SACCSIV – blog ortodox

Germania: Curtea Constituțională dă undă verde vaccinării obligatorii a angajaților medicali și din centrele de îngrijire

Posted in Coronavirus, GERMANIA, vaccin, vaccinare in masa by Vali on februarie 11, 2022

Sursa: https://ziarulromanesc.de/stiri-germania/unda-verde-vaccinarii-obligatorii-a-angajatilor-medicali/

Curtea Constituţională a Germaniei a dat vineri undă verde vaccinării obligatorii a angajaţilor medicali şi din centrele de îngrijire, respingând o contestaţie de ultim moment, transmite dpa.

Într-o hotărâre în regim de urgenţă, Curtea de la Karlsruhe a stabilit că legea, al cărei scop este protejarea celor mai vulnerabili de infecţia gravă cu coronavirus, poate fi pusă în aplicare conform planului.

Curtea Constituţională va continua examinarea legii în cauză în cadrul unui proces mai îndelungat şi cuprinzător.

Germania: Relaxare restricții în februarie. Vaccinări, inclusiv la veterinar

Dezbaterea legată de lege – care le dă termen până la 15 martie angajaţilor din sănătate şi centrele de îngrijire să se vaccineze, în caz contrar riscând să nu mai poată lucra – s-a aprins în ultimele zile pentru că unele landuri au indicat că nu o vor pune în aplicare imediat, şi în contextul controversei mai largi privind planul guvernului federal de a impune obligativitatea la nivel naţional a vaccinării împotriva COVID-19.

Cui se aplică noua lege

Legea asupra căreia s-a pronunţat Curtea li se aplică angajaţilor din centrele de îngrijire şi din spitale, dar şi, spre exemplu, celor care lucrează în cabinete medicale şi servicii ambulatorii, moaşelor, fizioterapeuţilor şi maseurilor.

Aceştia au termen până la 15 martie să facă dovada că sunt vaccinaţi integral ori s-au vindecat recent de COVID-19. Din 16 martie, orice nou angajat în domeniu va trebui să prezinte această dovadă.

Germania, noul ministru al Sănătății: „Este inacceptabil ca personalul medical să fie nevaccinat”

În lipsa acesteia, trebuie informate autorităţile sanitare, care îi pot interzice persoanei respective accesul la locul de muncă.

Între timp, deputaţii germani lucrează la propuneri privind impunerea la nivel naţional a vaccinării. Un proiect de lege prevede, de la 1 octombrie, obligativitatea vaccinării pentru toţi cetăţenii de la 18 ani în sus. (Agerpres)

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mărturii despre ciuma bubonică de la 1530 din Geneva și ciuma de la 1829 din Sevastopol said, on februarie 11, 2022 at 5:41 pm

    Istoria se repetă aproape identic ca și plan de aplicare, dar diferit din punct de vedere al mijloacelor folosite. Înainte nu se putea produce decât o frică și un control local, acum mijloacele tehnologice moderne permit instaurarea unei frici și a unui control planetar, de care drq profită la maximum, pentru că are foarte puțin timp de acțiune.

    https://odysee.com/@Docuteca:5/PLGCVD-DOC:4

    „CIUMA” ȘI „COVID-ul” 500 DE ANI DE ASEMĂNĂRI ȘI O DIFERENȚĂ

    1 februarie 2022

    Când ciuma bubonică a lovit Geneva în 1530, totul era gata. Au deschis chiar și un întreg spital pentru victimele ciumei, cu medici, paramedici și asistente medicale.

    Comercianții și-au adus contribuția, magistrații au acordat subvenții în fiecare lună. Pacienții au dat întotdeauna bani, iar dacă cineva murea singur, toate bunurile lui erau date spitalului.

    Dar apoi a lovit dezastrul: ciuma a încetat, în timp ce subvențiile depindeau de numărul pacienților.

    În anul 1530, pentru personalul spitalului din Geneva nu a existat nici o îndoială cu privire la ce era bine și ce era rău. Dacă ciuma făcea bani, atunci ciuma era bună. Și apoi medicii s-au organizat.

    La început, ei doar au otrăvit pacienții ca să sporească statisticile privind mortalitatea, dar și-au dat rapid seama că statisticile nu trebuiau să fie doar despre mortalitate în general, ci despre mortalitatea din cauza ciumei.

    Așa că au început să taie furunculele de la cadavrele morților, să le usuce, să le macine într-un mortar cu pistil și să le dea altor pacienți ca medicament. Apoi au început să șteargă de praf hainele, batistele și jartierele. Dar, într-un fel, ciuma a continuat să slăbească în intensitate. Aparent, furunculele uscate nu au funcționat.

    Doctorii ar fi intrat în oraș noaptea și ar fi presărat pulberea bubonică pe clanțele ușilor, algând acele case de pe urma cărora ar fi putut beneficia mai apoi.

    Așa cum un martor ocular a scris despre aceste evenimente „, acestea au rămas ascunse o vreme, dar diavolul este mai preocupat de creșterea numărului de păcate decât de ascunderea lor”.

    Pe scurt, unul dintre medici a devenit atât de insolent și de leneș, încât a hotărât să nu mai umble prin oraș noaptea, ci pur și simplu a aruncat o anumită cantitate de praf în mulțime în timpul zilei. Praful s-a ridicat în sus și una dintre fetele care părăsise recent spitalul, a descoperit ce era cu mirosul prafului.

