SACCSIV – blog ortodox

Texas (prin PROCURORUL GENERAL al statului) A DAT IN JUDECATA compania PFIZER: „Pfizer nu a spus adevărul despre vaccinurile lor contra COVID-19”

Posted in PFIZER, TEXAS by saccsiv on decembrie 2, 2023

Reuters: Pfizer is sued by Texas over COVID vaccine claims

Compania Pfizer este dată în judecată de Texas pentru afirmațiile referitoare la vaccinul său contra COVID

De Jonathan Stempel, 01 Decembrie 2023, Reuters

30 noiembrie (Reuters) – Compania Pfizer (PFE.N) a fost dată în judecată de procurorul general al statului Texas, Ken Paxton, care a acuzat joi producătorul de medicamente că a prezentat în mod eronat eficacitatea vaccinului său contra COVID-19, utilizat pe scară largă.

Într-o plângere depusă la un tribunal de stat din Lubbock County, Paxton a declarat că afirmația Pfizer a fost înșelătoare în a susține că vaccinul său este eficient în proporție de 95%, deoarece a oferit o ‘reducere relativă a riscului’ nesemnificativă persoanelor care și l-au administrat.

Paxton a spus că această afirmație s-a bazat pe date din studii clinice care s-au desfășurat pe parcursul a doar două luni, iar ‘reducerea absolută a riscului’ pentru cei care au primit vaccinul a arătat că acesta a avut o eficacitate de numai 0,85%.

El a adăugat că pandemia chiar s-a agravat după ce oamenii au început să primească vaccinul, dezvoltat de către Pfizer și partenerul său german BioNTech (22UAy.DE).

„Pfizer a prezentat intenționat în mod eronat eficacitatea vaccinului său contra COVID-19 și a cenzurat persoanele care au amenințat că vor răspândi adevărul, pentru a facilita adoptarea rapidă a produsului în vederea extinderii oportunității sale comerciale”, se arată în plângere.

Procesul urmărește să oprească Pfizer, cu sediul în New York, să facă presupuse afirmații false și să reducă la tăcere ‘discursul sincer’ despre vaccinul său, precum și acordarea unor amenzi de peste 10 milioane de dolari pentru încălcarea unei legi din Texas care protejează consumatorii de un marketing înșelător.

Pfizer a declarat că peste 1,5 miliarde de persoane au primit vaccinul său. Producătorul de medicamente a raportat venituri de peste 74 de miliarde de dolari în anii 2021 și 2022, aferente imunizărilor contra COVID-19.

Într-o declarație, Pfizer a precizat că afirmațiile sale despre vaccinul său au fost ‘exacte și bazate pe știință’ și că a considerat procesul lui Paxton ca fiind neîntemeiat.

Pfizer a mai spus că vaccinul său ‘a demonstrat un profil de siguranță favorabil la toate grupele de vârstă și a contribuit la protejarea împotriva rezultatelor severe ale COVID-19, inclusiv spitalizare și deces’.

Experții în boli infecțioase au declarat că reducerea relativă a riscului este un mod mai relevant de a evalua eficacitatea unui vaccin decât reducerea absolută a riscului. Riscul relativ arată cât de bine un vaccin protejează beneficiarii în raport cu grupul de control al unui studiu.

Paxton, un republican, a criticat eforturile administrației Biden de a lupta împotriva pandemiei.

La începutul acestui an, el a început să investigheze dacă Pfizer, Moderna (MRNA.O) și Johnson & Johnson (JNJ.N) au prezentat în mod eronat eficacitatea vaccinurilor lor, cu scopul de a oferi ‘baza științifică și etică’ a deciziilor de sănătate publică care au abordat COVID-19.

„Pfizer nu a spus adevărul despre vaccinurile lor contra COVID-19”, a declarat Paxton într-un comunicat.

„Urmărim să facem dreptate pentru oamenii din Texas, dintre care mulți au fost constrânși prin mandate tiranice de vaccinare să-și administreze un produs defectuos vândut prin minciună.”

Procesul este al doilea intentat de Paxton împotriva companiei Pfizer în luna noiembrie.

Într-un caz desecretizat la 21 noiembrie, Paxton a acuzat Pfizer și un furnizor de manipularea testelor de control al calității, ceea ce a dus la distribuirea de medicamente ineficiente pentru tratarea tulburărilor de hiperactivitate cu deficit de atenție la copii.

Stadiul anchetei privind Moderna și Johnson & Johnson nu a fost imediat clar. Biroul lui Paxton nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Articol realizat de Jonathan Stempel în New York; Informații suplimentare de Caroline Humer; Editare de Chizu Nomiyama și Daniel Wallis.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru achiziție supraevaluată de vaccinuri anti-COVID

Iohannis ridică imunitatea foștilor miniștri USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid
Senatul a votat ridicarea imunității parlamentare pentru fostul premier Florin Cîțu

 

Tagged with: , ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 2, 2023 at 11:38 am

    📸 Vezi această postare pe Facebook
    https://www.facebook.com/share/p/ss36zzDMEo1mSLfK/
    Pe 5 Decembrie ora 10 este dezbatere publică la proiectul de lege care scoate definitiv pașaportul temporar . Oamenii se pot înscrie pt participare fizica sau on line.

    Apreciază

  2. Spaceman said, on decembrie 3, 2023 at 6:04 pm

    Da… dă în judecată companii farmaceutice pentru injecții contra covid, că acum e la modă pentru obținerea unor puncte politice în plus… Toate injecțiile contra covid au fost 100% eficiente pentru cei care au vrut să-și păstreze serviciul, privilegiile sau libertatea de circulație, ori să nu fie ‘cetățeni de mâna a doua’, care n-au dat doi bani pe rezultatele studiilor, practicile înșelătoare ale companiilor farmaceutice și ale guvernelor sau pe avertismentele din surse alternative, s-au conformat și au semnat… pe răspunderea lor!

    ‘Ce avantaj vor avea persoanele care s-au vaccinat cu trei doze împotriva coronavirusului’

    „Vestea bună este că toți acest acești cetățeni ai Uniunii Europene care posedă un astfel de certificat probabil că vor fi scutiți la nivelul Uniunii atât de carantină, cât și de testare. Noi îl vom pune în aplicare cât de repede putem. Data limită este luna februarie. Pe măsură ce Uniunea va lua decizii în legătură cu utilizarea acestui certificat, ne vom adapta și noi.

    Deocamdată, de la începutul lunii februarie trebuie să ne adaptăm și să utilizăm pentru circulația internațională un certificat care este valabil cu trei doze sau două doze după caz, pentru că există și vaccinare completă cu vaccinul Johnson”, afirmă ministrul Sănătății Alexandru Rafila, potrivit celor de la Mediafax.

    ‘VACCINAREA TE APROPIE DE CEI DRACI’

    https://actualdecluj.ro/ce-avantaj-vor-avea-persoanele-care-s-au-vaccinat-cu-trei-doze-impotriva-coronavirusului/

    Că injecțiile contra covid sunt experimentale, s-a știut!

    Și să fie clar pentru toată lumea: injecțiile contra covid n-au nicio treabă cu covidul, sunt instrumente eugeniste experimentale!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.