SACCSIV – blog ortodox

Statui “CAPRA VECINULUI” sau “BAPHOMET”? “Press One” (finantator Don Lothrop) daruieste statui bizare redactiilor mass-media

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 11, 2018

Asadar, PressOne spune ca a pornit o campanie anti-invidie intitulata ”Trăiască capra vecinului”, ocazie cu care a daruit statui concurentei.

Capra de la Europa FM:

Iata si celelalte capre, foto https://pressone.ro/primiti-cu-capra/

O parte din redacția HotNews, în fața sediului lor de pe Calea Victoriei.

Jurnaliștii de la Recorder veniti la „dezvelirea” Caprei.

Times New Roman

Pro tv

Capra de la Pro tv are un televizor pe care scrie “Gandeste liber” si seamana cu Statuia Libertatii, despre care stim ca:

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

“Caprele-Cadou vor sta o vreme în fața celor cinci redacții, apoi se vor muta mai spre loc de verdeață în Parcul Herăstrău, pentru a fi admirate de trecători. Liber la selfies.

Și, cine știe, poate vor pleca și într-un turneu prin țară, să-i inspire și pe alții să se iubească, în loc să se „invidiască”. Na’, așa s-a potrivit rima de încheiere…”, ne informeaza cei de la PRESS ONE.

De ce au ales capre cu aspect umanoid? Ca in vorba “sa moara si capra vecinului” este vorba despre capre animale.

De ce caprele astea seamana cu Baphomet?

Detalii despre Baphomet la:

OMUL NOU va fi ANDROGIN. Adica o aratare cu sani de femeie si falus de barbat. De aceea toata aceasta nebunie cu al treilea gen, pentru ca omul viitorului trebuie sa fie dupa chipul si asemanarea lui BAPHOMET …

Redactor sef Press One este Mihnea Măruță, fost redactor sef si la Cotidianul sau Adevarul.

Finantatorul este Don Lothrop:

Mihnea Măruță, fost redactor-șef Cotidianul și Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

Pe numele sau intreg Donald James Lothrop, acesta este de asemenea si fondatorul Fundatiei Romania One “care are ca scop dezvoltarea societatii civile” din Romania. Alte detalii despre el la:

https://www.clujust.ro/salvatorul-societatii-civile-romane-americanul-don-lothrop-in-afaceri-cu-un-fost-deputat-psd-si-fiii-lui/

CEO-ul Raiffeisen, Steven van Groningen, s-a asociat cu omul de afaceri american Don Lothrop, fost partener în mai multe fonduri care finanțează start-up-uri în Sillicon Valley, pentru un proiect imobiliaro-agricol lângă Cluj

Iata si ce mesaje promoveaza Press One:

O seară, două lumi. Tudor Chirilă: „Să ne întrebăm cum să rămânem noi în Europa”. Dan Puric: „România e un ghetou de muncă forţată”

Tinand cont de mesaje, cred ca, de fapt, chiar despre Baphomet este vorba in acele statui…

 

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioana said, on noiembrie 11, 2018 at 6:18 pm

    V-ul, simbol al erei a V-a, cea a razboiului si calaretul rosu! Era in care intram cu satanistul Trump, de pe Vth Street unde exista entitati satanice.

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 12, 2018 at 10:52 am

      Si Hillary Clinton este crestina?
      …. fiecare vede ce vrea… si as zice – ce „poate”!
      Evidenta este propganda satanista a incornoratului multiplicat pentru „familiarizare”, socializare…
      Sa fie oamenii obisnuiti cu duhoarea si mizeriile vizuale, asa cum procedeaza Marxismul Cultural prin „cultul intristarii” (as zice, in romaneste).
      Sa il scoti „la inaintare” pe Trump cand actiunea este dusa de unul care se opune lui mi se pare nu doar eroare dar chiar lipsit de judecata.

      Apreciază

      • Ioana said, on noiembrie 13, 2018 at 11:36 am

        Esti lipsit de rationament, Gheorghe, din cauza urii din massmedia nu vezi Adevarul! Asa ma ataci si crezi ca esti cu dreptatea, insa adevarul este ca ura intuneca mintea si judecata. Hillary e satanista, Trump este satanist si este profet fals. Trump sta in entitati satanice pe 5th Street, iar baile lui sunt pline de robinete in forma de sarpe si de aur. „Blestemul aurului” biblic. Cat de naiv sa fii sa crezi ca partidele alea puternice cu milioane de membri, nu numesc masoni! E totul o mare inselaciune si se va vedea cine este Trump, cel care pregateste razboiul Vest vs. Est. Asa si in Romania, nu toti din PSD lupta impotriva statului paralel iar licuricii se folosesc de statul paralel. Este o mare inselaciune. Desi Tudorel Toader este intr-adevar om prin care lucreaza Dumnezeu („Vultur”).

