SACCSIV – blog ortodox

Fizician CERN: Nucleul Pământului este destabilizat din cauza impactului factorilor cosmici ciclici iar în 7 ani viața pe Pământ va deveni de nesuportat

Posted in CERN by saccsiv on august 19, 2023

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/un-celebru-fizician-de-la-cern-anunta-apocalipsa-nucleul-pamantului-este-destabilizat-in-7-ani-nu-se-mai-poate-trai-pe-pamant-video_3034053.html

Egon Cholakian – lobbyist federal în Congresul SUA și Casa Albă și fizician la celebrul laborator CERN a făcut apel la comunitatea științifică să se unească pentru a aborda de urgență problema climei, sarcină pentru care avem la dispoziție în mai puțin de 10 ani. El susține că nucleul Pământului este destabilizat, iar în 7 ani viața pe planeta noastră va deveni de nesuportat.

În discursul său, Egon Cholakian a menționat: „Starea actuală a economiei și a climei mondiale necesită  acțiuni imediate și coordonate din partea tuturor părților interesate”.

Egon Cholakian a subliniat că asistăm în prezent la cataclisme fără precedent în China și în Emiratele Arabe Unite. China a suferit pierderi enorme în doar câteva zile, iar pierderile continuă să se ridice la miliarde de dolari.

„Se poate afirma cu siguranță că, din cauza intensificării creșterii și frecvenței dezastrelor climatice, China se află deja în pragul unei crize economice, care ar putea avea consecințe imprevizibile pentru întreaga comunitate globală”, — afirmă Egon Cholakian. El adaugă, de asemenea, o prognoză pentru Emiratele Arabe Unite: „Întregul teritoriu al Emiratelor Arabe Unite (EAU) va deveni în curând un deșert”.

În 7 ani viața pe Pământ devine insuportabilă

În mesajul său video, Egon Cholakian dezvăluie cauzele profunde ale dezastrelor climatice și descrie previziunile pentru următorii 10 ani:

„… schimbările profunde și ireversibile, care au loc pe Pământ, sunt strâns legate de impactul factorilor cosmici ciclici. […] Acest impact destabilizează nucleul Pământului”. „… în decurs de șapte ani, viața pe planetă ar putea deveni insuportabilă din cauza creșterii extreme a temperaturii atât în atmosferă, cât și în oceane, a creșterii activității seismice și vulcanice, a creșterii puterii uraganelor și taifunurilor de pe planetă”, — avertizează Egon Cholakian.

„Noi, cei din comunitatea științifică, nu mai avem timp să ne certăm, să ne îndoim, să amânăm. […] Trebuie să creăm cât mai curând posibil o comunitate științifică unificată, liberă de influența ambițiilor politice și a intereselor economice”.

Egon Cholakian s-a adresat cu o declarație serioasă comunității mondiale: „Îi invit pe toți oamenii de știință, cărora le pasă de soarta omenirii, să se alăture creării unui centru științific internațional unic. Scopul acestuia este de a efectua cercetări științifice și de a soluționa amenințarea climatică globală”.

„Trebuie asigurată autonomia absolută a activităților de cercetare”,  — a declarat Egon Cholakian, subliniind că este extrem de important  să se asigure „accesul nerestricționat la toate resursele științifice, […] la tehnologiile avansate, inclusiv la cele ale unor instituții precum CERN, NASA, Roscosmos și Administrația Națională Spațială Chineză (CNSA), dar fără a se limita la acestea”. Egon Cholakian a mai precizat: „O condiție importantă este finanțarea nerestricționată a activităților științifice, fără niciun control sau intervenție în procesul de cercetare din partea politicienilor sau a corporațiilor”.

Adresarea video integrală a lui Egon Cholakian poate fi vizionată pe site-ul proiectului Earth Save Science Collaborative (ESSC): earthsavesciencecollaborative.com.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, incalzirea globala nu mai este cauzata de CO2 produs de oameni?

Si daca in 7 ani se alege praful si cu pulberea, la ce sa se mai intruneasca acei iluminati oameni de stiinta? Ca sa faca ce?

