SACCSIV – blog ortodox

CENZURA PREVENTIVA: Forumul Economic Mondial solicită îmbinarea inteligenței umane cu cea a inteligenței artificiale pentru a cenzura ‘discursul de instigare la ură’ și ‘dezinformarea’ online, înainte ca acestea să poată fi postate online

Posted in cenzura, DAVOS, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL, INTELIGENTA ARTIFICIALA by saccsiv on august 14, 2022

SUMMIT NEWS: World Economic Forum Calls For Merging of Human and AI Intel to Censor ‘Hate Speech’ & ‘Misinformation’

Forumul Economic Mondial solicită îmbinarea inteligenței umane cu cea a inteligenței artificiale pentru cenzura online a ‘discursului de instigare la ură’ și a ‘dezinformării’

Poate că aceștia ar trebui să se ocupe doar de economie.

De Paul Joseph Watson, 12 August 2022, Summit News

În ciuda faptului că nu l-a întrebat nimeni, Forumul Economic Mondial pledează acum pentru fuziunea sistemelor de inteligență umană și artificială pentru a cenzura ‘discursul de instigare la ură’ și ‘dezinformarea’ online, înainte ca acestea să poată fi postate online.

Un raport publicat pe site-ul oficial al WEF avertizează în mod amenințător cu privire la pericolul reprezentat de ‘lumea întunecată a prejudiciilor online’.

Dar organismul globalist, condus de Klaus Schwab, care arată ca un răufăcător din benzile desenate cu James Bond, are o soluție.

Aceștia doresc să îmbine ‘cele mai bune’ aspecte ale cenzurii umane și ale algoritmilor de învățare automată AI pentru a se asigura că sentimentele oamenilor nu sunt rănite și că opiniile contrare regimului sunt trecute pe o listă neagră.

„Prin combinarea într-o manieră unică a puterii tehnologiei inovatoare, a colectării de informații offline și abilitatea experților în domeniu, care înțeleg modul în care operează entitățile amenințătoare, detectarea la scară largă a abuzurilor online poate atinge o precizie aproape de perfecțiune”, se arată în articol.

După ce se angajează într-o serie întreagă de baliverne, articolul concluzionează propunând „un nou cadru: în loc să ne bazăm pe inteligența artificială pentru detecția la scară largă și pe oameni pentru a examina cazurile extreme, este esențială o abordare bazată pe inteligență”.

„Prin introducerea inteligenței umane, în mai multe limbi și offline, în seturile de învățare, inteligența artificială va putea apoi să detecteze la scară largă abuzuri nuanțate și inedite, înainte ca acestea să ajungă online pe marile platforme. Suplimentarea acestei detecții automate mai inteligente, cu o expertiză umană pentru a revizui cazurile extreme și a identifica rezultatele fals pozitive sau negative, iar apoi reintroducerea acestor constatări în seturile de învățare, ne va permite să creăm o IA integrată cu inteligența umană”, se mai spune în articol.

„Disclose.tv: NOU – Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab propune să automatizeze cenzura online a ‘discursului de instigare la ură’ și a ‘dezinformării’, cu ajutorul inteligenței artificiale completată de ‘experți în domeniu’. 11 aug. 2022.”

Cu alte cuvinte, libertatea ta de exprimare va fi probabil cenzurată înainte de a putea fi postată pe site-urile de socializare online. Unii o numesc ‘cenzură preventivă’.

Sau, după cum spune WEF: „echipele de încredere și siguranță pot opri amenințările online, în creștere, înainte ca acestea să ajungă la utilizatori”.

Fără îndoială că o parte centrală a unei astfel de ‘dezinformări’ va fi denunțarea stridentă a WEF însuși, având în vedere că organizația este renumită pentru faptul că își blochează criticii pe Twitter.

Mulți s-ar întreba de ce Forumul Economic Mondial, în contextul unei crize a costului vieții, al raționalizării iminente a energiei și al unei recesiuni globale, se preocupă de toate acestea.

De ce nu se limitează doar la economie?

„Niciodată nu este un pariu sigur dacă acest purtător de cuvânt al elitei de la Davos vine cu ‘soluțiile’ și ‘propunerile’ sale aberante ca o modalitate de a întări narațiunile existente sau de a introduce altele noi; sau doar pentru a părea ocupat și a-și câștiga banii de la cei care îl finanțează”, scrie Didi Rankovic.

„Nu – nu este vorba de inflația galopantă, de costurile energiei și chiar de securitatea alimentară în multe părți ale lumii. Pentru cât de dedicată este organizația globalizării, este ciudat de surdă la tot ceea ce se întâmplă de fapt în lume.”

 

Comentariu saccsiv:

Intreaba autorul: De ce nu se limitează doar la economie?

De parca in economie fac vreo treaba buna…

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on august 15, 2022 at 5:55 pm

  „Pandemie perpetua” – vom avea pandemie totdeauna!