        Apreciază

  2. ioanide said, on noiembrie 11, 2018 at 6:46 pm

    Niste „scursuri’ ,incearca sa ne prosteasca ca statuia cu coarne nu-l reprezinta pe baphomet,ci doar o capra.

    Apreciază

  3. Nimic nu sunt said, on noiembrie 11, 2018 at 7:16 pm

    Cum sa vedem oameni în toată firea pozându-se cu asemenea pocitanii? Le văd copiii și visează urât noaptea! Cum le cultivam copiilor simțul estetic? Cum le cultivam încrederea în forțele binelui? Umplând parcurile cu statui ale necuratului?

    Unde e binecredincioasa noastră armată pentru care se roagă Biserica? Păzește statuile lui Baphomet? Va răspunde pentru aceasta în fața lui Dumnezeu!

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 12, 2018 at 11:06 am

      Au distrus Armata ca sa nu poata interveni pentru apararea poporului-„natiune”.
      A fost transformata in brigada de servicii de mercenariar pentru cororatiile straine, „lucrand” in afara granitelor.
      … de asta si atacul la Jandarmerie din si de dupa 10 august.
      Biserica? … pai daca pomenesc pe Papa si-l considera crestin si „frate” …. iar Papa se roaga la Lucifer…

      … desi in comentarii gasesti c a Lucifer e forma de „a spune” ca e steaua diminetii… in cantare se vede ca „Jesus este numit „fiul tau” dupa ce se face adresarea la Lucifer – miin 0.40.
      Cum Iisus nu e fiu de stea, nici Lucifer nu este forma literara pentru stea, fie de dimineata ori nu…
      Sa nu te miri ca se gaseste vreunul sa le „sfiinteasca”!?!

      Apreciază

      • Grup de soldați germani au plănuit să se răzbune pe unii politicieni din Germania. Militarii au fost arestați said, on noiembrie 12, 2018 at 1:14 pm

        Un grup de soldați germani au pus la cale o acțiune violentă împotriva politicienilor germani. Ei au vrut să se răzbune pe cei presupuși că sunt responsabili de declinul țării.

        Departamentul Federal de Investigații Penale din Germania a descoperit o conspirație teribilă. Armata a planificat să tragă în niște politicieni de rang înalt ai țării.

        Grupul era format din soldați din Bundeswehr, forțe speciale și membri ai asociației soldaților de elită Uniter. Se remarcă faptul că au intenționat să adune în „Ziua X” toți politicienii care, în opinia lor, au fost implicați în prăbușirea țării trebuie atacați. În același timp, liderul fracțiunii partidului Stângii din Bundestag, Dietmar Bartch, a fost enumerat printre victime, raportează Focus.

        Ostașiierau pregătiți cu grijă pentru „operațiune” cu arme, muniții și combustibil. În prezent, toți suspecții au fost reținuți de poliție. Presa germană nu a făcut caz de complot.

        http://www.napocanews.ro/2018/11/grup-de-soldati-germani-au-planuit-sa-se-razbune-pe-unii-politicieni-din-germania-militarii-au-fost-arestati.html

        Apreciază

  4. angel said, on noiembrie 11, 2018 at 7:19 pm

    Rugaminte, poate cineva sa traduca ceea ce spune Parintele Elpidie ?
    este cel a carui Profetii , despre noul Papa s-au adeverit

    Apreciază

    • Dana said, on noiembrie 12, 2018 at 11:28 pm

      Parintele nu face preziceri, el da un sfat mamelor cum sa isi creasca copiii citindul pe arhanghelul Mihail care Ii zice lui Dumnezeu ca il iubeste ; crede in el si ii slujeste. In acelasi timp vorbeste si de ingerul intunericului care din invidie si gelozie pe Dumnezeu a fost alungat din rai. Parintele sfatuieste mamele sa sa roage si Maicutei si ingerului Mihail ca ei impreuna sa se roage lui Dumnezeu. Rugaciunea trebuie sa fie asemeni ; Doamne te iubesc; cred in tine si te slujesc.

      Apreciază

      • angel said, on noiembrie 14, 2018 at 12:09 am

        multumesc, Dana

        ma gandeam si eu ca este altceva decat acele preziceri care le-a facut si care au fost postate in 2013

        aici oare ce spune ?

        Apreciază

  5. Nimic nu sunt said, on noiembrie 11, 2018 at 9:47 pm

    Inițiatorilor acestui proiect se cam fac de râs. Spun ei: TrăiasCĂ CApra vecinului! Am scris cu majuscule cacofonia, în speranța că o vor vedea și ei!

