SACCSIV – blog ortodox

Ivermectina ‘funcționează în toate fazele’ de COVID, potrivit unor documente militare scurse în presă

Posted in Coronavirus, DARPA by saccsiv on ianuarie 18, 2022

Zero Hedge: Ivermectin ‘Works Throughout All Phases’ Of COVID According To Leaked Military Documents

Ivermectina ‘funcționează în toate fazele’ de COVID, potrivit unor documente militare scurse în presă

De TYLER DURDEN, 12 Ianuarie 2022, ZeroHedge

Actualizare (1505ET): Pe măsură ce apar din ce în ce mai multe informații în Project Veritas din documente militare scurse, reiese că există o secțiune de condamnare la adresa Ivermectinei ca tratament Covid-19.

„Ivermectina (identificată ca fiind curativă în aprilie 2020) acționează în toate fazele bolii, deoarece inhibă atât replicarea virală, cât și modularea răspunsului imunitar.”

„Eric Weinstein: Ajută-mă să înțeleg @DARPA. La ce mă uit, la min 4:23, despre Ivermectină? Nu am contextul.

https://youtu.be/_zgoENmeddA

Poți autentifica? Pot să văd întregul raport? Mulțumesc.”

Eric Weinstein:

Dacă asta duce în eroare, tu@DARPA ar trebui să știi că poți accesa aici:

https://assets.ctfassets.net/syq3snmxclc9/2mVob3c1aDd8CNvVnyei6n/95af7dbfd2958d4c2b8494048b4889b5/JAG_Docs_pt1_Og_WATERMARK_OVER_Redacted.pdf

Și asta:

DARPA, va confirma sau nega?

Vedeți documentele de mai jos:

https://ro.scribd.com/document/552290996/Project-Veritas-Expose-Fauci-Lab-Leak-Report#download&from_embed

*  *  *

Scris de Sundance via The LastRefuge,

Project Veritas a obținut documente militare ascunse într-un sistem secretizat [AICIAICI – și AICI ] care arată modul în care EcoHealthAlliance a abordat DARPA în martie 2018, solicitând finanțare pentru a efectua cercetări privind câștigul funcției la coronavirusurile purtate de lilieci.

Propunerea, denumită Project Defuse, a fost respinsă de DARPA din cauza unor probleme de siguranță, și a ideii că aceasta încălca moratoriul privind cercetarea privind câștigul funcției. Cu toate acestea, conform documentelor, NIAID, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetările în Wuhan, China, și în mai multe locații din SUA.

„Documente militare despre Câștigul Funcției contrazic mărturia lui Fauci sub jurământ”, video:

[ZH – și chiar astăzi, Twitter i-a dat interzis lui Eric Spracklen de la Project Veritas…]

[WASHINGTON, D.C. – 10 ianuarie 2022] Proiectul Veritas a obținut documente incredibile, nemaivăzute până acum, privind originile COVID-19, cercetarea privind câștigul funcției, vaccinurile, tratamentele potențiale care au fost suprimate, și efortul guvernului de a ascunde toate acestea.

Documentele în cauză provin dintr-un raport al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării, mai bine cunoscută sub numele de DARPA, care au fost ascunse într-o unitate partajată ultrasecretă.

DARPA este o agenție din cadrul Departamentului american al Apărării, însărcinată cu facilitarea cercetării în domeniul tehnologiei cu potențiale aplicații militare.

Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din Corpul de Marină al SUA, Joseph Murphy, fost membru al DARPA.

În raport se afirmă că EcoHealthAlliance a abordat DARPA în martie 2018, solicitând finanțare pentru a efectua cercetări privind câștigul funcției la coronavirusurile purtate de lilieci. Propunerea, denumită Project Defuse, a fost respinsă de DARPA din cauza unor preocupări legate de siguranță, și a ideii că încalcă moratoriul de bază privind cercetarea câștigului funcției.

Potrivit documentelor, NIAID, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetările în Wuhan, China, și în mai multe locații din SUA (citește mai mult)

Iată răspunsul meu la întrebarea pusă de James O’Keefe.