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on august 19, 2023 at 12:04 pm

    Alt Nostradamus! Sau Mama Omida? Astia ne cred pe toti tampiti! Bai neputinciosi suntem fiindca nu ne putem unii dar tampiti ba!

    Apreciază

    • nimeni said, on august 19, 2023 at 12:56 pm

      Nu ne putem uni pentru ca nu suntem lasati! Exista mijloace de control al maselor, de amortire, de deviere a atentiei etc. Ati vazut ce s-a intamplat cu boicotarea referendumului pentru familie? Unii nu s-au dus ca au crezut ca voteaza sa scape Dragnea de puscarie. Ce treaba avea Dragnea cu referendumul pentru familie?! Altii nu s-au dus din alte motive, la fel de false. Rezultatul? 94% din cei care au votat au votat PENTRU familia normala; dar, prin boicot, nu s-a ajuns la pragul minim legal ca referendumul sa fie validat. Daca era validat, ce bine era de noi! Aparea familia normala in constitutie!!
      Mijloacele de dezbinare si de deviere a atentiei au fost usor de observat in boicot.
      Pe de alta parte, cand „tovarasul” a dorit sa scoata in strada „idiotii utili”, a apasat pur si simplu pe un buton si toti „cateii” au inceput sa latre la unison, ca e coruptie, ca PSD e vinovat, ca nu se mai poate asa… si pana la urma au iesit 180.000 de oameni in Piata Victoriei, in august 2018.
      Asa cum exista mijloace de control al maselor PENTRU DEZBINARE, exista si invers, PENTRU A GENERA PROTESTE!
      Eu cred ca suntem fraieri pentru ca nu stim pe care sa-i mai credem si ne uitam ca niste copii fara minte, cand la unii (care spun una), cand la altii (care spun invers). Am scandat unii din noi prin piete (ni s-a spus ca asa e Voia lui Dumnezeu!! da, au fost astfel de voci, astfel de instigatori!), am purtat masti (asa ne-a spus televizorul/stiinta; nici nu mai conteaza impotriva carei boli ne-am „protejat” atat, daca era doar o gripa sau ciuma bubonica; ne-am dovedit docili), ne-am conformat si cu certificatul verde (unii din noi) etc. etc.
      Suntem cam creduli si nu prea distingem clar pe cine sa credem… Eu asa vad. Daca, Doamne fereste, vine unu’ si ne spune la televizor ca „trebuie” sa ne aruncam in Dambovita, maine probabil va fi coada pe malurile Dambovitei…

      Apreciat de 2 persoane

      • Grigore said, on august 19, 2023 at 5:20 pm

        „…pe malurile Dambovitei…”

        Doamne ajuta!
        Este un stereotip cu malurile Dambovitei. La fel ca ala cu Vaslui capitala betivilor si Moldova tinutul femeilor usoare. Taranul e incult, oraseanul mare scofala! Mare scofala daca e USR, ca daca e PSD atunci e un taran parvenit, nu orasean.
        Stereotipuri!
        Sa nu le mai folosim ca batjocorirea aproapelui il supara mult pe Domnul.

        Ce am scris mai sus, a fost strict o paranteza, nu o concluzie sau o discutie.

        Acum voi scrie un raspuns legat de raspunsul dvs.
        Problema dezbinarii tine de satanism. Bucurestiul se stie ca este tinta unor ritualuri satanice la scara larga. A fost postat aici pe blog un articol cu statuile satanei, expuse in locurile publice din Bucuresti. Erau 5 statui si formau o pentagrama peste orasul Bucuresti.
        Nu gasesc articolul pe blogul Saccsiv, poate l-am citit in alta parte dar exista pe alte bloguri:
        https://www.aparatorul.md/cinci-statui-sataniste-noi-in-bucuresti/
        Am vazut si locatiile statuilor si erau o pentagrama peste Bucuresti.
        Nu cunoastem clar originea statuilor, dar daca statuile au fost incarcate in ritualuri demonice atunci e un pericol foarte mare, pentru ca demonii sunt teritoriali. Dumnezeu nu le permite sa se manifeste oriunde, insa in locatiile sau teritoriile unde sunt chemati se pot manifesta liber pentru ca au fost chemati.
        Satanizarea explica de ce oamenii nu au iesit la Referendumul Pentru Familie sau de ce merg orbeste inspre rau.
        Sa nu uitam ca satan are putere foarte mare, mult peste ce isi poate inchipui orice minte stralucita de muritor. satan nu poate fi controlat decat de Domnul. Sfintii si preotii au putere impotriva demonilor cu ajutorul Domnului. Oamenii fara Dumnezeu sunt victime sigure ale satanei.

        Cred ca am mai scris despre asta. Am avut onoarea de a ma nimeri langa niste oameni deosebiti, care cunosteau mult mai mult si decat este pe acest blog. Cunoasterea lor venea de la un Sfant deosebit, care „vede” ce se intampla in Romania. Nu vreau sa dau detalii mai multe ca nu vreau sa fie pusi in pericol. Acesti oameni au marturisit in fata mai multor credinciosi ca Romania este in pericol mare pentru ca se fac niste ritualuri satanice de mare putere aici in tara noastra.
        Unul dintre aceste ritualuri a avut loc cand au venit atunci multi puternici ai lumii sa sarbatoreasca Halloweenul:
        https://jurnalul.ro/stiri/observator/halloween-2022-noi-imagini-de-la-petrecerea-miliardarilor-de-la-castelul-bran-913794.html

        Atacurile vrajmasului au devenit foarte dese si din ce in ce mai puternice. Mai nesimtite ca sa zic asa. Ce mare putere are satana asupra mintilor oamenilor ca a putut sa orbeasca oamenii la Referendum!

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 19, 2023 at 5:35 pm

        Grigore

        Statui “CAPRA VECINULUI” sau “BAPHOMET”? “Press One” (finantator Don Lothrop) daruieste statui bizare redactiilor mass-media

        Statui “CAPRA VECINULUI” sau “BAPHOMET”? “Press One” (finantator Don Lothrop) daruieste statui bizare redactiilor mass-media

        Apreciază

      • Nikos said, on august 19, 2023 at 5:25 pm

        Nu ne putem uni pentru ca am ajuns niste animale manate exclusiv de impulsuri si nevoi primare, nu mai dati vina pe factori externi, multi au ajuns sub regnul animal din pricina lipsei lui Dumnezeu in vietile lor, e singurul motiv al degradarii lumii.

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 19, 2023 at 5:37 pm

        De ce la Bucharest Pride 2023 au fost de o sută de ori mai mulți oameni decât la Marșul Normalității? Pentru că primii sunt finanțați și organizați. În cealaltă tabăra, normalii sunt zgârciți și suferă de șefie iar BOR trădează

        De ce la Bucharest Pride 2023 au fost de o sută de ori mai mulți oameni decât la Marșul Normalității? Pentru că primii sunt finanțați și organizați. În cealaltă tabăra, normalii sunt zgârciți și suferă de șefie iar BOR trădează

        Apreciază

      • ioansperling said, on august 19, 2023 at 9:38 pm

        Mi-e teama ca nu-i asa! Sigur ce spui dumneata e adevarat dar e mai mult decat vina altora, manipularea sau prostia! Traiesc in diaspora si din observatiile mele de peste 30 de ani in diaspora germana sau elvetiana pot sa-ti spun ca suntem grupul etnic cel mai neunit dintre toate pe care le cunosc! Si nu ne-a manipulat nimeni sa fim asa ci sta in firea noastra!

        Apreciază

      • Grigore said, on august 19, 2023 at 10:53 pm

        Saccsiv

        Da, acela este articolul cu caprele sataniste. Nu l-am gasit din prima, dar acela este!
        Multumesc

        Apreciază

      • Ania said, on august 20, 2023 at 5:09 am

        „Nu suntem lasati” ca deh la referendum a fost cum a fost. Daca majoritatea au fost tampiti si au muscat momeala ca nu au capul pe umeri. Lipsa de credinta, de cultura si franturile de logica au condus spre ce vedeti acum. Ne-a dat bunul Dumnezeu inima pentru simtire si ne-a dat minte pentru gandire. Daca oamenii nu se folosesc de darurile Domnului si nu au capul pe umeri decat pentru a nu-i ploua in gat cine e vinovat? Televiziunile ca au trantit treaba cu Dragnea si cu drepturile LGBT? Oamenii nici acum nu s-au trezit cand sunt presiuni sa bage drepturi LGBT in clasele primare, dorm in papuci in continuare. Se vor trezi cand or sa ii bage in puscarii ca vor normalitate. E, atunci o sa fie mult prea tarziu si nici atunci nu vor fi in stare sa se stranga laolalta, va fi fiecare pentru el ca nu ii duce capul, nu ai cu cine.

        Apreciază

      • cristian27070 said, on august 20, 2023 at 10:59 am

        NU au fost niciodata 180.000 de oameni in p-ta Victoriei ptr. simplul motiv ca nu incap …s-a mintit mult …si mai este o cestiune: manipularea vizeaza o parte a multimii care este mai intai analizata la ce impulsuri ar reactiona, de exemplu sloganul „puiemonta” si „muiepsd” sau „vrem spitale nu catedrale” …astfel ca indivizii cei mai decazuti (sa nu zic imbecili!) au asimilat imediat aceste sloganuri …la care s-a adaugat si „subventiile” primite de la cei interesati sa faca miscari de strada …

        Apreciază

      • Miha said, on august 24, 2023 at 10:17 pm

        Știați ca la Referendumul pentru familie, TOATE semnăturile care depășeau patratelul au fost anulate?! Da, exact cum ați citit! Acesta a fost un nod in papura!

        Apreciază

  2. nimeni said, on august 19, 2023 at 12:47 pm

    FUM SI OGLINZI!! Diversiune. Ce altceva? Unii urla ca am intrat in era „fierberii globale”, altii urla ca murim de gripa si trebuie sa ne vaccinam macar 100% ca altfel „nu merge stiinta/vraja”. Acum urla un nene ca a vazut el nucleul pamantului (?!) si ca in 7 ani o sa fie cam rau. Si daca pamantul este de fapt plat?
    Erezia este mult mai fina… pentru ca indirect se afirma ca noi oamenii am putea eventual schimba ceva, prin actiuni cat mai drastice (si care se aliniaza cu planurile elitelor oculte). DAR NU NOI AM CREAT LUMEA! SI NU NOI O MENTINEM sa nu se auto-distruga!! Dumnezeu a creat lumea si, fara EL, s-ar fi facut praf demult de tot!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Spaceman said, on august 19, 2023 at 3:02 pm

    Aceeași ideologie de origine satanică a „schimbărilor climatice”, care ori îl scoate din calcul pe Dumnezeu Tatăl Atotțiitorul, ori aruncă lumea în deism, că ori „noi trebuie să facem ceva”… sau „Noi, Poporul, trebuie să facem ceva…”

    Dar în vremurile când în lume vor mărturisi Ilie și Enoh, aceștia vor produce „schimbări climatice” fără a folosi tehnologii… ci la simpla lor voință, și vor da pe față planul satanei cu pionii lui negri și albi și cu „regele planetar salvatorul”, care se va da drept Mesia.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marian said, on august 19, 2023 at 3:42 pm

    1-care sunt factorii cosmici?
    2-care sunt factorii cosmici ciclici?
    3-de ce 7 ani si nu 8 sau 10 ani?
    De 5800 ani pamantul traieste cu sau fara factori cosmici si acestia ne distrug tocmai acum?
    Acest mosulica spune basme unor minti needucate, prostite, manipulate in ultimii 30 ani.
    Probabil sunt destui care au trecut prin scoala ca gasca pe apa si vor lua de bune cele spuse de el.
    In anii 70 in presa americana se scria ca in maxim 10 ani va veni apocalipsa frigului si lumea nu va mai fi, si ca, atentie, trebuie luate masuri.
    Concluzie: un „prost” bagat la inaintare arunca o piata in balta si desteptii se chinuie sa o scoata!

    Apreciat de 1 persoană

  5. nimeni said, on august 19, 2023 at 3:54 pm

    Foarte grav si foarte greu de urmarit, insa tare cred ca este si foarte aproape de adevar. La fel este foarte interesant de urmarit acum cand se doreste vaccinarea intregii populatii mondiale! (in film se vorbeste despre experimente medicale, la o scara infinit mai mica, facute FARA CONSIMTAMANT, pe proprii cetateni, pentru a studia efectele radiatiilor nucleare ca apoi sa fie creata bomba atomica, ce a fost aruncata peste Hiroshima)
    De ce este asa de greu de urmarit? Oamenilor li se injectau materiale nucleare (!!) iar bietii oameni zambeau ca apoi sa moara in chinuri groaznice!! Chiar cred ca asta ofera o noua perspectiva, mult mai clara, asupra covid/event201.
    https://rumble.com/v38h0pf-adevarul-despre-oppenheimer.html

    Apreciază

  6. scortisoara said, on august 19, 2023 at 4:20 pm

    Sa faca scut impotriva soarelui…, zic si eu … De unde sa stiu dar cred ca au ei vreo idee tacanita in spatele acestei noi teorii.

    Apreciază

  7. Grigore said, on august 19, 2023 at 5:45 pm

    Comentariu adresat dlui. Saccsiv

    Doamne ajuta!
    Sa stiti ca acum cativa ani vorbeam si dvs. erati convins ca va fi o revolutie mondiala si eu eram convins ca va fi un razboi mondial. Intre timp dvs. ati venit spre razboi si chiar mi-ati raspuns ca o sa fie un razboi mondial cand eu ma gandeam ca o sa fie doar un razboi local. Asta pentru ca aveam in vedere, ca satanistii nu si-ar dori distrugerea infrastructurii si ca tarile occidentale sunt deja satanizate.

    Ne dam cu parerea, pentru ca satanistii gandesc dupa o alta logica, pe care nu o cunoastem in totalitate.

    Intre timp a aparut in presa sistemului, un articol legat de 3 posibile scenarii de razboi nuclear:
    https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/cum-ar-fi-un-razboi-nuclear-cu-federatia-rusa-2293003.html

    ROG PE TOATA LUMEA SA CITEASCA ACEST ARTICOL, PENTRU CA ESTE O PREGATIRE PSIHOLOGICA LA CELE CE URMEAZA!

    Sunt 3 versiuni de conflict.
    In versiunea 1, Romania are 50% probabilitate de a fi victima unei singure lovituri nucleare. Celelalte 50 de procente sunt alocate Poloniei.
    In versiunea 2, Romania este lovita cu multe bombe nucleare.
    In versiunea 3, Romania e la fel de bombardata ca in versiunea 2.

    CITITI ARTICOLUL!

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 19, 2023 at 6:57 pm

      Grigore

      Eu am vorbit si vorbesc despre ambele.

      Apreciază

      • Duhul Capitanului said, on august 20, 2023 at 12:39 am

        Păi, cred și eu că centrul pământului este firtbinte,deoarece acolo se află iadul. Foarte interesantă chestia cu 7 ani:demonii care îl conduc,i-au spus că peste 7 ani își va face apariția antihristul,și, atunci,iadul va fierbe…de nerăbdare!

        Apreciază

    • Grigore said, on august 19, 2023 at 10:51 pm

      Buna clarificarea! Credeam ca sunteti mai mult spre revolutie intr-un timp si acum in ultimul timp mai spre razboi.

      Ati citit articolul cu versiunile de conflict nuclear?

      Apreciază

      • saccsiv said, on august 20, 2023 at 10:55 am

        Grigore

        Nu si nici nu stiu cand o voi face. Sunt intr-o perioada in care nu am suficient timp. Iertare.

