SACCSIV – blog ortodox

Ministerul Muncii a precizat că ocupațiile de numerolog și astrolog sunt recunoscute în România

Posted in ASTROLOGIE, diavol, diavoli, draci, NEW AGE, Romania, satanism by saccsiv on ianuarie 8, 2024

Realitatea: Ministerul Muncii, anunț important pentru ASTOLOGI și NUMEROLOGI

Ministerul Muncii vine cu precizări importante pentru ASTOLOGI și NUMEROLOGI. Potrivit unui comunicat, cele 2 îndeletnici sunt, de fapt, profesiuni recunoscute. Ministerul a reacționat ca urmare a unor discuții din spațiul public.

Având în vedere unele discuții din spațiul public legate de ocupațiile de numerolog și astrolog din Codul Ocupațiilor din România (COR), pentru corecta și completa informare a celor care au tratat acest subiect facem următoarele precizări:

Profesia de astrolog a fost reglementată în COR în 1995 prin ordinul ministrului Muncii și Protecției Sociale și al președintelui Comisiei Naționale pentru Statistică nr. 1938/1949 publicat în Monitorul Oficial nr. 272/23.11.1995

Profesia de numerlolog a fost introdusă în COR prin ordinul ministrului Muncii și Solidarității Sociale și al președintelui Institutului Național de Statistică în ianuarie 2023 publicat în Monitorul Oficial nr. 135/16.II.2023 pe baza documentației depuse de Asociația Numerologilor din România cu avizul favorabil al Asociației Naționale a Comitetelor Sectoriale din România. Proiectul de act normativ a parcurs procedura transparenței decizionale la acea dată și nu au fost formulate observații cu privire la introducerea acestei ocupații.

Ocupațiile de astrolog și numerolog sunt recunoscute în majoritatea țărilor UE și se regăsesc în Clasificarea Internațională Standard a Ocupațiilor – ISCO 08 și în Clasificarea Europeană a Aptitudinilor, Competențelor și Ocupațiilor Europene (ESCO) la aceeași Grupă 5161: Astrologi, prezicători și asimilați, după cum urmează:

astrolog, cod ESCO 5161.1;

numerolog se regăsește ca fiind ocupație ce se regăsește printre exemplele de ocupații care pot fi încadrate în aceeași grupă 5161 Astrologi, prezicători și asimilați, a transmis Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

 

Comentariu saccsiv:

Iata ce putem citi la Aspecte ale ocultismului de pe Marturie Athonita:

Numerologia este încă un sistem de vrăjitorie și ghicire care, de multe ori, se prezintă și cu o mască pseudo-științifică[1]. Potrivit cu reprezentanții sistemului, numerologia examinează legăturile numerelor cu fenomenele și se prezintă ca un mijloc de cunoaștere a viitorului oamenilor, de analiză a caracterelor lor, de determinare a diferitelor evenimente, așa cum rezultă ele din interpretarea numerelor ca o formă de destin. Potrivit cu reprezentanții teoreticieni ai sistemului ocultist de care ne este vorba, diferitele cuvinte, numele, data și locul nașterii fiecăruia constituie un îndrumător ocult complet, care definește și determină personalitatea, evenimentele vieții și viitorul fiecărui om.

În spațiul magiei Numerologia se autoevidențiază ca organ de stabilire a zilelor favorabile pentru activitățile umane, a inițiativelor profesionale, a alegerii soților, prietenilor, etc.

Teoreticienii sistemului îl consideră ca părinte al Numerologiei pe Pitagora. În antichitate întâlnim Numerologia folosită de gnostici[2], iar mai târziu o întâlnim folosită de către ocultismul iudaic, prin așa numita Gematria[3], care este unul din cele trei sisteme cabalistice ale ocultismului. Acesta este un sistem de ezoterism aritmetic[4] și este considerat drept metodă de descoperire a cunoașterii secrete și a înțelepciunii cuvintelor prin intermediul numerelor și a literelor alfabetului[5].

În ultimii ani folosirea Numerologiei s-a păstrat ca mijloc de cunoaștere oraculară, însă în cadrul mișcării anti-creștine „Noua Eră”, practica ei va fi asociată cu relativa, după caz, terminologie newage-istă ocultă. Astfel se consideră că numerele corespund cu vibrațiile, constituie modele energetice, descrierea unor evenimente karmice etc.

