SACCSIV – blog ortodox

COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller (unde s-a stabilit REDUCEREA POPULATIEI) a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de lockdown aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial

Global Research: “Shrink the World’s Population”: Secret 2009 Meeting of Billionaires “Good Club”

Întâlnirea secretă din 2009 a miliardarilor din „Clubul Bun”: „Reduceți populația lumii”

De Prof. Michael Chossudovsky

De mai bine de zece ani, miliardari prezentați drept filantropi se întâlnesc în ședințe despre Reducerea Populației Lumii, culminând cu criza Covid din 2020-2021.

Dezvăluiri recente sugerează că „Depopularea” este parte integrantă din așa-numitele mandate Covid, care mai includ politicile de lockdown și „vaccinul” mARN.

Ne întoarcem în anul 2009. Potrivit Wall Street Journal: „Miliardarii încearcă să reducă populația lumii”.

În mai 2009, filantropii miliardari s-au întâlnit  în spatele ușilor închise, acasă la președintele Universității Rockefeller, în Manhattan.

Întâlnirea secretă a fost sponsorizată de Bill Gates. S-au autointitulat „Clubul Bun”.

Printre participanți s-au numărat răposatul David Rockefeller, Warren Buffet, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții.

În mai 2009, Wall Street Journal și Sunday Times relatau (John Harlow, Los Angeles):

„Unii dintre cei mai importanți miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret, pentru a vedea cum averea lor poate fi folosită pentru a încetini creșterea populației globului și a accelera îmbunătățirea sănătății și a educației.”

Accentul nu s-a pus pe creșterea populației (de ex. Planned Parenthood) ci pe „Depopulare”, de pildă pe reducerea populației globului în mărime absolută.

Articolul poate fi citit aici, cu mențiunea că este nevoie să aveți un abonament plătit către ei pentru a-l putea accesa.

Potrivit articolului din Sunday Times (și acesta disponibil integral numai pentru abonații plătitori):

„Filantropii participanți la întâlnire, convocați la inițiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat despre cum să depășească obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

Stacy Palmer, editorialist la Chronicle of Philantropy, spune că a fost o întâlnire cum nu s-a mai văzut. «De fapt, am aflat de ea din întâmplare. În mod normal oamenii ăștia se întâlnesc să discute despre cauze bune, dar asta e ceva diferit – poate pentru că nu vor să fie percepuți ca o cabală», spune el.

Un alt invitat spune că „nu a fost vorba de vreun vot rece” ci s-a născut un consens privind faptul că vor susține o strategie prin care creșterea populației va fi abordată ca o amenințare privind un potențial dezastru de mediu, social și industrial.

«Aici este vorba despre ceva atât de terifiant încât toată lumea din acest grup a fost de acord că e nevoie răspunsuri foarte bine gândite», spune invitatul…

De ce toată această secretomanie? «Au vrut să vorbească, ca de la bogat la bogat, fără teama că ceea ce vor spune va apărea a doua zi în ziare, prezentându-i ca pe un fel de guvern mondial alternativ», spune el.” (Sunday Times)

Reducerea Populației Globului

Media a relatat pe 5 mai 2009 că adunarea secretă s-a concentrat pe angajamentul „Clubului Bun” de a „încetini” creșterea populației globului.

„Reduceți populația lumii” (titlul din Wall Street Journal) trece dincolo de planificarea familială, care constă în „reducerea creșterii populației lumii”. El se referă la DEPOPULARE, mai exact la reducerea mărimii absolute a populației lumii, ceea ce în final înseamnă reducerea natalității (care include scăderea fertilității) combinată cu o creștere semnificativă a ratei mortalității.

Întâlnirea secretă: în vârful pandemiei de H1N1

Pe 25 aprilie 2009, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) condusă de Margaret Chan a declarat Stare de Urgență de Sănătate Publică la Nivel Internațional. Două săptămâni mai târziu, „Clubul Bun” s-a întâlnit în New York în vârful pandemiei de gripă porcină H1N1, care s-a dovedit a fi o înșelătorie.

