SACCSIV – blog ortodox

Vindecare cu dioxid de clor?

Posted in MEDICINA by saccsiv on ianuarie 9, 2024

Marcus Victor Grant:

[…]

În 2015, în toiul unei activități profesionale intense și solicitante, am fost diagnosticat cu o tiroidită autoimună și chisturi pe glanda tiroidă, pe baza analizelor la sânge interpretate de un hematolog și a unei ecografii interpretate de un endocrinolog. Diagnoza era clară și evidentă și la momentul respectiv mi s-a comunicat că nu există niciun tratament, iar prognoza este că situația se poate doar înrăutăți în timp. Impactul evident asupra vieții mele urma să fie că energia pe care o aveam pentru a face diferite activități urma să scadă puternic, până la momentul în care voi avea nevoie de medicație constantă pentru ca organismul meu să poată continua să funcționeze. Tot în 2015, la indicațiile unui dentist, am ales să-mi fac un tratament de canal pentru a ”salva” un dinte. În vara lui 2016, am ajuns într-o stare de burnout în care mă simțeam epuizat fizic și psihic, iar în iarna 2016-2017 am avut o severă pneumonie de care cu greu am scăpat, care a avut efecte foarte neplăcute. A trebuit să renunț să mai lucrez o vreme, să mă mut din apartamentul unde locuiam într-o zonă semicentrală din București către un oraș mai mic, în care să îmi revin.

Dintr-un anumit punct de vedere, problemele de sănătate pe care le experimentasem în 2015-2017 nu păreau să fie amenințătoare la adresa vieții mele, dar trebuie să spun că numai bine nu mă simțeam. Pentru mine, ca adult care se dorea independent, nu era acceptabil să pierd controlul asupra oganismului meu și nici să mă îmbolnăvesc la fiecare câteva luni într-o manieră care să îmi ruineze planurile profesionale și obiectivele personale.

Alte persoane s-ar fi resemnat și eventual ar fi intrat în depresie. Eu m-am hotărât să separ diagnosticul medical de prognosticul medical, pentru că știam că medicul nu este un profet. Prin urmare, m-am apucat în mod activ să caut niște remedii alternative și naturiste, care să mă ajute nu doar să rezolv o parte semnificativă (sau chiar toate) problemele pe care le aveam, ci și să previn alte potențiale probleme ulterioare, cu atât mai mult cu cât mi-am asumat conștient decizia de a nu plăti o asigurare medicală și de a-mi asuma integral costurile ce ar putea apărea legate de analize, consultații medicale, tratamente și suplimente de care aș putea avea nevoie, adică să urmez modelul suedez pe cont propriu într-un sistem medical comunist.

Cu ocazia aceasta, am descoperit, pe baza recomandărilor primite prin comentariile de pe un site agregator românesc, sugestia de a mă informa cu privire la descoperirile și tehnologia chimistului american Jim Humble și cum pot fi folosite pentru a remedia anumite boli și afecțiuni și a optimiza starea de sănătate în general. Din acest punct de vedere, pot spune că lectura cărții Breakthrough. The Miracle Mineral Solution of the 21st century, 4th edition, part I de Jim Humble mi-a schimbat mie și mai multor persoane din jurul meu viața și starea de sănătate într-o manieră neașteptată.

(more…)

Tagged with: ,

Gabriel Attal este primul homosexual declarat în funcția de premier din istoria Franței

Posted in EMMANUEL MACRON, Franta, GAY, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on ianuarie 9, 2024

Click!: FOTO. Franța are cel mai tânăr premier din istorie și primul gay declarat în această funcție

Franța bifează o dublă premieră. În funcția de premier a fost numit, marți, Gabriel Attal, cel mai tânăr din istoria Franței și totodată primul gay asumat în această funcție, în vreme ce președintele Emmanuel Macron caută un nou început pentru restul mandatului său, pe fondul presiunii politice tot mai mari din partea extremei dreaptă, relatează AP.

Este primul prim ministru al Franței homosexual asumat

Biroul lui Macron a anunțat numirea printr-un comunicat. Attal, în vârstă de 34 de ani, a devenit o figură proeminentă în ultimii ani îndeplinid funcțiile de purtător de cuvânt al guvernului și ministru al Educației. El este primul prim-ministru declarat gay al Franței.

Attal, un fost membru al Partidului Socialist, s-a alăturat mișcării politice creată de Macron în 2016 și a fost purtător de cuvânt al guvernului între 2020 și 2022, o slujbă care l-a făcut bine cunoscut publicului francez. A fost numit apoi ministru al bugetului înainte de a fi numit în iulie ministru al educației, una dintre cele mai prestigioase funcții din guvernul francez.

Attal a anunțat rapid o interdicție a hainelor lungi în sălile de clasă, care a intrat în vigoare odată cu noul an școlar în septembrie, spunând că hainele purtate în principal de musulmani testează secularismul în școli.

El a lansat, de asemenea, un plan de experimentare cu uniforme în unele școli publice, ca parte a eforturilor de a îndepărta atenția de la haine și de a reduce hărțuirea școlară.

Attal a detaliat recent, la televiziunea națională TF1, modul în care a fost supus hărțuirii la gimnaziu, inclusiv hărțuire homofobă.

Noul prim ministru „seamănă puțin cu Macron”

Sondajele de opinie franceze arată că el a fost cel mai popular ministru din guvernul lui Borne.