În mod deosebit, trebuie menționat faptul că discipolii sistemului ocult de care vorbim nu ezită să invoce locuri (de pildă Apoc. 13, 18) și fapte din Sfânta Scriptură, precum și folosirea diferitelor numere[6], de pildă 3, 7, 12, susținând că metoda divinației este prezentă în Sfânta Scriptură și aceasta constituie încă o mărturie pentru credibilitatea ei.

Cititi va rog si:

SATANISM: Razvan Dumitrescu si … numerologia

DINCOLO DE PERDEAUA DE FUM: Televiziunea e cu stiinta, cu progresul. Atunci de ce la televizor vedem astrologi prezentand horoscopul?

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 8, 2024 at 5:08 pm

    Nașii de Botez

    Nașii de Botez

    Apreciază

  2. scortisoara said, on ianuarie 8, 2024 at 5:24 pm

    Sambata am vizionat filmul asta care m-a marcat ….. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa situatii : cand oamenii devin canibali ….

    ” Un avion care transporta o echipă de rugby se prăbușește pe un ghețar în Munții Anzi. Câțiva dintre cei care au supraviețuit impactului se confruntă acum cu una dintre cele mai dificile situații de supraviețuire din lume. ”

    Apreciază

    • gheorghe said, on ianuarie 9, 2024 at 9:09 am

      Cu ani in urma cand am vazut un documentar (nu un film… asa-zis artistic) despre asa ceva, nu a reiesit vreo ceva legat de canibalism. In nici o situatie.
      Da’ cu imaginatia bolnava transpusa in astfel de lucrari… chiar credem orice?
      Daca erau -30 ori -40 de grade… un corp fara viata devine tare ca bolovanul – si erau acoperite de imbracaminte, eventual legate in centurile de siguranta…
      Aveau fierastraie si aragaze portabile, eventual oale sa-si faca o ciorba de cadavru?
      Nu puteau sa le foloseasca sa vaneze sau sa faca capcane penru pasari, nu-i asa?

      Avionul prabusit avea alimente impachetate din care nu totul se pierduse, ba chiar se imprastiase in zona fiind relativ usor de gasit – in padure zapada nu este groasa, fiind asezata pe ramurile copacilor.. Si pături, … ba chiar si radio-uri.

      Apreciază

      • scortisoara said, on ianuarie 9, 2024 at 1:54 pm

        Nu stiu ca nu am fost in situatia aceea dar scenariul e groaznic . In film nu aratau ca mancau cadavru gatit . Ce animale erau la altitudinea aceea si timp de iarna ? Relativ usor de gasit alimentele imprastiate in zona aceea muntoasa ???? Nici nu aveau imbracaminte adecvata pt asa situatie . Cum sa fi stiut ce li se va intampla sa fi plecat pregatiti sa infrunte intemperii ?

        Apreciază

  3. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 8, 2024 at 5:40 pm

    Ar trebui inițiate proteste împotriva limitării numerarului. Văd că Patriarhia ne abandonează pur și simplu, ba chiar ne sfidează. Ce fel de catedrală a mântuirii neamului poate fi o clădire cu cod QR pe ea? Cum să accepte Patriarhia Română plăți de pe card la pangare? Au limitat plățile în numerar la 5000 de lei până și la cabinetele stomatologice. Acum bătrânii care refuză cardurile bancare din motivve religioase își mai pot pune doar proteze mobile, deoarece implanturile costă mult mai mult. Ce e cu bătaia asta de joc asupra românilor?

    Apreciază

  4. Oarecare said, on ianuarie 8, 2024 at 7:18 pm

    Numerologia nu este matematică și nici astrologia nu este știință!
    Ambele nu sunt altceva decât forme de vrăjitorie! Doamne ferește!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Paracels said, on ianuarie 8, 2024 at 10:07 pm

