SACCSIV – blog ortodox

PIONII NEGRI: Fiecare democrat în parte din Senat tocmai ce a votat împotriva definirii sarcinii ca fiind un proces biologic al femeii

Posted in FEMEIA, SUA by saccsiv on august 14, 2022

ZeroHedge: Every Single Senate Democrat Just Voted Against Defining Pregnancy As A Biologically Female Process

Fiecare democrat în parte din Senat tocmai ce a votat împotriva definirii sarcinii ca fiind un proces biologic al femeii

De Tyler Durden, 10 August 2022, ZeroHedge

După un articol scris de Steve Watson pe Summit News

În timpul adoptării duminică în Senat a legii lui Joe Biden ‘Inflation Reduction Act’ (Actul de Reducere a Inflației), toți cei 50 de reprezentanți democrați au votat împotriva unui amendament care urmărea să definească sarcina ca fiind un proces exclusiv al femeii din punct de vedere biologic.

Amendamentul a fost propus de către senatorul republican Marco Rubio, care a menționat: „singurele persoane capabile să rămână însărcinate sunt femeile din punct de vedere biologic și, prin urmare, cred că programele federale privind sarcina ar trebui să fie limitate la femeile din punct de vedere biologic, și exact asta ar face acest amendament.”

„Acum câteva minute în urmă, am privit în urmă, la cei 5.500 de ani de istorie umană și, până acum, fiecare sarcină umană a fost a unei femei din punct de vedere biologic”, a continuat Rubio.

Senatorul a mai declarat: „și, prin urmare, singurul lucru pe care încerc să îl fac este să mă asigur că legea federală este clară, deoarece fiecare sarcină umană care a existat vreodată a aparținut unei femei din punct de vedere biologic, și că legile noastre federale reflectă faptul că programele de sarcină sunt disponibile doar singurelor persoane care sunt capabile să rămână însărcinate: femeile din punct de vedere biologic.”

Rubio a primit un răspuns de la senatoarea democrată Patty Murray, care i-a spus că: „este de fapt scandalos că republicanii încearcă să vorbească despre sarcină, când în această țară, chiar acum, tot ei sunt cei care forțează femeile să rămână însărcinate indiferent de circumstanțe, promovând interdicții de avort brutale și extreme.”

Priviți:

„Marco Rubio: Din moment ce numai femeile din punct de vedere biologic pot rămâne însărcinate, am propus un amendament pentru a limita programele noastre federale privind sarcina, doar femeilor din punct de vedere biologic.

Toți cei 50 de democrați din Senat au votat împotriva acestuia. 7 aug. 2022”

Toți cei 50 de republicani au votat pentru, iar toți cei 50 de democrați au votat împotrivă.

Care dintre aceste partide este iarăși ‘partidul științei’?

 

Comentariu saccsiv:

In piesa asta de teatru din SUA democrati – liberali, indubitabil democratii sunt pionii negri. Negri ca fundul iadului.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on august 14, 2022 at 9:13 pm

    Poate, in al 23lea ceas inteleg feministele in ce capcana au cazut.
    Si poate vor intra in pamant de rusine si masculii „cap de afis” folositi pentru a promova imaginea mamei ucigase de prunci. Ma gandesc la Liam Neeson.
    Legiunile satanei continua sa razbune ofensa insuportabila a intruparii Dumnezeului nostru Mantuitor din pantecele unei femei Fecioare.
    Oare cati crestini ortodocsi sunt in Statele Unite?! Pe acestia nu ii reprezinta nimeni in plan politic?
    Amestecatul in devalmasie cu republicanii pseudo-catolici, evanghelistii, adventistii si alte secte exotice vedem bine unde i-au adus.
    Cand vorbesti despre aceste chestiuni cu romanii republicani, constati ca cel mai mult ii afecteaza perspectiva interzicerii achizitionarii de arme.
    Deci, ce se intampla cu crestinii ortodocsi din actuala Lume Noua?

    Apreciază

  2. kosk said, on august 15, 2022 at 12:48 am

    ..au înnebunit lupii din ambele „tabere”..e imbecil/retard sa afirmi că doar femeile pot rămâne însărcinate. cînd e ceva natural, biologic și evident (de la Creație încoace)..mai există și „alt punct de vedere biologic” in care se poate naște un copil din altceva?

    Apreciază

  3. Mihai T said, on august 15, 2022 at 6:17 pm

    Observaţi crucile mari de pe covorul din Congres.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.