SACCSIV – blog ortodox

Ceva Foarte În Neregulă Se Întâmplă Cu Copiii Celebrităților

Posted in CELEBRITATI, copii, filme, Hollywood, Madonna, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on iulie 9, 2022

Vigilant Citizen: There’s Something Terribly Wrong Happening With the Sons of Celebrities

Ceva Foarte În Neregulă Se Întâmplă Cu Copiii Celebrităților

De ce atât de mulți băieți de la Hollywood se plimbă îmbrăcați în rochii? De ce sunt acești copii atât de intens promovați pe rețelele de socializare și în mass media? Și ce naiba se întâmplă cu Liev Schreiber?

De Vigilant Citizen

Nu e tocmai o plăcere să vorbești despre copiii celebrităților. Copilașii ăștia nu au ales ei să trăiască în lumina reflectoarelor și merită pe deplin să se bucure de o copilărie normală. Cu toate astea, anumiți părinți din rândul celebrităților fac tot ce le stă în putință pentru a-și încredința copiii proverbialului con de lumină. Sunt plimbați pe la evenimente sociale, prezentați peste tot pe social media iar unii sunt chiar folosiți drept suport pentru campanii de PR sau promovarea anumitor atitudini.

Numai acest comportament in sine ar putea fi catalogat drept exploatator dar, chiar mai mult, ciudățeniile la Hollywood au trecut la un alt nivel: băieței plimbându-se în rochii. Iar unii dintre ei abia au împlinit DOI ani. Mulți dintre ei poartă ținute care sexualizează și dezbracă într-un mod straniu. A devenit un fel de „trend” printre elitele de la Hollywood, un fapt la modă. Desigur, dinspre goarnele mass-media plouă cu laude asupra acestor părinți care le permit propriilor copii „să-și exprime personalitatea”.

Dar dacă ar fi exact pe dos? Dacă acești băieței au fost obligați și forțați să se îmbrace și să se poarte ca niște fete, din cine știe ce motive nebunești? Nu s-ar încadra acest fapt la o formă foarte insidioasă de abuz asupra copiilor? Iată câteva exemple ale acestui trend.

Megan Fox (care a dezvăluit recent că a participat la ritualuri reale de sânge cu MGK – Machine Gun Kelly) îl îmbracă pe fiul ei Noah ca pe o fată de când acesta avea doi ani. DOI.

Pe bune, cum poate un băiețel de doi ani să ia o decizie de o asemenea profunzime și care să-i afecteze toată viața, aceea de a-și schimba sexul? Abia dacă poate să fomuleze o propoziție coerentă. Poate el să realizeze implicațiile fizice și psihologice ale unei asemenea decizii? Bineînțeles că nu. E încă mult prea ocupat să-și bage degetele în priză.

Noah purtând o bluză pe care scrie „Fete tari”.

„Ieșirea” în public a lui Zaya Wade la vârsta de 12 ani a fost urmată de un masiv turneu media și de contracte în industria modei. Chiar și Michelle Obama a dăngănit clopotele, lăudând pe toți cei implicați.

Jackson, fiul adoptiv al actriței Charlize Theron, poartă rochițe de la vârsta de 5 ani.

David Banda, fiul adoptiv în vârstă de 16 ani al Madonnei este împins în lumina reflectoarelor. Iar reflectoarele sunt avide după băieți îmbrăcați în rochii. Aici, el poartă un costum de majoretă asezonat cu coarne de drac și zgardă.

Chiar dacă fiecare dintre aceste cazuri este îngrijorător, unul dintre ele iese in evidență în mod special: Kai Schreiber.

Fiul lui Liev Schreiber și Naomi Watts

De ani buni fotografiile cu fiul lui Liev Schreiber au produs ridicări de sprâncene. Când punem însă cap la cap aceste elemente, sprâncenele mirate devin îngrijorate.

În 2017, Liev Schreiber și-a adus la Comic-Con pe fiul său Kai, în vârstă de 8 ani, îmbrăcat ca Harley Quinn.

Nu e niciun secret că Harley Quinn este un personaj puternic sexualizat. În ciuda acestui fapt, Liev și-a adus fiul la Comic-Con (eveniment ticsit de indivizi care au fantezii cu acest tip de personaje) îmbracat ca Harley Quinn, la care a mai adaugat machiaj și ciorapi rupți. De ce? [Harley Quinn este un personaj feminin de benzi desenate, un fel de replică feminină a personajului Joker din benzile desenate și filmele cu Batman – n.tr.]

Aici, Kai este îmbrăcat ca o mireasă/prințesă/ceva însângerat. Fratele lui este îmbrăcat ca o persoană decapitată. Nimeni nu pare să se distreze.

Fără comentarii.

