SACCSIV – blog ortodox

În Spania a crescut la 33 de ani vârsta medie la care femeile nasc primul lor copil, în timp ce țara se confruntă cu o rată a natalității în scădere, și cu o criză demografică

Posted in criza demografica, Spania by saccsiv on iunie 17, 2022

BREITBART: Spain: Average Age of First-Time Mothers Rises to 33-Years-Old

În Spania a crescut la 33 de ani vârsta medie la care femeile nasc primul lor copil

De Chris Tomlinson, 17 Iunie 2022, Breitbart

Vârsta medie a femeilor spaniole care nasc pentru prima oară a crescut la 33 de ani, cu un an mai mult decât în urmă cu zece ani, în timp ce țara se confruntă cu o rată a natalității în scădere, și cu o criză demografică.

Femeile spaniole așteaptă chiar mai mult decât în anii precedenți pentru a deveni mame pentru prima oară, media de vârstă a mamelor aflate la prima naștere fiind acum de 33 de ani, potrivit statisticilor din 2021, publicate recent de Institutul Național de Statistică al Spaniei.

Rata este în creștere cu un an întreg în medie față de 2011, în timp ce femeile provenite din familii de imigranți au copii la o vârstă mai tânără, dar și vârsta lor medie la care nasc primul copil a crescut de la 28,9 la 30,7 ani în 2021, relatează cotidianul El Mundo.

„Breitbart News: Rata natalității în Spania a scăzut cu peste 5 procente în cursul anului 2020, reducând și mai mult natalitatea, deja scăzută, din țară, în timp ce rata mortalității a sărit de aproape 18 procente. 11 dec. 2021”

Potrivit cotidianului, numărul femeilor care aleg să aibă primul copil după vârsta de 40 de ani a crescut, de asemenea, cu 38% din 2011, copiii născuți de femei de peste 40 de ani reprezentând 10,7% din nașteri, față de 5,5% în 2011.

Pe la începutul acestui an, agenția de statistică a Uniunii Europene, Eurostat, a publicat cifre privind vârsta medie a femeilor la nașterea primului copil în Europa, iar Spania, alături de Italia, a avut cea mai mare vârstă medie, în timp ce Bulgaria a avut cea mai mică vârstă, de 26,3 ani.

Vârsta medie mai mare a mamelor aflate la prima naștere a fost însoțită în Spania de o scădere generală a natalității în țară, în 2020, primul an al pandemiei de coronavirus Wuhan, natalitatea scăzând cu aproximativ cinci procente, la doar 1,19 copii per femeie.

În timp ce rata natalității în Spania nu a mai fost la punctul de înlocuire naturală de 2,1 copii pe femeie din 1980, țara se confruntă cu o criză demografică, deoarece vârsta medie a rezidenților din Spania continuă să crească, unele proiecții ale Eurostat susținând că unele regiuni spaniole ar putea avea o vârstă medie de peste 60 de ani până în anul 2050, fiind cele mai în vârstă din Europa.

„Breitbart London: Creșterea populației spaniole în 2021 se datorează în întregime imigrației. 24 aprilie 2022.”

 

Institutul Național de Statistică al Spaniei (INE) a raportat la începutul acestui an că, deși populația Spaniei a crescut anul trecut cu aproximativ 50.000 de persoane, creșterea a fost determinată în întregime de imigrație, deoarece numărul cetățenilor spanioli a scăzut cu peste 20.000.

Santiago Abascal, liderul partidului populist VOX, a solicitat politici guvernamentale pentru a aborda criza demografică a țării, inclusiv politici de creștere a natalității, în loc să se bazeze pe migrația în masă.

„Vrem să repopulăm Spania cu spanioli și îi primim cu bucurie pe toți cei care vin să locuiască la noi, atâta timp cât o fac legal, cerând permisiunea de a dezvolta Spania alături de noi, deoarece Spania este, de asemenea, o țară primitoare, dar vrem ca legile, cultura și modul nostru de viață să fie respectate”, a declarat Abascal la începutul acestui an.

„Breitbart London: Spania: Căsătoriile s-au prăbușit cu aproape 50% în primul an de pandemie. 1 iun.2022.”

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Grafice: Declinul la nivel mondial al ratei fertilității

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on iunie 17, 2022 at 9:09 pm

    sufocare în UE
    URGENȚĂ: SUA taie 74% din fluxurile de gaze gnl către UE din cauza dezastrului de la Freeport!…
    Rusia isi arata refuzul pentru Germania (ieri) și astăzi pentru Franța.
    Ce urmează?

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/06/74-lng-freeport.html?m=1

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felix said, on iunie 17, 2022 at 9:37 pm

    MSN elimină rapid articolul împreună cu studiul în sine: Boala COVID-19 severă este „rară” la persoanele nevaccinate, relevă un studiu – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2022/06/17/msn-elimina-rapid-articolul-impreuna-cu-studiul-in-sine-boala-covid-19-severa-este-rara-la-persoanele-nevaccinate-releva-un-studiu/

    Apreciază

  3. Ahreanului said, on iunie 18, 2022 at 12:16 am

    Și România este în aceeași oală. Vor sa ne rărească, și cifrele arată ca le iese… Intrebarea este: avem de gând să ne răzvrătim împotriva comportamentului lor macelaresc, vis-a-vis de noi, considerati șeptel? Ori așteptăm să dispărem odată cu apusul, ca cum Marlboro Man? Dacă greierașul vă spune ca nu-i nimic de făcut, lasati-o așa… da’ beti incet, ca-i rece!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 18, 2022 at 10:21 am

      Ahreanului

      „Sigur” papusarii sunt suficient de idioti incat sa nu se ocupe de treaba cu razvratirea, baricada si revolutia. Adica, nici prin capete nu le trece sa paraziteze orice inchegata miscare reala de opozitie, cu atat mai putin sa fondeze ei astfel de miscari…

      Apreciat de 2 persoane

    • Felix said, on iunie 18, 2022 at 11:27 am

      Parintele Athanasie Mytilineos:

      „Protocoalele Înțelepților Sionului”, dacă le veti citiți, veti sesiza la prima vedere ca arată ca niște mituri conspirationiste. Si ne-ar putea spune cineva: „duceti va de aici, ce sunt acestea?” Dar vedem, dragii mei, că aceste lucruri se întâmplă deja. Deci „Protocoalele Înțelepților Sionului” – o broșură care este tiparita si se găsește in librarii – este o agenda de lucru pentru a corupe națiunile. Scopul este să distruga și să corupă națiunile.
      Are un rol determinat televiziunea care influenteaza prin tot ceea ce transmite, prin emisiunile de divertisment, prin politică, prin economie, prin educație. Citește „Protcoalele Inteleptilor Sionului” și vei fi uimit. Vei spune: „dar de ce vor sa distruga natiunile?”
      Acesta este scopul de a lovi națiunile ca si cum ai plesni o caracatiță de o stâncă pentru a o înmuia. Se urmareste sa se paralizeze națiunile.
      Și apoi, Antihristul va veni cu solutia și va spune: „va voi salva acum, va voi rezolva”. Pentru că națiunile vor fi prinse ca intr o cusca si nu vor mai putea reacționa la nimic. În schimb, vor accepta un conducător, un salvator care să le conducă la nivel mondial, deoarece corupția lor va fi atins deja punctul culminant, asta și datorita sioniștilor care lucreaza subversiv si intens la realizarea acestui plan.
      Antihristul va avea în mâinile sale absolut toată puterea lumească. Toată puterea planetara. Legislatia și Justitia in mâinile sale vor fi. Justiția, Băncile, OMS, FMI, conducătorii natiunilor, generalii din armata, absolut totul va fi în mâinile sale. Antihristul va deține toată puterea la scara planetara.
      Vedem deja acest lucru întâmplându-se și realizându-se. Ați observat, dacă puteti înțelege acest lucru, că si în istorie, dar si în zilele noastre, se încearcă să se predea totul în mâinile unei superputeri!? Puterea economică la început, ca să aiba monopolul banilor, și apoi începe să acapareze celelalte parghii politice si sociale. Și nu mai este un secret ca în aceasta organizatie ONU s-a evidentiat cine monopolizeaza bogatia tuturor popoarelor de pe pământ: sioniștii, sionismul. Ei adună toată puterea, încet, cu răbdare, cu planuri pe termen lung, nu se grăbesc. Se mișcă într-un mod uimitor.
      Ideea este că sionismul este cel mai important inaintemergator al Antihristului. Am spune, într-un sens larg, că este falsul profet. Spun in „sens larg”, deoarece Falsul Profet, așa cum v-am mai spus, este o persoană anume.
      Sionismul îl va introniza pe Antihrist ca lider mondial. Da. Pentru că Antihristul va fi evreu, așa cum se stie….
      Dar aici se iveste o ispită pentru noi crestinii.
      Observați acest lucru acum. O ispită teribilă pentru creștini.
      Este o inselare care ne poate cuprinde…
      „De ce ar trebui noi creștinii care nu suntem în sfârșit o cantitate neglijabilă, să lăsăm această putere lumească în mâinile adversarilor și să nu ne o insusim in favoarea noastră?” Aceasta este ispita teribila!
      În acest moment înțelegeți ce va spun? Mulți dintre voi înțeleg acum ce vreau sa spun. Adică, atunci când Biserica se mobilizeaza, forțele creștine sa doresca si sa și insusesca toată puterea seculară. Dar vedeti cum ne derutam? Creștinismul nu poate fi o putere laică absolutista; creștinismul vine să izbaveasca prin harul Duhului lumea de puterea drăcească, sa ne mantuiasca sufletele pentru a le salva, pentru a le sfinți. Pentru nimic altceva nu vine crestinismul.
      Evanghelia lui Hristos a marcat deja cursul Bisericii de-a lungul istoriei.si anume că Biserica va fi întotdeauna persecutată. V-am spus că este o tentație teribila ca să doreasca creștinii să se preia puterea mondială, chiar si cu scuza de a neutraliza Antihristul….
      Parcă vrem să ne întoarcem împotriva a două lucruri. În primul rând, împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea, jertfa și [al doilea], împotriva profețiilor care arată că în cele din urmă Antihristul va acapara toată puterea lumească cu care va lupta împotriva credincioșilor ortodocsi si a celor care i vor opune rezistenta…
      Deci ce vom face? Ne vom lipi de deșertăciunea lumeasca? Nu numai ca ne am lipi de deșertăciunea lumeasca, dar cred că am gresi profund dacă ne-am întoarce împotriva duhului Evangheliei, care este răstignirea noastra a fiecaruia, jertfa.
      Duhul Evangheliei este așa cum ne arata Sfantul Apostol Pavel! Să ne reamintim continuu acest verset, dragii mei:

      „Toți cei care doresc cu evlavie să trăiască în Hristos Iisus vor fi persecutați”.

      Extrase din cuvantarile 45-46 la Apocalipsă.

      ###

      Parintele Athanasie Mitilineos:

      V ati întrebat, care ar fi portretul robot sau mai bine zis descrierea exactă a fiarei care iese din mare sau a Antihristului? Da, este foarte important. Când poliția caută pe cineva, un criminal, le oferă tuturor jandarmilor o fotografie dacă ar fi posibil să aibă fotografia lui, dacă fac portretul robot, il ofera cetățenilor, le arata fotografia criminalului, astfel încât fotografia să poată fi publicată, astfel avand caracteristicile sau trasaturile, oamenii, oriunde ar fi sunt pregatiti pentru a-l detecta. Aceasta înseamnă ca trebuie să cunoaștem exact trasaturile Antihristului, astfel încât atunci când va aparea public pentru ca sa si faca lobby să nu ne înșele, sa știm foarte exact: acesta este Antihristul. Când, de exemplu, apare cineva într-un costum, într-o pozitie de „republican”, asortat cu cravată, „Doamne” așa cum ar trebui să fie – pun cuvântul între ghilimele – și ni se va spune că este grozav, îl privim în sus și în jos și daca deosebim duhurile îi spunem: „pleacă de aici, scamatorule!” Pentru o clipă, cineva s-ar contraria și ar spune: „il numiți pe acest domn, așa de onorabil, un escroc?” Da, când caracteristicile sale sunt identificate si decodate și puteți vedea care sunt scopurile sale, îl veți putea demasca ca escroc: „ieși de aici escrocule” …
      Și imaginați-vă, dragii mei, că Antihristul va apărea ca un sfânt, bland ca un miel! Va apărea ca un filantrop, pana când va prelua puterea mondiala! Va spune: „să dam pâine săracilor, ca să nu mai existe săraci în lume!” Va face minuni, va vindeca bolnavii!
      Ei bine, toti se vor repezi si vor spune: „acesta este Messiah”!
      „Iata L pe „Hristos”! Și se vor închina fiarei, antihristului, escrocului, ucigașului sufletelor. De aceea, Sfintii Părinți au avut grijă să ne dea criteriul – mai întâi Sfanta Scriptura, cuvântul lui Dumnezeu – și pe Sfintii Părinți care subliniaza, analizeaza semnele venirii Antihristului, astfel încât să putem identifica fiara care iese din mare. Este un lucru grozav, permiteți-mi să spun, și va doresc celor care auziti talcuirea Scripturii lui Dumnezeu să aveti această posibilitate, căci va fi privilegiul credincioșilor traitori care urmeaza sfinților, ca sa distinga si recunoasca fiara: Antihristul! Numai acestia vor fi privilegiati, ceilalti, rationalistii cu logica lor vor fi înșelati. Deci nu ți-ar prinde bine să discerni atunci si sa eviti pecetea 666? Este foarte important! Și dacă țineți cont de faptul că înainte mergatorii Antihristului vin cu aceleași idei (vezi proiectul „Hrana, Apa, Energie” n.n.) vom vedea mai jos că există și un profet fals, fiara de pe pamant, care nu va fi altcineva decat inaintemergătorul care pregateste pecetea 666 si venirea lui „Messiah” adica a Antihristului. Dar pentru deosebirea chipului falsului profet există deja