu fac exact ceea ce a ordonat guvernul mondial și anume să primească un vaccin experimental. Apoi, aceștia au promulgat și încurajat legi care permit societății să devină degradată, slabă, ușor de controlat și incapabilă să perceapă natura captivității lor materiale și spirituale.

Covid-19 a fost un eveniment pivot, care a creat o ruptură mentală. Au fost cei care au acceptat pe deplin povestea guvernamentală, restricțiile și au purtat măștile cu mândrie; și au fost acei oameni mai vigilenți care au putut vedea cu ochii lor ce se întâmpla cu adevărat. Milioane de oameni din întreaga lume au deslușit înșelăciunea.

Cu toate acestea, în cea mai mare parte, acei oameni care au putut vedea adevărul nu au putut convinge majoritatea celorlalți oameni de acest adevăr, indiferent cât de mult au încercat, iar cei care au crezut în povestea guvernului nu au putut convinge ‘adepții adevărului’ de adevărul lor, indiferent cât de mult au încercat.

Un prieten mi-a trimis acest videoclip intitulat ‘Purtător de mască versus non-purtător de mască’. Videoclipul exemplifică într-un mod comic divizarea foarte vizibilă în familii și în întreaga societate care a fost indusă de ‘situația’ Covid.

 

Se părea că s-a manifestat o barieră mentală invizibilă. De ce un număr relativ mic de oameni puteau înțelege atât de bine falsa pandemie Covid-19, în mijlocul nebuniei în masă din jurul lor, și de ce majoritatea oamenilor nu puteau sesiza minciunile?

Mai degrabă decât să ne supunem minciunilor și sclaviei tehnocratice, poate că ceea ce contează este modul în care înfruntăm și facem față minciunilor. A fost pandemia falsă ultima șansă pentru cei care au refuzat să se trezească după minciunile din 9/11 și pentru cei care au refuzat să se trezească din cauza minciunilor mass-mediei corporatiste.

Rețineți următorul videoclip de la 9/11, în care clădirea 7 este văzută ‘încă în picioare’ în orizontul New York-ului, chiar și după ce echipa de știri a BBC a anunțat că s-a prăbușit. Cei de la BBC News au greșit momentul, iar clădirea 7 s-a prăbușit mai târziu, în urma unei demolări controlate evidente.

În timpul evenimentelor teribile, vedem un caz în care matricea mediatică a știrilor prestabilite a greșit momentul. Nicio clădire înaltă nu s-a prăbușit vreodată ca un pachet de cărți de joc, în primul rând din cauza unui incendiu, însă Institutul Național de Standarde și Tehnologie al SUA (NIST) a susținut acest lucru.

 

Faptul că există chiar și o dezbatere cu privire la faptul că a fost sau nu o demolare controlată este un adevărat dezastru. Iar când menționați clădirea 7, nimeni nu știe nimic despre ea.

 

Ne putem elibera din închisoarea mentală a propagandei corporatiste media. Realitatea noastră mentală creează realitatea noastră fizică. De aceea este atât de important să vedem adevărul. Văzând prin înșelăciuni și manipulări, realitatea noastră mentală este curățată, suntem eliberați de iluzii, iar ușile și posibilitățile pentru un viitor mai bun pot fi deschise.

Astfel, înșelăciunile, cum ar fi pandemia Covid-19, minciunile din 911 sau ‘schimbările climatice provocate de om din cauza CO2’, ar putea fi percepute ca o provocare pentru noi toți. Putem alege fie să fim sclavii minciunii, fie, alternativ, să creăm și să creăm împreună o realitate mai bună bazată pe adevăr.

 

Comentariu saccsiv:

Mai depinde si de neam si de tara.

Intr-adevar, in unele tari din occidentul asa zis democrat a fost jale: masuri draconice dar si un procent mare din populatie executand din propria convingere “pretioasele” directive. Sigur, nu vom stii vreodata exact cati s-au “vaccinat la chiuveta” insa, oricum, n-au fost putini cei ce s-au injectat corect cu prima doza, luand de buna lozinca “vaccinul e sigur si iti salveaza viata”. Dar la fiecare noua doza numarul doritorilor a tot scazut. Iar daca nu invada Rusia Ucraina, nu mai dura mult si numarul celor ce ar fi refuzat a nu stiu cata doza l-ar fi depasit net pe cei ce ar fi continuat sa creada mascarada.