  Un studiu Peer-Riewed arată că injecțiile/vaxinurile ajută la răspândirea Omicron

  “Πανδημία” για πάντα: μια Peer-Riewed μελέτη δείχνει ότι οι ενέσεις βοηθούν στην εξάπλωση της Omicron. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/15/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-peer-riewed-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5/#more-55664

  O echipă de 19 oameni de știință din Marea Britanie a publicat un document de cercetare în care explică de ce țările cu cele mai mari rate de vaccinare au cel mai mare număr din ceea ce ei numesc „infecții recurente”, precum și reinfectarea cu alte mutații SARS-CoV-2:
  https://www.science.org/doi/10.1126/science.abq1841

  Articolul de cercetare în cauză, publicat pe 14 iunie 2022 în revista științifică Science, a fost vizualizat/descarcat de aproape 300.000 de ori în câteva luni.
  Acest lucru este foarte neobișnuit pentru un studiu științific tehnic, extrem de codensat scris.

  Dă clic pentru a accesa science.abq1841.pdf

  Nu putem decât să ne asumăm motivul pertinent pentru care atât de mulți oameni l-au citit.
  Dar ceea ce sugerează acest studiu – pe care mulți clinicieni și cercetători și-au exprimat îngrijorarea – este că „vaccinurile” ARNm COVID-19, precum și dozele de rapel pot face ca răspunsul nostru imun să fie mai puțin eficient împotriva mutației Omicron a virusului.

  Dacă acest lucru este corect, înseamnă că „vaccinul” în sine duce la o răspândire pe scara largă a infecției. În loc să oprească virusul, se pare că programele de vaccinare mARN din întreaga lume răspândesc cu viteza virusul.

  Utilizarea frecventă a „vaccinului” duce la rate mai mari de infectare

  După cum subliniază oamenii de știință britanici, țările cu rate mai mari de utilizare a vaccinului prezintă un număr mai mare de infecții primare și reinfectări frecvente cu SARS-CoV-2.
  În schimb, în regiunile în care campaniile de vaccinare nu au fost puse în aplicare pe scară largă – inclusiv majoritatea țărilor de pe continentul african – oamenii nu sunt infectați.

  Observati aici pe harta procentajul de infectări versus acoperirea vaccinală.
  Cu roșu sunt reprezentate țările cel mai puțin „vaccinate”.
  Sursă: Tabloul de bord al OMS

  Analizând motivele pentru care populațiile cele mai intens vaccinate au cele mai multe infecții cu Omicron, studiul de față s-a axat pe studiul cadrelor medicale:
  Personalul medical căruia i s-au administrat din timp cele două doze de vaccinuri ARNm și apoi a primit o doză de rapel au fost expuse infectarii de două ori mai mult.

  Pentru a afla ce se întâmplă la nivel celular cu acești profesioniști din domeniul sănătății vaccinați, oamenii de știință au monitorizat îndeaproape diferitele tipuri de imunoglobulină din sângele participanților.

  Imunoglobulina (Ig), cunoscută și sub numele de anticorp (Ab), detectează viruși, bacterii și altele asemenea și determină sistemul imunitar să răspundă în mod corespunzător.
  Oamenii de știință au identificat mai multe tipuri de imunoglobuline, fiecare dintre acestea ghidând răspunsul imun într-un mod diferit pentru diferite faze și tipuri de infecție.

  IgG4, un răspuns de toleranță imună

  IgG4 este forma de imunoglobulină care declanșează un răspuns de toleranță la sistemul imunitar, pentru patogeneza la care ați fost expus în mod repetat ca sa nu fiti afectat de o reacție inflamatorie. Acest lucru este bun dacă încercam să avem răspunsul imun la unele alimente, de exemplu. Dar nu este genul de răspuns imun pe care vaccinurile covid-19 au fost concepute să-l creeze.

  Apicultorii, atunci când sunt mușcați în mod repetat de albine în timpul muncii lor, creează un „răspuns IgG4” la atacul asupra sistemului lor imunitar.
  Practic, organismul lor învață că otrava albinelor nu este periculoasă, iar răspunsul lor imun la veninul de albine devine un răspuns IgG4, astfel încât să poată suporta mușcături/intepaturi.
  În timp ce veninul de albine în sine nu va dăuna organismului, reacția inflamatorie a organismului însuși poate fi periculoasă.
  Dacă organismul sufera o inflamatie și dezvoltă o reacție generalizată în care inflamația însăși pune în pericol respirația persoanei, răspunsul imun poate fi fatal.