    Apreciază

  6. remus said, on noiembrie 11, 2018 at 11:44 pm

    „În curând bărbaţii vor putea să nască copii: ”Vor putea face asta şi mâine”

    În viitorul apropiat, bărbaţii vor putea să nască copii, a declarat preşedintele Societăţii Americane de Medicină Reproductivă, Richard Paulson, citat de publicaţia „The Independent”.

    „Vor putea face asta şi mâine. Mai există unele dificultăţi, însă nu văd probleme serioase care să facă imposibilă această procedură” – a declarat Pauslon.

    Potrivit afirmaţiilor lui, pentru ca un bărbat să poată da naştere unui copil, el trebuie să facă un transplant de uter şi să urmeze terapia cu hormoni, informează Rador. Venirea pe lume a bebeluşului se va produce, în acest caz, pe calea operaţiei de cezariană din cauza particularităţilor anatomiei pelvisului masculin. Richard Paulson a declarat că, în prezent, se ştie deja de nouă cazuri reuşite de transplant de uter. Majoritatea operaţiilor au fost făcute de medici suedezi.”

    https://www.descopera.ro/stiinta/16810615-in-curand-barbatii-vor-putea-sa-nasca-copii-vor-putea-face-asta-si-maine

    Apreciază

    • r said, on noiembrie 13, 2018 at 10:29 pm

      În occident, unii bărbați transsexuali nasc copii de mult timp. Nu mai e un secret.
      E o noutate pentru noi, dar nu va mai fi după ce educația LGBTQ și transsexuală va fi generalizată în grădinițe și în școli.
      Cei care au copii și nu au votat DA la referendum, vor fi primii care se vor confrunta cu asta, atunci când Ionuț va veni acasă la părinți și le va spune că el se simte Simona, și că vrea schimbare de sex.

      Asta a decis și ONU pentru agenda 2030. Se grăbesc.Trebuie creeate condiții adecvate pentru venirea antihristului.

      http://www.unwomen.org/en/news/in-focus/women-and-the-sdgs/sdg-5-gender-equality

      Bun venit în minunata lume nouă.

      Apreciază

      • Catalin said, on noiembrie 14, 2018 at 11:21 pm

        In limbajul corect politic prin barbati transsexuali se intelege femei ce se vor barbati, au fost astfel de cazuri dar nu s-a ajuns chiar pana acolo incat sa nasca barbati propriu-zisi.

        Apreciază

      • r said, on noiembrie 15, 2018 at 9:24 pm

        Frățioare Cătălin, informează-te! Nu este vorba de femei care se cred bărbați. Situația e cu mult mai gravă decât ce am spus eu în două cuvinte. Se petrec lucruri mult mai groaznice. Ai fi foarte surprins să le afli. Dacă tu preferi să nu le știi, e alegerea ta.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 15, 2018 at 9:36 pm

        r

        „Transsexualul își contestă vehement sexul”

        https://ro.wikipedia.org/wiki/Transsexualism

        Adica o femeie se crede barbat sau invers. Pana de curand era considerata o boala mintala. Ceea ce si era, dar politica corecta a invins.
        Tu ce zici despre transsexualism?

        Apreciază

      • r said, on noiembrie 15, 2018 at 10:20 pm

        Este vorba despre ce cred cei care aplică această agendă, și mai este vorba de închinarea la cel rău, pe care ei o fac doar în felul ăsta.

        Apreciază

  7. remus said, on noiembrie 12, 2018 at 1:40 am

    „Revoluţie în GRECIA ORTODOXĂ: Cei 10.000 de preoți ai țării, SCOȘI DE PE STATUL DE PLATĂ al guvernului!

    Măsură radicală şi suprinzătoare la Atena! Guvernul de stânga schimbă relațiile cu puternica Biserică Ortodoxă, odată cu decizia ca preoții să nu mai fie funcționari publici plătiţi de stat, scrie Guardian. Oficialii spun că sectorul public nu va mai avea niciun rol religios.

    „Prin acest acord, 10.000 de posturi de funcționari publici vor fi desființate. Deși clericii nu sunt tocmai funcționari publici, ei sunt consideraţi ca atare”, a declarat Dimitris Tzannakopoulos, purtător de cuvânt al guvernului. Premierul Alexis Tsipras, ateu declarat, a spus că este hotărât să pună capăt complicatelor legături ale statului grec cu Biserica.

    Potrivit înțelegerii dintre Guvern și Biserică, preoții vor fi plătiți dintr-un fond comun ce va administra și câștigurile generate de proprietățile pe care cele două entități și le dispută încă de la jumătatea secolului trecut.