Trebuie subliniat că încă de la începutul crizei H1N1 din aprilie 2009, profesorul Neil Ferguson de la Imperial College din Londra îi avertiza pe Bill Gates si OMS: „40% din populația Marii Britanii ar putea fi infectată [cu H1N1] în următoarele șase luni dacă țara va fi lovită de o pandemie.”

Vă sună cunoscut? Este același Neil Ferguson (sponsorizat generos de Fundația Gates) care a elaborat modelul de carantinare împotriva coronavirusului (lansat pe 11 martie 2020). După cum ne putem reaminti, modelul matematic din martie 2020 se baza pe „predicția” a 600.000 de morți în Marea Britanie.

Acum (vara-toamna lui 2021) a fost formulat un al treilea „model matematic” autoritar de către același „om de știință” (Ferguson) pentru a justifica „Carantina Celui de-al Patrulea Val”.

Salvarea Vieților pentru „Depopulare”

S-a avut în vedere o „reducere” în cifre absolute a populației lumii la acea întâlnire secretă din 2009?

Câteva luni mai târziu, vorbind despre vaccinare în prezentarea sa de la Conferința TED din Februarie 2010, Bill Gates confirma urmatoarele:

„Iar dacă într-adevăr vom face o treabă bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de asistență a reproducției, am putea s-o reducem [populația lumii] cu 10-15 la sută.

Potrivit declarației lui Bill Gates, asta ar însemna o reducere a populației în cifre absolute (cea din 2010) cu 680 milioane până la 1,02 miliarde de oameni.

(Urmăriți declarația din videoclip începând de la minutul 4:21. Vedeți și fotografia cu transcriptul citatului)

„Mai întâi, despre populație. Lumea numără astăzi 6,8 milarde de oameni. Aici se îndreaptă către 9 miliarde. Acum, dacă într-adevăr vom face o treabă bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de asistență a reproducției, am putea s-o reducem cu 10-15 la sută. Vedem aici că acum se prefigurează o creștere de aproximativ 1,3.

„Clubul Bun” atunci și acum

Același grup de miliardari care s-a întrunit la ședința secretă din mai 2009 de la Universitatea Rockefeller din Manhattan, a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de carantinare aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial.

Vaccinul mARN nu este un proiect al unui organism interguvernamental al ONU, în speță OMS, în numele statelor membre; este o inițiativă privată. Elita milardarilor care finanțează și impun Proiectul Mondial al Vaccinării este eugenistă și dedicată țelului  depopulării.

 

Comentariu saccsiv:

Am scris despre acea intalnire in 2009:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Era vorba despre David Rockefeller Jr. (fiul celebrului David Rockefeller).

abc news considera ca intrunirea amintea de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada.

Iar noi stim care a fost masura care s-a luat: crearea Federal Reserve, despre care puteti citi la:

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

Oare ce detalii terifiante au stabilit acei bogatani in 2009, pentru reducerea populatiei?

Chiar sa se fi gandit de atunci la viitoare masuri de lupta impotriva unei pandemii care sa duca la depopulare?

Despre implicarea lui Bill Gates in afacerea Covid s-a tot scris. Reamintesc si despre implicarea Rockefeller inca de la inceput:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Sub ochii nostri se desfasoara insa si alte evenimente majore, iar toate au legatura intre ele:

Sinistra agendă Rockefeller a sistemului alimentar – ei l-au creat și acum tot ei vor să-l inlocuiasca cu ceva si mai rau

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

Evenimente ce vor duce la foamete. Dar si la masuri anti incalzire globala ce vor schimba omenirea din temelii.

