SACCSIV – blog ortodox

FERICIRILE DAVOS. Iar incepe propaganda Covid si vaccinare. Sa recapitulam lista necesara pentru victoria finala: injectati, mascati, despropietariti, inchisi in case inchiriate, in frig si pe intuneric, mancand gandaci si band apa din wc

Forumul Economic Mondial:

„Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”

Este prima predictie din 2016 a stapanilor de la Davos pentru 2030:

Acolo vor ei sa ajungem, dar nu oricum.

Dupa ce Rusia a invadat Ucraina, brusc ne-au cam lasat in pace cu Covidul. Dar nu ne-au lasat in pace de tot, ci au inlocuit propaganda Covid cu cea a incalzirii globale si a crizei energetice. Si nu doar propaganda, ci si fapte…

Sa ne amintim:

„Expert” (în același ton cu Forumul Economic Mondial): a bea apă reciclată din WC reprezintă viitorul / Sa nu uitam ca vor si sa ne dea sa mancam gandaci

Vigilant Citizen: Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci. Iată de ce

Ministrul energiei din Elveția a recomandat dușurile în doi, ca măsură de economisire a energiei

Elveţienii care își încălzesc locuința la mai mult de 19 grade Celsius riscă până la 3 ani de închisoare

Etc.

„Masuri necesare” (deci intre ghilimele, adica asa zis necesare, ca si in cazul schemei Covid) pentru ca au aparut crize:

Adrian Vasilescu, BNR: „Niciodată nu s-au mai adunat atâtea crize laolaltă câte sunt acum”

De parca crizele astea apar de capul lor…

Iar cum una dintre crize o reprezinta explozia preturilor si a ratelor la banci, oamenii isi vor pierde nu doar libertatile, ci si casele.

Insa nu au uitat nici de Covid. A venit toamna, asa ca:

INCEPE! De la 1 octombrie, în Germania intră în vigoare reguli noi anti-Coronavirus

Iata si ce putem citi in articolul Un nou val de COVID se pregătește în Europa din 7 octombrie 2022, de pe Cotidianul:

Un nou val de COVID-19 pare să se pregătească în Europa odată cu sosirea vremii mai reci. Experții în sănătate publică avertizează că ritmul lent al vaccinării și confuzia cu privire la tipurile de vaccin disponibile vor limita probabil absorbția rapelului.

Subvariantele Omicron BA.4/5 care au dominat în această vară se află încă în spatele majorității infecțiilor, dar subvariantele Omicron mai noi câștigă teren, notează Reuters.

Un nou val de COVID-19, care a apărut la începutul lunii septembrie în Franţa, continuă să ia amploare în ceea ce priveşte numărul de infecţii şi de spitalizări, potrivit unui raport săptămânal al autorităţilor sanitare, informează AFP.

În ultima săptămână, circulaţia virusului a progresat „puternic pe întreg teritoriul metropolitan, în special în rândul persoanelor mai în vârstă”, a rezumat Agenţia de Sănătate Publică din Franţa într-un bilanţ joi seara.

Creşterea a continuat, de asemenea, „la nivelul indicatorilor spitaliceşti”, cu o creştere clară a internărilor cu diagnosticul de COVID-19, inclusiv la terapie intensivă.

Până joi, au fost înregistrate 65.537 de cazuri noi, faţă de 51.366 cu o săptămână înainte. Numărul total de pacienţi spitalizaţi, de peste 16.000, a revenit la nivelul de la jumătatea lunii august.

După mai multe valuri de la începutul anului, epidemia de COVID-19 scăzuse extrem de mult în intensitate la sfârşitul lunii august, însă infecţiile au revenit o dată cu întoarcerea la şcoală.

Guvernul a decis să devanseze pentru începutul lunii octombrie debutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 destinată celor mai vulnerabili şi prevăzută iniţial să însoţească campania antigripală de la mijlocul lunii.

Autorităţile sanitare nu exclud o revenire la obligaţia de a purta mască în spaţiile închise.