Pe de alta parte, au fost zone intanse ce inca de la inceput nu s-au inghesuit la intepare si asa au si ramas pana acum, ca de exemplu, Africa.

Dar si in UE au fost tari cu populatie reticenta, chiar daca vaccinarea era obligatorie (sau poate tocmai de aceea?):

Bulgaria şi România, cel mai mic procent de vaccinare din UE

Si, ca o paranteza in incheiere, poate cea mai buna dovada ca totul a fost o mascarada este faptul ca “pandemia de Covid” a disparut brusc dupa invadarea Ucrainei. In China a mai ramas o vreme, dar pana la urma a disparut si de acolo peste noapte…

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bogdan said, on februarie 7, 2024 at 7:22 pm

    De 3 zile calduroase cu temperaturi mai de graba de aprilie, cerul este brazdat de avioane care lasa in urma lor dare care spre sfarsitul zilei,cerul deja este acoperit de acele dare… sunt foarte rare zilele cu cer curat si senin
    Care este scopul? Daca incerci sa zici ceva, nu te ia nimeni in seama, ca e ceva normal. Oare nimeni nu isi mai aduce aminte de acel cer albastru din anii 2000?
    Din ce am observat eu, la noi a inceput sa se intensifice de prin 2009…

    Apreciat de 3 persoane

    • Paul said, on februarie 7, 2024 at 8:15 pm

      Am mai scris aici. Vir sa nu vedem planeta Nibiru. Nibiru si satelitii sai. Este un imens complex ce se apropie de noi si se va vedea in dreapta soarelui. Acesta a intrat in contact cu sistemul nostru inca din anii 90. Provoaca cutremure miscari ale axei terestre reaprinderea vulcanilor numai nenorociri. Mafia cabala incearca orice numai sa nu stim sa vedem sa gandim. Acel cer rosu de la ea este la orizont. In scurt timp toata lumea va vedea si constientiza. Legea martiala este la orizont.

      Apreciază

      • San said, on februarie 8, 2024 at 4:05 pm

        Paul, tu ești creștin sau ce ?! Ce tot o dai frântă cu planeta lu* pește-fiert? Unde ai citit tu în Biblie că sunt planete, sisteme planetare și stelare, galaxii, Big Pârț&Bang și alte băsniri d-astea?!
        Păi gunoaiele vor pune în operă Raza Albastră și toate hologramele cu maitreya-moschiah-mahdi & Co, să zik ka a venit cel așteptat.

        Apreciat de 2 persoane

    • Lica said, on februarie 7, 2024 at 8:30 pm

      Pentru că majoritatea e PROSTI și nu vor să creadă/admită ceea ce e EVIDENT: NWO

      Ei încă crede că e cineva acolu’ undeva care le vrea ghinele’!

      Apreciat de 1 persoană

      • Grig said, on februarie 8, 2024 at 7:27 pm

        Sunt cam tot ăia care s-au si vaccinat. Deh, cerebel slab.
        Românii au dovedit ca sunt un popor nativ inteligent.

        Apreciază

    • roman said, on februarie 7, 2024 at 9:17 pm

      Bogdan
      Si eu am zis si pe NET ,si pe aici, dar TOT AȘA…fără nici o reacție/bagare de seamă.

      Probabil fiindca e TOTAL SECRET si nu sunt prea multe date,si mai ales…OFICIALE…ca deeh…

      Acele avioane si sunt si drone sunt MILITARE, nu civile, gen KC 10 sau KC 135 stratotanker si datorită la CE PULVERIZEAZĂ s-a modificat TOTAL clima.

      In zona montană eu am trăit/vazut niște vijelii naprasnice, de minim 10,12 ori,numai anul trecut, de a rupt padure de brazi de 30 m lungime pe kilometri întregi ca niște STIKSURI.

      E război TOTAL, pe teritoriul României,dar e meteorologic/ geofizic si NU există NIMIC OFICIAL si asa se explică ca ei lucrează INTENS și pe față, DAR….ZERO REACȚIE.

      Vor zice ca POLUAREA e de vină, nu armatele de SPREIETORI aerieni si va fi SAH MAT, cu lockdown MILITAR, muult mai lung si EXTREM de drastic, probabil vor face o conexiune sa si CIP uiasca ,incontinuare DRESATII prin INJECȚIE cu M ARN ,poate vor si bombarda pe TOȚI in somn, ORICE e posibil cu ACEASTĂ ENORMA ARMĂ…meteorologică/geofizica…

      Creca, o sa spreieze asa mult până vor ajunge la a produce TORNADE,în curând.