În ghidul original în format pdf pentru pauza de cercetare din 2014 privind militarizarea virusurilor SARS, era o notă de subsol importantă [LINK]:

[FN¹ SURSA – Procesul deliberativ al guvernului SUA privind câștigul de funcție și pauza de finanțare a cercetărilor privind anumite lucrări privind câștigul funcției care implică virusurile gripei, MERS și SARS – pdf, pagina 2 – 17 octombrie 2014]

Cronologie:

♦ 17 octombrie 2014 – Finanțarea americană a SARS în vederea creării unei arme biologice a fost suspendată din cauza riscului extrem al unei pandemii. Cu toate acestea, pauza a permis agențiilor din cadrul guvernului SUA să continue finanțarea dacă au stabilit că „cercetarea este urgent necesară pentru a proteja sănătatea publică sau securitatea națională”. [LINK]

♦ Din 2014 până în 2020, Pentagonul a continuat să finanțeze cercetarea în Wuhan, China. Teama de a fi descoperiți ar explica de ce mulți oficiali de top din cadrul Departamentului de Apărare al SUA au fost împotriva administrației Trump [cu o severitate sporită după ce a început pandemia COVID]. [LINK]

♦ Mai 2016 – [Un an electoral] –„după deliberări amănunțite și contribuții extinse din partea părților interesate interne și internaționale, NSABB [National ScienceAdvisory Board for Biosecurity] și-a publicat recomandările. Constatarea centrală a NSABB a fost că studiile care se așteaptă să îmbunătățească potențialul patogen pandemic (PPP) au beneficii potențiale pentru sănătatea publică, dar implică și riscuri semnificative. NSABB a recomandat ca astfel de studii să justifice o examinare suplimentară înainte de a fi finanțate.”  Anthony Fauci face parte din NSABB.

♦ 9 ianuarie 2017 – [La patru zile după întâlnirea din Biroul Oval a lui Susan Rice cu Obama, Biden, Comey și alții] – Administrația Obama reautorizează finanțarea pentru crearea de arme biologice de tip SARS. „Adoptarea acestor recomandări va satisface cerințele pentru ridicarea moratoriului actual privind anumite cercetări în domeniul științelor vieții care ar putea spori virulența și/sau transmisibilitatea unui agent patogen pentru a produce un potențial agent patogen pandemic (un PPP)  îmbunătățit.” [LINK]

Având în vedere soluțiile de rezolvare, excepțiile și negarea plauzibilă a consecințelor, încorporate în orientările inițiale privind moratoriul din 2014, Departamentului Apărării i s-a permis din punct de vedere operațional să continue să finanțeze cercetarea în domeniul armelor biologice din Wuhan, China. Interdicția din 2014 a fost un moratoriu de finanțare doar cu numele; cu toate acestea, se pare că finanțarea pentru cercetarea americană din Carolina de Nord a fost oprită.

Ceea ce a fost reautorizat în 2017, chiar înainte de preluarea mandatului de către președintele Trump, a fost nevoia de a folosi ‘securitatea națională’ ca scuză pentru a continua cercetarea. De asemenea, se pare că finanțarea SARS ca armă biologică în interiorul SUA (Carolina de Nord) a fost acum permisă din nou.

REFERINȚELE DE PÂNĂ ACUM: – 2017 – Orientări politice ale administrației Obama2014 – link pdf al pauzei de finanțare a cercetăriiNational ScienceAdvisory Board (Wiki) – Finanțarea Pentagonului pentru cercetarea SARS din 2013 până în 2020.

Dacă admiteți că Pentagonul nu ar fi cheltuit niciodată pentru a dezvolta o armă biologică în China (WuhanLab), dacă nu ar fi dezvoltat deja această armă pe cont propriu (North Carolina Lab), atunci începe să prindă contur întrebarea privind eliberarea acestei arme.

Amintiți-vă că Departamentul de Stat a cercetat originea până când Joe Biden i-a închis și a redirecționat obiectivul către Comunitatea de Informații. În esență, Biden a predat misiunea celei de-a patra ramuri a guvernului. Nu este surprinzător faptul că, după câteva luni, IC a declarat că rezultatele lor au fost ‘neconcludente’.

♦ [Fragment] – […] Într-o ședință a Departamentului de Stat, oficialii care încercau să ceară transparență din partea guvernului chinez spun că li s-a spus în mod explicit de către colegi să nu exploreze cercetările privind câștigul funcției ale Institutului de Virologie din Wuhan, deoarece ar fi atras o atenție nedorită asupra finanțării acestuia de către guvernul american.

