SACCSIV – blog ortodox

Reuniunea Bilderberg se desfășoară chiar acum la Washington DC

Posted in Bilderberg, Washington by saccsiv on iunie 4, 2022

Sursa: https://foxmetronews.com/news/bilderberg-meeting-now-in-washington-dc-for-the-1st-time-since-the-pandemic/

Reuniunea Bilderberg se desfășoară chiar acum la Washington DC, pentru prima dată de când a început pandemia

Publicat pe 03 Iunie 2022, de Fox Metro News

Una dintre cele mai puternice reuniuni din lume este acum în plină desfășurare la Washington, DC.

Peste 120 de membri ai elitei politice, economice, tehnologice, media și academice din Europa și America de Nord, s-au reunit la cea de-a 68-a ediție a cunoscutei și secretei Reuniuni Bilderberg, în perioada 2-5 iunie, pentru a discuta probleme cheie la nivel mondial.

Discretul summit al elitei mondiale are loc pentru prima dată în ultimii trei ani, din cauza pandemiei.

„Paul Joseph Watson: Directorul general al Pfizer, șeful CIA, directorul NSC, vicepreședintele Facebook, regele Olandei și secretarul general al NATO s-au reunit discret chiar acum, în spatele ușilor închise, la Washington DC.

Îi zice Bilderberg, și nici măcar o singură mare agenție de presă nu a relatat ceva despre acest eveniment. 03 iunie 2022.”

Printre principalele teme de discuție din acest an se numără:

  • Realinierea Geopolitică
  • Provocările NATO
  • China
  • Realinierea în Indo-Pacific
  • Concurența tehnologică chino-americană
  • Rusia
  • Continuitatea guvernării și a economiei
  • Perturbarea sistemului financiar mondial
  • Dezinformarea
  • Securitatea și sustenabilitatea energetică
  • Sănătatea post-pandemică
  • Fragmentarea societăților democratice
  • Comerț și Deglobalizare
  • Ucraina

Printre invitații din acest an se numără Albert Bourla, directorul general al Pfizer, Henry Kissinger, David Petraeus – fost șef al CIA, Eric Schmidt – fost director general al Google, Peter Theil – investitor în capital de risc și mega finanțator al Partidului Republican.

Printre liderii politici și de afaceri influenți care au participat anterior la Conferința Bilderberg, se numără fostul președinte american Bill Clinton, omul de afaceri și fost cofondator al Microsoft, Bill Gates, și Christine Lagarde, directorul Fondului Monetar Internațional.

Conferința, lansată inițial de familia regală olandeză în 1954, este considerată ca fiind la originea unor idei care merg de la acorduri de liber schimb precum NAFTA, până la crearea Uniunii Europene.

Dar și subiectul unei controverse, având în vedere lista sa puternică de participanți, precum și natura sa privată. Întâlnirile cu caracter rezervat se desfășoară în conformitate cu regulile Chatham House, care permit participanților schimburile de informații care au loc în cadrul acestora, însă participanții au obligația să nu-și divulge sursele.

Mulți cred că cei prezenți la reuniune sunt selectați pentru a impune o ‘nouă ordine mondială’.

 

Comentariu saccsiv:

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala…”

Tagged with: ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florin said, on iunie 4, 2022 at 1:18 pm

    Am observant ca multi considera ca globaliștii sunt speriați că lumea este pe punctul de a se trezi și realiza tirania la care sunt supuși, dar eu cred ca totul merge conform planului si ca la Davos (D-i-AVO-lo-S ) si anul acesta celor prezenti li s-au inmanat listele cu obligatii de trecere la urmatoarea etapa.

    Degeaba se trezesc ei, daca au primit vaccinul covid este prea tarziu. Pacat ca nu sau trezit inainte de vaccinare. Ne vom da seama de greseala pe care au facut-o cand tehnologia 5G va fi functionala.

    Se apropie data de 06 06 2022, mult dorita de mai mari lumii…
    O scurta analiza in timp:

    In data de 06 06 (iunie) 2006, Bill Gates cerea sa se elibereze patentul care sa transforme oamenii in biosenzori si device-uri prin vaccin. . Brevetul a fost înregistrat la 26 martie 2020 ca WO/2020/060606/AI ( 060606 rezulta de la prescurtarea datei de 06 06 2006).
    COVID 19 (19 adica prima si a noua litera din alfabet AI, Artificial Intelligence) sau C ontrolul O menirii prin V accinare si I dentificare D igitala.