      Am observat ca vijeliile cu cat durează mai mult, 3,5 zile, cu atâta sunt mai mari in intensitate de la o zi la alta.

      E f.important sa se DISCUTE/CAUTE cat mai multe despre tehnologia de manipulare a vremii .

      Si asta o vede ORICINE sta si casca gura la cer si vede ca NU mai EXISTĂ deloc un cer SENIN ca in 2000,de exemplu sau ca e cald in februarie si frig in iulie, dar …ZERO REACȚIE.

      Dacă nu a dat la TELEVIZOR, nu interesează pe nimeni (hahaha)

      Apreciat de 2 persoane

      • Grig said, on februarie 8, 2024 at 7:31 pm

        Chemtrails dateaza din 2006 si sunt una din armele geofizice.

        Apreciază

  2. Oarecare said, on februarie 7, 2024 at 7:31 pm

    Fiindcă oamenii au spirit de turmă, sunt ca oile! Fac ce li se spune, gândesc cum li se spune sau cum gândesc „prietenii” lor falși!
    Răul a cuprins omenirea, diavolii sunt pe pământ! Pentru cine nu observă altfel: De ce femeile, pentru a fi „frumoase”, fac toate prostiile, însă fustă (decentă) nu poartă, ba chiar o consideră urâtă? Mai ales pe cea lungă care este și cea mai feminină!
    La fel cum de când este lumea și pământul femeia a arătat (și s-a comportat) într-un anumit fel firesc ei, iar acum este exact pe dos, la fel este și cu altele: COVID, tehnologie, teoria conspirației, relații intime, „carieră” în corporații ucigătoare de suflet etc.

    Apreciat de 2 persoane

    • Lev said, on februarie 8, 2024 at 8:10 am

      Absolut adevărat. Totul este îndrăcit. Referitor la tema cu femeile care se îmbracă precum femeile, acestea sunt batjocorite, gloatele de satane le hulesc in toate felurile. Știu un caz când femeia se îmbracă astfel și are scandal cu soțul că de ce nu se îmbracă „ca femeile”, adică în pantaloni sau fuste de genul indecente. Bezna minții! Cu adevărat, dacă nu va aduce Domnul Nimicirea curând, toți suntem în pericol să ne pierdem.

      Apreciat de 3 persoane

      • Oarecare said, on februarie 8, 2024 at 4:18 pm

        Sau se îmbracă cum trebuie, dar sunt foarte rele la suflet. Prefer îmbrăcată anapoda (dar decent), în timp poate învăța cum ar trebui să o facă.

        Apreciază

    • Ioan said, on februarie 8, 2024 at 12:16 am

      Partidul S.O.S. ROMÂNIA DEZMINTE CATEGORIC știrile false referitoare la implicarea fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu în activitatea și conducerea filialei Argeș a Partidului S.O.S. România și la candidatura domnului Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD, pe listele noastre, „știri” publicate fără să ni se ceară niciun punct de vedere!

      Cătălin Rădulescu NU ESTE MEMBRU S.O.S. ROMÂNIA și nu a avut discuții cu conducerea S.O.S. ROMÂNIA, iar Organizația Județeană Argeș a PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA este condusă de doamna AVOCAT INGRID-ELENA ALEXANDRESCU.

      În ceea ce îl privește pe domnul Aurelian Pavelescu, acesta este Președintele PNȚCD și nu poate opta să candideze pentru Partidul S.O.S. ROMÂNIA. Conform statutului, numai membrii partidului își pot depune candidatura pentru alegeri!

      Considerăm că asemenea informații nu sunt decât încercări de compromitere a activității formațiunii noastre politice și manipulări mizerabile, care încearcă să ducă în derizoriu unica mișcare naționalist-patriotică din România.

      Solicităm entităților mass-media să nu mai publice știri false despre Partidul S.O.S. ROMÂNIA fără să fim întrebați. Suntem singurii care cunoaștem aspectele de organizare internă.

      Președintele Partidului S.O.S. ROMÂNIA,

      Diana Iovanovici-Șoșoacă

      Apreciat de 1 persoană

    • Grig said, on februarie 8, 2024 at 7:40 pm

      A fost el ales de CIA, dar zeci de milioane de cre tini l-au acceptat!

