SACCSIV – blog ortodox

TICALOSIE: In timp ce foametea bate la usa, guvernul olandez implementeaza draconica lege europeana a azotului prin care multe ferme vor fi inchise iar numarul de animale va fi redus

Posted in Olanda, proteste, VIDEO by saccsiv on iulie 6, 2022

Claudia Marcu a facut un transcript pe National:

”Asta se poate în 3 feluri. Închizi de bunăvoie, poți vinde, dar primești o interdicție profesională și nu mai poți intra niciodată în agricultură în Olanda. Tu poți să spui că te muți în altă parte. Ok, îți poți deschide o fermă în altă parte și atunci ai nevoie de o aprobare nouă și știm deja că nu vei mai primi alta. A primi aprobări noi este, de fapt, imposibil în Olanda. Dacă nu vrei nimic din toate acestea, atunci vei fi desproprietărit, a spus Guvernul. Obligatoriu. Această scrisoare, care a venit împreună cu o hartă a Olandei, în culori diferite, a stârnit foarte multă frustrare. Culorile îți arată unde locuiești și cât azot trebuie să reduci. Asta începe de la 12% și ajunge la 95%. 95%, dar și 12% nu înseamnă numai sfârșitul fermei tale, ci și sfârșitul unei mari părți a agriculturii olandeze”

”Am făcut un protest mare, pe 22 iunie, și 60.000 de fermieri și cetățeni au protestat împotriva acestei proceduri a ministrului. Nu a ajutat la nimic. 60.000 de oameni, 20.000 de tractoare și guvernul nostru, parlamentul nostru au spus <<NU! Nu facem nimic altfel>>. Au existat și schimbări care ar fi trebuit luate în considerare, dar și acestea au fost respinse de parlamentul nostru, care a spus <<NU, nu facem asta!>>. Acum fermierii protestează, iar ei nu sunt organizați, nu sunt coordonați. Guvernul nostru nu mai este susținut de populație. Au avut numai 15% pentru câteva săptămâni și acum sigur a devenit și mai puțin. Fermierii sunt susținuți de cătățeni. Ei îi înțeleg. Și noi nu suntem primul grup de oameni care este rănit așa de către Guvern. Am avut și oameni cărora li s-au luat copiii. Nu au fost născuți în Olanda. Mii de oameni au fost distruși de guvernul nostru. Și oamenii din provincia Groningen, de unde se scoate gaz din pământ, au fost distruși de guvern. Nu avem nevoie de astfel de oameni într-o democrație. Într-o democrație cetățenii sunt protejați”

”Pentru asta trebuie ca noi, care am lucrat acest pământ de sute de ani, care am hrănit oamenii noștri, să ne părăsim pământurile pentru că ei vor să construiască locuințe. Ei vor să construiască industrii. Noi trebuie să plecăm. Fermierii au spus că nu vor face asta. Iar acum noi cerem ca legea azotului să fie desființată. Definitiv. Pentru că noi nu putem aplica această lege și nu vom da nimic din pământurile noastre. De fapt, acesta este motivul protestelor puternice. Dar acum vedem că și alte grupe de populație ne susțin și vin la demonstrații. Iar asta împotriva Guvernului. Și ei cer ca Guvernul să plece. Așa că aceste proteste ale fermierilor vor putea fi un început al unui timp nou în Olanda”

Conform site-ului Ziarul Romanesc, fermierii olandezi sunt furioși pentru planul guvernului de reducere a emisiilor de azot cu 70%. Pentru fermieri, acest plan înseamnă o scădere cu 30% a numărului de animale din ferme:

Fermierii protestează în Olanda contra guvernului, ciocniri cu poliția, granița cu Germania închisă

Iata si cum prezinta situatia Al Jazeera intr-o postare de ieri:

Si Sky News Australia:

