SACCSIV – blog ortodox

Șeful Adunării Generale a ONU a aprobat o declarație de constituire a unei AUTORITATI MONDIALE pentru pandemii, investită cu PUTERI DE IMPUNERE a LOCKDOWN-URI, de a face presiuni pentru vaccinarea universală și de a cenzura ceea ce consideră a fi „dezinformare”

Posted in carantina, pandemie, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 29, 2023

Global Research: UN General Assembly Head Approves Declaration to Form a Global Pandemic Authority with Lockdown Enforcement Powers

Șeful Adunării Generale a ONU a aprobat o declarație de constituire a unei autorități mondiale pentru pandemii, investită cu puteri de impunere a măsurilor de izolare

De Cassie B., 25 Septembrie 2023, Global Research, via NaturalNews

Imagine: NaturalNews.com

Dennis Francis, președintele Adunării Generale a ONU (UNGA), a ignorat obiecțiile a 11 țări și a aprobat declarația ONU privind prevenirea, pregătirea și răspunsul la pandemii, fără a o supune votului întregii adunări.

Această declarație are ca scop formarea unei autorități mondiale în materie de pandemie, care dispune de o serie de puteri care te pune pe gânduri, cum ar fi capacitatea de a impune lockdown-uri, de a face presiuni pentru vaccinarea universală și de a cenzura ceea ce consideră a fi ‘dezinformare’.

Printre aspectele menționate se numără:

Supraveghere sporită și documente digitale de sănătate: Declarația sprijină utilizarea tehnologiilor digitale în domeniul sănătății pentru ‘punerea în aplicare și susținerea măsurilor de sănătate și pentru consolidarea eforturilor naționale de răspuns’ în cazul unei urgențe sanitare sau în caz de pandemie. Pașapoartele de vaccinare s-ar încadra în categoria tehnologiilor digitale de sănătate.

Vaccinarea universală: o altă componentă alarmantă a declarației este ‘profunda îngrijorare’ pe care o exprimă cu privire la scăderea ratelor de vaccinare în întreaga lume. Declarația promite să sprijine cercetarea și dezvoltarea de vaccinuri, calificând vaccinarea de rutină drept o intervenție de sănătate publică eficientă și rentabilă. Declarația solicită îmbunătățirea ‘imunizării de rutină, a vaccinării și a capacităților de sensibilizare, inclusiv prin furnizarea de informații bazate pe dovezi privind promovarea încrederii, absorbția și cererea’, pe lângă ‘extinderea acoperirii vaccinale pentru a preveni apariția focarelor, precum și răspândirea și reapariția bolilor transmisibile’.

Permanentizarea competențelor temporare legate de COVID-19: Declarația subliniază, de asemenea, necesitatea de a valorifica practicile și lecțiile învățate în urma pandemiei și de a transforma în mod durabil competențele temporare în competențe permanente.

Crearea unui fond pentru pandemie: Declarația urmărește să lanseze un fond pandemic de 30 de miliarde de dolari pe an, pentru ‘investiții esențiale’ legate de pregătirea și răspunsul la pandemii.

Cenzurarea celor care critică vaccinurile: Noua declarație exprimă, de asemenea, ‘îngrijorarea că dezinformarile legate de sănătate au avut un impact negativ asupra serviciilor de vaccinare de rutină la nivel global’ și solicită implementarea de măsuri pentru a aborda ceea ce consideră a fi dezinformare, în special pe platformele de socializare. De asemenea, dorește să ia măsuri pentru a contracara ezitarea în materie de vaccinare și pentru a crea mai multă încredere în autoritățile de sănătate publică.

Susținătorii declarației consideră că aceasta va contribui la colaborarea la nivel mondial pentru prevenirea pandemiilor și îmbunătățirea sănătății publice. Organizația Mondială a Sănătății susține că va aplica unele dintre lecțiile învățate în timpul pandemiei COVID-19.

