SACCSIV – blog ortodox

Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realitatea plus

Posted in HULA, NEW AGE, PAGANI, PAGANISM by saccsiv on ianuarie 24, 2024

Vizionati va rog, incepand cu minutul 25, inregistrarea emisiunii Culisele Statului Paralel din 23.01.2024 de pe Realitatea plus:

https://www.realitatea.net/emisiuni/culiselestatuluiparalel?id=844_2024_01_23_21_00_00

Emisiunea continua cu Dorel Visan si mai jos, pana la minutul 9:

https://www.realitatea.net/emisiuni/culiselestatuluiparalel?id=844_2024_01_23_22_00_00

Comentariile la care face referire Anca Alexandrescu au fost facute la ziceri ale actorului Dorel Visan, precum:

„A doua venire a lui Iisus… Iisus nu mai vine. Alea sunt povesti ale penticostalilor. Iisus a fost… Nici nu stim daca a fost.”

„Reincarnarea este stearsa din Evanghelie si e stearsa din Evanghelie si viata Lui Iisus de la 12 ani la 30 de ani.”

Cititi va rog mai multe la:

Video: Diana Sosoaca, Florin Colceag, Dorel Visan, etc. la Holistic Fest Sibiu, o conferinta new age (adica satanista)

De ce realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel il promoveaza totusi in continuare pe hulitorul Dorel Visan? Pentru ca e vremea lor, tabara considerata anti sistem fiind plina de activisti new age. Iata si alte exemple:

Video: Hora new age la emisiunea lui Madalin Ionescu (Metropola tv) cu Marius Ghilezan, Mirel Palada si Mirel Curea

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

Misiunea anticrestina a lui H.D. Hartmann

SATANISM: Razvan Dumitrescu si … numerologia

Adevarul e insa ca:

Activistii new age si ateii nu pot fi nationalisti. Ei nu iubesc cu adevarat neamul romanesc

Ce inseamna nationalist, explica foarte bine fratele Mugur Vasiliu:

Daca va era dor de fratele Mugur Vasile. O inregistrare inedita din 2011 despre nationalism

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on ianuarie 24, 2024 at 5:21 pm

    Nu ma uit . Nu vreau sa ma enervez .

    Apreciază

    • Paul said, on ianuarie 24, 2024 at 5:26 pm

      Pomeniți i la psaltire
      Și nu ieșiți la proteste sub nicio formă

      Apreciază

    • Ioan said, on ianuarie 24, 2024 at 6:32 pm

      Va pun o veste buna cu ierarhul Teodosie (a se vedea fix de la minutul 54).Daca se tine de cuvant se poate relua pomenirea lui la rugaciunile particulare ,la acatiste,la Sf.Liturghie pentru ca mergem pe iconomie (daca nu se dezice de tot ce a zis acum pt ca mai are obiceiul).Ati vazut ca a inceput sa dea dreptate „zelotistilor”.E un pic timid dar daca o tine tot asa e semn bun.Eu as zice pana de Pasti,inclusiv si daca se tine de treaba ii reluam pomenirea .Eu am mai zis ca in gradina Patriarhiei vor mai fi care isi vor reveni.Sincer nu mai am pretentia sa spuna ca renunta la semnatura din Creta daca omul face dovada revenirii,insanatosirii,pt ca o sa mai traga si alti ierarhi ca el.Deocamdata,felicitari,Teodosie si curaj.

      Apreciază

      • scortisoara said, on ianuarie 25, 2024 at 2:50 pm

        Nu stiu ce sa zic . Pr Elpidie spunea ca peste vreo 2,5 ani preotii nostri vor fi greu incercati. Abia atunci vom vedea cine cu cine trebuie sa fie …. Va fi….Botez… Astept momentul acela in care apele vor deveni clare…. A mai spus ca nu se vor implini 100 ani din ziua cand s-a nascut si intunecatul va fi in glorie. Iar Pr Elpidie are vreo 65 de ani ….=> un interval de 30 de ani in care trebuie sa se deruleze tot ce a spus : cele 3 imparatii, oamenii roboti, razboaie , venitul universal , tradari politice , Ortodoxia din catacombe ( cernerea preotilor si a mirenilor ) , profetul mincinos, virusuri noi, vaccinuri , nanocipuri, „nemurirea”prin transmutarea constiintei in icloud ( asta e zisa de Elon Musk)
        Toate astea trebuie sa se intample pe un interval de 30 – 35 ani si nu pe rand , s-ar putea sa mearga simultan cate 3 , 4 situatii in mod progresiv. O sa ne crape capul….

        Chiar vorbeam cu vara -mea : nu mai poate fi bine de acum.

        Apreciază

      • Ioan said, on ianuarie 25, 2024 at 6:26 pm

        scortisoara,ai spus citez” Astept momentul acela in care apele vor deveni clare”.Raspuns:apele sunt destul de clare.Cat de clare vrei sa mai fie?

