SACCSIV – blog ortodox

O ucraineanca a castigat … Miss Japonia

Posted in Japonia, Ucraina by saccsiv on ianuarie 26, 2024

Sursa: https://alephnews.ro/entertainment/modelul-de-origine-ucraineana-care-a-castigat-miss-japonia-au-existat-bariere-rasiale-si-a-fost-o-provocare-sa-fii-acceptat-ca-japonez/

„Au existat bariere rasiale și a fost o provocare să fii acceptat ca japonez” a spus Carolina Shiino plină de lacrimi într-o japoneză impecabilă, după ce luni a fost încoronată Miss Japonia, relatează BBC.

Modelul în vârstă de 26 de ani, care s-a născut în Ucraina, s-a mutat în Japonia la vârsta de cinci ani și a crescut la Nagoya. Ea este primul cetățean japonez naturalizat care a câștigat concursul, dar victoria ei a reaprins o dezbatere despre ce înseamnă să fii japonez.

În timp ce unii au recunoscut victoria ei ca un „semn bun”, alții au spus că ea nu arată așa cum ar trebui o „Miss Japonia”. Victoria ei vine la aproape 10 ani după ce Ariana Miyamoto a devenit prima femeie bi-rasială care a fost încoronată Miss Japonia în 2015.

Pe atunci, cu o mamă japoneză și un tată afro-american, victoria doamnei Miyamoto a ridicat semne de întrebare dacă o persoană de rasă mixtă ar trebui să fie eligibilă pentru a câștiga competiția. Acum, faptul că doamna Shiino nu are origini japoneze i-a supărat pe unii oameni pe rețelele de socializare.

 

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-magazin-26850937-video-controverse-dupa-tanara-nascuta-ucraina-fost-aleasa-miss-japonia.htm

[…]

De-a lungul anilor, Japonia şi-a deschis şi mai mult porţile pentru străini, ca modalitate de a inversa declinul natalităţii, una dintre cele mai scăzute din lume.

[…]

Comentariu saccsiv:

Din stirea de mai sus aflam deci ca se doreste ca si Japonia sa devina un ghiveci de neamuri.

Pe de alta parte, dintre celelalte neamuri cu cetatenie japoneza, oare ucraineanca a fost singura participanta? Sau cea mai frumoasa? Sau e treaba cu Slava Ukraini?

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on ianuarie 26, 2024 at 2:01 pm

    Incredibil ! Nu mai exista tara nealiniata !

    Apreciază

  2. scortisoara said, on ianuarie 26, 2024 at 2:04 pm

    Da. Bataie de joc.

    Apreciază

  3. Ania said, on ianuarie 26, 2024 at 2:52 pm

    Off topic
    Vad ca se comenteaza si prestatii ale unor cantareti. Atrag atentia asupra concertului U2 de la sfera Las Vegas. O interpretare si o prestatie excelenta din partea lor ca formatie, se vede ca nivelul lor la ora asta este ridicat, dar pe fundal am vazut o multime de simboluri illuminati. In mare, ca nu pot vorbi intr-un comentariu foarte in detaliu de fiecare lucru care apare in doua ore de spectacol (e totusi mult) e vorba de sfera (cerc, ou, ziggpt, dovleac hidos de samhain), mesaje subliminale unele din ele fiind 666, viitor mort, lumini si imagini proiect Blue Beam (raza albastra), fluturi (simbol MK Ultra mind control)…Bineinteles ca sunt mult mai multe. Ar trebui sa scriu cred ca vreo 10 comentarii sa prind tot. Daca vreti incerc, dar e mult si e de durata, daca lumea va avea rabdare. Daca nu, oricum esenta e ca prin aceste imagini introduc incet, incet mental in „minunata lume noua” sau Noua Ordine Mondiala…deocamdata mental, repet.

    Apreciază

  4. Paracels said, on ianuarie 26, 2024 at 5:40 pm

    U2 are o muzica speciala, care merge la suflet. In cel mai bun album al lor Rattle And Hum, declarat de presa de specialitate cel mai bun album din toate timpurile, cinta impreuna cu niste fete de culoare muzica lor pe ritm gospel, bisericeasca.Mai canta cu Mary J.Blige tot asa o melodie despre Jisus, si mai au in album si alta despre Jisus, despre un Om care vine in pace cu dragoste..Iar dupa anii 2000 vad in concerte schimbarea lui Bono, e mambru WEF, mare prieten cu Obama, adeptul imigratiei in Europa, tot felul de mesaje subliminale in concerte, ,,tot ce stii este gresit”..etc. Se pare ca Bono a fost corupt de elita lumii-plutocrație.. Asta imi aduce aminte de un text din ,,placutele de smarald ale lui Thot” , unde se spune ,,Astfel ca Purul sa nu fie corupt”..Cum au inceput ei in anii 80 si cum sint acum, e o diferența.

    Apreciază

    • Avram Iancu said, on ianuarie 28, 2024 at 8:29 pm

      sa-mi trag palme, deci Bono era Purul si a fost corupt, impotriva mesajului din placutele de asfalt ?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.