Cu toate acestea, demersul provoacă multă îngrijorare în rândul celor care îi înțeleg implicațiile, cum ar fi președintele Center for Security Policy (Centrul pentru Politici de Securitate), Frank Gaffney, care îl numește ‘fără precedent’.

Acesta a declarat:

„Nu se poate evita faptul că se va face în detrimentul suveranității diferitelor națiuni, cărora li se va spune ulterior că au o situație de urgență și că li se va spune ce trebuie să facă în această privință.”

Expertul în arme biologice și profesor de drept internațional la Universitatea din Illinois, Francis Boyle, J.D., a declarat:

„Aceasta este o campanie de presiune pentru ca întreaga Organizație a Națiunilor Unite, agențiile sale specializate și organizațiile sale afiliate, să susțină și să sprijine statul polițienesc medical și științific totalitar globalist, propus de OMS.”

Criticii sunt, de asemenea, îngrijorați de faptul că susținerea de către declarație a restricțiilor de tip COVID-19 va duce la închiderea școlilor și, în esență, va forța femeile să își părăsească locurile de muncă și, potențial, acestea să intre în sărăcie.

Aproape o duzină de națiuni s-au opus acestei Declarații

Reprezentanții a 11 țări au trimis o scrisoare președintelui Adunării Generale a ONU în care și-au exprimat rezervele față de declarație. În scrisoare se menționează:

„Delegațiile noastre sunt convinse că acesta nu este un mod de a gestiona negocierile multilaterale și interguvernamentale pe teme de mare importanță pentru comunitatea internațională, în special pentru țările în curs de dezvoltare.”

Boyle acuză Adunarea Generală a ONU că a denaturat declarația, punându-l pe președintele Adunării Generale a ONU să o aprobe, deoarece știau că aceasta nu va trece de Adunarea Generală a ONU ca rezoluție de consens, având în vedere cele 11 obiecții.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Misiune înfiorătoare: ‘Boala X’

OPINII: O boală X, încă necunoscută, ar putea duce la tulburări civile și penurie de alimente în întreaga lume. Absurditatea științifică ce stă la baza unui vaccin universal. Adevărata agendă ar putea fi depopularea la nivel mondial

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristian27070 said, on septembrie 29, 2023 at 12:29 pm

    Ce anume nu este clar? Organizatiile globaliste isi fac de cap!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nicolae said, on septembrie 29, 2023 at 1:37 pm

    Cine va asculta de o astfel de entitate – satanică, în opinia mea – se va rupe de Legislația Creației Lui Dumnezeu și va fi altfel, de partea celui ducă-se pe pustii … Atenție și vigilență extremă, pentru a nu cădea în astfel de prăpastie, aproape fără de întoarcere !!! Răspunsul nostru la o astfel de acțiune criminală, pornită împotriva noastră de mai marii psihopați, demenți, criminali, pedofili ai planetei, trebuie să fie rapidă și cu aceiași măsură ca a lor ! Este vorba de Extincția rasei umane, așa cum o știm noi – luptăm de partea Binelui până la capăt. Cu Dumnezeu înainte !!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Nicolae said, on septembrie 29, 2023 at 5:17 pm

    Identificați, prinși, judecați, spânzurați sau împușcați … sau muncă pe viață în folosul comunității și confiscarea tuturor bunurilor … SIMPLU, dar complicat în același timp !

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on septembrie 29, 2023 at 7:26 pm

      Nicolae

      E complicat pentru ca ar presupune ca statele sa prevada in codurile lor penale pedeapsa capitala sau inchisoare pe viata pentru astfel de fapte.
      Mai simplu ar fi ca norodul sa se trezeasca si sa nu se supuna.

      Apreciat de 1 persoană

  4. Anonim said, on septembrie 29, 2023 at 6:43 pm

    Dr. Mike Yeadon, fost vicepresedinte Pfizer, despre ID-urile digitale, CBDC, Agenda 2030:

    Apreciază

  5. […] Șeful Adunării Generale a ONU a aprobat o declarație de constituire a unei AUTORITATI MONDIALE pe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.