Iar asta nu e tot, caci vor pregati si o fenomenala criza, asa cum au facut-o in secolul trecut, doar ca mult mai rea:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

Si poate n-ar fi rau sa ne amintim si de:

RUGAM RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”

Cititi va rog si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Horowitz: Irish county with 99.7% vaccination rate has highest COVID case rate said, on octombrie 29, 2021 at 2:59 am

    https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-irish-county-with-99-7-vaccination-rate-has-highest-covid-case-rate

    Apreciază

  2. Agenda satanica said, on octombrie 29, 2021 at 8:25 am

    👀

    Un Guvern Mondial Unic
    O singură monedă globală controlată fără numerar
    O singură bancă centrală globală
    O singură armată globală
    Sfârșitul suveranității naționale
    Desființarea tuturor proprietăților private (cu excepția celor ale unor elite)
    Sfârșitul familiei
    Depopularea, controlul creșterii și densității populației
    Vaccinuri obligatorii la nesfârșit
    Venit de bază universal (austeritate)
    Societate microcipată (pentru comerț, călătorii, urmărire și control)
    Implementarea unui sistem mondial de credit social
    Internetul lucrurilor, totul conectat la monitorizarea 5G
    Copii crescuți de guvern
    Școli deținute și controlate de guvern (educație)
    Eliminarea transportului privat (nu mai dețineți mașini, etc.)
    Toate întreprinderile deținute de guvern/corporații
    Restricționarea călătoriilor aeriene neesențiale
    Zone de locuit ( concentrarea oamenilor numai în oraș)
    Sfârșitul fermelor private de animale și a sistemului de irigații
    Restricție de utilizare a terenului, sfârșitul locuinței unifamiliale
    Interzicerea substanțelor și medicamentelor naturale nesintetice
    😷
    Țelurile ONU și WEF pe perioada 2021-2030, pe scurt – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2021/10/28/telurile-onu-si-wef-pe-perioada-2021-2030-pe-scurt/

    Apreciază

  3. Paul said, on octombrie 29, 2021 at 9:34 am

    Da, este pură coincidenta, vă rog să terminați cu conspirații! 🙃🙃🙃

    Apreciază

    • Cel mai mare conspiraționist a fost unu’ Noe... said, on octombrie 29, 2021 at 10:09 am

      Paul,😎

      Cel mai mare conspiraționist a fost unu’ Noe. Un ciudat, un bigot solipsist, un fundamentalist retrograd. Ce prostie sinistră să construiești o corabie uriașă în mijlocul uscatului. Ce tâmpenie ilogică, care contravine flagrant idealurilor de post-umanitate ale elitei.

      Ne delimităm de afirmațiile iresponsabile ale acestui individ. O rușine pentru orizontul progresist, ecumenic și neo-umanist. O frână în calea toleranței extreme.

      Singura chestie pe care o avea ăsta, Noe, și ei nu, era că el vorbea cu Dumnezeu.

      Bineînțeles că l-au batjocorit, l-au umilit, l-au luat în râs.

      Până într-o zi când a început să plouă.

      The end.😨

      Apreciat de 3 persoane

    • Alta coincidenta😎 said, on octombrie 29, 2021 at 12:20 pm

      Paul,
      Poza zilei – Mucenicul’s Blog
      https://mucenicul.wordpress.com/2021/10/29/poza-zilei-9/

      Apreciază

    • Predictii said, on octombrie 29, 2021 at 4:13 pm

      Paul,

      Cuviosul Vasilios din Kafsocalivia a profetit:

      Criza economică și războiul din Siria vor escalada fulminant ca parte a evenimentelor viitoare…
      SUA vor intentiona să zdrobească Rusia, dar în cele din urmă americanii vor plăti scump pentru asta. SUA va distrusa, imputinata, va ramane parțial locuibila.

      Grecii, dacă nu se pocăiesc, vor plăti un preț greu.
      După ce se vedea luna roșie tot dezastru va începe… toată lumea va vedea luna rosie. Va fi vazuta la orizont. Pe măsură ce soarele lumineaza si merge spre apus… se va vedea luna care va deveni roșie ca flacăra (lună purpurie, sangerie).
      Apoi lăsați-i pe conducatori să se pregătească… pentru că este scris că atunci păgânii vor invada insulele… sângele nevinovatiilor va fi vărsat …

      Va veni vremea când turcii vor ocupa aceste trei insule Lesbos, Chios și Rodos. Vor urma o politică de diversionista de dezorientare, pentru a deruta armata greacă, că vor sa ia insule mai mici, dar aceste trei insule grecești le vor ocupa de fapt.
      În scurt timp, însă, Turcia se va dezintegra. În insule, turcii vor putea veni și pleca pentru o vreme, dar le vor păstra doar trei luni. Va fi sânge vărsat de ambele parti.

      Sfântul Arsenie Capadocianul a prezis ca in perioada ocuparii insulelor va fi război în doua state vecine, adica acelasi timp în care este Grecia in razboi…

      Omul lui Dumnezeu, Cuviosul Vasilios din Kafsocalivia a adormit pe 18 octombrie 2015.

      Apreciază

  4. Oana said, on octombrie 29, 2021 at 10:55 am

    https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_RO.html?fbclid=IwAR0ayDcbg_POThHH8K5VcaHDDVPfFVoeP7xi0A3p6Hl3bx51zD2uoXgi3Q8

    Propunere in Parlamentul european de creare a unui fond pt despagubirea victimelor vacciurilor.

    De parca asta ne ar incalzi cu ceva…. Dar macar recunosc ca provoaca reactii adverse multe si grave!

    Apreciază

  5. geo said, on octombrie 29, 2021 at 10:56 am

    Propunere legislativă privind unele măsuri pentru studierea istoriei evreilor şi a Holocaustului

    http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19616

    Apreciază

    • Next level said, on octombrie 29, 2021 at 11:15 am

      Urmează next level:
      identitatea digitală impusa de UE….totul va fi comasat intr-un cont cu date personale, portofel digital…

      Comisia a propus astăzi, 3 iunie, cadrul pentru identitatea digitală europeană, de care vor putea beneficia toți cetățenii europeni, a rezidenților și a întreprinderilor din UE. Cu un clic pe telefon, cetățenii își vor putea dovedi identitatea și vor putea partaja documente electronice din portofelele lor de identitate digitală europeană.
      Ei vor putea accesa servicii online pe baza identificării lor digitale naționale, care va fi recunoscută în întreaga Europă. Marile platforme vor trebui să accepte, la cererea utilizatorului, utilizarea portofelelor de identitate digitală europeană, de exemplu pentru a-și dovedi vârsta. Utilizarea portofelului de identitate digitală europeană va rămâne întotdeauna la latitudinea utilizatorului.

      Margrethe Vestager, vicepreședintă executivă pentru o Europă pregătită pentru era digitală, a declarat: „Identitatea digitală europeană ne va permite să facem în orice stat membru lucrurile pe care le facem și la noi în țară fără costuri suplimentare și fără obstacole, indiferent că este vorba de închirierea unui apartament sau de deschiderea unui cont bancar în afara țării. Vom putea face acest lucru într-un mod sigur și transparent. Vom decide noi înșine cât de multe informații dorim să partajăm despre noi, cu cine și în ce scop. Aceasta este o ocazie unică de a experimenta cu toții ce înseamnă să trăim în Europa și să fim europeni.”

      Comisarul pentru piața internă, Thierry Breton, a declarat: „Cetățenii UE așteaptă nu numai un nivel ridicat de securitate, ci și facilitate, atunci când interacționează cu administrațiile naționale, de exemplu pentru depunerea declarației fiscale, sau pentru înscrierea la o universitate europeană unde trebuie să se identifice în mod oficial. Portofelele de identitate digitală europeană le oferă acestora o nouă posibilitate de a stoca și utiliza date pentru diverse tipuri de servicii, de la efectuarea check-in-ului într-un aeroport până la închirierea unui autoturism. Consumatorilor li se oferă astfel posibilitatea de a alege, de a face o alegere europeană. Întreprinderile noastre europene, mari și mici, vor beneficia la rândul lor de identitatea digitală și vor putea oferi o gamă largă de noi servicii, având în vedere că propunerea oferă o soluție pentru servicii de identificare fiabile și sigure.”

      Cadrul pentru identitatea digitală europeană

      În temeiul noului regulament, statele membre le vor oferi cetățenilor și întreprinderilor portofele digitale care vor fi în măsură să le conecteze identitățile digitale naționale cu dovada altor atribute personale (de exemplu, permis de conducere, diplome, cont bancar). Aceste portofele pot fi furnizate de autorități publice sau de entități private, cu condiția să fie recunoscute de statul membru.