    Anglia are astrolog de sute de ani. Pt. cine nu stie debarcarea din Normandia din WW2 a fost facuta la sfatul astrologului Marii Britanii si e secret militar deosebit si azi de la 80 de ani de la eveniment! Iar medicina naturista homeopata sa practicat de la infiintarea lumii de catre Dumnezeu Tatal pina acum 100 de ani cind Rockfeller a platit gras medicina (medicii) bazata pe medicatie chimica sintetica .Anglia a invins in WW2 si e mare putere militara si economica.Nu ne comparam nici macar cu coloniile lor. E bine ca au tinut cont de sfatul astrologului in WW2 ,Chrchil si conducera Angliei, casa regala? Au iesit invingatori! Eu zic ca e bine, cind invingi si e rau cind pierzi cum am pierdut noi Basarabia, Bucovina, Tinutul Hertei, dobrogea la bulgari etc. Daca ar fi avut si Romania un astrolog de care sa tina seama regele si Antonescu sa ne pastram tara intreaga si sa nu ne distruga comunistii sovietici asa cum au facut-o eu zic ca era bine!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 8, 2024 at 11:36 pm

      Paracels

      Si nazistii au avut astrologi.
      Tu nu intelegi esenta. Dracii fac multe:
      Categoria esential: DRACI ca INGERI DE LUMINA. Cum S-AU INCHINAT unii calugari DIAVOLULUI si apoi au “PROFETIT”. Si ceva despre cum “CITESC” DRACII GANDURILE

      Categoria esential: DRACI ca INGERI DE LUMINA. Cum S-AU INCHINAT unii calugari DIAVOLULUI si apoi au “PROFETIT”. Si ceva despre cum “CITESC” DRACII GANDURILE


      SFANTUL IOAN GURA DE AUR: Uneori vrajitorii ii fac pe bolnavi sanatosi iar dracii tamaduiesc dar…

      SFANTUL IOAN GURA DE AUR: Uneori vrajitorii ii fac pe bolnavi sanatosi iar dracii tamaduiesc dar …


      NOSTRADAMUS (1503 – 1566) – evreul profet mincinos

      NOSTRADAMUS (1503 – 1566) – evreul profet mincinos

      Apreciază

      • gheorghe said, on ianuarie 9, 2024 at 9:21 am

        Nu vreau sa te supăr cu intrebarea mea…

        Sint curios cine erau astrologii (numele, daca se poate) pe care i-ar fi avut cei porecliti de talmudistii babilonioeni (maestri ai astrologiei, cica!) a fi fost nazisti…
        Daca nu e cu suparare, … pentru ca din miile de pagini de arhive autentice citite de mine nu reiese absolut nimic despre asta.
        Libertatea unora care au „săpat” in ezoterism nu a tinut de politica Germaniei post-Weimar, simpla de altfel: „lasati-ne in pace sa traim din munca noastra fara sa se amestece nimeni in viata noastra”. In rest e un ocean de minciuni.
        Nimic ezoteric, nimic astrologic – munca, munca, munca.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 9, 2024 at 10:22 am

        gheorghe

        Tema este prea ampla pentru a ma limita la un raspuns la rubrica de comentarii. Voi posta un articol, care e deja in lucru. In plus, astfel, il vor si citi mai multi.

        Apreciază

      • Paracels said, on ianuarie 9, 2024 at 1:48 pm

        Eu stiu ca vindecarea de boli a oamenilor o face numai Dumnezeu Tatal! Chiar daca este cel ce medicul recomanda tratament la boli, vindecatorul e totdeauna Dumnezeu Tatal! Nu diavoli sau vrajitori etc vindeca oamenii..Cel ce-i vindeca e numai Dumnezeu! Fiecare om care se naste pe glob are o misiune de la Dumnezeu de indeplinit in viatza. Nu cum zic satanele de la WEF ca sintem mincatori inutili pe planeta, si trebuie sa ne reduca ei ca sa salveze plantea. De cine s-o salveze? De oameni pe care Dumnezeu cind a creat omul a zis inmultiti-va si stapanitzi planeta..? Cei ce fac rau planetei nu sint oamenii de rind ci tot ei elita pedofila si satanica.

        Apreciază

    • scortisoara said, on ianuarie 9, 2024 at 8:14 am

      Doamne fereste ! Astrolog ne trebuia noua ? Doamne, nu-mi vine sa cred ce citesc …. Tara asta geme de Sfinti nerecunoscuti si necanonizati ,treaba asta apasa greu asupra noastra ca neam si tara …. si noi sa cautam astrologi ?

      Apreciază

  6. gheorghe said, on ianuarie 9, 2024 at 9:11 am

    Mi-a placut faza cu „competenta”… care – intr-adevar – ii recomanda drept „profesionisti… de ce sa fim rai cu bietii posedati care straduie sa dea satisfactie stapanilor incornorati?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.