SACCSIV – blog ortodox

Planuri mari: VACCINUL UNIVERSAL pan-coronavirus (bun la toate), obligatoriu și administrat anual

Posted in Coronavirus, Pentagon, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 20, 2022

In decembrie postam:

Armata SUA a creat un vaccin împotriva tuturor SARS trecute, prezente si viitoare, cu nanoparticule de ferritină spike (SpFN)

Si se pare ca au planuri mari cu el, caci iata ce putem citi la Planul Big Pharma: vaccinul pan-coronavirus, obligatoriu și administrat anual! de pe National:

Uitați de rapel și „boostere”, pregătiți-vă pentru vaccinul universal pan-coronavirus! Va fi obligatoriu și administrat anual, după cum insistă specialiștii în sănătate publică, cei mai mulți, pe statul de plată al industriei farmaceutice. Cine s-a gândit după două doze de vaccinare va fi lăsat în pace, s-a înșelat. Cine a crezut că „boosterul” e ultima injecție și gata, s-a înșelat.

De mai bine de doi ani Big Pharma încearcă să convingă autoritățile care ne guvernează că oamenii nu mai pot fi în siguranță fără injecția-minune și iată că au reușit. Acum a venit timpul pentru lansarea vaccinului universal pan-coronavirus, obligatoriu și administrat anual. Asta, pentru cine dorește să-și mențină activat pașaportul de imunitate.

Dr. Fauci, tot el și în spatele vaccinului pan-coronavirus

Rămas pe cai mari la Casa Albă (șeful consilierilor medicali ai președintelui Joe Biden), Anthony Fauci ignoră toate dezvălurile referitoare la activitatea sa și își vede mai departe de misiunea încredințată.

Fără să răspundă la niciuna dintre acuzațiile ce i-au fost aduse în ultimele zile, dr. Fauci a transmis Congresului SUA că lucrează la dezvoltarea unui vaccin pan-coronavirus, menit să combată atât Covid-19, cât și alți viruși similari, „care ar putea apărea în următorii ani”. Omenirea nici n-a apucat să digere SARS-CoV-2, că „trompeta” Big Pharma vorbește deja despre alți viruși care pot apărea în viitor.

Pe termen scurt, un vaccin care abordează eficient toate formele de coronavirus reprezintă un câștig. Dar Fauci merge mai departe de atât și spune că, „pe termen mai lung, dezvoltarea unui vaccin universal împotriva coronavirusului ar putea ajuta la prevenirea următoarei pandemii din lume”. Așadar, să ne pregătim căci specialiștii, iată, anticipează deja următoarea pandemie!

„Importanța dezvoltării unui vaccin pan-coronavirus, și anume unul care ar fi eficient împotriva tuturor coronavirusurilor, devine și mai evidentă”, a insistat Fauci într-o audiere în fața Comitetului pentru Sănătate, educație, muncă și pensii.

Deja se fac teste, Pentagonul este implicat

Deocamdată, nu există un calendar stabilit pentru ca acest tip de vaccin să devină disponibil pe piață, dar deja sunt în curs de desfășurare mai multe teste, cu unele rezultate promițătoare, notează presa din State.

În aprilie 2021, cercetătorii de la Universitatea Duke au anunțat că lucrează la un vaccin pan-coronavirus. Mai mult, se pare că serul lor a fost „100% eficient în testele non-umane, inclusiv testarea pe primate”. Remarcau cercetătorii că succesul la primate este un rezultat foarte relevant pentru oameni. Cinci luni mai târziu, în toamna lui 2021, Duke și alte două instituții academice (Universitatea din Wisconsin și Spitalul Brigham din Boston (aparține de Harvard University) au primit aproximativ 36 de milioane de dolari drept finanțare pentru continuarea muncii asupra vaccinurilor pan-coronavirus.

Nu mai târziu de acum o lună, Institutul de Cercetare al Armatei „Walter Reed”, aflat sub tutela Pentagonului, a anunțat dezvoltarea unui vaccin care, în studiile preclinice, „nu numai că provoacă un răspuns imun puternic, dar poate oferi și o protecție largă împotriva variantei SARS-CoV-2, precum și a altor coronavirusuri”. Vaccinul Walter Reed, denumit SpFN, a trecut de prima fază a studiilor umane (în decembrie 2021) și, potrivit Defense One, va intra în alte două faze de testare înainte să ajungă pe piață.