    Doctorul a fost legat și plasat în mâinile bune ale „meșterilor” competenți. Au încercat să obțină cât mai multe informații de la el. Cu toate acestea, execuția a durat câteva zile.

    Ingenioșii doctori au fost legați de stâlpi și trași de căruțe prin oraș. La fiecare trecere, călăii foloseau clești roșii pentru a rupe bucăți de carne. Ei au fost duși în Piața Publică, decapitați și aruncați, iar rămășițele lor au fost duse în toate districtele Genevei.

    Singura excepție a fost fiul directorului spitalului, care nu a participat la proces, dar a dezvăluit că știa cum să facă poțiuni și să pregătească pulberea fără teama de contaminare. El a fost pur și simplu decapitat „pentru a preveni răspândirea răului”.

    François Bonivard, „Geneva Chronicles”, volumul II, p. 395 – 402.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Nu a existat nici o ciumă în Sevastopol în 1828, dar a existat o carantină, ca măsură preventivă.

    În 1829 nu era încă nici o ciumă, dar carantina a fost consolidată.

    Oricine dorea să plece sau să intre în oraș, trebuia să rămână în izolare completă timp de 14 până la 19 zile.

    Oamenii au încetat să călătorească.

    Banii au fost alocați de la Trezoreria țaristă pentru combaterea epidemiei. Ca urmare, oficialii au cumpărat alimente la prețuri umflate de la furnizorii lor, în schimbul mitei, iar cetățenii au primit cele mai proaste alimente.

    Desigur, toți cei care au beneficiat de pe urma epidemiei, în special de oficialii și medicii, au fost interesați de continuarea acestei sărbători.

    Toate cazurile, indiferent de boală, au fost declarate ca ciumă. „Oficiul de carantină încearcă să diagnostheze toate bolile obișnuite, cum ar fi ciuma”, a scris amiralul în retragere Salti, care a fost de serviciu la vremea aceea în Sevastopol.

    Amiralul Greig a mărturisit: „Timp de cinci luni nu a fost menționată nici o boală sau deces din cauza unei morți naturale și oricine s-a îmbolnăvit în spital sau acasă a fost declarat mort de ciumă”.

    Toți cei care s-au îmbolnăvit au fost duși la sediul șefului Pavlovski, unde au stat în astfel de condiții, încât au murit repede.

    Dezinfecția cu clor a fost folosită în cele mai sărace zone ale orașului, adică cetățenii au fost, de asemenea, otrăviți.

    „Exterminatorii” au fost plătiți cu câte 2,5 ruble pe zi și cu 75 de ruble pe lună dacă lucrau zilnic. Comisarii de carantină au primit câte 5 ruble fiecare. Directorul medical și inspectorul de carantină au primit 10 ruble pe zi.
    Salariul unui medic militar obișnuit era în acel moment 171 de ruble pe an.

    Pentru a crește rata de îmbolnăvire, medicii au recomandat locuitorilor să facă baie în mare în apa rece.

    În cele din urmă, în iunie 1830, locuitorii din cele mai sărace cartiere ale orașului nu mai puteau să suporte situația și a izbucnit o revoltă; Garnizoana a trecut de partea rebelilor.

    Guvernatorul, oficialii și medicii au fost masacrați de mulțime.

    Revolta a fost rapid înăbușită.

    Printr-o coincidență surprinzătoare, epidemia din Sevastopol s-a încheiat imediat.

    „The Passion of Sebastopoll”, volumul III, capitolul 7, de Serghei Nikolayevich Sergeyev-Tsensk

    Apreciat de 1 persoană

  2. John said, on februarie 11, 2022 at 7:01 pm

    STUDIU ISRAELIAN: ANTICORPII FUNCȚIONEAZĂ CEL MAI BINE DUPĂ INFECȚIA CU COVID, NU DUPĂ VACCIN
    https://www.israel365news.com/266153/israeli-study-antibodies-perform-best-after-covid-infection-not-vaccine/

    Apreciază

  3. Eu said, on februarie 11, 2022 at 9:51 pm

    Apreciază

  4. Marian said, on februarie 12, 2022 at 12:02 am

    Animale. Nazisti dar pe invers. Acum nemtii sunt exterminati. Stau si ma intreb ai cui sunt neoMengelistii …

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 12, 2022 at 12:23 pm

      Au aparut in Marea Britanie cazuri de Febra Hemoragica Lassa.
      Pentru Lassa , Ebbola si Marburg nu exista tratament.
      Febra hemoragica Marburg se numeste asa pentru ca a fost depistata in Germania.Virusul cu transmitere ARN ( lilieci africani) se pare ca se pastreaza in laboratoare de inalta securitate.

      Apreciază

  5. Clement said, on februarie 12, 2022 at 12:01 pm

    Jurnalistului independent Alexandre Penasse i-au retras acreditarea dupa ce intr-o conferinta de presa i-s-a adresat primului ministru belgian De Croo cu cuvintele: ” de peste un an de zile conferintele de presa la care participati nu sunt decat spectacol, .. istoria vă va judeca pe toti”
    https://www.7sur7.be/belgique/une-scene-lunaire-pendant-la-seance-de-questions-du-codeco-monsieur-de-croo-vos-conferences-de-presse-ne-sont-que-du-spectacle~a63260b4/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.