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on iulie 6, 2022 at 7:46 am

    În 1956, filozoful german Günther Anders descria astfel „condiționarea colectivă”: „Pentru a înăbuși orice revoltă în avans, este important să nu o faceți violent. Metodele arhaice precum cea a lui Hitler sunt în mod clar depășite. Este suficient să creați o condiționare colectivă atât de puternică încât însăși ideea de revoltă să nu existe. Apoi, am continua să condiționăm prin reducerea drastică a nivelului și calității educației, vom pune sexualitatea pe primul plan al intereselor umane. Ca anestezic social, nu există nimic mai bun. În general, vom avea grijă să alungăm seriozitatea din existență, să ne batem joc de tot ce are o valoare ridicată, să menținem o apologie constantă pentru lejeritate; astfel încât euforia reclamei, a consumului să devină standardul fericirii umane și modelul libertății. În acest fel, condiționarea va produce o astfel de integrare a sinelui, încât singura teamă (care va trebui menținută) va fi aceea de a fi exclus din sistem și deci de a nu mai putea accesa condițiile materiale necesare fericirii. Omul de masă, astfel produs, trebuie tratat ca ceea ce este: un produs, un vițel și trebuie să fie supravegheat așa cum ar trebui să fie o turmă. Orice lucru care îi permite lucidității să adoarmă mintea lui critică este bun din punct de vedere social; ceea ce ar risca să-l trezească trebuie combătut, ridiculizat, înăbușit. Orice doctrină care contestă sistemul trebuie mai întâi catalogată drept subversivă și teroristă, iar cei care o susțin trebuie apoi tratați ca atare”.
    [după doi ani jumate de plandemie, după 4 luni de propagandă a războiului, după 6 ani de totalitarism digital, având în față 28 de ani de tiranie climatică, foamete și penurie de apă, vă simțiți sau nu în cușca omului de masă, a vițelului consumerist stimulat doar de divertismentul facil și de sexualitatea aberantă? Dacă nu, veți fi combătuți și veți sfârși prin a vă supune: în masa mare a captivilor nu veți mai percepe lipsirea de libertate și exproprierea de drepturi, bunuri și venituri, dar veți fi “fericiți”; ereticii, ca mine, vor fi combătuți și aruncați peste zidurile cetății; asta numai dacă majoritatea va rămâne anesteziată – în caz contrar, acest plan al supunerii va fi dat greș]
    În 1962, în discursul ținut la Universitatea Berkley din California, Aldous Huxley a spus: „Va exista, în următoarea generație și ceva, o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-și iubească servitutea și de a produce o dictatură fără lacrimi, ca să spunem așa, un fel de lagăr de concentrare nedureros pentru societăți întregi, astfel încât oamenilor să le fie luate de fapt libertățile. Dar se vor bucura mai degrabă de ea, pentru că vor fi distrași de la orice dorință de a se răzvrăti prin propagandă sau spălarea creierului, sau spălarea creierului îmbunătățită prin metode farmacologice. Și aceasta pare a fi revoluția finală”.
    Dacă vă iubiți servitutea și ați acceptat dictatura fără lacrimi, spălarea creierului practicată în lagărul de concentrare global a dat rezultatul scontat, iar revoluția finală a învins. Cu metodele farmacologiei și ale tehnologiei digitale. Dacă aplicațiile votează, achiziționează, decid și vă controlează emoțiile, în locul rațiunii voastre, înseamnă că resetarea a avut deja succes: nu mai aveți nimic, dar sunteți “fericiți”.
    Dar dacă am gândi contra-factual și contrar așteptărilor și estimărilor Big Brother, adică imprevizibil? Dacă am decide noi, în locul tehnocraților, că nu vrem “fericirea” planificată la Davos și în cadrul OMS ori al CE, ci vrem să fim normali, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu pe Pământ?

    Apreciază

    • gheorghe said, on iulie 8, 2022 at 1:39 am

      Nu stiu de unde facinatia asta, caderea in admiratie si promovarea astora….:
      „Günther Anders (born Günther Siegmund Stern, 12 July 1902 – 17 December 1992) was a German-Austrian Jewish[a] émigré, philosopher, essayist and journalist. ”

      Un crestin, da’ unu’ „pe bune” nu gasesti sa citezi?

      ‘is curios daca ai binecuvantare de la duhovnic sa citesti (mai intai) ereticii si anticrestinii … dar sa si le faci reclama…

      Apreciază

  2. Felix said, on iulie 6, 2022 at 10:29 am

    Părintele Serafim Rose scria:

    „De ce oare pecetea lui antihrist, după cum spune Sfântul Ioan Teologul, nu se va pune simultan și pe frunte și pe mână, ci va fi pusă pe frunte SAU pe mână?

