SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Excesul de decese și depopularea

Global Research: Excess Deaths and Depopulation: Shall We Sit Around in Our Insouciance and Permit This to Happen?

Excesul de decese și depopularea: ar trebui să rămânem în nepăsare și să permitem ca acestea să se întâmple?

De Dr. John Campbell, Dr. Paul Craig Roberts, Makia Freeman, Peter Koenig, Dr. Joseph Mercola, Jeremy Kuzmarov, Stop World Control (Stop Controlul Lumii), și Prof. Michel Chossudovsky, 02 Ianuarie 2024, Global Research

Notă introductivă

Excesul de decese – de ce nu se discută despre acest lucru în mass-media? De ce nu se află pe ordinea de zi a Congresului sau a Parlamentului?

O compilație de articole relevante din Global Research, care se concentrează asupra mai multor cauze care stau la baza excesului de decese, a fost publicată pentru prima dată de Dr. Paul Craig Roberts.

Scurte extrase din aceste articole au fost apoi pregătite de Global Research, urmate de producția video a lui John Campbell.

Mulțumim Dr. Paul Craig Roberts și Dr. John Campbell.

Michel Chossudovsky. Global Research, 2 ianuarie 2024

***

  1. Pericolul 5G: 13 motive pentru care tehnologia wireless 5G va fi o catastrofă pentru omenire, vezi asta.

Pericolul 5G nu poate fi subestimat.

Tehnologia 5G (generația a 5-a) este în prezent implementată în mod activ în multe orașe din întreaga lume. În același timp, pe măsură ce crește gradul de conștientizare cu privire la impactul îngrozitor 5G asupra sănătății și a vieții private, în numeroase localități este interzis sau sunt emise moratorii, cum ar fi în toată Belgia, în cantonul Vaud (Elveția) și în San Francisco (SUA). Radiațiile de radiofrecvență (RF sau RFR) și câmpurile electromagnetice (EMF) sunt recunoscute din ce în ce mai mult ca fiind noi tipuri de poluare – poluarea mediului. Iată 13 motive care expun pericolul 5G, care s-ar putea transforma într-o catastrofă fără margini pentru sănătate și viață privată, dacă nu se mobilizează suficient de mulți oameni pentru a-l opri.

De Makia Freeman.

  1. Depopularea: The New York Times prezice o reducere masivă a populației, vezi asta.

„Mai puține plânsete de bebeluși.

Mai multe case abandonate.

Spre mijlocul acestui secol, pe măsură ce decesele vor începe să depășească nașterile, vor apărea schimbări greu de imaginat.”

Captură de ecran a articolului din NYT

„Peste tot în lume, țările se confruntă cu o stagnare a populației și cu o scădere a fertilității, o răsturnare amețitoare fără precedent în istoria înregistrată, care va face ca petrecerile de prima naștere să fie mai rare decât înmormântările, iar casele goale să devină o priveliște obișnuită.”

Și continuă,

„Maternitățile se închid deja în Italia. În nord-estul Chinei apar orașe fantomă. Universitățile din Coreea de Sud nu găsesc suficienți studenți, iar în Germania, sute de mii de proprietăți au fost demolate, iar terenurile au fost transformate în parcuri.”

Este totul adevărat? Rămâne să fie verificat. Omisiune?

În niciun moment articolul nu menționează natura eugenistă a reducerii deliberate a populației, în legătură cu plandemia de covid, campania de vaccinare forțată și, după multe păreri, otrăvită – cu un non-vaccin, dar în schimb o nouă ‘terapie genetică’ de tip ARNm, total netestată, pe care CDC-ul american a permis să fie aplicată ca ‘măsură de urgență’ în aceste circumstanțe disperate ale unei pandemii, care, de fapt, nu are toate caracteristicile unei pandemii, dar care a trebuit să fie umflată pentru a o face să pară o pandemie – cu literalmente aproape toate decesele care apar din orice cauză – chiar și din accidente de mașină – au putut fi – și au ‘trebuit’ să fie catalogate ca fiind decese de covid.

De Peter Koenig

  1. Planurile lui Bill Gates pentru o nouă epidemie catastrofală, vezi asta.

„La 23 octombrie 2022, Gates, Johns Hopkins și Organizația Mondială a Sănătății au organizat împreună ‘un exercițiu de provocare globală’ denumit ‘Epidemie catastrofală’ 3.4, care a implicat un agent patogen nou (și deocamdată fictiv) numit ‘sindromul respirator cu enterovirus epidemic sever 2025’ sau, pe scurt, SEERS-25.

Enterovirusul D685 este asociat, de obicei, cu răceala și bolile asemănătoare gripei la sugari, copii și adolescenți. În cazuri rare, este cunoscut și ca fiind cauza meningitei virale și a mielitei acute flasce, o afecțiune neurologică care duce la slăbiciune musculară și pierderea reflexelor la una sau mai multe extremități.

Se știe că enterovirusurile A71 și A6 provoacă boala mâinilor, picioarelor și gurii6, în timp ce poliovirusul, enterovirusul prototipic, provoacă poliomielita, un tip de paralizie care poate pune în pericol viața și care afectează în principal copiii cu vârsta sub 5 ani. Așadar, virusul pe care l-au modelat în această simulare pare a fi ceva similar cu enterovirusul D68, dar mai rău.

Pregătirea liderilor africani pentru a se alinia cu narațiunea

În mod semnificativ, exercițiul de contaminare catastrofală s-a axat pe implicarea liderilor din țările africane, care au fost instruiți să urmeze scenariul. Printre participanți s-au numărat 10 actuali și foști miniștri ai sănătății și înalți funcționari din domeniul sănătății publice din Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India și Germania, precum și Gates însuși.”

De Dr. Joseph Mercola

  1. Expertiza Israelului în pacificarea palestinienilor este foarte solicitată de către elitele capitaliste, pe măsură ce populațiile din întreaga lume devin tot mai rebele, vezi asta.

„În timp ce lumea urmărește cu groază atacul militar al Israelului asupra populației din Gaza, oamenii se întreabă de ce liderii mondiali nu fac mai mult pentru a cenzura Israelul și îi permit acestuia să scape nepedepsit pentru crimele sale în masă.

Jeff Halper, un antropolog americano-israelian care a scris numeroase cărți despre istoria Israelului, a dat un răspuns clar.

Acesta afirmă că liderii țărilor din întreaga lume se simt din ce în ce mai nesiguri pe măsură ce bogăția este din ce în ce mai concentrată în mâinile unei mici elite capitaliste, iar dezinteresul popular și amenințarea cu revolta cresc.

Israelul este venerat tocmai pentru măiestria sa în tehnicile de control al populației îndreptate împotriva palestinienilor, pe care mulți lideri doresc să le imite împotriva grupurilor disidente sau minoritare din interiorul propriilor granițe.

O parte din atuul Israelului, potrivit lui Halper, este dezvoltarea unei formidabile industrii de armament care îi permite să furnizeze arme de înaltă tehnologie țărilor din întreaga lume, în scopul controlului populației.

Israelul se află în vârful de lance în dezvoltarea sateliților de supraveghere, a dronelor militarizate și de supraveghere, a sistemelor de identificare a țintelor prin Inteligență Artificială (AI), a gadgeturilor de spionaj și a tehnologiilor de control al mulțimilor și de război cibernetic, pe care le vinde în întreaga lume.”

De Jeremy Kuzmarov

  1. OMS plănuiește o perioadă de 10 ani de pandemii (2020-2030), vezi asta.

THE PLAN (PLANUL) arată agenda oficială a Organizației Mondiale a Sănătății de a avea zece ani de pandemii continue, din 2020 până în 2030.

Acest lucru a fost dezvăluit de un virusolog al OMS, Marion Koopmans. Veți vedea, de asemenea, dovezi șocante că prima pandemie a fost planificată și anunțată pe larg chiar înainte de a se întâmpla.

Nu uitați să urmăriți și distribuiți acest film peste tot.