  Mai multe doze de vaccin duc la o rata mai mare de infecție cu
  COVID-19

  Acest studiu demonstrează exact modul în care dozele de vaccin repetate determină oamenii să fie mai susceptibili a fi infectati cu COVID-19.
  Dozele inițiale ale vaccinului au cauzat răspunsuri imune inflamatorii clasice.
  Inflamația este o parte fundamentală a răspunsului imun (la un vaccin sau la o infecție) și este responsabilă pentru cea mai mare parte a ceea ce simți atunci când ești bolnav: febră, dureri, letargie etc.
  Această inflamație este motivul pentru care s-ar putea să vă simțiți rău dacă primiți un vaccin antigripal și pentru care vaccinul anti-COVID-19 a devenit celebru pentru că îi face pe oameni să se simtă atât de rău timp de câteva zile.
  Corpul tau produce un raspuns inflamator la proteinele spike COVID-19.

  Dar ce se întâmplă cu organismul după ce ai primit două doze de vaccin și apoi ți se administrează o a treia doza?
  Oamenii de știință au descoperit că primirea dozelor succesive de vaccin ARNm încep să se obișnuiască sau să desensibilizeze subiecții cu proteinele spike COVID-19, transferând răspunsul lor imun pentru a fi dominat de forma IgG4, care, în esență, învață organismul să tolereze proteinele spike.

  Un alt tip de protecție?

  Răspunsul imun al participanților la vaxinarea cu COVID-19 a fost practic oprit, ceea ce i-a făcut și mai vulnerabili la infecție și mai puțin susceptibili să reacționeze la aceasta decât cei care nu au fost niciodată vaccinați.

  Când ești expus în mod repetat la o răceală sau la orice alt virus, intalnit în timpul vieții tale, ceea ce se întâmplă prin expunerea ta fizică, nu dezvolta toleranță la raceala, ci organismul tău luptă împotriva ei fără să știi. Corpul tau foloseste raspunsul imun normal care lupta impotriva bolilor, dar, atata timp cat recunoaste agentul infectios, nu vei avea simptome de inflamatie.
  De aceea, atunci când sunteți expus în mod natural la multe boli, atunci aveți imunitate pe tot parcursul vieții.

  În schimb, acest nou studiu arată că injecțiile/vaxinurile repetate cu ARNm și injecțiile de rapel împotriva COVID-19 produc un răspuns de toleranță, ca și cum ar fi injecții alergice. Ele obișnuiesc corpul cu virusul, astfel încât să nu-l mai recunoasca ca fiind ceva periculos.

  Un alt studiu,
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.07.05.22277189v1
  care a fost publicat în iulie de o echipă de peste 20 de oameni de știință germani, a confirmat în mod independent că injecțiile/vaxinurile succesive și dozele de rapel împotriva COVID-19 transformă răspunsul imun din clasa protectoare a răspunsului IgG intr-o maniera care va tolera virusul.

  În același timp, crearea acestei toleranțe cauzate de vaccin nu însemna că indivizii răman neprotejați.

  Menținerea oamenilor in boala

  Astfel, vaccinul și dozele de rapel au ajuns să facă opusul a ceea ce trebuiau să facă: să împiedice oamenii să se îmbolnăvească.
  Dar a fost acesta vreodată un obiectiv realist?
  SARS-CoV-2 seamănă cu coronavirusurile endemice asociate. La fel ca răceala obișnuită, se pare că SARS-CoV-2 nu va dispărea, că nimeni nu o poate evita la nesfârșit și că va continua să evolueze.

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2206576

  Pe de o parte, acest studiu sugerează că vaccinurile „ajută” sistemul imunitar al organismului să nu exagereze cu virusul.
  Virusul în sine nu ucide oamenii –

  https://www.researchsquare.com/article/rs-612103/v1

  interacțiunea virusului cu sistemul imunitar al pacienților este cea care provoca infecții grave și uneori fatale, deoarece sistemul imunitar a exagerat la contactul cu un nou virus.

  Pe de altă parte, imunitatea dobândită în mod natural pare să fie mai puternică decât imunitatea dobândită prin vaccinare, iar riscurile vaccinurilor în sine, în special pentru tineri, sugerează că riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile.

  https://www.theepochtimes.com/covid-vaccine-injuries-quietly-being-compensated-around-the-world-are-you-eligible_4632576.html

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.06.21253051v1

  Dacă persoanele vaccinate se infecteaza acum rapid cu virusul, si au reacții ușoare, se intampla deoarece sistemul lor imunitar le spune să tolereze virusul.
  Dar vaccinările de rapel nu au fost niciodată necesare pentru a produce o toleranță: studiul a arătat că indivizii au început să dezvolte toleranță după doar două doze.
  Este posibil ca vaccinurile să fi ajutat la desensibilizarea populației la răspunsurile imune inflamatorii dăunătoare la COVID-19.

  Nu mai există niciun motiv și nicio justificare științifică pentru a continua „programul de vaccinare”.

  Sursa:

  https://www.theepochtimes.com/new-science-shows-vaccines-help-omicron-spread-peer-reviewed-study_4645812.html

  Data publicării: 14.08.2022
  Oameni de știință pentru sănătate și libertate E.Y.E.
  https://www.eyewideopen.org/?p=4131

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: