SACCSIV – blog ortodox

Expert israelian in coronavirus: 70–80% din cazurile cele mai grave au fost in randul celor vaccinati cu cel putin trei doze

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on februarie 5, 2022

ISREL 365 NEWS: ISRAELI CORONAVIRUS EXPERT: 70-80% OF MOST SEVERE CASES VACCINATED AT LEAST THREE TIMES

EXPERT ISRAELIAN ÎN CORONAVIRUS: 70-80% DIN CAZURILE CELE MAI GRAVE AU FOST DIN RÂNDUL CELOR VACCINAȚI CU CEL PUȚIN TREI DOZE

De ADAM ELIYAHU BERKOWITZ, 04 Februarie 2022, Israel365 News

„Mergi, poporul Meu, intră-n cămările tale, închide-ți ușa, ascunde-te puțin, cât de cât, până ce mânia Domnului va fi trecut. (Isaia 26:20, Biblia sau Sfânta Scriptură, varianta IPS Bartolomeu Valeriu Anania)”

Prof. Yaakov Jerris, care conduce secția de coronavirus a Spitalului Ichilov, a declarat pentru Channel 13 News că majoritatea cazurilor grave au fost la pacienți vaccinați.

„În acest moment, majoritatea cazurilor noastre grave sunt din rândul celor vaccinați”, a declarat Jerris pentru Channel 13 News. „Care și-au făcut cel puțin trei doze de vaccin. Între șaptezeci și optzeci la sută din cazurile grave sunt din rândul celor vaccinați. Așadar, vaccinul nu prezintă nicio relevanță în ceea ce privește cazurile grave, motiv pentru care doar 20-25 la sută dintre pacienții noștri sunt nevaccinați.”

Profesorul Jerris s-a referit, de asemenea, la o problemă de raportare care s-a dovedit a fi frecventă în datele de raportare. Vorbind la o reuniune a cabinetului de duminică, el le-a spus miniștrilor: „definirea unui caz grav de pacient este problematică. De exemplu, un pacient cu o boală pulmonară cronică a avut întotdeauna un nivel scăzut de oxigen, dar acum are un rezultat pozitiv la testul de coronavirus care, din punct de vedere tehnic, îl face un ‘caz grav de pacient cu coronavirus’, dar acest lucru nu este corect. Pacientul se află într-o stare dificilă doar pentru că are o afecțiune gravă de fond.”

Declarațiile lui Jerris sunt în concordanță cu un raport al guvernului german, care a constatat că peste 78,6% din cazurile raportate de varianta omicron COVID-19 în această țară, au fost la persoane vaccinate. Patru mii douăzeci de persoane care au raportat că au contractat Omicron în cadrul studiului – ceea ce echivalează cu 95,6% din totalul cazurilor – au primit cel puțin două doze de vaccin anti COVID-19, ceea ce înseamnă că persoanele vaccinate au avut de 3,7 ori mai multe șanse de a contracta această variantă.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John said, on februarie 5, 2022 at 7:53 pm

    Șeful israelian al injectărilor despre minciuna vaxxinării:

    Apreciază

  2. […] Expert israelian in coronavirus: 70–80% din cazurile cele mai grave au fost in randul celor vaccin… […]

    Apreciază

  3. […] Expert israelian in coronavirus: 70–80% din cazurile cele mai grave au fost in randul celor vaccin… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.