Pentru mai multe informații și pentru a vedea toate materialele din THE PLAN, accesați: https://stopworldcontrol.com/proof/

Video: Planul

„Un grup de aproape o mie de medici din Germania, numit ‘Doctori pentru informare’, care este susținut de peste 7.000 de profesioniști, incluzând avocați, oameni de știință, profesori etc., a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale: (1)

‘Panica legată de Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că ne aflăm în mijlocul unei crime la nivel mondial’.”

Acest grup mare de experți în domeniul medical publică un ziar cu un tiraj de 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a avertiza publicul cu privire la dezinformarea din mass-media mainstream despre coronavirus.

De Stop World Control

  1. Video: Excesul de decese. Analiză de John Campbell

Mulțumirile noastre doctorului Paul Craig Roberts pentru această compilație de articole.

*

Criza mondială Corona, lovitura de stat la nivel mondial împotriva umanității

de Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky analizează în detaliu modul în care acest proiect insidios ‘distruge viețile oamenilor’. El oferă o analiză cuprinzătoare a tot ceea ce trebuie să știți despre ‘pandemie’ – de la dimensiunile medicale până la repercusiunile economice și sociale, fundamentele politice și impactul mental și psihologic.

„Obiectivul meu în calitate de autor este de a informa oamenii din întreaga lume și de a infirma narațiunea oficială care a fost folosită ca justificare pentru a destabiliza țesutul economic și social al unor țări întregi, urmată de impunerea ‘vaccinului’ letal contra COVID-19. Această criză a afectat întreaga umanitate: aproape 8 miliarde de oameni. Suntem solidari cu semenii noștri și cu copiii noștri din întreaga lume. Adevărul este un instrument puternic.”

Recenzii

Aceasta este o resursă detaliată și de mare interes pentru cineva care dorește să înțeleagă lucrurile ceva mai bine dintr-o perspectivă mai largă, autorul este un bun cunoscător al geopoliticii și acest lucru reiese din modul în care este contextualizat Covidul. -Dr. Mike Yeadon

În acest război împotriva umanității în care ne aflăm, în acest asalt singular, neregulat și masiv îndreptat împotriva libertății și a bunătății oamenilor, cartea lui Chossudovsky este o stâncă pe care ne putem susține lupta. -Dr. Emanuel Garcia

În cincisprezece capitole concise, bazate pe știință, Michel urmărește falsa pandemie de covid, explicând cum un test PCR, care produce până la 97% de falsuri pozitive dovedite, combinat cu o campanie de frică necruțătoare 24/7, a reușit să creeze o ‘plandemie’ încărcată de panică la nivel mondial; că această plandemie nu ar fi fost niciodată posibilă fără infamul test de reacție în lanț a polimerazei de modificare a ADN-ului – care până în ziua de azi este impus unei majorități de oameni nevinovați care nu au avut nicio idee despre ce se întâmplă. Concluziile sale sunt evidențiate de oameni de știință renumiți. -Peter Koenig

Profesorul Chossudovsky expune adevărul conform căruia ‘nu există o relație de cauzalitate între virus și variabilele economice’. Cu alte cuvinte, nu COVID-19, ci mai degrabă implementarea deliberată a măsurilor de închidere ilogice și lipsite de fundament științific a fost cea care a cauzat oprirea economiei globale. -David Skripac

O lectură a cărții lui Chossudovsky oferă o lecție cuprinzătoare despre modul în care este în curs de desfășurare o lovitură de stat globală numită ‘Marea Resetare’ care, dacă nu va fi combătută și înfrântă de oamenii iubitori de libertate de pretutindeni, va avea ca rezultat un viitor distopic nemaivăzut încă. Transmiteți acest cadou gratuit al profesorului Chossudovsky înainte de a fi prea târziu. Nu veți mai întâlni atâtea informații și analize valoroase într-un singur loc. -Edward Curtin

ISBN: 978-0-9879389-3-0, Anul: 2022, PDF Ebook, Pagini: 164, 15 capitole.

Pentru a descărca o copie gratuită a cărții accesați asta (docsent).

Vă încurajăm să sprijiniți proiectul de carte electronică făcând o donație prin intermediul paginii de campanie DonorBox a Global Research, ‘Worldwide Corona Crisis’.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller (unde s-a stabilit REDUCEREA POPULATIEI) a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de lockdown aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial

 

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.