      Noile portofele de identitate digitală europeană le vor permite tuturor europenilor să acceseze servicii online fără a fi nevoiți să utilizeze metode private de identificare sau să partajeze în mod inutil date cu caracter personal. Cu această soluție, europenii au controlul deplin asupra datelor pe care le partajează.

      Identitatea digitală europeană va avea următoarele caracteristici:

      Va fi la dispoziția oricărei persoane care dorește să o utilizeze: Orice cetățean european, rezident sau întreprindere din Uniune care va dori să utilizeze identitatea digitală europeană va fi în măsură să facă acest lucru.
      Va fi utilizabilă pe scară largă: Portofelele de identitate digitală europeană vor fi utilizabile pe scară largă, ca o modalitate de a identifica utilizatorii sau de a dovedi anumite atribute personale, în scopul de a avea acces la servicii digitale publice și private în întreaga Uniune.
      Utilizatorii au controlul asupra propriilor date: Portofelele de identitate digitală europeană le vor permite oamenilor să aleagă ce aspecte ale identității, ale datelor și ale certificatelor partajează cu terți și să țină evidența acestor partaje. Controlul de care dispune utilizatorul garantează că vor fi partajate numai informațiile care trebuie partajate.
      Pentru ca această inițiativă să devină realitate cât mai curând posibil, propunerea este însoțită de o recomandare. Comisia invită statele membre să stabilească un set comun de instrumente până în septembrie 2022 și să demareze imediat lucrările pregătitoare necesare. Acest set de instrumente ar trebui să includă arhitectura tehnică, standardele și orientările privind bunele practici.

      Etapele următoare

      În paralel cu procesul legislativ, Comisia va colabora cu statele membre și cu sectorul privat pentru aspectele tehnice ale identității digitale europene. Prin intermediul programului Europa digitală, Comisia va sprijini punerea în aplicare a cadrului pentru identitatea digitală europeană; multe state membre au prevăzut proiecte pentru punerea în aplicare a unor soluții de e-guvernare, inclusiv a identității digitale europene, în planurile lor naționale din cadrul Mecanismului de redresare și reziliența

      Context

      Busola pentru dimensiunea digitală a Comisiei pentru 2030 stabilește o serie de obiective și etape la realizarea cărora va contribui identitatea digitală europeană. De exemplu, până în 2030, toate serviciile publice esențiale ar trebui să fie disponibile online, toți cetățenii vor avea acces la dosarele lor medicale, iar 80 % dintre cetățeni ar trebui să utilizeze o soluție de identificare electronică (eID).

      Pentru această inițiativă, Comisia se bazează pe cel mai avansat cadru juridic transfrontalier existent pentru identitățile digitale de încredere, inițiativa europeană privind identificarea electronică și serviciile de încredere (Regulamentul eIDAS). Adoptat în 2014, acesta oferă baza pentru procedurile transfrontaliere de identificare electronică, autentificare și certificare a site-urilor web în cadrul UE. Deja aproximativ 60 % dintre europeni pot beneficia de sistemul actual.

      Cu toate acestea, nu există nicio obligație ca statele membre să dezvolte o identitate digitală națională și să o facă interoperabilă cu cele ale altor state membre, ceea ce duce la discrepanțe mari între țări. Propunea actuală va aborda aceste deficiențe prin îmbunătățirea eficacității cadrului și extinderea beneficiilor acestuia la sectorul privat și la utilizarea mobilă.

      https://romania.representation.ec.europa.eu/news/comisia-propune-o-identitate-digitala-fiabila-si-sigura-pentru-toti-europenii-2021-06-03_ro?fbclid=IwAR0sTlFFPwSoo8YJlH5PvZY9BfD4-ZSFdweU5KmjSawULGOfPM6qmDztpOI

      Apreciază

  6. In trecere said, on octombrie 29, 2021 at 9:23 pm

    inclusiv in Rusia

    Apreciază

  7. Zeus Ludus said, on octombrie 31, 2021 at 1:20 pm

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciază

  8. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  9. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  10. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  11. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  12. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  13. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  14. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază

  15. […] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.