    În acest fond va intra și o subvenție de stat pentru plata preoților, o sumă fixă, ce nu depinde de numărul clericilor.

    Biserica greacă este, de departe, cea mai bogată instituție din țară, ea având hoteluri, afaceri și alte active în portofoliul de investiții. Dimensiunea acestei averi a creat tensiuni în timpul lungii crize financiare elene.”

    https://b1.ro/stiri/externe/revolutie-in-grecia-ortodoxa-cei-10-000-de-preoti-ai-tarii-scosi-de-pe-statul-de-plata-al-guvernului-248052.html

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 12, 2018 at 12:31 pm

      În schimb guvernul Tipras nu are bani pt Bisericii dar în schimb are pt ridicări de moscheei și pt imigranți care fac nenorocirii

      Apreciază

  8. Tezaur dacic spectaculos din aur și argint, descoperit în județul Mureș said, on noiembrie 12, 2018 at 9:12 am

    O descoperire de proporții a fost făcută recent, în localitatea Ernei, unde un tezaur format din 64 de piese de aur și argint a fost descoperit accidental de Harsányi Zsolt, actor, regizor și director al Departamentului de Teatru și Arte Vizuale la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, care în timpul liber se ocupă de un hobby mai puțin obișnuit – arheologia.

    Piesele au fost identificate acum aproximativ 10 zile, după care au fost curățate și conservate de restauratorul muzeului într-o fază primară ca să poată fi prezentate și desigur să fie stabilizate. Fiind dintr-un argint pur 98%, ele sunt foarte fragile, deci este important ca ele să fie conservate

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/tezaur-dacic-spectaculos-din-aur-si-argint-descoperit-in-judetul-mures-494731.html

    Apreciază

  9. oarecare said, on noiembrie 12, 2018 at 11:20 am

    Interesant e că au confecționat doar 5 „capre” ,exact cîte colțuri are și pentagrama lui baphomet. În al doilea rînd, nici nu sînt capre. Cu excepția celei de la PRO TV, care imită statuia libertații, celelalte 4 caprițe sint…țapi. Prin urmare, mesajul corect transmis de către cei de la Press One, ar fi: TRĂIASCĂ ȚAPUL vecinului, sau baphometul vecinului. Păi, ce sa zic? Sa fie la ei, acolo….

    Apreciază

    • Edi said, on octombrie 24, 2019 at 6:12 am

      … Intradevar, fiecare „vede ce vrea, dar mai ales ce poate,,…. Dar ținând cont că acest lucru a fost profețit de duhovnici acum 50-60 ani, neavând acces la tehnologie și informație ca astăzi… E clar că profeția începe să se împlinească, din păcate pentru omenire.

      Apreciază

  10. Grup de soldați germani au plănuit să se răzbune pe unii politicieni din Germania. Militarii au fost arestați said, on noiembrie 12, 2018 at 1:05 pm

    Un grup de soldați germani au pus la cale o acțiune violentă împotriva politicienilor germani. Ei au vrut să se răzbune pe cei presupuși că sunt responsabili de declinul țării.

    Departamentul Federal de Investigații Penale din Germania a descoperit o conspirație teribilă. Armata a planificat să tragă în niște politicieni de rang înalt ai țării.

    Grupul era format din soldați din Bundeswehr, forțe speciale și membri ai asociației soldaților de elită Uniter. Se remarcă faptul că au intenționat să adune în „Ziua X” toți politicienii care, în opinia lor, au fost implicați în prăbușirea țării trebuie atacați. În același timp, liderul fracțiunii partidului Stângii din Bundestag, Dietmar Bartch, a fost enumerat printre victime, raportează Focus.

    Ostașiierau pregătiți cu grijă pentru „operațiune” cu arme, muniții și combustibil. În prezent, toți suspecții au fost reținuți de poliție. Presa germană nu a făcut caz de complot.

    http://www.napocanews.ro/2018/11/grup-de-soldati-germani-au-planuit-sa-se-razbune-pe-unii-politicieni-din-germania-militarii-au-fost-arestati.html

    Apreciază

  11. Romania Furata said, on noiembrie 12, 2018 at 1:13 pm

    Cedry2k // Romania Furata

    Apreciază

  12. Vasile said, on noiembrie 12, 2018 at 11:49 pm

    E un proces complex si vizibil de satanizare in masa. E clar ca antihrist e nascut.

    Apreciază

  13. MariusB said, on noiembrie 13, 2018 at 3:13 am

    „Diavolul se ascunde in detalii” spunea un mare intelept… Au gasit un „un cal troian” perfect ca sa-l bage pe baphomet in subconstientul romanilor, si anume arhicunoscuta vorba romaneasca „sa moara si capra vecinului”.

    Procedura:
    1. comanzi un sondaj manipulator in care arati ca mai mult de jumatate din romani sunt invidiosi pe cei mai bogati/realizati decat ei.
    2. bagi chestia cu „capra vecinului”, ca vai ce invidiosi sunt romanii, etc.
    3. Oferi cadou statui-capre baphomet pe care le prezinti intr-o lumina perfect nevinovata si inofensiva…pt cei care habar n-au pe ce lume traiesc.

    Apreciază

  14. Leuca Razvan said, on noiembrie 13, 2018 at 12:44 pm

    Tot mai multe companii vor să le pună implanturi cu microcip angajaților. Semnal de alarmă al sindicatelor

    https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/tot-mai-multe-companii-vor-sa-le-puna-implanturi-cu-microcip-angajatilor-semnal-de-alarma-al-sindicatelor-1030789

    Apreciază

  15. remus said, on noiembrie 13, 2018 at 1:03 pm

    Tot mai multe companii vor să le pună implanturi cu microcip angajaților. Semnal de alarmă al sindicatelor
    https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/tot-mai-multe-companii-vor-sa-le-puna-implanturi-cu-microcip-angajatilor-semnal-de-alarma-al-sindicatelor-1030789

    Apreciază

  16. remus said, on noiembrie 13, 2018 at 1:24 pm

    Religia Satanistă dă în judecată Netflix pentru un serial cu temă satanică
    https://www.go4it.ro/muzica-si-filme/religia-satanista-da-in-judecata-netflix-pentru-un-serial-cu-tema-satanica-17636940/

    Apreciază

  17. Alex said, on noiembrie 13, 2018 at 2:13 pm


    ASTA URMEAZĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE DRAGI ROMÂNI! NEPĂSAREA FAȚĂ DE REFERENDUM VA DUCE INEVITABIL LA DISTRUGEREA SÂMBURELUI EDUCATIV MOȘTENIT!:

    Apreciază

  18. Alex said, on noiembrie 13, 2018 at 2:14 pm


    Sataniştii înaintează şi îşi dau armele pe faţă: Cinci statui sataniste noi în Bucureşti!

    https://www.aparatorul.md/cinci-statui-sataniste-noi-in-bucuresti/

    Apreciază

  19. geo said, on noiembrie 13, 2018 at 2:38 pm

    Apreciază

  20. De said, on noiembrie 13, 2018 at 3:12 pm

    Parallel Construction, the DEA, and you!

    Apreciază

  21. De said, on noiembrie 13, 2018 at 3:23 pm

    America land of the free?

    Apreciază

  22. monahulteodot said, on noiembrie 13, 2018 at 3:40 pm

    http://infobrasov.net/istoria-se-repeta-cutremur-financiar-mondial-familia-rothschild-vinde-%EF%BB%BFplaneta-in-fata-unui-nou-razboi/ Am trimis stirea pe facebook-cea cu rostchild si iata raspunsul : „Această postare încalcă Standardele comunităţii. Nimeni altcineva nu o poate vedea.”

    Apreciază

  23. Sute de păsări au murit, se pare, în timpul unui experiment 5G said, on noiembrie 13, 2018 at 6:49 pm

    Sute de păsări au murit, se pare, în timpul unui experiment 5G

    Aproape în același moment în care testarea 5G, realizată de Holland Spoor, a avut loc, animalele se pare că au murit în apropierea gării.

    Surse neoficiale, citate de Hart van Nederland spun că păsările care au murit ar fi victimele unui experiment, realizat în zilele respective (final de octombrie) în Haga, unde radiațiile de radio frecvență a fost testate cu un vârf e frecvență de 7.40 GHz.

    Nu este pentru prima dată când în preajma testelor 5G se întâmplă fenomene ciudate. În Elveția o cireadă de vaci a căzut la pământ când se testa rețeaua 5G, iar în Loppersum, Olanda, la fel, o cireadă de vaci a fost afectată în urmă cu un an de zile.

    https://www.noobz.ro/2018/11/13/sute-de-pasari-au-murit-se-pare-in-timpul-unui-experiment-5g/#n

    Apreciază

  24. D said, on noiembrie 14, 2018 at 1:54 am

    Apreciază

  25. evtodiev said, on noiembrie 14, 2018 at 10:29 am

    Vara aceasta obștea Lavrei Peșterilor din Kiev a hotărât să facă o fotografie istorică în cinstea aniversării a 30 de ani de la reînvierea vieții monahale în mănăstire.
    Un nou documentar despre Lavra Pecerska – Lavra Peșterilor din Kiev. Fotografia mileniului

    Apreciază

  26. remus said, on noiembrie 14, 2018 at 10:33 am

    Finlanda propune preluarea Preşedinţiei Consiliului UE în locul României. Dăncilă: Respingem CATEGORIC acest lucru
    https://www.gandul.info/politica/finlanda-propune-preluarea-presedintiei-consiliului-ue-in-locul-romaniei-in-contextul-tensiunilor-politice-de-la-bucuresti-17645853

    Să ne aminntim câte ceva despre Finlanda:

    O mamă separată de copiii ei dezvăluie: În Finlanda, copiii care plâng de dorul părinților sunt băgați în carceră
    https://evz.ro/o-mama-separata-de-copiii-ei-dezvaluie-in-finlanda-copiii-care-plang-de-dorul-parintilor-sunt-bagati-in-carcera.html

    Apreciază

  27. Alex said, on noiembrie 14, 2018 at 5:15 pm

    „Teologia” modernă: Iisus a fost poliamoros!
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2650780058296881&id=538649336176641
    Nebunia acestei lumi nu are limite…

    Apreciază

  28. sica said, on noiembrie 14, 2018 at 7:23 pm

    -Ce nu se spune despre incendiile actuale din Sudul Californiei, acestea au maturat si Rocketdyne unde a fost cel mai mare incident nuclear, iar cenusa si fumul incendiilor sunt radioactive si incarcate cu materiale nocive! Pana in prezent st 31 de morti si 228 de persoane disparute!
    https://rense.com//general96/socal-fire-released-readly-radiation-and-toxins.php
    https://www.presstv.com/Detail/2018/11/12/579792/California-wildfire-death-toll-rises-to-31-with-228-missing

    Apreciază

  29. sica said, on noiembrie 14, 2018 at 7:50 pm

    Le Monde : Se pare confundand Balcanii cu Statele Baltice, US President Donald Trump acuza statele Baltice pentru razboaiele din Yugoslavia!(Balticii astia, mai au si tupeul sa spuna ca nu ei au facut-o)
    https://sputniknews.com/world/201811121069738709-trump-confuses-baltic-balkans-yugoslavia-wars/

    – Icke: ce se pegateste, orase „inteligente” supraveghere in masa a populatiei si lithiu in apa de baut!

    -Marele exercitiu militar NATO se incheie cu scufundarea accidentala a fregatei nescufundabile norvegiene Helge Ingstad!
    https://sputniknews.com/europe/201811131069765483-norwegian-frigate-ingstad-sinking/

    Trump lanseaza pe Twitter o masiva cruciada impotriva lui Macron, dupa ce acesta a venit cu ideea infiintarii unei „armate a UE”!!
    https://sputniknews.com/world/201811131069762743-trump-macron-criticism-army-eu/

    -Merkel se alatura lui Macron in apelul crearii unei armate a UE, dupa ce Trump a criticat aceasta idee!
    https://www.rt.com/news/443876-merkel-european-army-macron/
    https://www.rt.com/news/443876-merkel-european-army-macron/

    -Putin apreciaza ideea lui Macron pentru formarea unei armate a UE ca fiind „buna pentru o lume mutipolara”!
    https://www.rt.com/news/443677-putin-macron-army-europe-trump/

    – Marcel Lazar Lehel cunoscut drept hackerul Gucifer, a fost eliberat conditionat acum cateva zile… pentru a fi extradat in US si a se duce la inchisoare acolo! Nu cunosc o alta tara care sa-si extradeze proprii cetateni care fara sa fi comis vreo crima sau alta infractiune cu violenta ci doar „delicte de net” sa ii trimita in puscariile altora sau chiar mai rau! Sa ne amintim de americanul care l-a ucis pe muzicianul Teo Peter, a fost „extras” din Romania si scos basma curata la el in America!
    https://sputniknews.com/world/201811131069773942-guccifer-hacker-extradited/

    -Inginerie climatica: cum sunt folosite incendiile masive penytu racirea climei arctice!
    https://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-wildfires-to-temporarily-cool-earth/

    -Caravana de emigranti plina de LGBT se apropie de granitele US!
    https://sputniknews.com/us/201811131069772469-lgbt-migrant-caravan/

    Ministrul francez Bruno Le Maire vrea ca UE sa devina un „Imperiu”, asa cum sunt China si US! Macron spune ca UE nu ar trebui sa mai cheltuiasca multi bani pe armele americane…
    https://www.rt.com/news/443737-france-us-sovereign-continent/
    https://www.presstv.com/Detail/2018/11/11/579765/France-Europe-Macron-USmade-weapons-US-Trump