      Apreciază

  3. Cosmin said, on februarie 7, 2024 at 9:21 pm

    Am auzit ca, cica ar fi declarata pandemie gripala la noi in tara. Am vazut azi vreo 2-3 persoane purtand masca.

    Brusc mi-am amintit ca in pandemie eram fortati sa purtam cu totii masca, prin regim de opresiune.

    Daca regimul de opresiune nu ar fi existat, procentul celor ce ar fi purtat masca de buna voie, ar fi fost subunitar.

    Idem vaccin.

    Propun sa cantarim cu atentie acest aspect deloc de neglijat: una e sa sperii oamenii cu media mainstream si vei avea x procent de conformare, iar alta e sa terorizezi oamenii cu amenzi, interdictii, pierderea locului de munca si chiar cu violenta, situatie in care va exista un procent consistent de conformare.

    Apreciat de 1 persoană

    • Grig said, on februarie 8, 2024 at 7:44 pm

      150 milioane amenda unui batran caruia i-a scapat animalul din curte si s-a dus sa-l recupereze… A fost o sarabanda a prostiei agresive.

      Apreciază

  4. P.M. said, on februarie 8, 2024 at 7:41 am

    Nu se trezesc fiindcă majoritatea oamenilor sunt fie atei, fie pe căi greșite din punct de vedere al credinței, dovadă fiind zecile de secte, așa zisele religii creștine.
    Cum evenimentele marcante ale lumii au legătură (dintotdeauna, cred eu) cu Dumnezeu, oamenii, fiind pe căi greșite, nu fac legătura cu planul de exterminare a omului de către Satan prin intermediul sandilăilor care dețin puterea și controlul maselor.
    Dacă mai ai și măscărici care, citez din articolul din linkul de la sfârșitul comentariului

    ,,Cu puțin timp în urmă m-a întrebat cineva ce să facem cu actele biometrice, să le facem sau nu. I-am răspuns că acolo unde se poate refuza, să se refuze, iar unde nu-i scăpare, să se accepte”,

    nu mă mai miră că sunt și persoane precum voicusoft, care chiar dacă este pe calea cea bună din punct de vedere al credinței, mai mult de atât, este și practicant, nu poate crede că lepădarea poate veni și prin vaccinare, nu doar prin cipare, așa cum s a întâmplat cu așa zisele vaccinuri pentru guvid.

    https://m.activenews.ro/opinii/Pr.-Sorin-Croitoru-DESPRE-ACTELE-BIOMETRICE-187276

    Apreciază

  5. Moise said, on februarie 8, 2024 at 10:33 am

    Sunt foarte multi care s-au trezit. Dar sistemul deja este foarte puternic. Nu ai cum sa-l infrangi, adica nu prea ai ce face. Iesitul in strada nu rezolva nimic. Cati au iesit in strada in Franta la opunerea legii pensiilor? Milioane! Si? Ce-au rezolvat? Singura cale de iesire este rugaciunea. Cu rugaciunea se darama imparatii, se opresc razboaiele, se incurca planurile. Cu demonii nu ai cum sa lupti decat cu rugaciunea. Dar cati din cei care s-au trezit fac rugaciune? Cati dintre credinciosi invart metanierul cu rugaciune, macar 15 min. pe zi? De aia nu scapam. Nu avem putere in rugaciune.

    Apreciat de 3 persoane

    • scortisoara said, on februarie 8, 2024 at 3:19 pm

      Da, de acord .

      Apreciat de 2 persoane

    • Ghost Rider said, on februarie 8, 2024 at 7:06 pm

      Așa e, deja au devenit prea puternici, și cu-n aparat de represiune prea bine pus la punct și vîndut lor deplin! Doar rugăciunea e tot ce ne-a mai rămas, rugăciune adîncă, din tot sufletul…

      Apreciază

  6. A. M said, on februarie 10, 2024 at 11:20 am

    De ce suntem amețiți?