Cu toate aceste ciudățenii, ai putea avea o reacție de genul „Așa, și ce dacă..?”. Dar, din păcate, lucrurile stau mult mai rău.

„Tipul de actor hirsut cel mai bine cunoscut pentru radăcinile lui slave și pentru copiii lui șocant de atractivi” – n.tr. Profilul de Twitter al lui Schreiber prezintă o fotografie cu copiii săi machiați și sărutându-se pe buze. Biografia lui vorbește și despre „copii șocant de atractivi”.

Schreiber nu folosește cuvântul „frumoși” pentru a-și descrie copiii. Folosește în schimb cuvântul „atractivi”. Dicționarul MacMillan definește sensul cuvântului „atractiv” astfel:

Acestea fiind zise, hai să vedem o altă fotografie cu Liev și Kai.

Cine își sărută copiii așa?

În 2017, Schreiber a fost invitat la Ellen Show. Și a vorbi despre copiii lui (ca de obicei). Și a fost ciudat (ca de obicei).

Pe la minutul 3:45 din videoclip, Schreiber spune:

„- Fii mei și cu mine avem chestia asta pe care o facem când ne facem baie iar apoi dansăm «willy dance».

-Adică se întâmplă exact așa cum sună?

-Da. Se poate spune și cu alte cuvinte dar acestea sunt cele mai potrivite.

-E o metodă să vă uscați?

-Este o metodă să ne uscăm pentru că te iriți acolo jos dacă nu te usuci.”

[Willy Dance, conform Urban Dictionary: „Atunci când un bărbat în pielea goală stă cu picioarele desfăcute și își mișcă bazinul înainte și înapoi astfel încât penisul să se lovească de pielea corpului”n.tr. ]

Apoi, o Elena amețită bea niște tequila și toată lumea râde. Probabil că povestea nu este inventată.

Schreiber a postat această fotografie pe Instagram, în care face baie cu fiul său.

În 2021, Naomi Watts a postat această fotografie cu Kai purtând sutien și cercei pentru a sărbători împlinirea vârstei de 13 ani. De ce?

Cui i-ar plăcea să vadă asemenea fotografii? Aproape că parcă își doresc să atragă o atenție greșită asupra acestui adolescent.

Schreiber și Kai la premiera sezonului patru a serialului Stranger Things.

Ce naiba se întâmplă cu mâinile în fotografia de mai sus? De ce nu comentează nimeni din mass media nimic din ce se vede acolo? Iată un exemplu despre ce s-a spus în mass media (care se afundă încet într-o orbire totală).

„Liev Schreiber și fiica sa Kai au participat la premiera sezonului 4 din «Stranger Things». Ea arată adorabil în rochie roz.” – n.tr.

Un comentariu cinstit la acea fotografie ar fi fost:

„Fiul lui Schreiber, Kai, s-a vânturat pe la o premieră cu care nu are nicio legătură, purtând o rochie scurtă roz și făcând fotografii stranii cu taică-său.”

Două săptămâni mai târziu, alte poze ciudate au apărut în mass-media.

Kai merge pe bicicletă purtând rochie și sandale cu tocuri înalte. De ce?

În concluzie

Dacă aceste fotografii v-au întors stomacul pe dos, ne pare rău. Cumva însă, senzația de greață pe care poate o încercați este pentru că trupul vostru vă spune că asistați la ceva foarte greșit și nenatural. Și totul se întâmplă cu un scop.

De ani de zile tot documentăm agenda fluidizării de gen, care se bazează pe ideea că genurile sunt concepte sociale. Aceeași agendă pretinde că puștii pot să ia decizii radicale cu viața lor privind schimbarea genului, asta în timp ce li se promovează medicamente extreme așa cum sunt inhibitorii sau blocanții hormonali. Aceeași agendă își vâră coada în programa școlilor elementare, pentru că „ei” știu că îndoctrinarea trebuie să se întâmple de la vârste fragede pentru a le afecta definitiv psihicul copiilor.

Hollywood-ul este un alt braț al acestei agende. În timp ce industria se bazează pe a te face să crezi, copii reali sunt atrași în mizeria asta. Iar când se combină această agendă cu obsesia arhi-cunoscută a Hollywood-ului în vânarea copiilor, obținem băieței care se plimbă îmbrăcați în rochii și care sunt acoperiți de laude în mass-media.

De ce nu așteaptă acești părinți până când acești copii devin adulți, înainte de a lua asemenea decizii drastice? Câți dintre acești copii au cerut cu adevărat să ducă o asemenea viață? Câți dintre ei au fost îndemnați și forțați să trăiască așa? Dacă răspunsul la această ultimă întrebare este „mai mult de unul” atunci trebuie să numim acest „trend” așa cum este de fapt: abuz asupra minorilor.

