SACCSIV – blog ortodox

Şeful Comitetului militar al NATO indeamna populatia, in cazul unui razboi cu Rusia: „Trebuie să ai apă, trebuie să ai un radio cu baterii, trebuie să ai o lanternă cu baterii ca să te asiguri că poţi supravieţui primele 36 de ore” / INTREB: 36 de ore? Si dupa aceea ce se intampla?

Posted in al treilea razboi mondial, APA, NATO, razboi, RUSIA, SUPRAVIETUIRE by saccsiv on ianuarie 25, 2024

Rob Bauer, şeful Comitetului Militar al NATO, conform articolului „Trebuie să ai apă, un radio cu baterii şi o lanternă cu baterii”. NATO pregăteşte populaţia civilă a Europei pentru un război cu Rusia de pe Antena Observator:

„Oamenii sunt surprinşi şi, ca efect, cumpără aparate radio cu baterii. Foarte bine! Trebuie să ai apă, trebuie să ai un radio cu baterii, trebuie să ai o lanternă cu baterii ca să te asigură că poţi supravieţui primele 36 de ore”

Si dupa primele 36 de ore, ce se intampla? Capituleaza Moscova? Capituleaza NATO?

Sau dau unii in altii cu bomba atomica si nu mai conteaza? In acest caz insa, ce mai conteaza daca mori satul sau flamand?

Asta cu 36 (sau alte zeci) de ore ni se spunea pana acum in caz de cutremur, uragan, pana de curent. Caci dupa astfel de dezastre urmeaza o perioada de haos si daca ai scapat cu viata trebuie sa ai cu ce te hrani si alte cele, pana ce totul se mai calmeaza.

Dar in cazul unui razboi cu Rusia, la ce ajuta provizii pentru primele 36 de ore?

Cititi va rog si:

Sefi de armate (Suedia, Marea Britanie, Olanda, Germania) isi avertizeaza cetatenii sa se pregateasca de razboi cu Rusia

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicusor said, on ianuarie 25, 2024 at 10:24 pm

    Si mie mi se pare interesant 36 de ore. De ce nu 12, 48 sau 72? Sa nu vina sa ii pe oameni ca in filmul.acela rusesc de pe ntflix, „lacul”.

    Apreciază

  2. Ana said, on ianuarie 25, 2024 at 10:25 pm

    Si cum exact te incalzesti la un radio cu baterii? Ce mananci? Cabluri? Tranzistori? Lanterna sa poti fi gasit mai repede noaptea de catre inamic? Mi se pare ca episodul asta face parte din seria „Terorism asupra propriei populatii prin tactici strict psihologice”.

    Imi aduc aminte de primele zile ale razboiului Rusia-Ucraina, am intalnit crestini inveterati , in varsta, speriati maxim ca murim toti intr-o luna! Am ras bine in sinea mea.

    Apreciat de 1 persoană

  3. DAN said, on ianuarie 25, 2024 at 10:30 pm

    Radioul cu baterii sigur te ajuta sa supravietuiesti 36 de ore. Bateriile le mananci primele. Lasand gluma la o parte pentru razboiul ce vine nu ai ce pregatiri sa faci decat cele duhovnicesti, sa te pregatesti de moarte. Radioul lui BauBauer e bun doar daca te hranesti cu „stirile oficiale”.
    Maica Domnului sa ne pazeasca!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mihai _T said, on ianuarie 25, 2024 at 10:31 pm

    Poate a transmis un mesaj cifrat. 36 e un număr cu „semnificație” în satanism, deoarece ”triunghiul” lui dă 666 (dacă aduni toate numerele de la 1 la 36). De aceea și ruleta are 36 de numere.

    Apreciat de 2 persoane

    • eugen adi said, on ianuarie 26, 2024 at 3:56 pm

        De ce nu 24,48,72… de ore si a spus 36…Este clar ca a vrut sa transmita un mesaj,fiindca sortuletele-sataniste folosesc simboluri,numere…semnificația numerică a lui 666 este suma numerelor de la 1 la 36,iar la steaua cu cinci colturi a lui „Bhafomed”,…a comunistilor…toate unghiurile au 36 de grade…ruleta are 36 de numere…la fel cum in plandemie transmiteau mereu prin mass-media vanduta ocultei numai cifre de 30…33….de sute,mii de bolnavi,morti de covrig….