    27 mai 2014 — Papa Francisc: Peres şi Abbas au fost invitaţi la Vatican la o rugăciune pentru pace. Rugăciunea pentru pace va ave loc vineri 6 iunie 2014 adica in a 6-a zi a saptamanii pe data de 06 06 2014. Vineri este a 6-a zi la evrei, deci aflam tot 666.

    Sinodul din Creta a inceput pe data 16 06 2016 si s-a finalizat pe data de 26 06 2016 Inainte de sedinta de deschidere a marelui sinod a avut loc o liturghie impreuna cu toti intaii statatorii ai bisericilor ortodoxe si nu numai, Duminica 19 06 2016 chiar in ziua Rusaliilor (Cincizecimii ) data care pe calendarul neindreptat scazand 13 zile aflam data de 06 06 2016. La acest sinod s-a tradat ortodoxia si in scris.

    În data de 06 06 2019 (adica 666) s-a votat in parlamentul European obligativitatea actelor biometrice incepand cu data de 03 08 2021, actiune care a fost amanată datorită faptului ca pe planeta pamant nu mai exista 100 kg de semiconductori. Probabil noul buletin biometric va fi eliberat doar persoanelor vaccinate.

    Si procentul de vaccinare cu cel putin o doza la nivel mondial pare ca va atinge nivelul de 66,6 % la data de 06 06 2022, in prezent fiind vaccinati cu ambele doze un procent de 60,7 %, iar cu cel putin o doza 66,5 % ( vezi platforma vaccinare covid).

    Un alt detaliu interesant este faptul ca in plina inflatie moneda euro a intepenit la valoarea de 4,93 lei, lucru neobisnuit, probabil cand va fi momentul vor justifica prabusirea sistemului financiar prin eforturile lor colosale de a proteja economia lumii. Binenteles „solutia” ar fi o moneda unica digitala, iar pentru buna functionare a sistemului financiar digital trebuie acceptata de urgenta tehnologia 5G care din fericire pentru ei, upss, e perfect functionala. Tehnologia potrivita la momentul potrivit, vai extraordinar, pura intamplare.

    Dar binenteles ramane de vazut ce si cat permite Dumnezeu.

    Apreciat de 3 persoane

  2. Gicu said, on iunie 4, 2022 at 2:11 pm

    Globaliștii preiau controlul asupra sistemului alimentar:

    https://opozitia.net/2022/06/03/globalistii-preiau-controlul-asupra-sistemului-alimentar/

    Apreciază

  3. Spaceman said, on iunie 4, 2022 at 5:41 pm

    Lista cu participanții →

    https://bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

    Apreciază

  4. a said, on iunie 4, 2022 at 6:33 pm

    La reuniunea Bilderberg din 1991 care a avut loc în Baden, Germania, David Rockefeller mulțumește presei pentru sprijinul acordat:
    „Suntem recunoscători publicațiilor Washington Post, New York Times, revistei Time și altor publicații ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și și-au respectat promisiunile de discreție timp de aproape patruzeci de ani. Ne-ar fi fost imposibil să dezvoltăm planul nostru pentru lume, dacă am fi fost în centrul atenției publice în timpul acelor ani. Dar lumea este acum mai sofisticată și pregătită să se îndrepte spre un guvern mondial. . . . Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor lumii, este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.”

    În 1994, Rockefeller a fost citat la o „U.N. dinner”, spunând: „Suntem în pragul unei transformări globale. Tot ce avem nevoie este criza majoră potrivită, iar națiunile vor accepta noua ordine mondială. ”

    David Rockefeller a scris în memoriile sale din 2002: „Unii chiar cred că facem parte dintr-o cabală secretă, care lucrează împotriva intereselor superioare ale Statelor Unite, caracterizând familia mea și pe mine ca „internaționaliști ”și deoarece conspirăm împreună cu alții din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică globală mai bine integrată – mondială, dacă doriți.
    Dacă aceasta este acuzația, mă declar vinovat și sunt mândru de asta. ”

    https://hornobservers.com/2017/03/24/david-rockefellers-chilling-1991-speech-at-a-bilderberg-meeting/

    Apreciat de 1 persoană

    • Felix said, on iunie 6, 2022 at 4:30 am

      Ar trebui să ne îngrijoreze faptul că cea de-a 68-a reuniune de la Bilderberg are loc atât de curând după reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial?
      Într-un cuvânt: Da.