P.S: Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să vă gândiți la a face o donație. Vă mulțumim pentru sprijin! (vedeti la finalul articolului de pe Vigilant Citizen)

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ANGELINA JOLIE ii SCHIMBA SEXUL copilului sau biologic

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on iulie 9, 2022 at 6:43 pm

    Saracii draci, pot lua oricand lectii de la dracoveniile astea intrupate, pe langa care par mici copii!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Oarecare said, on iulie 9, 2022 at 8:15 pm

    Spălare pe creier! Trebuie să respingem propaganda LGBT! Bărbații trebuie să arate a bărbați iar femeile a femei!

    Apreciat de 2 persoane

    • Elena said, on iulie 10, 2022 at 7:56 am

      Da,da respingem! Sambata a fost manifestatie contra adoptiei copiiilor de catre cuplurile LGBT si pro familia traditionala.Stiti cati participanti au fost? Cam 50.Idealista cum sunt am crezut ca vor fi autocare venite din toata tara.Cu durere in suflet am vazut cum parinti cu copii stateau la coada la muzeul Antipa in loc sa ia atitudine.Doar 2 preoti erau prezenti.Dumnezeu sa ne ierte pentru toata indiferenta de care dam dovada ca neam!

      Apreciat de 2 persoane

  3. Monica said, on iulie 10, 2022 at 1:01 pm

    Acești părinți care își pun copii să se îmbrace și să se comporte anormal sunt niște dezaxați, niște gunoaie ale societății !!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marian said, on iulie 10, 2022 at 1:08 pm

    Asta e doar o etapa pe drumul celor 30 de arginti. Fariseii se lupta draceste sa daruiasca cat mai multor tembeli suma intreaga, la capatul careia e, sigur, streangul. Iar imbuibatii pe netruda, simbriasii celor cu pungile de arginti, tin neaparat sa-si plineasca suma de 30. Pentru bani nemunciti, omul ticalos Il va vinde si pe Bunul Dumnezeu. Caci, atunci cand nu trudesti pentru bani, tot trebuie sa dai ceva. Si acel ceva e cinstea celui intai nascut. De aceea, toate ereziile au avut succes in cetele de trantori si paraziti. Daca L-au vandut pe Bunul Dumnezeu Cel adevarat, au fost imbracati in „ajutoare”, au fost platiti sa invete (sa invete ceea ce trebuie, bineinteles), au fost racordati la afacerile fratesti si au sfarsit prin a fi pusi in toate functiile de putere. De unde, astazi ne dau dispozitii medicale, de miscare, de acces la drepturi, de respirare, etc. cu un zel ca al lui iuda, care, cica, avea grija sarmanilor.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Fabian said, on iulie 11, 2022 at 9:20 pm

    Asta este o dovadă clară cu ceea ce promovează Statele Unite ale Americii și în general regimurile politice liberale și socialiste .
    Acei actori și actrițe făcând parte din industria de propagandă satanista americană de la Hollywood .
    La asta se vrea să se ajungă cu politicile de egalitate de gen , „drepturi pentru minorități sexuale”, ore de educație/perversiune sexuală pentru copii in scoli .
    La legalizarea satanismului ,sodomiei(homosexualității) ,pedeofiliei , a incestului ,a pruncucideri(avort) , a consumului de droguri , a crimei și a canibalismului (” Megan Fox a participat la ritualuri reale de sânge cu MGK – Machine Gun Kelly” ).
    Se urmărește degenerarea și satanizarea in ultimul hal al umanității.

    Este foarte rău că și la noi in țară s-au înmulțit bestiile sataniste , acum câteva zile ieșind în stradă(la așa numită paradă „Prinde”)cam 15 mii de hastagisti(unii dintre ei din filialele de tineret ale partidelor USR,PSD și PNL) pentru a susține și a promova în rândul populatiei a perversiunii sodomiei , violul și abuzul sexual asupra copiilor(pedeofilie) , a pruncuciderii(avort) și a consumului de droguri . Toate cu susținerea financiară de către ambasada Finlandei , UE și SUA .
    Este o situație foarte grea pentru poporul român dacă conștientizăm faptul că am ajuns niste oameni fără apărare , autoritățile statului partajând cu organizațiile oculte criminale .
    La noi in țară ajungând să defileze liberi pe străzi tot felul de sataniști,criminali, perversi sexuali,abuzatori și violatori de copii, drogați ,etc. Toate aceste ticăloșii cu complicitatea autorităților.

    Dumnezeu să ne ajute !

    Apreciază

  6. […] Από το Vigilant CitizenΤο είδα στο SACCSIV […]

    Apreciază

  7. […] Ceva Foarte În Neregulă Se Întâmplă Cu Copiii Celebrităților […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.