        Apreciază

  8. Copaci said, on august 19, 2023 at 10:42 pm

    Alt derbedeu psihopat din slujba sataniștilor globaliști care alarmează lumea pe motive inventate … Planeta mamă Pământ nu se poate autodistruge, doar civilizația actuală o poate face ! Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane !!!

    Apreciază

    • Clement said, on august 20, 2023 at 7:27 pm

      Cooorect.
      Daca gaseste cineva biografia ciolakianului este recomandabil sa o publice. Eu nu am gasit decat compilatii de poze a caror autencititate este discutabila cu texte vraiste
      https://earthsavesciencecollaborative.com/
      Parca am asista la o intrecere socialista a aberationistilor.
      Cat despre pentagrama țapilor, ma intreb de ce nu vedem efectele actiunii ” Mic dejun cu Rugaciune” la care participa parlamentarii si de ce nu vedem efectele energiilor pozitive combinate ale geometriei sacre figurata de Bisericile si Manastirile concentrate in capitala si pe centura sa.
      Nu statuile emit unde negative ci ceea ce colcaie in retelele subterane care nu cred ca sunt tamaiate de cine ar trebui sa o faca. Exista o evidenta a muncitorilor si soldatilor morti pe santierele constructiilor ceausiste? Dar a oamenilor torturati in subsolurile securitatii, blocurilor ” rusilor” cum se spunea, cu toate ca nu mai locuiau rusi in ele?

      Apreciază

  9. nenimenea said, on august 19, 2023 at 10:47 pm

    Ciolakian vine de la Ciolacu sau Ciolanis?

    Apreciază

  10. Cosmin said, on august 19, 2023 at 11:10 pm

    Pana si nucleul Pamantului, are o agenda pentru 2030…

    Apreciază

  11. STOLERU LUCIAN said, on august 20, 2023 at 12:19 pm

    Studiul este corect! Oamenii de știință au constat ca pământul a trecut prin multe perioade de” crize „, evident din motive cosmice necunoscute și nu pentru ca, dinozaurii au dat” vanturi”, de exemplu! De altfel studiile adevărate, au arătat ca, de exemplu, în trecutul îndepărtat într-o situație asemănătoare, temperatura a crescut mult ȘI ABIA PE URMĂ A CRESCUT CONCENTRAȚIA DE CO2!!!! Lucru firesc dacă ne gandim la PERMAFOS și multe altele. Pentru orice individ cu mai mult de 2 neuroni, exemplul titirezului este elocvent! Dacă miezul terei se balansează atunci axa terei isi modifică înclinația și celebrul fizician Watanabe ne-a explicat CĂ, Asta poate aduce glaciatiuni sau deșertificare, DIN MOTIVE ABSOLUT COSMICE și nu datorită vacilor care dau vanturi!!! PRIMA MĂSURĂ CARE TREBUIE LUATĂ ESTE ELIMINAREA IMPOSTURII TICĂLOȘILOR INTERESAȚI ȘI EXPRIMAREA FĂRĂ OPRELISTE A ADEVĂRULUI!! Apoi, să încercați să aflați „ce gândește” DUMNEZEU!

    Apreciază

  12. Un Fizician said, on august 21, 2023 at 3:27 am

    https://earthsavesciencecollaborative.com/
    Priviti fotografiile (sunt 19!) si biografia: omul este CIA!
    Cititi „About Project”:
    Ciolakian vrea acces la toate bazele de date stiintifice ale rusilor si chinezilor! Ce farsa!
    https://www.youtube.com/@EarthSaveScienceCollaborative/featured

    Apreciază

  13. Veronica said, on ianuarie 19, 2024 at 11:01 am

    Deja se observă că dezastrele climatice sau intensificat ultimii ani foarte mult.
    Știu că nu e de vină factorul antrodogen deoarece un vulcan produce mai mult CO2 decât omenirea. Este o farsă pentru a scurge bani din oameni și a putea reduce populația pentru a o controla mai ușor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.