Cu toate acestea, proporţia de francezi care poartă măşti în public a ajuns în septembrie la cel mai scăzut nivel de la începutul crizei sanitare, arată un sondaj realizat de Agenţia de Sănătate Publică din Franţa.

De când purtarea măştii nu mai este obligatorie în spaţiile publice închise, majoritatea persoanelor declară că nu o mai poartă sau o poartă mai rar, în special în spaţiile publice închise (76%, faţă de 58% în mai), la locul de muncă (70%, faţă de 57%) şi în mijloacele de transport în comun (61%, faţă de 23%).

La fel se întâmplă şi în prezenţa persoanelor în vârstă sau vulnerabile (58%, faţă de 44%), potrivit sondajului, realizat în perioada 12-19 septembrie pe un eşantion reprezentativ de 2.000 de adulţi.

Drept explicaţie, francezii spun că „anumite acţiuni nu mai sunt obligatorii, cum ar fi purtarea unei măşti în anumite locuri” (56%), că „majoritatea oamenilor sunt vaccinaţi” (43%) şi că măsurile de protecţie sunt „prea restrictive în viaţa de zi cu zi” (23%).

Comentariu saccsiv:

Asadar, sa recapitulam lista necesara pentru victoria finala: injectati, mascati, despropietariti, inchisi in case inchiriate, in frig si pe intuneric, mancand gandaci si band apa din wc

Victorie finala pentru a ajunge sa fim fericiti. Fericire de timp Davos.

Stapanii de la Davos sunt insa doar niste pioni negri ai realilor papusari. Iar tot ceea ce fac acesti pioni negri va aduce lumea la disperare. Dar exista si niste pioni albi…

Cititi va rog si:

Andi-Mihai Anton pare ca intelege ce se intampla

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on octombrie 8, 2022 at 11:11 pm

    Guvernul suedez le spune cetățenilor să construiască fiecare la domiciliu cate un „iglu din pături in interior” în această iarnă pentru a evita pericolul decesului prin înghețare

    Iglu în curtea unui maramureșean. Adăpostul de eschimoși atrage privirile tuturor localnicilor – Stirile Kanal D
    https://www.stirilekanald.ro/iglu-in-curtea-unui-maramuresean-adapostul-de-eschimosi-atrage-privirile-tuturor-localnicilor-20003767

    https://www.naturalnews.com/2022-10-07-swedish-government-indoor-blanket-huts-freezing-winter.html#

    Apreciază

  2. Geo said, on octombrie 9, 2022 at 12:18 am

    https://www.zerohedge.com/geopolitical/gold-teeth-ukraine-recovered-russian-mini-auschwitz-torture-chamber-were-actually

    Fără curent nici apa la wc nu o sa mai avem…

    Apreciază

  3. Oarecare said, on octombrie 9, 2022 at 12:20 am

    Trebuie să ne punem nădejdea în bunul Dumnezeu!

    Apreciat de 3 persoane

  4. Geo said, on octombrie 9, 2022 at 12:42 am

    https://www.zerohedge.com/geopolitical/large-explosion-destroys-part-key-bridge-linking-russia-crimea-zelensky-aide-says

    Se pare ca a fost un camion cu îngrășăminte…

    La fel ca cel de la Mihăilesti Buzău…venea din Rusia în drum spre Crimeea…inseamna ca in Rusia sunt agenți ucraineni sau exista trădători printre rusi…apoi cine a scăpat asa rapid imaginile de la CCTV? fix cu momentul exploziei?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Catalin said, on octombrie 9, 2022 at 1:50 pm

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/paypals-new-policy-will-fine-users-2500-directly-accounts-spread-misinformation
    https://news.yahoo.com/paypal-policy-permits-company-fine-143946902.html
    PayPal has backtracked on a published policy that would have fined users $2,500 for spreading “misinformation,” claiming the update had gone out “in error.”
    https://www.rt.com/business/564301-india-digital-rupee-launch

    Apreciază

  6. Geo said, on octombrie 9, 2022 at 8:43 pm

    Buna seara. Nu mi-au fost aprobate unele comentarii…nu este nevoie ca acesta să apară…multumesc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.