Predecesorul său, Elisabeth Borne, și-a dat demisia luni, în urma recentelor tulburări politice legate de legea imigrației care întărește capacitatea guvernului de a deporta străini.

Macron – care a fost cel mai tânăr președinte al Franței când a venit la putere în 2017 – urmează să colaboreze cu Attal pentru a numi un nou guvern în zilele următoare, deși se așteaptă ca unii miniștri cheie să continue în funcțiile lor.

Gabriel Attal seamănă un pic cu Macron din 2017”, a spus deputatul Patrick Vignal, referindu-se la momentul în care președintele a preluat pentru prima dată funcția ca cel mai tânăr lider din istoria modernă a Franței, la acea vreme o figură populară printre alegători.

Website-uri si canale de YouTube pentru pasionatii de tehnici de supravietuire

Posted in SUPRAVIETUIRE by saccsiv on ianuarie 9, 2024

Sursa: https://supravietuirefugainmunti.wordpress.com/2023/12/19/website-uri-si-canale-de-youtube-de-urmarit-in-2024-pentru-pasionatii-de-tehnici-de-supravietuire/

Pregatirea de supravietuire pe termen lung pentru o lume lipsita de bunastari materiale precum electricitate, apa curenta, prestari de servicii sau magazine necesita studiu indedelungat si investire a timpului liber intr-un mod cat mai transnant, orientandu-ne doar spre teme importante.

Astfel, studiul nostru trebuie sa se rezume la cateva subiecte de baza pentru a putea trai:

Adapost, caldura, hrana, apa, imbracaminte, igiena si medicamente. Acestea atrag dupa sine o sumedenie de alte cunostiinte despre flora si fauna Romaniei, orientarea in teren dar si folosirea de unelte si tehnologii arhaice.

Pentru a ne putea indeplini aceste nevoi fundamentale, trebuie sa ne uitam in trecut la felul cum traiau strabunii nostri.

Cunostiinte din partea altor popoare precum nativii americani, eschimosii sau siberienii ne sunt de mare folos, tinand insa seama de diferentele climatice, de flora dar si de fauna dintre locurile de trai ale acestor oameni si a celor din tara noastra.

Tot mai multi oameni incep sa devina interesanti de tehnici de supravietuire, viata arhaica si natura salbatica.

In lucrarea de fata am incercat sa va prezint materiale importante de la autori in mare parte straini, experti si pasionati de bushcraft, viata arhaica, mestesugarit, vanatoare, pescuit, plante medicinale si alimentare, drumetii, iesiri cu cortul dar si de supravietuirea pe termen lung. Astfel articolul prezinta Canale de YouTube, website-uri de interes, baze de date despre plante dar si documentare, fiind impartite pe domenii de activitate.

Atentie! Anumiti autori pot avea inclinatii new-age sau eretice. Noi trebuie sa invatam de la oameni doar ce este de folos. O parte dintre aceste canale de YouTube sunt mai active in timp ce altele s-au oprit din a mai posta de ceva vreme. Fiecare autor poate vorbi despre mai multe teme de interes dintre care sa predomine un anumit subiect, astfel am incercat o catalogare care sa fie cat de cat multumitoare.

 

PENTRU INCEPATORI

In ceea ce urmeaza am impartit sursele de studiu in doua mari categori: pentru incepatori si pentru avansati. Linkurile catre bloguri, site-uri sau forumuri au fost scris in paranteza cu (website), bazele de date cu (BD), iar canalele de YouTube au fost lasate ca atare.

Astfel, in prima etapa cititorul trebuie sa se familiarizeze cu bazele tehnicilor de supravietuire anume: aprinderea focului, modul de folosire al uneltelor si echipamentelor, ce anume trebuie sa avem la noi la munte, instalarea cortului sau a unei prelate precum si ridicarea unui adapost de supravietuire de urgenta, purificarea apei, noduri importante, informatii generale despre pericolele unui mediu salbatic dar si resursele naturale, precum si cateva tehnologii primitive de prelucrare a materialelor.

(more…)

Tagged with:

Turbo Cancer la gravide: Limfom și leucemie diagnosticate în timpul sarcinii după vaccinarea cu ARNm contra COVID-19

Posted in ARN, cancer, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 9, 2024

Global Research: Turbo Cancer: Lymphoma and Leukemia Diagnosed in Pregnancy After COVID-19 mRNA Vaccination

Cancer Turbo: Limfom și leucemie diagnosticate în timpul sarcinii după vaccinarea cu ARNm contra COVID-19

26 de cazuri tragice.

De Dr. William Makis, 21 Decembrie 2023, Global Research

14 decembrie 2023 – Collierville, Tennessee – Haley Freeman este o tânără mamă și o dedicată specialistă în asistență medicală pediatrică. Soțul ei, Billy Freeman, este pompier și paramedic. Amândoi au fost obligați să se vaccineze cu mRNA contra COVID-19 pentru a-și păstra locurile de muncă. Haley este însărcinată în 4 luni cu al doilea copil și a dezvoltat o masă mare în gât și în piept – a fost diagnosticată cu Limfom Non-Hodgkin în stadiul 2. Cu siguranță un Turbo Cancer.

În mod tragic, multe femei tinere au fost forțate să-și facă vaccinurile mRNA contra COVID-19 care provoacă Turbo Cancer, iar Limfomul este cel mai frecvent.

(more…)