Tehnologia este veche, cobaii sunt noi

Potrivit lui Anthony Fauci, tehnologia din spatele vaccinurilor pan-coronavirus dezvoltate nu este deloc nouă. Însă, ea se bazează mai degrabă pe „investiții în cercetare clinică făcute cu zeci de ani înainte de apariția pandemiei Covid-19”.

De fapt, aceeași observație se aplică și tehnologiei vaccinului ARNm, folosită de Pfizer și Moderna. Primele vaccinuri cu ARNm au fost testate pe șoareci în anii ’90, dar atunci s-a considerat că sunt pur și simplu prea scumpe și dificil de evaluat riscurile asupra oamenilor pentru a începe producția.

„Același lucru se întâmplă și acum, cu vaccinurile universale împotriva coronavirusului”, spune Fauci.

Altfel, dr. Fauci a explicat de ce trebuie continuată strategia de vaccinare actuală: „Date au indicat că anticorpii induși de vaccin pierd o cantitate considerabilă de potență în neutralizarea variantei omicron. Or, un booster de vaccin ARNm reconstituie semnificativ și îmbunătățește capacitatea anticorpilor de a neutraliza varianta Omicron. Asta ne sugerază cu tărie că, pe viitor, vaccinurile booster cu ARNm vor juca un rol major în protejarea populației”.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 20, 2022 at 7:23 pm

    Analiza Dr. Michael Yeadon privind relaxarea măsurilor din Marea Britanie.

    Dragi prieteni!
    Vă rog să nu vă grăbiți să jubilati. Sunteti foarte exaltati de replierea Regatului Unit și de alte schimbări majore din ultimele zile, inclusiv de scuzele din partea ziarului danez.

    Nu s-a terminat! Nu există nici cea mai mică șansă de musamalizare a trilioanelor investite în audit.

    Vă rugăm să verificați continutul acestui „document de planificare a scenariilor”, numit pandemia SPARS, 2025-28.
    Informatiile sunt puse pe tapet anticipat, referindu-se la „utilizarea contramăsurilor medicale care sunt adesea folosite pentru a face față urgențelor globale… inclusiv a vaccinurilor…”

    Nu. Nu, nu e cazul.

    1. Nu am avut niciodată o „urgență globală”. Acestea se găsesc doar în filme science fiction și in exerciții de simulare criminala.

    2. Nu am folosit niciodată vaccinuri pentru a controla o epidemie care ar putea fi clasificată ca o adevărată urgență. Evident că nu, pentru că vaxinurile au nevoie de mult mai mult timp pentru a se dezvolta decât în timpul oricărei urgențe spontane.

    3. Deloc surprinzător, se concentrează pe „dezinformare”, subliniind preocupările oamenilor cu privire la vaccinuri. Ne-am dat seama ce vor sa faca.

    Se vor intoarce (se vor suci din nou!)!

    Cred că ar fi nevoie de arestarea lui Boris Johnson, Neil Ferguson, Raine, Van Tam, Whitty, Farrar & Vallance (pentru început) și de o urmărire penală pentru conspirații, care sa se aplice în multe democrații, pentru a forța o schimbare a planului.

    În caz contrar, vom purta din nou măști, peste ceva timp, dacă nu chiar si mai devreme.
    Cele mai bune urări,
    Mike!

    Sursă:
    https://t.me/robinmg/14340

    Apreciat de 1 persoană

  2. Octavian said, on ianuarie 20, 2022 at 11:59 pm

    Și Bill Gates vorbește despre apariția în viitor a unei noi pandemii globale mult mai periculoasă decât cea de acum pentru că, bineînțeles, vor avea ei grijă să se întâmple asta.
    În vederea acestui fapt el face apel către toate guvernele lumii să contribuie în AVANS cu câteva miliarde de dolari pentru a salva trilioane de daune economice și zeci de milioane de vieți.
    Toate aceste miliarde pentru cercetarea și dezvoltarea unor vaccinuri mult mai performante decât cele de azi împotriva tuturor tipurilor de coronavirus și concomitent împotriva HIV, tuberculoză și malarie.
    Nimic mai convenabil pentru ei, câștigă bani și înainte de vânzarea vaccinurilor și după și toată viața lor iar noi pierdem continuu.

    Apreciat de 1 persoană

  3. gabimdi said, on ianuarie 21, 2022 at 1:30 pm

    Noua pamdemie despre care vorbeste bill gates este variola.
    Stie cineva cu ce se trateaza?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.