SACCSIV – blog ortodox

New York Times reactioneaza dupa ce jurnalistul american Brent Renaud a fost ucis de fortele ruse in Ucraina

Posted in New York Times, SUA, Ucraina by Vali on martie 14, 2022

Sursa: https://www.orange.ro/info/news/zf/article/3066866

Cei de la New York Times se declara intristati de veste, dar spun ca nu l-au trimis pe jurnalist in Ucraina, iar legitimatia e veche.

Ultima colaborare a jurnalistului Brent Renaud cu New York Times a fost in 2015, sustine ziarul.

Politia din Kiev a anuntat initail ca un jurnalist de la New York Times a fost ucis de fortele ruse, conform Sky News. Este vorba de Brent Renaud, in varsta de 51 de ani.

Politia mai spunea ca o alta persoana a fost, de asemenea, ranita in incidentul din Irpin, oras situat chiar langa Kiev.

Sursa: zf.ro

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. analiză said, on martie 14, 2022 at 2:59 pm

    După două săptămâni de operațiuni militare speciale ale forțelor armate ale Federației Ruse de deblocare și demilitarizare a Ucrainei, aproximativ 1/4 din teritoriul ucrainean cu o populație de 6 milioane de persoane este sub control rusesc. Aceasta este, fără îndoială, un succes, în ciuda exclamațiilor celor care afirmă că în acest timp a fost posibilă atingerea frontierei polonezo-ucrainene. Occidentul a pregătit Ucraina pentru un atac asupra Rusiei timp de 8 ani.În tot acest timp, locuitorii din Ucraina au fost sub presiunea totală a rușilor. Procesul de lansare este în curs de desfășurare. Nu poate fi rapid și ușor, deoarece Moscova încearcă să minimizeze pierderile și distrugerea. Un teritoriu pustiu și ars, în loc de Ucraina, ar fi și mai periculos pentru Rusia.
    Acolo unde sosesc trupele ruse, falsa propagandă încetează, propagandă care a devenit ciuma secolului 21, care crește ca un abces uriaș pe teritoriul ucrainean. Armata rusă blochează treptat grupuri de forțe armate ucrainene, batalioane naționale și tot felul de formațiuni paramilitare din Ucraina și apoi le distruge metodic, dacă nu vor să depună în mod voluntar armele.
    Din ce în ce mai mult există rapoarte de lichidare a purtătorilor bine-cunoscuți ai ideologiei ostile. Acest proces va continua până la eradicarea completă a unor astfel de manifestări în Ucraina, având în vedere eroarea guvernului sovietic care nu a condus problema spre o rezolvare logică în secolul secolul trecut, iar acest lucru a permis tumorii canceroase ideologice să facă metastaze.
    Acum radicalii ucraineni se ascund în orașe și iau civili ca ostatici, ascunzându-se în spatele lor ca după un scut uman. Radicalii nu ezită să folosească școli ca baze și case ca locuri de atac armat. Acest lucru se vede peste tot.
    În sud, forțele armate ale Federației Ruse s-au apropiat de Nikolaev. După încercuirea grupării inamice va începe distrugerea ei și curățarea orașului de cei care promovează informații false . Apoi, probabil, trupele ruse vor merge la Odesa. Stepa, absența unui număr mare de ape și păduri ca bariere, le va permite deplasarea rapidă în această direcție, spre deosebire de regiunile de nord și de est ale Ucrainei.
    Gruparea forțelor armate ucrainene din Huliaipole (regiunea Zaporozhye) este blocată. După distrugerea sa, forțele armate ale Federației Ruse se pot concentra asupra eliberării Zaporozhye. În partea de nord a regiunii Lugansk, grupul forțelor armate ucrainene din zona Severodonetsk este practic încercuit, iar în regiunea Donetsk, grupul Slavic-Kramatorsk al forțelor armate ucrainene este pe cale de a fi încercuit. Când vor termina, o mulțime de trupe vor fi gata să avanseze în orice direcție, deoarece forțele armate ucrainene au cele mai pregătite unități de luptă în Donbas. În același timp, trupele rusești fac eforturi pentru a evita atacurile de pe flancuri ale forțelor armate ucrainene și incursiunile inamicilor DRG în retragerea lor, care pot încerca să întrerupă aprovizionarea.
    Prin urmare, tactica armatei ruse este să imobilizeze mai întâi principalele forțe inamice, apoi să taie liniile lor de apărare și să încercuiască grupurie individuale. Din cauza lipsei de aprovizionare și de comunicații, capacitatea de luptă a forțelor armate din Ucraina scade rapid.

    Sursa:
    https://t.me/s/PerfilFalso?q=dos+semanas

    Prima postare de jos.

    Apreciat de 1 persoană

  2. analiză said, on martie 14, 2022 at 3:02 pm

    De ce Ucraina? O explicație în postarea de mai jos. E în spaniolă, dar ideea se înțelege.

    https://t.me/PilarBaselga/12091

    Apreciază

  3. Enoh said, on martie 14, 2022 at 5:39 pm

    Circula si varianta ca a fost ucis de ucrainieni, declaratie personala nainte sa moara

    Apreciază

  4. gheorghe said, on martie 15, 2022 at 4:04 pm

    Persoana care a murit a folosit un ecuson vechi de cativa ani deghizandu-se in jurnalist.
    Era jurnalist ca profesie dar nu avea calitatea de jurnalist in aceae deplasare, folosind „in fals” ecusonul.
    Nu a fost trimis de nici un „organ” de presa.
    A intrat intr-o zona de risc maxim cu un vehicul care nu avea autorizatie de tranzit.
    Patrunderea in astfel de zone – cu sau fara autorizare/drept – exclude orice responsabilitate cu privire la distrugeri, omor, ranire.
    Zona era „ocupata” si controlata de ucraineni.
    Au tras, El a murit.
    Pentagonul a comunicat ca nu are nici o dovada ca rusii „vaneaza” jurnalistii straini.
    ….
    Nu verifici daca e benzina in butoi aprinzand bricheta…

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.