    De asemenea, Sfântul Andrei, arhiepiscopul Cezareeii scrie:

    „El va lupta ca pecetea să fie pusă pe fiecare… La unii ea va fi pusă pe mâna dreaptă, ca sa îi învețe pe cei înșelați să fie curajoși întru înșelare și întuneric.

    Acest lucru va fi posibil întrucât în vremea aceea vor exista oameni care vor susține că este îngăduit să recunoști autoritatea potrivnică lui Dumnezeu a lui antihrist, doar sa rămâi creștin în sufletul tău.

    De la unii ca aceștia antihristul nu va cere să gândească la fel ca și el, cu alte cuvinte nu va pune pecetea sa pe fruntea lor, ci doar le va cere să îi recunoască autoritatea, lucru care, după Sfântul Ipolit, este pecetea pe mână, deoarece prin recunoașterea puterii umane potrivnice lui Dumnezeu, plină de fărădelegi și de toate spurcăciunile, creștinul prin acest fapt va tăia de la sine orice fel de posibilitate de a face binele și faptele dreptății, pentru că în credința lui va lipsi tocmai dovada de căpătâi a verticalității ei: mărturisirea lui Dumnezeu ca Dumnezeu și recunoașterea Lui că Ființă mai presus de toți și de toate.”

    „Toți aceștia, chiar de ar și purta numele de creștin, într-adevăr vor fi, după faptele lor, slugi fidele ale lui antihrist, care i-a înșelat să i se închine icoanei lui, care este pecetea fiarei.

    Pocăința este imposibilă pentru unii ca aceștia, după cum ne învață Sfânta Biserică. Și este imposibilă pentru că pecetea lui Hristos și pecetea lui antihrist sunt incompatibile, iarprimirea uneia alungă prezența celeilalte.”

    Alungarea harului Duhului Sfânt prin pecetea fiarei umple inima tuturor ce fac aceasta cu primul semn distinctiv – frica, care îi va duce la o ușoară distrugere. Sfântul Ipolit scrie:

    „Dacă cineva va fi lipsit de Duhul Sfânt, aceasta va fi pentru că el nu va mai avea asupra sa pecetea darului Duhului Sfânt, care i s-a dat la Mirungerea cu Sfântul și Marele Mir la Botez, și acesta va lupta cu frica, într-o manieră de lașitate, se va ascunde, se va teme de moartea temporală, se va cruța de sabie, nu va îndura prigoana, devreme ce gândirea lui va fi permanent la această lume.”
    .

    The mark of the Beast: upon the forehead OR the hand! – YouTube

    Apreciat de 2 persoane

  3. snowbellg said, on iulie 6, 2022 at 11:03 am

    “Noi vrem pamint” ar fi solutia dar nu mai sint decit prosti, lenesi si obedienti !

    Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

    Apreciază

  4. Felix said, on iulie 6, 2022 at 12:15 pm

    Identificarea digitală a cetățenilor prin intermediul telefonului mobil ca precursor al pecetluirii (666) identității datelor biometrice digitale.

    Scris de Dimitrios Nick. Daskalakis, Avocat Atena

    „În lume veti avea scarbe, dar să nu va temeti, ci indrazniti, Eu am biruit lumea” (Evanghelia după Ioan, capitolul XVI, versetul 33)

    „diavolul, ca un leu, umblă si cauta pe cine sa înghita” (Prima epistolă soborniceasca a Sfantului Apostol Petru, capitolul V, versetul 8)

    Ministrul de Stat și Guvernanță Digitală, dl Kyriakos Pierrakakis, vorbind la radio SKAI 100.3 și jurnalistul Aris Portosalte, au anunțat că în luna iulie CNP, actul de identitate, precum și permisul de conducere vor fi oferite în format digital în baza de date a Ministerului Transporturilor, unde cetățenii o vor putea accesa prin gov.gr folosind o aplicație digitală specială pentru a „descărca” documentele digitale pe telefoanele lor mobile.

    În continuare, ministrul a precizat cu bucurie că în perioada următoare va fi implementat Numărul Unic al Cetățeanului care va înlocui CNP clasic și de asemenea seria/numărul actului de identitate, precizând că cetățeanul va fi obligat să primeasca un număr unic de douăsprezece cifre, iar acest număr va fi înregistrat în noile acte de identitate.

    Dl Pierrakakis, în discursul său, a glorificat tranziția societății la realitatea virtuală digitală (pentru care, desigur, se muncește din greu, preluând comenzi de la organizatii secrete și din SUA), argumentând că „cea mai importantă identitate este identitatea pe care o avem pentru serviciile digitale, caci totul se va face digital de acum”.

    Este foarte probabil ca, fie acum, în cursul lunii iulie, fie mai târziu, cetățenii să „descarce” pe telefoanele lor mobile numărul unic de cetățean format din douăsprezece cifre pentru a se familiariza cu utilizarea acestuia de fiecare dată când va fi necesara identificarea lor. Va fi necesară pentru primirea salariului sau a prestațiilor sociale, pentru administrarea medicamentelor, pentru prelucrarea tranzacțiilor bancare, pentru transferuri de date și așa mai departe, astfel încât aceștia să nu mai fie deosebit de preocupați atunci când vor fi chemați să primească noile acte de identitate digitale de la secțiile de poliție, unde va fi necesară colectarea și înregistrarea datelor biometrice și a datelor cetățenilor.

    După cum am menționat în trecut, Ministerul guvernanței digitale a pregătit și implementează deja, avand în vedere somnolenta poporului elen (care, totuși, se arata indiferent și pasiv fiecare evoluție care îi afectează viața) un plan strategic pentru transformarea digitală completă a întregii societăți și economii elene, creând „Grecia digitală”. (A se vedea în acest sens un articol al autorului „Instrumentalizarea pandemiei de coronavirus pentru transformarea digitală a societății”
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/03/09/%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF/).

    Odată cu digitalizarea celor două documente importante (cartea de identitate și permisul de conducere), statul va continua să trateze cetățenii ca pe niște incepatori novici care au nevoie de recalificare continuă, pentru a asimila cursurile neoclasice ale domnului Pierrakakis, deoarece aceștia sunt chemați să-și arunce actele de identitate tradiționale/clasice la coș și să respecte noul mod digital de identificare și legitimare, complet dependent de telefonul lor mobil „inteligent”.

    Utilizarea telefonului mobil, ca mijloc de identificare, este concepută pentru a fi soluția intermediară, adică ca o punte de legătură între vechiul ID tradițional CNP și viitorul sistem de identificare digitală, impunând o matrice globală obligatorie de monitorizare și control al umanității.

    Versiunea noii identități digitale la care se referă dl Pierrakakis face parte din punerea în aplicare a obiectivelor stabilite de Alianța ID2020 (Alliance ID2020) care a venit din parteneriatul și cooperarea companiilor de vârf ale elitei occidentale (cum ar fi Microsoft, Accenture, Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări –GAVI: Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări–, Fundația Rockefeller) si care susține fanatic acordarea unei identități digitale a datelor biometrice tuturor locuitorilor planetei.

    Alliance ID2020 susține că fiecare persoană ar trebui să aibă acces la recunoașterea si identificarea digitală care să le permită să-și dovedească identitatea la frontierele instituționale și internaționale. Odată cu progresul rapid al tehnologiei digitale, fiecărui cetățean i se oferă acum posibilitatea de a se putea identifica (sau mai clar, de a fi pecetluit) prin metode avansate de recunoaștere biometrică, cum ar fi amprentele digitale, iridoscopia, citirea palmei care împreună cu restul datelor cu caracter personal alcătuiesc codul QR Code.

    (Codul QR este un cod de bare bidimensional creat de compania japoneză Denso-Wave în 1994. Codul QR este abrevierea cuvintelor în limba engleză Cod de răspuns rapid. Scanarea unui cod QR se face cu ajutorul unui smartphone. Producătorii de telefoane mobile au permis noilor modele mobile să scaneze coduri QR numai cu ajutorul aplicației încorporate pe cameră)

    Scopul Alianței ID2020 este de a pecetlui fiecare persoană de pe planetă cu identitatea digitală în care vor fi înregistrate caracteristicile biometrice ale acestora, pentru a transforma întreaga umanitate într-o masă amorfa subumana, teleghidată și controlată de oameni robotizați supuși supravegherii non-stop în contextul unui stat totalitar globalizat fără frontiere. Statul, folosind momeala simplificării digitale a procedurilor birocratice și evitarea inconvenientelor (asteptarea la cozi interminabile) pentru cetățeni în tranzacțiile lor cu serviciile publice, încearcă să prindă în capcană cetățenii încrezători și naivi pentru a primi noile acte de identitate digitale în locul celor convenționale, obținând acordul acestora pentru supravegherea lor digitală.

    În realitate, însă, se accelerează tranziția rapidă către o realitate virtuală digitală, care se va caracteriza prin dominația structurilor de inteligență artificială și dispariția intenționată a omului din sfera publică a vieții, deoarece acesta va fi arestat/izolat 24 de ore din 24 în „apartamentul inteligent” al „orașelor inteligente”, conectat constant la o lume a „realității augmentate”, în Metaverse. În același timp, orice noțiune de intimitate și viață personală va fi tratată ca un lux inutil și un „vis de noapte de vară” de către statul totalitar digital.

    Cea de-a patra revoluție industrială propovaduita de Forumul Economic Global/Mondial marchează digitalizarea absolută a vieții noastre, care va fi supusă unui control constant și necruțător de către un sistem de algoritmi, reducând în același timp până la punctul de dispariție interacțiunea socială și interacțiunea dintre cetățeni, conducând omul progresiv la singurătate, autoizolare și dependența mentală de realitate virtuală într-o asemenea măsură încât va fi detestata realitatea simțurilor. Cetățeanul va percepe lumea virtuală digitală a metaversului ca o extensie a realității în sine, ajungand ca de fiecare dată când se deconectează prin îndepărtarea ochelarilor și a căștilor 3G, viața reală a simțurilor și contactul social uman îi vor provoca repulsie, imensă singurătate și frică, atât de mult încât va căuta în mod constant să se arunce grabnic în bratele „paradisul digital” al iluziilor.

    Primirea datelor biometrice digitale implică acordarea libertății noastre personale unei elite conducătoare globale inumane și totalitare, deoarece toate comportamentele umane vor fi supuse controlului digital constant și sufocant al unui sistem de putere de stat globalizat, care va identifica și neutraliza prin simpla apăsare a unui buton fiecare cetățean disident și indisciplinat. Trăim fără îndoială într-o epocă care este pe bună dreptate descrisă ca fiind eshatologică și apocaliptică.

    Istoria omenirii a fost stigmatizată de lupta necruțătoare și constantă care se duce între forțele satanice care încearcă să distrugă coroana creației dumnezeiești și Sfanta Treime, care cu Mila și Iubirea Sa Infinită acoperă și protejează întotdeauna omul de atacurile demonice perpetue pe care le primește. Orice cetățean care refuză din conștiință să primească identitatea digitală a datelor biometrice cu noul număr de douăsprezece cifre care elimină orice alt număr anterior CNP, insistând asupra modului tradițional de identificare a acestora, va fi exclus (ca un paria) automat din orice tranzacție financiara și activitate comerciala. Acesta va fi marginalizat în viața economică și socială prin abordarea spectrului sărăciei extreme și al mizeriei, neavând în același timp acces la structurile de sănătate și la medicamente.

    De ce oare cetățeanii încă închid ochii și nu discern cu ochii spirituali ai sufletului că trăim deja evenimentele profețite ale Apocalipsei!?
    Avem autoritatea Sfântului Ioan Teologul, Evanghelistul Iubirii și autorul Apocalipsei inspirate care în capitolul 13 și versetele 16-17 afirmă cu claritate și precizie absolută următoarele:

    „Și (Fiara) va impune (adică se va impune tuturor) celor mici și mari, și bogaților și săracilor, și celor liberi și sclavilor, (adică să primească pentru ei înșiși) h r a gamma (adică pecetea servituții complete și supunere față de Antihrist) pe mâna dreapta sau pe frunțile lor, și nimeni nu va mai putea cumpăra sau vinde decât dacă are semnul, numele fiarei sau numărul acelui nume 666.”

    De asemenea, Sfantul Paisie de pe Muntele Athos cu multa intelepciune si cu distinctie pastorala se referea la problema identitatilor, spunand foarte caracteristic urmatoarele:

    „Identitatea înseamnă exact ceea ce spune cuvântul literal, adică se identifică cu ceea ce semneaza cineva, daca semnezi îl accepti pe diavol”.

    Un monah îl întreabă pe bătrânul venerabil:
    „Gheronda, ce legătură are această identitate biometrica cu pecetluirea?”
    Iar Bătrânul (Sfântul Paisie) răspunde:
    „Identitatea biometrica nu este pecetluirea, ci este introducerea pecetluirii.”
    Sfantul Paisie continuă să spună: „Din moment ce am scris clar în brosura scrisa de mana mea [Semnele timpurilor], fiecare să acționeze după conștiința sa.”

    Iar Sfantul Paisie conchide aratand cu privire la atitudinea cuvenita Bisericii, in legatura cu problema identitatilor biometrice, urmatoarele:
    „Biserica trebuie să adopte o poziție corectă. Să vorbească, să explice credincioșilor, să înțeleagă că dacă vor obține identitatea biometrica, aceasta va fi o pregatire pentru lepadare. În același timp, să ceară statului cel puțin să nu facă noua identitate biometrica obligatorie. Dacă Biserica ia o poziție serioasă și respectă libertatea credincioșilor, atunci oricine dorește să primeasca noua identitate biometrica o va accepta, iar oricine o dorește pe cea clasica, o avea pe aceea. Cei care vor să fie favorizati o vor accepta pe cea noua, ceilalți cei săraci, traitorii o vor avea pe cea veche dar se vor chinui. „(Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», Ιερόν Ησυχαστήριον Μοναζουσών «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Β΄ Έκδοση, 2000, σελ. 183, 184 και 185.)

    În epoca transformării digitale absolute a tuturor lucrurilor, în care serviciile, bunurile și încă oamenii au fost digitalizați, fiecare cetățean care nu va primi și nu va folosi noua identitate digitală cu numărul personal unic de douăsprezece cifre al cetățeanului, care este impus autoritar de dl Pierrakakis, va fi marginalizat, iar existența sa va excomunicata din lumea virtuală digitală, dar care tinde să prevaleze ca fiind „reală”, dislocând lumea reală a senzațiilor, bucuriei și vieții. Identitatea digitală a datelor biometrice nu este încă un alt „document utilitar” așa cum vor pretinde în mod deliberat unii lideri de opinie, aliniindu-se de bunăvoie la dictatele Noi Ordini Mondiale, ci distorsionând adevărul vor încerca să anesteieze conștiința cetățenilor ca să le-o adoarmă, si care de fapt va simboliza:

    înrobirea voluntară a omului într-o platformă comună și unificată de baze de date personale în contextul unei societăți distopice și postumaniste, în care totul va fi monitorizat, totul va fi controlat și totul va fi înregistrat, chiar și gândirea umană, sub privirea digitală vigilentă a Big Brother.

    Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că cetățenii care vor primi cu ușurință noua identitate digitală cu caracteristicile lor biometrice vor fi contribuit ei înșiși cu nepasarea și indiferența lor la crearea unui totalitarism digital global necruțător și inuman, care le va controla și le va înăbuși libertatea de gândire și de exprimare.
    Până cel târziu în 2030, chiar și identitățile digitale de date biometrice vor fi înlocuite (dacă planurile demonice nu vor fi cumva răsturnate de Providenta Divina care are grijă de mântuirea oamenilor, caci aceste planuri demonice caută cooperarea prin consimtamantul omului) cu un microcip RFID

    (RFID sunt inițialele termenului „Identificare prin radiofrecvență”, a cărui redare în limba greacă este definită ca „identificare prin radiofrecvență”. Sistemele RFID sunt sisteme de identificare automată. Sistemele RFID constau din două părți principale. Primul este transponderele, care sunt adesea denumite etichete RFID. Etichetele RFID sunt cipuri mici constând dintr-un circuit integrat, care include memorie pentru a stoca informații despre transfer de date și o antenă. Dimensiunea lor poate fi la fel de mică ca jumătate dintr-un bob de nisip (1/3 dintr-un milimetru), în funcție de tipul de etichetă.
    A doua parte sunt cititoarele care scaneaza, care preiau datele de pe etichetele RFID. Cititoarele RFID au încorporată o antenă și o unitate de control)

    Acest microcip RFID
    implantabil care va conține toate elementele noastre biometrice, astfel încât oamenii ca turmă de animale marcate cu fierul rosu să poată călători ca niste cetateni timorati, subjugati și fara chip
    într-un lagăr de concentrare digital global/planetar și vor fi invizibil, monitorizati, controlati și supravegheati folosindu-se sisteme de înaltă tehnologie și inteligență artificială.

    Elita antihristica care încearcă să determine din fundal proprietatile/averile umanității a reușit să impună vaccinul, folosind ca pârghie de presiune și conformitate frica înnăscută de moarte. În mod similar, va impune identitatea digitală a datelor biometrice folosind nevoia înnăscută a ființei umane pentru supraviețuire, deoarece cetățeanul care va fi privat de identitatea cu numărul de douăsprezece cifre va fi automat exclus ca un paria din orice aspect al vieții economice și sociale.

    Adică, așa cum teama de moarte l-a făcut pe om să piardă controlul asupra trupului său (deoarece este supus în mod constant vaccinării, respectiv teama de foamete îl va face pe om să piardă controlul asupra vieții sale, deoarece va fi în mod constant sub supraveghere digitală.

    Modelele computaționale bazate pe sisteme algoritmare și structuri de inteligență artificială vor dobândi „competență instituțională” prin exercitarea controlului absolut asupra corpului și vieții cetățenilor, zdrobind orice noțiune de protecție a drepturilor fundamentale ale omului. Prin urmare, digitalizarea absolută a activității umane pune bazele viitoarei transformări biologice a omului într-un meta-homo digitalis sub forma unui hibrid om-computer și, prin urmare, „umanitatea” se pregătește să primească o nouă specie emergentă, Homo Optimus (= Optimal Humans).

    Potrivit Proniei Divine, datorită marii apostazii a clerului și a poporului, am intrat într-o perioadă foarte periculoasă din punct de vedere spiritual, în care instrumentele angajate ale forțelor demonice se vor dezlănțui cu mare furie și vor declansa ultimul lor raid, pentru a arunca în abisul pierzaniei pe ultimii creștini ortodocși rămași verticali și curajoși.

    Să ne gândim cu toții cu multă chibzuință și consecvență a inimii că orice eșec, lașitate, automulțumire sau compromis dureros poate provoca daune ireparabile căii noastre către Împărăția Cerurilor.

    Ar trebui să rămânem până la sfârșit și cu orice preț pe meterezele luptei duhovnicesti, pentru a sărbători biruinta Mielului asupra forțelor întunericului, deoarece Hristosul nostru este Biruința Veșnică care „va ieși victorioasă și va câștiga”.

    Η ψηφιακή ταυτοποίηση των πολιτών μέσω του κινητού τηλεφώνου ως πρόδρομος της ψηφιακής ταυτότητας βιομετρικών δεδομένων. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/07/05/%ce%b7-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83/#more-53319

    Apreciat de 1 persoană

  5. vlad tepes said, on iulie 6, 2022 at 1:59 pm

    E clar ca asistam la o sinucidere ritualica, economico-financiara a statelor UE, pusa la cale de papusarii Marii Resetari prin intermediul slugoilor lor din fruntea Uniunii(asa cum este si aceasta Baba satanista, corupta si dementa) si din fruntea statelor-Colonii europene! Din pacate, si noi, romanii jucam in aceasta Hora a dementzei Marii Resetari! Si n-o sa ne fie deloc bine! Iata ce inseamna, ca stat, sa-ti predai de bunavoie Suveranitatea si Independentza!

    Apreciază

  6. stef said, on iulie 6, 2022 at 2:31 pm

    E planul pentru Haosul generalizat – Nu mai putem vorbi de guverne nationale” ci de grupari antiumane si NON-umane care controleaza majoritatea guvernelor si serviciile de informatii !

    O lista cu documentare :

    Apreciază

  7. […] TICALOSIE: In timp ce foametea bate la usa, guvernul olandez implementeaza draconica lege europeana … […]

    Apreciază

  8. […] TICALOSIE: In timp ce foametea bate la usa, guvernul olandez implementeaza draconica lege europeana … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.