      Cu Forumul Economic Mondial în centrul atenției în ultimele săptămâni, s-au raportat puține despre reuniunea Bilderberg de la Washington.
      Așa cum s-a spus adesea atunci când „băieții răi” au fost descoperiți în Scooby Doo, „Ei ar fi fost cruțați dacă nu ar fi fost pentru acești copii enervanti.”
      Prin termenul de „copii enervanți” mă refer la acei vulturi care rareori ratează ceva. Se întâmplă astfel că cea de-a 68-a reuniune Bilderberg a avut loc în perioada 2-5 iunie 2022 la Washington, SUA, la foarte scurt timp după reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția.

      https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

      Ar trebui să fim îngrijorați și îngrijorați? Într-un cuvânt „Da”.
      Am scris în principal despre Forumul Economic Mondial în ultimii doi ani, dar reuniunile Bilderberg sunt extrem de importante.
      În propriul comunicat de presă, aceștia se descriu după cum urmează:

      Reuniunea Bilderberg, fondată în 1954, este o conferință anuală menită să promoveze dialogul dintre Europa și America de Nord.
      În fiecare an, 120-140 de lideri politici și experți în domeniile industriei, economiei, forței de muncă, mediului academic și IMM-urilor sunt invitați să participe la reuniune. Aproximativ două treimi dintre participanți provin din Europa, iar restul din America de Nord – aproximativ un sfert din politică și guvern, iar restul din alte zone.

      Reuniunea Bilderberg este un forum pentru discuții informale pe teme importante. Întâlnirile au loc în conformitate cu regula Chatham House, care prevede că participanții sunt liberi să utilizeze informațiile pe care le primesc, dar nici identitatea, nici statutul vorbitorului sau al vorbitorilor nu pot fi dezvăluite. Nici ale oricarui participant.

      Datorită naturii private a reuniunii, participanții participă ca persoane și nu în calitate oficială și, prin urmare, nu sunt obligați de limitările funcției lor sau de pozițiile convenite în prealabil. În consecință, ei își pot face timp să asculte, să gândească și să colecteze idei. Nu există o ordine de zi detaliată, nu se propun rezoluții, nu se dau voturi și nu se publică declarații politice”.

      Ultima întâlnire a lui Bilderberg a avut loc în 2019. La fel ca Forumul Economic Mondial, este o adunare a elitei.
      Din multe puncte de vedere contează mult mai mult. Numărul persoanelor participante este mult mai mic și totalizează aproximativ 120 și durează 4 zile.
      Prințul olandez Bernhard a fondat Clubul Bilderberg. Jim Marr în cartea sa genială „The Rise of the Fourth Reich” (Ascensiunea celui de-al Patrulea Reich”)
      a avut următoarele de spus despre club.

      Prințul Bernhard a început întâlnirile clubului Bilderberg, un grup de oameni influenți care sunt atât de discreti încât clubul nu are nume oficial. Bernhard a fost un fost membru al SS nazist și un angajat al IG Farben german din Paris. În 1937 s-a căsătorit cu Prințesa Juliana a Olandei și a devenit acționar majoritar și oficial al Shell Oil olandez, împreună cu lordul britanic Rothschild.”

      (Prin modul în care se expun fapte in această carte este excelentă și nu spun acest lucru cu ușurință. A fost scrisă în jurul anului 2010 și descrie în detaliu ceea ce s-a întâmplat de la al 2-lea Război Mondial. Ea leagă multe puncte între ele. De asemenea, este pe deplin documentată. Nu există teorii ale conspirației, ci doar fapte. O recomand cu căldură). -https://www.amazon.co.uk/Rise-Fourth-Reich-Societies-Threaten/dp/0061245593/

      Cât de secret este clubul Bilderberg? Într-un articol pe care l-am scris anul trecut intitulat: „Cine sunt membrii Clubului Irlandez Bilderberg, ai Comitetului Tripartit și ai Consiliului pentru Relații Externe – care este relația lor cu Davos și Forumul Economic Mondial?”, m-am referit la participanții irlandezi de la Bilderberg, cum ar fi Simon Coveney (politician) și bancherul Goldman Sachs Peter Sutherland, care au fost intervievați cu privire la participarea lor la reuniune. Să spunem că nu au fost tocmai sinceri.

      Dar să ne întoarcem la cea de-a 68-a întâlnire de la Bilderberg. Nu au mai ratat aproape nicio întâlnire din 1954, cu excepția Covidului. Abia în ultimii ani au început să fie publicate numele participanților (din cauza presiunii publice) și sunt o lectură foarte interesantă. Acesta reunește oameni care se află în domeniul politicii, al industriei farmaceutice, al industriei bancare, precum și directorul general al Pfizer, șeful CIA, CEO-ul Google, secretarul general al NATO etc.

