SACCSIV – blog ortodox

Lula da Silva, președintele Braziliei, face apel la o guvernare mondială pentru a impune politicile climatice ale stângii

Posted in BRAZILIA, CLIMA, GUVERN MONDIAL, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on august 13, 2023

Life Site News: Brazilian president Lula calls for ‘global governance’ to enforce left-wing climate policies

Lula, președintele Braziliei, face apel la o ‘guvernare mondială’ pentru a impune politicile climatice ale stângii

‘Așadar, vom avea o guvernare mondială’, a spus Lula. ‘ONU trebuie să fie restructurată’.

De Andreas Wailzer, 11 August 2023, LifeSiteNews

Lula Da Silva, (Andressa Anholete/Getty Images)

Președintele socialist al Braziliei a făcut apel la o ‘guvernare mondială’ pentru a impune politici climatice la nivel mondial.

Lula a făcut aceste remarci într-un interviu acordat pe 8 august în timpul Summitului Amazonului de la Belém, Brazilia, un eveniment internațional privind politicile climatice la care au fost prezenți reprezentanți din opt țări.

Președintele a susținut că ‘guvernarea mondială’ este necesară deoarece deciziile privind politicile climatice luate în cadrul reuniunilor internaționale nu sunt obligatorii pentru statele naționale suverane, iar organismele legislative locale ar putea respinge propunerile privind clima.

„Dr. Simon Goddek: ȘTIRE DE ULTIM MOMENT – Lula a atacat suveranitatea națională a Braziliei sugerând retragerea atribuțiilor Congresului Național ori de câte ori ONU sau un guvern mondial propune măsuri climatice.

Lula și-a arătat adevărata față. Este un globalist și un susținător al Noii Ordini Mondiale! · 9 aug. 2023”

Lula a declarat că motivul pentru care Brazilia este ‘pro guvernare mondială’ este acela că ‘dacă se ia o decizie aici, la Belém, cu privire la problema climei și nu există un angajament de conformare, aceasta se întoarce la statul național, iar congresele nu aprobă întotdeauna și atunci lucrurile nu funcționează’.

„Așadar, vom avea o guvernare mondială”, a declarat Lula, adăugând că „ONU trebuie să fie restructurată”.

„O.N.U. nu poate continua cu aceeași structură în care a fost creată în anul 1945”, a conchis acesta.

Lula a părut să sugereze transformarea Organizației Națiunilor Unite (ONU) într-un organism de guvernare mondială care ar putea introduce legi obligatorii pentru țări, lipsind efectiv națiunile de suveranitatea lor.

Dr. Simon Goddek, om de știință și jurnalist care locuiește în Brazilia, a scris: „Lula a atacat suveranitatea națională a Braziliei sugerând retragerea puterilor Congresului Național ori de câte ori ONU sau un guvern mondial propune măsuri climatice.”

„Lula și-a arătat adevărata față”, a declarat Goddek.

„El este un globalist și un susținător al Noii Ordini Mondiale!”

Socialistul Lula, pro-avort, a devenit președinte al Braziliei în urma unor alegeri prezidențiale extrem de controversate în anul 2022, când a candidat împotriva conservatorului Jair Bolsonaro. Milioane de oameni au ieșit în stradă și au protestat timp de săptămâni în sprijinul lui Bolsonaro, în timp ce au apărut acuzații grave de fraudă electorală.

Anterior, Lula a fost președinte al Braziliei din 2003 până în 2010. El a fost condamnat în 2017 pentru corupție și spălare de bani, pentru care a fost condamnat la aproape zece ani de închisoare. În anul 2019, el a fost găsit vinovat de acuzații legate de mită într-un caz separat. Cu toate acestea, un vot de 6-5 al Curții Supreme i-a permis să părăsească închisoarea spre sfârșitul aceluiași an. În martie 2021, un judecător al Curții Supreme a anulat acuzațiile împotriva sa. La câteva săptămâni după aceea, Curtea a decis că este liber să candideze la alegerile din anul 2022.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Lula – unul dintre cei mai tupeiști trădători din istoria recentă a Braziliei?

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Copaci said, on august 13, 2023 at 12:41 pm

    Derbedeul ăsta comunist, neomarxist, pușcăriaș și trădător, trebuie reîncarcerat pe viață și Brazilia trebuie eliberată! Cum poate continua BRICS-ul cu astfel de lepădătură ?

    Apreciază

  2. Ana Maria said, on august 13, 2023 at 1:58 pm

    lula cu p

    Apreciază

  3. Clement said, on august 14, 2023 at 1:59 am

    Nu avem cum lua „urma banilor” cu care a fost instalat acest ateu satanist intr-o țara cu un potential economic urias, un spor demografic important si o aplecare spre religiile animiste si vrajitorie greu de estimat.
    Mai aproape de noi si mai ingrijoratoare este influenta ateismului promovat de francezi prin vocile universitarilor pe care media ii sponsorizeaza, influentand adolescentii.
    Punctual ma refer la filosoful profesor André Comte-Sponville ateu nihilist marxist inspirat de un adept al partidului muncitoresc nazist german pe filiatia materna nepot al bancherului Salomon Oppenheim.
    Parcursul filosofului psihanalizat o buna parte a vietii sale marcate de sinistre contrarietati nu ne-ar interesa daca nu ar avea numerosi adepti in Romania si daca nu ar face parte din Comisia nationala de Etica a Fr.
    AC-S este adeptul euthanasierii si al limitarii drepturilor religioase.
    Chiar, oare cine a preluat responsabilitatile departamentului de ethica in locul Parintelui medic Jean Boboc in cadrul Mitropoliei Bisericii Orthodoxe Romane de la Paris?
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Comte-Sponville
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Karlfried_Graf_D%C3%BCrckheim
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Salomon_Oppenheim

    Apreciază

  4. Clement said, on august 14, 2023 at 2:09 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.