    -Israelul a bombardat Gaza distrugand postul de televiziune controlat de Hamas, Al Aqsa…
    https://www.rt.com/news/443792-israel-bombs-tv-station-gaza/

    -Camasa patata cu sange a Tarului asasinat Alexandru II a fost returnata Rusiei de catre Franta.
    http://tass.com/society/1030208?_ga=2.214142935.136798697.1541966835-1618901502.1541966833

    <Mare mars de protest antimusulman in Warsovia sub sloganul ‘Europa va fi a albilor”!

    https://www.rt.com/news/443656-far-right-march-given-greenlight/
    https://www.rt.com/news/443697-far-right-independence-march-poland/

    -Politia Germaniei descopera un complot in armata si fortele speciale pentru asasinarea politicienilor care nu servesc interesele Germaniei!
    https://sputniknews.com/europe/201811101069694506-german-military-plot-spoiled/

    Siria cere un organism international independent care sa investigheze crimele savarsite de coalitia US impotriva civilor sirieni sub pretextul „luptei contra Daesh”!
    https://www.presstv.com/Detail/2018/11/10/579652/Syria-demands-international-mechanism-to-investigation-USled-coalition-crimes

    -Acuzatii ca Syrian Democratic Forces (SDF) sprijinit de US face sapaturi ilegale in provincia siriana Mambij pentru a descoperi si fura relicve arheologice istorice!(Se stie „cine” saliveaza dupa asemenea relicve istorice, mai ales cele de tehnologie antica, si cum pentru asta au fost devalizate muzeele de istorie din Bagdad, Cairo, Tripoli, Kabul, etc!)
    http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970819000843

    -US Army a incheat un contract de 480 mil dolllari cu firma Fibrotex pentru un material de camuflaj revolutionar „nedetectabil de niciunul din senzorii actuali cunoscuti” care includ pe cei electro-optical si electromagnetic !
    https://www.zerohedge.com/news/2018-11-10/way-deception-thou-shalt-conduct-war-army-secured-480-million-deal-next-generation

    O groapa se casca in mijlocul unei autostrazi din Israel…

    -„Prezentatorul de stiri” al viitorului asa cum il vede trlrviziunea chineza este o … inteligenta artificiala!
    https://www.rt.com/news/443470-ai-news-anchors-china/

    Apreciază

  30. Aristide said, on noiembrie 14, 2018 at 9:32 pm

    https://ioncoja.ro/vin-americanii/

    Apreciază

  31. ONU: Țările au obligația să se lase ocupate de imigranți said, on noiembrie 15, 2018 at 9:52 am

    https://evz.ro/onutarile-au-obligatia-sa-se-lase-ocupate-de-imigranti.html?v=347635&page=1

    Pactul ONU pentru Migrație, un document rupt parcă din Orwell, statuează Imigrația ca pe un Drept al Omului. Pe măsură ce se apropie data semnării ofi ciale a documentului, tot mai multe state anunță că îl vor boicota. Ce face România?

    Cehia a îngroșat miercuri rândurile țărilor din Uniunea Europeană care resping Pactul ONU pentru Migrație. Guvernul de la Praga a anunțat ieri că nu semnează documentul: „Republica Cehă susține de multă vreme principiul separării imigrației legale de cea ilegală”, a declarat vicepremierul Robert Brabec în cadrul unei conferințe de presă. „Este ceea ce au solicitat Republica Cehă și alte țări europene. Dar textul final nu reflectă aceste propuneri.”

    Proiectul final al „Pactului Global pentru o Migrație Sigură, Ordonată și Regulată” a fost aprobat ca principiu în luna iulie de toate cele 193 de țări membre ONU, cu excepția Statelor Unite, retrase de la negocieri anul trecut.

    Până acum, în afara Cehiei, Australia, Austria, Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria au anunțat și ele că refuză să participe la semnarea oficială a acordului, o ceremonie programată pe 10-11 decembrie, în Maroc.

    Deși oficial Pactul nu va fi obligatoriu, totuși „el înscrie cu fermitate migrația în agenda mondială. Acest document va constitui un punct de referință pentru anii următori și va produce o schimbare reală”, declara în iulie Jürg Lauber, reprezentantul Elveției la ONU, cel care a coordonat elaborarea textului împreună cu colegul său din Mexic.

    În paranteză fie spus, Elveția este printre țările cu cele mai draconice condiții de intrare și ședere din lume.