      https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/participants-2022

      Numărul persoanelor care participă și cele care sunt, de asemenea, membre ale Forumului Economic Mondial este nerealist. Nu am avut timp să caut fiecare persoană de pe listă, dar conexiunea este cu adevărat uimitoare. Pur și simplu introduceți numele și inițialele persoanei forumului economic mondial pentru a confirma cine este membru al ambelor grupuri. Ceea ce este deosebit de interesant este conținutul întâlnirii din acest an. Principalele teme de discuție pentru acest an sunt:

      1. Răsturnări geopolitice
      2. Provocările NATO
      3. China
      4. Răsturnări de situație în Indo-Pacific
      5. Competiția tehnologică China-SUA
      6. Rusia
      7. Coeziunea guvernului și a economiei
      8. Perturbarea sistemului financiar mondial
      9. Dezinformarea
      10. Securitatea și durabilitatea energetică
      11.Sănătatea după pandemie
      12. Fragmentarea societăților democratice
      13. Comerțul și de-globalizarea
      14. Ucraina

      Citirea printre rânduri este importantă pentru a descifra ce înseamnă cu adevărat majoritatea acestor subiecte. Ele dau senzația celor patru călăreți ai apocalipsei. Războiul, foametea, ciuma și moartea sunt conținute în ele într-o formă sau alta.

      Dezorganizarea sistemului financiar global poate fi descrisă mai exact ca implementarea unei societăți fără numerar și, prin extensie, răspândirea unui sistem de credit social. Dezinformarea este de la sine înțeleasa. Am văzut cenzura lăsată în ultimii 2 ani dacă nu ați respectat cu sfințenie narațiunea. Conturile de social media (ale mele de două ori) vor fi eliminate dacă veti îndrăzni să spuneți adevărul. Toate acestea au fost planificate în 2019 la Evenimentul 201, unde o întreagă sesiune a fost dedicată testării narațiunii. Acesta a fost în secțiunea 4 și a fost numit „Discuție privind politica de comunicare și epilog video”.

      https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/media

      Desigur, securitatea energetică și durabilitatea sunt pe masă. Având în vedere că prețurile la energie au crescut vertiginos, nu este o surpriză. Acest lucru ar putea fi chiar tradus ca un posibil atac cibernetic în curs de desfășurare. Aceste două merg mână în mână. Forumul Economic Mondial s-a referit adesea la acest lucru în exercițiile de masă. China, revoltele din Indo-Pacific și competiția tehnologică China-SUA sunt, de asemenea, subiect de dezbatere. Latura tehnologică a acestei probleme este, fără îndoială, un salut pentru cea de-a 4-a Revoluție Industrială a Forumului Economic Mondial și, în special, pentru Inteligența Artificială (IA).

      Coeziunea guvernului și a economiei, precum și fragmentarea societăților democratice pot fi, de asemenea, combinate. Fragmentarea societăților democratice se datorează parțial finanțării de la fundația pentru o societate deschisă a lui George Soros. Am văzut apariția unor grupuri precum Black Lives Matter și altele, provocând tulburări, împărțind și înlocuind populația. Putem să corelam tulburările geopolitice, provocările NATO, Ucraina și Rusia ca o problemă atunci când discutăm despre acest război proxy care este în curs de desfășurare.

      Ironia existenței unei probleme numite Comerț și De-globalizare nu va trece neobservată de mulți, deoarece tocmai această elită este pe punctul de a implementa globalizarea. Singura problemă care pare să le fi scăpat este „Perturbarea călătoriilor”. Am scris despre acest lucru în ultimul meu articol din susbstack intitulat „De ce există întârzieri în aeroporturi și anulări de zboruri în Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Canada etc. Este aceasta Agenda 2030 în acțiune?”

      Dar nu vă faceți griji, Michael O’Leary, ceo-ul companiei aeriene ieftine Ryanair, se alătură întâlnirii Bilderberg. Nu există nicio îndoială că își poate informa colegii dacă starea călătoriilor este o criză fabricată sau doar o coincidență. Fiți siguri că bărbații și femeile adunați la Washington nu vor vorbi doar despre trecut, ci vor planifica viitorul. Multe dintre subiectele pe care teoreticienii conspirației le-au scris și documentat în ultimii doi ani revin în prim-plan mult mai repede decât se așteptau mulți.

      https://drive.google.com/file/d/1sKDuRtAQA7p6NkYpw3CWVbHMlM8vAi7c/view?usp=sharing

      Θα πρέπει να ανησυχούμε που η 68η συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιείται τόσο σύντομα μετά την ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ; Με μια λέξη: Ναι. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
      https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/05/%ce%b8%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-68%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84/#more-51508

      Apreciază

  5. acelas said, on iunie 5, 2022 at 4:22 pm

    live

    „Iasiul nu-i Sodoma!”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.