    Am văzut în vara mașini care au stropit străzile din Iasi cu soluții chimice, neținând cont de părerea nimănui, de proprietatea privata (garduri, pomi, curți)
    Dau sa ies din casa azi noapte 09.02, în jur de 4 a.m, afara aerul este irespirabil, miroase ciudat, iritabil pt nas, gat, ochi, încep sa tușesc, am stări de greata și vomă. În celalalt capăt al orașului aerul e la fel.
    Pe drum întâlnesc aceleași mașini care pulveriza substanțe necunoscute ca înainte, în timpul și după pandemie.
    Nu ne-au informat cu ce pulverizează, nu ne-au cerut acordul, nu s-a făcut consultare publica, nu avem nici o informare, studiu, aviz DSP.

    Oficialii OMS ne „pregatesc”, legile sunt aprobate, eroii în halate albe freamătă, unele spitale au pus restricții, virusul ciudat circula iar noaptea…

    Doamne scăpa-ne de nebuni!
    Am văzut în vara mașini care au stropit străzile din Iasi cu soluții chimice, neținând cont de părerea nimănui, de proprietatea privata (garduri, pomi, curți)
    Dau sa ies din casa azi noapte, în jur de 4 a.m, afara aerul este irespirabil, miroase ciudat, iritabil pt nas, gat, ochi, încep sa tușesc, am stări de greata și vomă. În celalalt capăt al orașului aerul e la fel.
    Pe drum întâlnesc aceleași mașini care pulveriza substanțe necunoscute ca înainte, în timpul și după pandemie.
    Nu ne-au informat cu ce pulverizează, nu ne-au cerut acordul, nu s-a făcut consultare publica, nu avem nici o informare, studiu, aviz DSP.

    Oficialii OMS ne „pregatesc”, legile sunt aprobate, eroii în halate albe freamătă, unele spitale au pus restricții, virusul ciudat circula iar noaptea…

    Doamne scăpa-ne de nebuni!

    Apreciază

    • Moise said, on februarie 10, 2024 at 11:44 am

      Si in Bucuresti arunca noaptea cu ceva. Eu am purificator de aer in dormitor. In mod normal este la 002-005. Ieri, in jurul orei 21.00 a inceput sa ‘urle’ din senin, eu citind linistita. Era pe rosu – 130! A tinut-o asa cam jumatate de ora. Daca ar fi fost fum (uneori se mai intampla – mai ales iarna, dar acum nu e frig) sarea la 600. Deci nu era asta.

      Apreciază

    • A. M said, on februarie 10, 2024 at 12:35 pm

      @saccsiv: îmi poți lăsa în privat adresa ta, sa trimit și filmulețul cu pulverizarea, eventual să-l încarci tu aici, eu nu reusesc

      Apreciază

    • Toma said, on februarie 10, 2024 at 10:33 pm

      …de nebuni?
      Este cu muult, mult mai mult si mai sinistru de atit.
      Intrbarea mea este:
      Dar oare acesti indivizi care stropesc nu au si ei familii, copii, nepoti?
      Oare calca peste proprie familie ptr bani?
      Sau nu sunt de aici, la fel ca cei ce livreaza fast-food?

      Apreciază

      • Moise said, on februarie 11, 2024 at 4:21 pm

        Dar astia care le comanda sa stropeasca, nu au familie, prieteni, copii, nepoti? Cei care au distrus tara asta, nu traiesc in ea? Nu impart cu noi aceleasi sosele, servicii, produse? Aceeasi mizerie din aer si din apa? Chiar daca au munti de bani? La ce le folosesc banii pe care ii au? Ca sunt tot in Romania. Viseaza ca vor trai in strainatate candva belfereste? Vai de capul lor! Vor fi tratati ca niste paduchi indiferent de milioanele pe care le au. In strainatate tot ca second hand vor fi priviti. Si nici macar nu ajuns acolo. Dumnezeu nu bate cu parul! Si continuarea, pe care multi nu o stiu este: El bate cu amaru!

        Apreciază

  7. Grigore said, on februarie 16, 2024 at 11:11 am

    Doamne ajuta!

    Saccsiv, in articolul de mai sus ai pus aceasta intrebare si sa stii ca pana astazi m-am tot gandit la ea. Unul mai destept ca mine a raspuns de ce nu se trezesc majoritatea:
    https://trenduri.blogspot.com/2024/02/propaganda-care-tine-de-foame.html

    Te rog sa citesti acest articol doar pentru tine.
    Din articolul de mai sus lipseste un element crucial, sa ne rugam pentru cei pe care vrem sa ii schimbam. Dar in rest, e bine explicat.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.