    Cea mai importantă observație care trebuie făcută în legătură cu „Pactul Global” este că el nu se referă la refugiații care încearcă să scape de persecuții în țara lor. Dimpotrivă, așa cum arată o analiză a Gatestone Institute, „acordul promovează ideea că migrația – indiferent de motivul ei – trebuie încurajată, autorizată și protejată”. Mai mult, prin semnarea acordului, „migrația va deveni efectiv un drept al omului”.

    „Mutilarea genitală” este tradiție?

    Obiectivul 16 precizează că țările de primire trebuie să le ofere imigranților „toate mijloacele susceptibile a ajuta la integrarea și la coeziunea socială”, între altele:

    „Promovarea respectului reciproc dintre culturile, tradițiile și obiceiurile populațiilor primitoare și cele ale imigranților prin schimburi și punerea în operă a celor mai bune practici în materie de politici, programe și activități de integrare, inclusiv în ceea ce privește mijloacele de promovare a acceptării diversității și de facilitare a coeziunii și incluziunii sociale.” Analiza Gatestone Institute se întreabă până unde merge această respectare a tradițiilor: de pildă, semnatarii ar putea fi obligați să tolereze mutilările genitale feminine, o practică africană ajunsă deja destul de populară în ghetourile cu imigranți din Londra sau Paris.

    Big Brother va supraveghea Supunerea

    Anticipând că această ciocnire a civilizațiilor va produce scântei, Obiectivul 17 prevede măsuri de propagandă și educație ideologică a populațiilor gazdă, prin „promovarea de reportaje independente, obiective și de calitate în presă și pe Internet, dar și prin sensibilizarea și informarea profesioniștilor din presă privind chestiunile migratorii și terminologia adaptată, instituind norme etice pentru reportaje și publicitate și privând de subvenții sau ajutoare materiale toate organele de presă care promovează sistematic intoleranța, xenofobia, rasismul și alte forme de discriminare față de imigranți, totul cu respectarea deplină a libertății presei.”

    Și pasajele halucinante, care l-ar fi făcut invidios și pe Orwell, continuă:

    Încurajarea migrației prin toate mijloacele

    Documentul conține 23 de obiective la care se angajează semnatarii. Unele dintre ele sunt de-a dreptul halucinante, dându-le imigranților dreptul de a se purta ca la ei acasă peste tot în lume. Obiectivul nr. 3, de pildă, promovează și încurajează migrația prin diverse mijloace:

    „Lansarea și promovarea unui site web național accesibil tuturor pentru centralizarea și punerea la dispoziție a informațiilor despre opțiunile de migrație regulată, cum ar fi legile și politicile de imigrație specifice unei țări, cele necesare pentru viză, cheltuielile de școlarizare și rata de schimb, reglementarea permiselor de muncă, cerințele de calificare profesională, evaluarea diplomelor și a echivalentelor lor, posibilitățile de formare și de studii, precum și costurile și condițiile de viață, cu scopul de a-i ajuta pe imigranți în procesul lor de decizie.”

    Altfel zis, arată analiza Gatestone, statele nu se angajează doar să-și deschidă frontierele pentru imigranții din lumea întreagă, ele trebuie să-i informeze cât mai complet posibil privind țara/ țările unde s-ar putea instala.

    Și nu este totul, țărilor semnatare cerându-li-se să organizeze:
    „Puncte de informare deschise și accesibile de-a lungul marilor rute migratorii, pentru a le furniza imigranților sprijin și sfaturi adaptate pentru copii și specificitățile de gen, posibilitatea de a comunica cu reprezentanții consulari ai țării de origine și informații pertinente în materie de drepturile omului și de libertăți fundamentale, de protecție și asistență potrivite, de opțiuni privind rutele de migrație regulată și posibilitățile de întoarcere, totul într-o limbă pe care persoana în cauză să o poată înțelege.”

    Odată ajunși la destinație, țările semnatare se angajează să:

    „Furnizeze imigranților nou-sosiți informații potrivite, respectând spefici tățile de gen, adaptate pentru copii, accesibile și complete, ca și sfaturi juridice privind drepturile și obligațiile lor, inclusiv respectul datorat legilor naționale și locale, obținerea permisului de muncă și de ședere, modificările de statut, înregistrarea la autorități, accesul la justiție pentru a depune plângeri privind violările drepturilor lor, ca și accesul la serviciile de bază.”

    Notați că liberalizarea imigrației merge mână în mână cu liberalizarea sexualității și cu „teoria genului” și „specificitățile” sale.

    Apreciază

    • carla said, on august 21, 2023 at 12:31 pm

      Planul Kalergi. Premiului European Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020
      Clujul este deja plin de emigranți indieni si africani.
      Dacă ridici problema, ți se răspunde că este loc de vreme ce au emigrat 7 milioane de români și că și ei au fost primiți pe unde au plecat.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.