      Apreciat de 1 persoană

      • scortisoara said, on ianuarie 27, 2024 at 12:41 pm

        Daaa, e mesaj codificat cum transmit aia din spionajul extern…. Nu mai e DVP pe baricade ca facea lumina in treab asta . Oricum e prea tarziu ca sa ne mai speriem de secretele satanelor .

        Apreciat de 1 persoană

      • eugen adi said, on februarie 6, 2024 at 12:53 am

        Iar un mesaj codificat al satanelor poate fi ca „nr.36” sa reprezinte inceperea razboiului la „vremea spanacului…cf.Sf.Paisie Aghioritul” 3-luna martie,6-ziua…iar in luna mai deja Constantinopolul sa fie ocupat…☦️ „…Oricât am încercat să-l prind pe nepregătite, Părintele Ioan nu mi-a spus niciodată nimic despre data predării orașului (Constantinopolul). Am tot insistat și am încercat să-l surprind relaxat în momente nesperate, dar Harul impenetrabil nu-i permitea să îmi dezvăluie nimic relevant. După un timp, însă, am aflat, printr-o altă cunoștință, că i-a dezvăluit că „vom lua Orașul în anul în care Paștele cade pe 5 mai”! (Paștele cade la această dată în 2024… Cine știe? Rămâne de văzut…nota aut.)”
        𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎‌𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 120

        Apreciază

  5. Un roman said, on ianuarie 26, 2024 at 2:26 am

    In 36 de ore citesti psalmii si Noul Testament… :)) Se dau grozavi, expertii astia, ca sa bage groaza si ura in oameni… Ca in bancul ala: ursul batran il invata pe ursul pui cum sa manance oameni: „le iesi pe poteca in fatza, si ii sperii. Stii? Sunt foarte buni la gust fara c….t in ei”. Scuze, analogia… Noaptea mintii. P.S. Nu stiu de ce ii demonizeaza pe rusi. O fi ei barbari, dar nu-s dra+cul. Vorba lui Steinhard: daca isi pun in minte, ajung la Oceanul Atlantic in cateva ore. Dar ei iubesc Europa- ciocolata si ceasurile elvetiene, parfumurile frantuzesti, masinile si uneltele nemtesti etc… Am lucrat in UK cu rusii: sunt oameni simpli, harnici, uniti, respectuosi, empatici si se considera buricul Pamantului, ca acea etnie… Dar, cu toate tarele lor, sunt ORTODOCSI… Fara a fi filo-, sa fim cu luare-aminte.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ana said, on februarie 4, 2024 at 10:20 pm

      Noah am ras in hohote la bancul cu ursul. Chiar nu il mai auzisem. La cat stres vor sa bage in noi, bancul asta e f binevenit.

      Apreciază

  6. RomeoB said, on ianuarie 26, 2024 at 7:26 am

    Harari si Schwab vorbesc de necesitatea razboiului SU=UE cotra Rusia in forma restransa, sau SUA+UE cotra BRICS in forma extinsa; este contestata lumea multipolara !

    Apreciază

  7. geo said, on ianuarie 26, 2024 at 8:02 am

    https://t.me/onciu/5479

    Pana la urma bau-bau-l asta este deosebit de profitabil industriei de armament…aduceti-va aminte de cuvintele profetice ale lui Kissinger cand cu revoltele din 1991 de la Los Angeles:

    „S-a creat incet si sigur o psihoza, o imagine ce apare in mentalul omului simplu din vest: teoristul islamic. Iran se afla de exemplu pe lista SUA a sponsorilor terorismului international din 1984 iar administratia Bush a considerat-o chiar cel mai mare sustinator. Foarte convenabil apoi pentru evenimentele de la 11.09.2001 si mai ales pentru ce a urmat: War on Terrorism si USA PATRIOT Act. Si aici presedintele iranian simplifica si greseste. ELITELE n-au generat acele evenimente doar pentru invazia Afgnistanului si a Irakului, ci pentru ceva cu mult mai maret: tot setul de masuri si de legi pentru crearea unui BIG BROTHER planetar. Cititi va rog si articolul:

    DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

    Era singura varianta pentru declansarea unui „razboi anti terorist” care sa duca la masuri totalitare. Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial “

    Extras de aici: https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/06/va-fi-folosit-iranul-pentru-declansarea-celui-de-al-treilea-razboi-mondial-elemente-esentiale-din-istoria-sa-contemporana-ce-nu-apar-insa-in-marea-mass-medie-actuala/

    Inlocuiti Iran cu Rusia, Khomeini cu Putin si veti vedea ca nu e nimic nou…

    Apreciază

  8. geo said, on ianuarie 26, 2024 at 8:14 am

    Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 26, 2024 at 8:27 am

    Cine apare in imaginea de pe ecranul monitorului???

    Apreciat de 1 persoană

  10. scortisoara said, on ianuarie 26, 2024 at 8:56 am

    Dumnezeu sa-l ierte cu tot neamul lui cel adormit !

    „Mor de dragul lui Niculae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e (e bine, gândesc eu, vorbește să-l audă milițienii). Se duce prin toate țările, se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat prin Africa și le bagă pe gât produsele românești, face rost de valută, să nu mai depindă de muscali. (…) Când am ieșit din pușcărie, i-am trimis un memoriu în 64 de puncte, în care i-am explicat, pe limba lui de prost, să înțeleagă și el, principiile de guvernare ale unui stat național. Le-a priceput. Le aplică punct cu punct. Face el ce nu am reușit să facem noi, legionarii!”, ar fi afirmat Petre Țuțea în ultimii ani ai comunismului, conform mărturiei profesorului Petre Anghel.

    https://www.activenews.ro/cultura/26-ianuarie-106-ani-de-la-nasterea-lui-Nicolae-Ceausescu.-Petre-Tutea-Mor-de-dragul-lui-Niculae-asta-Se-duce-prin-toate-tarile-se-pupa-cu-toti-negroteii-aia-sefi-de-stat-prin-Africa-si-face-rost-de-valuta-sa-nu-mai-depinda-de-muscali-16135

    Apreciază

  11. scortisoara said, on ianuarie 26, 2024 at 9:07 am

    Am vizionat aseara filmul asta. L-am mai vazut cand eram copil ,ma fascinase la vremea aceea sa-l vad pe Anthony Q in costum national romanesc . Nu e nevoie de traducere ,limbajul e simplu . Adica astia nu vorbesc precum Banescu sa nu intelegi nimic nici din propria limba.

    https://www.activenews.ro/cultura-film/Filmul-Zilei-ORA-25-de-Constantin-Virgil-Gheorghiu-cu-Anthony-Quinn-si-Virna-Lisi-in-mijlocul-taranilor-romani-din-Torac-Voivodina-1967-–-FOTO-VIDEO-187075

    Apreciază

  12. scortisoara said, on ianuarie 26, 2024 at 9:18 am

    Pai , asta pare a fi evreu la origine ….dupa nume : Naumescu Naum+escu. Ce pretentii sa ai ?

    https://www.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-PITICII-EROICI-187103

    Apreciază

  13. geo said, on ianuarie 26, 2024 at 11:43 am

    Eh…joc de glezne…pana se hotarasc sa declanseze razboiul sua vor deveni amintire
    https://trenduri.blogspot.com/2024/01/sudul-se-revolta-din-nou.html

    E un semnal serios pentru ca astfel de actiuni au fost tratate ca lipsite de importanta…pana acum…

    Apreciază

  14. […] Şeful Comitetului militar al NATO indeamna populatia, in cazul unui razboi cu Rusia: „Trebuie să… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.