indicii care il vor demasca, „situații”, nu neaparat trasaturi personale, cat agenda de lucru care il va demasca pe prorocul mincinos caci se va evidentia prin actiuni de justiție socială universală, caritate, „dragoste” și toate celelalte care vor pregati si vor converge la pregatirea venirii Antihristului. Să luăm cazul ecumenismului. Cel care trag sforile în Consiliul Mondial al Bisericilor, ce credeti că sunt dragii mei? Artizanii acestui cal troian, ecumenismul! Deci, ce este ecumenismul? Ecumenismul este un cal troian care ne conduce la picioarele Antihristului. Da! Deci extazul ecumenismului este: „dragostea”! Și acum slujesc această formă de ecumenism, au exhibat o și o slujesc în acest moment, și preotii ortodocși, chiar cu înalte binecuvantari! Sfantul Justin Popovici spunea că ecumenismul nu este o erezie, ci este o atot-erezie, adică are toate ereziile cuprinse în ea! Este, de fapt, abolirea creștinismului. Chiar așa apare ecumenismul în numele iubirii! Și când cineva se întoarce împotriva ecumenismului, i se pune stigmatul că „se întoarce împotriva iubirii, a egalității”. Este stigmatizat ca predicator al urii, nu? Ei bine, de aceea trebuie să deosebim duhurile cu acest cal troian, pentru a putea dezvalui pe Antihrist. Este nevoie sa fim atenti pentru că este posibil să nu trăim intens si cu trezvie în zilele pregatirii venirii Antihristului. Nimeni nu știe exact. Semnele abia încep să apara. Nu contează dacă suntem învinși de Antihrist sau de înainte mergatori Săi. Dacă astăzi suntem biruiti de inainte mergatorii Antihristului, este ca și cum am fi pierduți in fata lui Antihrist, este la fel. Adică nu mai avem nadejde mântuire!

      Extras din cea de-a 45-a cuvantare la cartea Noului Testament

      Apreciază

  4. Felix said, on iunie 18, 2022 at 5:02 am

    „Rubin spune că tactica de împăcare față de Turcia nu este nimic nou, deoarece în urmă cu o jumătate de secol a fost folosita de Henry Kissinger „când a susținut în secret invazia Turciei în Cipru”.
    Deciziile pe care le-a luat atunci au consecințe mai mari astăzi decât cele pentru războiul din Vietnam. De-a lungul timpului, ostilitatea din Asia de sud-est a fost lăsată deoparte, dar deciziile lui Kissinger în Mediterana de Est în cel mai bun caz „au înghețat” o criză altfel rezolvabilă și, în cel mai rău caz, ar putea declanșa un nou conflict.

    Junta militara a fost tributara lui Kissinger și Departamentului de Stat, cât și a senatorului J de atunci. William Fulbright l-a avertizat pe Kissinger cu privire la lovitura de stat iminentă.
    Cinci zile mai târziu, forțele turce au invadat Cipru și au ocupat 3% din teritoriul său pentru a preveni anexarea.
    Dar numai 24 de ore mai târziu, regimul militar din Grecia s-a prăbușit și democrația a revenit în țară.
    Motivele intervenției militare străine s-au evaporat. La acea vreme, conducerea turcă a vrut să distragă atenția de la starea precară a economiei sale, așa că a inventat motive pentru a continua invazia.

    O lună mai târziu, fără un casus belli și în mijlocul negocierilor de pace de la Geneva, Turcia a lansat o nouă ofensivă și a ocupat de zece ori mai multe teritorii, dezlănțuind o purificare etnică pe care junta militara greacă nici măcar nu o luase în considerare.
    Documentele declasificate arată că Turcia l-a avut pe Kissinger ca eminenta cenusie.”

    Analistul american notează că, deși Grecia a fost o țară democratică și un aliat al SUA, Kissinger „a văzut” o oportunitate de a favoriza Turcia.

    Nu exista niciun impediment pentru SUA ca Turcia sa nu poata detine o treime din Cipru”, l-a sfătuit Kissinger pe Gerald Ford, care fusese învestit în funcția de președinte cu câteva zile mai inainte.
    „Tacticile Turciei sunt indreptatite – să ia ceea ce vor și apoi să negocieze pe baza fait accompli”, a adăugat Kissinger, care a dat undă verde în secret pentru a fi anexat teritoriul, în discuțiile cu premierul turc Bulent Ecevit.
    Ceea ce Kissinger nu a explicat niciodată este care a fost rostul trădării unui aliat precum Grecia. Turcia, la urma urmei, nu ar fi pactizat cu sfera sovietică dacă Washingtonul s-ar fi opus ocupației și nici SUA nu ar fi fost in pierdere”.

    https://www.iefimerida.gr/kosmos/kisingker-edose-ftera-imperialismo-toyrkias

    Apreciază

  5. Catalin said, on iunie 18, 2022 at 7:28 am

    https://www.npr.org/2022/06/17/1105983004/fda-children-infants-covid-vaccine
    „U.S. regulators on Friday authorized the first COVID-19 shots for infants and preschoolers, paving the way for vaccinations to begin next week.

    The Food and Drug Administration’s action follows its advisory panel’s unanimous recommendation for the shots from Moderna and Pfizer. That means U.S. kids under 5 — roughly 18 million youngsters — are eligible for the shots. The nation’s vaccination campaign began about 1 1/2 years ago with older adults, the hardest hit during the coronavirus pandemic.

    There’s one step left: The Centers for Disease Control and Prevention recommends how to use vaccines. Its independent advisers began debating the two-dose Moderna and the three-dose Pfizer vaccines on Friday and will make its recommendation Saturday. A final signoff is expected soon after from CDC Director Dr. Rochelle Walensky.”

    Apreciază

  6. Felix said, on iunie 18, 2022 at 8:19 am

    Dr. Geert Vanden Bossche anticipează apariția variantelor COVID CARE VOR FI MAI MORTALE care îi vizează pe cei vaccinați în următoarele două luni

    https://www.naturalnews.com/2022-06-17-virologist-predicts-deadlier-covid-variants-targeting-vaccinated.html#

    Potrivit expertului belgian, persoanele injectate cu vaccinul anti-COVID-19 vor fi deosebit de vulnerabile la această variantă periculoasă. El a precizat că anticorpii specifici indivizilor vaccinați împotriva tulpinii inițiale SARS-CoV-2 vor concura și le vor slăbi imunitatea naturală, fără a oferi în același timp protecție împotriva tulpinii mai noi și mai contagioase.

    „Nu te poți juca cu un echilibru care a fost modelat de-a lungul a milioane de ani de evoluție. Acum, dintr-o dată, aruncăm o bombă asupra acestei [imunități naturale cu] vaccinarea în masă – [ca și cum] omenirea va remodela toată chestia asta. Acum, virusul se va întoarce într-un mod care va fi foarte, foarte grav și foarte substanțial”, a comentat Vanden Bossche.

    „Există un singur parametru pe care trebuie să-l aveți în vedere. Acesta este numărul de spitalizări care, dintr-o dată, vor trece prin acoperiș. Când se va întâmpla acest lucru, sistemul nostru de sănătate se va prăbuși – și atunci este haos, desigur.”

    Vanden Bossche a adăugat că o astfel de creștere a spitalizărilor va avea loc „într-una dintre aceste țări foarte vaccinate, în special în țările care s-au vaccinat foarte agresiv”.

    Virusologul i-a spus lui Zeee că a scris recent o lucrare de 45 de pagini în care expune „modul în care virusul evoluează nu numai pentru a fi extrem de infecțios, ci foarte virulent și chiar rezistent la tot felul de vaccinuri”.

    Potrivit lucrării, „o serie de noi variante SARS-CoV-2 extrem de virulente și extrem de infecțioase vor apărea acum rapid și independent în țările puternic vaccinate din întreaga lume și… în curând răspândit într-un ritm ridicat.”

    „Mai mult, Vanden Bossche a notat în lucrare că modelul actual al infecțiilor repetitive și al bolilor relativ ușoare din vaccinuri [se va agrava] în curând și va fi înlocuit cu boli severe și deces”.

    Virusologul belgian a reiterat urgența lucrării sale ca răspuns la LifeSiteNews. „Nu este timp pentru evaluarea inter pares și această afacere nu va mai fi ca de obicei. Lumea ar trebui să audă mesajul meu acum și nu peste trei-patru luni”, a declarat el într-un e-mail.

    Evaluarea sa științifică de 45 de pagini a COVID-19 a subliniat faptul că varianta de omicron B11529 extrem de infecțioasă, dar mai blândă, permite persoanelor nevaccinate să „își antreneze apărarea imună împotriva SARS-CoV-2”.
    Potrivit lui Vanden Bosche, recuperarea după o infecție cauzată de omicron duce la o eficiență mai mare a sistemului imunitar în neutralizarea tulpinilor mai mortale așteptate.
    „Inima mea se îndreaptă către toți acești oameni care au fost foarte vaccinați”, a deplâns Vanden Bossche. Cu toate acestea, el a oferit o licărire de speranță.

    Cuvantul magic pentru acesti oameni este antiviralele. Este singurul lucru pe care îl pot face: antivirale și, prin urmare, tratamente timpurii”, a declarat el.
    „De dragul lui Dumnezeu, sa permitem accesul la tratamentul precoce.”
    Antiviralele cunoscute care funcționează împotriva COVID-19 – în ciuda faptului că sunt suprimate de mass-media și de unitatea medicală – includ hidroxiclorochina și ivermectina.

    Trebuie, de dragul sănătății publice, să facem acest lucru și la nivelul populației. În loc să avem aceste campanii stupide de vaccinare în masă, ar trebui să avem o campanie de chimioprofilaxie antivirală în masă în țările foarte vaccinate pentru a diminua dramatic rata de infectare a populației – pentru că asta face imunitatea de turmă în mod natural și normal”, a continuat virusologul.
    „Dacă nu vom implementa imediat campanii de profilaxie antivirală la scară largă în țările foarte vaccinate, nu va exista nicio îndoială că pandemia se va încheia prin a avea un impact uriaș asupra vieților oamenilor”.

    Dr. Geert Vanden Bossche predicts rise of DEADLIER COVID variants targeting the vaccinated in the next two months – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-06-17-virologist-predicts-deadlier-covid-variants-targeting-vaccinated.html#

    Apreciază

    • gheorghe said, on iunie 18, 2022 at 5:45 pm

      Pacat de atata scoala…
      „… modul în care virusul evoluează…”
      Cum sa evolueze un deseu organic? … e la fel ca o bancnota sau o punga de plastic.
      A vazut cineva cum i se inmultesc banii [in buzunar]?
      Nu evolueaza, nu creste, nu face pui… ca nu are „mecanisme” ori organe de crestere, reproductie… ca NU ESTE VIU!

      Apreciază

  7. Geo said, on iunie 18, 2022 at 9:27 am

    https://m.activenews.ro/opinii/Revolutionarul-Marius-Mioc-castigatorul-premiului-ActiveNews-pledoarie-exceptionala-in-instanta-pentru-apararea-drepturilor-romanilor-Salvarea-de-vieti-omenesti-puse-in-primejdie-de-politicile-sanitare-dezastruoase-ale-Guvernului-nu-poate-fi-amenda-174820

    Din păcate declinul demografic s-a adâncit în 2022 în ciuda redresării numărului de căsătorii din 2021, lucrurile arătând acum astfel:

    – nașteri ian. – apr. 2012-2019 (medie de referință): 65.238;
    – nașteri ian. – apr. 2020: 64.845 (-0,5%);
    – nașteri ian. – apr. 2021: 51.938 (-20,4%);
    – nașteri ian. – apr. 2022: 50.373 (-22,8%).

    De ce? Și care e viitorul acestui popor care oricum era unul periclitat de scăderea permanentă a populației de 30 de ani încoace? Cred că e nevoie urgentă ca specialiștii să discute sincer despre ceea ce-i de făcut. Și să recunoască sincer tot răul făcut în acești mai bine de doi ani de politicile imbecile anti-Covid. Nu știu pe cine au salvat ei cu politicile lor, dar știu sigur că zeci de mii de copii români care se puteau naște în 2020-2022 nu se vor mai naște niciodată.

    http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2022/06/da-se-moare-de-inima-si-romanii-au.html?m=1

    Apreciază

    • gheorghe said, on iunie 18, 2022 at 5:48 pm

      Nici la „jumate” nu sintem terminati…. nu va mai speriati!
      Sa nu mai avorteze femeile…. si desigur. „cadrele” sanitare sa nu mai chiureteze disperatele/ratacitele/”calculatele”… care „ajung”la ei/ele…

      Apreciază

  8. scortisoara said, on iunie 18, 2022 at 12:52 pm

    Mai am niște întrebări . A fost de curând o campanie de donare de sânge în București . Voluntarii care au donat erau vaccinați ? Dacă da , sângele lor nu e contaminat de vaccinul ala „sigur și eficient ” sau mai precis de balaurii din vaccin ? Pai și e sănătos pt transfuzii ?

    Apreciază

  9. scortisoara said, on iunie 18, 2022 at 5:20 pm

    Pe Realitatea Tv spun ca Polonia se pregătește sa dea o lege care le da dreptul cetățenilor sa poarte arme , isi pregătesc populația pt apărare …..

    Apreciază

  10. gheorghe said, on iunie 18, 2022 at 5:58 pm

    COVID este sindrom, nu e boala; boala se termina/vindeca; sindromul se poate usura dar nu dispare.
    Este reactia organismului slabita de aparare, cu manifestari – de regula – mai grele, mai grave.
    Este datorat dereglarii si chiar distrugerii capacitatii de aparare a organismului ca urmare a otravirii biologice sistematice practicata din 2018 ca vaccinare nepublicata si neconsimtita prin aerosoli (pulverizare) cu o bacterie „innebunita”, modificata in laborator.
    Aceasta bacterie „dereglata” este „agentul” de vaccinare si este patentata de milatrii americani ca virus cu indicativul …. SARS-CoV2!
    Asa ca „se stie” ca nu este nici un virus si nici o boala noua.
    Otravire (ne-intentionata, de fapt!) cu reactie sslaba la bolile „vechi”.
    Sindromul covidian este similar cu SIDA, este provocat artificial.

    Apreciază

  11. Ines said, on iunie 19, 2022 at 12:59 am

    @gheorghe
    Sa nu mai avorteze femeile? Dar bărbații ce fac? Sunt niște spălați pe creier… Dacă nu te culci cu ei din primele dați, nici nu te mai cauta… Ca asa au văzut ei în filme și asa trebuie sa fie… Sunt atâtea fete care mi-au povestit… Păcat ca biserica nu se implica mai mult în educarea lor și atragerea tinerilor. Biserica ar trebui sa fie o forță în lupta cu mass-media. Dar toți sunt caldicei, toți fac compromisuri ca să se pună bine sa nu fie deranjati…

    Apreciat de 2 persoane

  12. abcde said, on iunie 19, 2022 at 6:29 pm

    Un avocat spaniol, Luis de Miguel Ortega, despre libertate și tiranie

    „Din punctul de vedere al libertăților, am pierdut deja de decenii multe libertăți în tot ceea ce privește administrația generală a statului. Seviciile publice au fost stabilite ca niște servicii pentru cetățeni. De la începutul secolului 20 până la jumătatea secolului, acestea s-au transformat în drepturi, care au fost confirmate constituțional și acum, în ultimii zece ani, s-au transformat în obligații. Unul nu mai poate scăpa de sistemul de justiție pentru că nu există alternativă. Nu există practic alternativă nici la sistemul de educație sau la sistemul de sănătate și toate acestea s-au pierdut treptat.
    S-au pierdut mai multe libertăți nu numai în domeniul justiției, educației și sănătații, ci și, de asemenea, drepturile civile. Este din ce în ce mai mult pus sub semnul întrebării dreptul la manifestații, la întruniri, la evenimente sociale. Toate acestea s-au pierdut treptat. Mai ales este important ceea ce s-a pierdut din primul moment al pandemiei, cu decretul care a confirmat starea de urgență/alertă și a determinat o întrerupere absolută a funcționării statului de drept. A fost paralizată funcționarea administrației publice, care a fost suspendată, ceva nemaiauzit și care nu se mai întâmplase niciodată. Și puterea judecătorească a rămas de asemena suspendată. De la sfârșitul primei stări de alertă, justiția și administrația n-au putut să recupereze ritmul pe care-l aveau înainte. Se pare că această situație are vocația de a rămâne așa, ca astfel societatea să continue să funcționeze de această manieră distopică/totalitară. Dacă putem recupera normalitatea, sau chiar să îmbunătățim normalitatea pe care am avut-o acum 10-15 ani, asta va depide de ce va face populația. Eu cred că există loc pentru a recupara toate aceste drepturi și libertăți, dar va trebui să facem efort pentru asta.
    Într-adevăr nu este o chestiune pe care am pierdut-o în această perioadă a pandemiei, ci este ceva ce deja am pierdut treptat în utimele decenii. Această pierdere a drepturilor înseamnă de exemplu că în domeniul sănătații deja este aproape imposibil să scăpăm. Cine dorește să aibă o altrenativă la tratamentul cobid sau la dignosicul cobid, cine dorește o a doua părere, cine dorește un tratament alternativ, își dă seama că este practic imposibil. În educație se întâmplă la fel. Părinții care de frică, sau din prudență, sau din dragoste pentru copiii lor doresc să le dea o educație mai bună sau cu mai puține constrângeri, își dau seama că este practic imposibil. Sunt supuși unei intimidări perfide nu numai din partea procuraturii și a serviciilor sociale, ci și din partea asociațiilor de părinți ale școlilor.
    Justiția și-a încetinit ritmul, a devenit mai birocratică. Ceea ce era înainte audierea publică în dreptul penal a fost suspendată. La procese e acum foarte ciudat să vezi public care asistă, când acesta era unul dintre principiile democrației. Procesul trebuia să fie public pentru a exista garanții. Toate astea s-au tot pierdut, și proasta funcționare a administrației s-a înrăutățit și există unele administrații publice care deja nu mai funcționează direct cu publicul, care cer să se facă programare. De asemenea a fost un punct foarte slab, o catastrofă, digitalizarea administrației publice, nu pentru că în sine ar fi rea digitalizarea, ci pentru că multe persoane nu mai au acces la administrația publică și anume oameni care nu știu să folosească calculatorul, oameni în vârstă. Cred că este evident faptul că pierderea tuturor acestor drepturi s-a tradus în niște condiții de viață mai proaste pentru multă lume care a rămas în afara sistemului.
    Dacă toate astea fac parte dintr-un plan care promovează niște interese, cred că puțin câte puțin ne vom da seama. Eu am percepția, sau ideea că da, există un plan și că nu e un plan conspiraționist, este repetarea altor planuri, pentru că putem să ne întoarcem înapoi în timp și să vedem că întotdeauna a existat un interes pentru controlul populației și pentru a priva populația de drepturile sale și putem să ne întoarcem în alte epoci pe perioade de câte 50 de ani și să vedem că asta a fost o constantă în timp. Întotdeauna au existat persoane care au dorit să domine umanitatea și să o controleze. Și putem că ne întoarcem în vremea lui Darius I în Persia, și putem merge până la regele John din Anglia care face prima cnstituție (Magna Carta), putem merge la Revoluția franceză, … întotdeauna a existat un interes în dominarea populației. Întotdeauna au existat oameni perverși, întotdeauna au existat corupți, întotdeauna au existat psihopați la putere, care au vrut să domine populația. Cred că acesta este încă un episod din cele pe care omenirea le-a trăit, având același obiectiv, și tocmai de aceea cred că și același scop. Nicidată n-au câștigat tiraniile. Au durat cât au putut, patruzeci, cincizeci, o sută de ani, dar s-au prăbușit, pentru că libertatea spiritului înflorește întotdeauna. Eu cred că în cadrul acestei pandemii sau acestei crize politico-eonomice există un obiectiv, care este același dintotdeauna și cred că se va sfârși la fel de rău, cu multă suferință, cu multă durere, dar cu renașterea libertății.”

    Există și subtitrare automată în limba română: Settings/Subtitles/Auto-translate/Romanian

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.