        Apreciază

  2. ioansperling said, on ianuarie 24, 2024 at 5:26 pm

    Omului i-au inect toxinele de la ficatul bolnav de hepatita c judecata si asta nu doar de azi de ieri! Domnul Visan vorbeste tâmpenii de foarta multa vreme si cuiva ii place sa-l aduca pe toate mediile sa nu scapam nimic din ineptiile dumnealui!
    Nici eu nu ma uit pentru ca stiu de mult ce (nu)-i poate mintea!

    Apreciază

  3. Gașpar said, on ianuarie 24, 2024 at 5:40 pm

    Pentru Dorel sigur ca nu mai vine Iisus, el așteptând pe sarsailă. Ăștia au mâncat multă apă. Îs de plâns săracii

    Apreciază

  4. dante said, on ianuarie 24, 2024 at 5:59 pm

    Acest personaj toxic este promovat la greu in ultima perioada, prin filme ( 21 de rubini, Ecce Homo Brancoveanu a lui Dan Pita ), conferinte ( holistic fest Sibiu ), la televiziuni Realitatea si nu numai, personaj ce-si are rolul sau de hula si sminteala la greu. Va atrage dupa el o categorie de aplaudaci si gnostici care neavind repere cu adevarat crestine se pierd in ceata deasa. E vremea lor, a asazisilor luptatori anti-sistem: Dan Puric, P.S Teodosie, Calin Georgescu, Diana Sosoaca, Radu Moraru, etc etc, indivizi care se vor catara pe nemultumirile tot mai mari ale oamenilor. Numai ca odata ajunsi la conducere vor urma neabatut agenda ocultei, caci altfel ce rol ar avea…
    Dorel Visan isi bate joc de credinta unui neam intreg ce si-a pastrat credinta in Hristos cu singe de martiri. venind si negind Insusi Cuvintul Lui Dumnezeu revelat prin a doua venire la Parusie.
    Ar trebui facuta o lista a tuturor acestor impostori, lupi in piei de oaie, cu nume si prenume ca sa stie cetateanul turmentat de cine sa se fereasca sau nu.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 24, 2024 at 7:59 pm

      dante

      Deja cum aflu de cineva mai cunoscut, scriu. Voi face si o lista pe care o voi completa pe masura ce mai aflu de altii. Am nevoie si de ajutorul vostru, fratii mei dragi. Cand stiti de cineva, anuntati la comentarii.
      Rolul lor este de pioni albi, cum le spun eu. Adica, sub stegul lor duc masele nemultumite in ograda antihristului, dupa cum explica Albert Pike:
      “Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.
      Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.
      Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

      Apreciat de 1 persoană

  5. Geo said, on ianuarie 24, 2024 at 6:50 pm

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/video-momentul-in-care-avionul-rusesc-il-76-cade-in-belgorod-imagini-de-la-locul-prabusirii-2662177

    elensky si clica lui o.oara ucraineni în război, în avioane, bombardeaza civili rusi…al doilea avion cu prizonieri a aterizat de urgență…dupa ce s-au lăudat că au doborât un avion al orcilor cand s-a aflat ce continea au dat-o la intors susținând că în avion erai componente pentru un complex s-300…numai ca daca ar fi fost asa in momentul impactului în aer ar fi fost o explozie uriașă…iar resturile ar fi fost împrăștiate pe o rază foarte mare…insa avionul cade întreg la sol și explodează…

    Apoi au dat vina pentru dezastru…pe vreme. Desi rusii ii informasera pe ucraineni despre schimbul de prizonieri…ceea ce duce la concluzia ca totul a fost planificat…

    Apreciază

  6. Nicusor said, on ianuarie 24, 2024 at 9:50 pm

    Actoril acesta traieste degeaba. Va dati voi seama ce e in el daca a fost in stare sa zica alea? Inseamna ca dumnezeul lui e pantecele si mancarea, baututa si cam atat mai poate el la anii lui. Vorba unei foste profesoare de-a mea la unii elevi paraleli cu scoala si cu viata in general: „tii degeaba umbra pamantului…”, cam asa si pt mosu aista…

    Apreciat de 1 persoană

  7. Un roman said, on ianuarie 25, 2024 at 12:37 am

    Parca nu-si mai apartine… Sunt multi asa, in spatiul toxi-media. Oare e botezat, saracul? Are discernamant? … P.S.: imi aminteste de manifestarea dreptului la replica a unor musulmani, din Franta, la „Charlie Hebdo”: tzandari, moloz si fum…

    Apreciază

  8. […] concluzie, dupa cum scriam in articolul Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realit…, e vremea lor, tabara considerata anti sistem fiind plina de activisti new […]

    Apreciază

  9. […] Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realit… […]

    Apreciază

  10. […] Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realit… […]

    Apreciază

  11. […] Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realit… […]

    Apreciază

  12. […] Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realit… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.