Într-o notă internă obținută de Vanity Fair, Thomas DiNanno, fostul secretar adjunct interimar al Biroului pentru Controlul Armelor, Verificare și Conformitate al Departamentului de Stat, a scris că personalul din două birouri, al său și al Biroului pentru Securitate Internațională și Neproliferare, a ‘avertizat’ liderii din cadrul biroului său ‘să nu continue o investigație privind originea COVID-19’, deoarece ar fi ‘deschis o cutie cu viermi’ dacă ar fi continuat.

[…] La sfârșitul lunii martie, fostul director al Centrului pentru Controlul Bolilor, Robert Redfield, a primit amenințări cu moartea din partea unor colegi oameni de știință, după ce a declarat la CNN că el crede că COVID-19 a provenit dintr-un laborator. „Am fost amenințat și ostracizat pentru că am propus o altă ipoteză”, a declarat Redfield pentru Vanity Fair. „Mă așteptam la asta din partea politicienilor. Nu mă așteptam la asta din partea științei”. (citește mai mult)

Washington (CNN)– Echipa președintelui Joe Biden a închis un efort al Departamentului de Stat lansat la sfârșitul administrației Trump pentru a dovedi că noul coronavirus provine dintr-un laborator chinez, din cauza îngrijorărilor legate de calitatea muncii sale, potrivit a trei surse familiare cu decizia.

Existența anchetei Departamentului de Stat și încetarea acesteia în primăvara acestui an de către administrația Biden – niciuna dintre ele nu a fost raportată anterior – iese la iveală pe fondul unui interes reînnoit în legătură cu posibilitatea ca virusul să se fi scurs dintr-un laborator din Wuhan care are legături cu armata chineză. Administrația Biden se confruntă, de asemenea, cu examinarea propriilor sale eforturi de a determina dacă guvernul chinez a fost responsabil pentru virus.

♦ „Miercuri, Biden a emis o declarație potrivit căreia a ordonat comunității de informații din SUA să își dubleze eforturile de investigare a originilor pandemiei Covid-19 și să îi prezinte un raport în 90 de zile.” (LINK)

♦ [WASHINGTON DC] – Comunitatea serviciilor de informații nu a reușit să identifice în mod concludent originea coronavirusului în urma unei investigații de 90 de zile, ordonate de președintele Biden, dar experții sunt împărțiți în privința motivelor.

Un raport al Biroului Directorului de Informații Naționale (ODNI) a constatat că oficialii nu au fost în măsură să stabilească dacă virusul a scăpat dintr-un laborator, sau s-a răspândit la oameni prin intermediul unui animal infectat. Dar concluzia finală la care a ajuns comunitatea cu un buget de 85 de miliarde de dolari pe an, a fost aceea că nu va fi în măsură să identifice originea virusului, dacă China nu va coopera pe deplin. (LINK)

Citiți restul raportului aici.

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on ianuarie 18, 2022 at 1:29 pm

    e cam Pa! guvernu ciuca ..?
    https://inpolitics.ro/hotul-ciuca-e-istorie_1816219701.html

    si cu asta merge si suspendarea cu demiterea in referendum a dulapului?

    ce aliante, ce misculatii se mai fac pt un nou guvern? Va avea un „nou” guvern patalamaua binecuvantarii de la americani, cu conditia „adoptarii” vreunui certificat in Romania.. ceva? Sa fim atenti!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Spaceman said, on ianuarie 18, 2022 at 5:39 pm

    Da… Project Veritas – „operațiunea documentele militare” – sars-cov-2 există. Așa că luați și păpați ivermectină dacă sunteți ‘conservatori’, sau ‘vaccinați-vă’ cu ce aveți acum la dispoziție, dacă sunteți ‘progresiști’ – să nu faceți SARS. Eventual cu SpFN, măcar din ‘prudență sanitară’, că dacă armata americană a comis-o cu coronavirusul tot ea vine cu soluția.

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/01/13/directorul-pfizer-doua-doze-ofera-putina-protectie-sau-deloc-nici-3-nu-imunizeaza/#comment-503549

    Eu nu pun botul nici la vrăjelile pionilor negri și nici la vrăjelile pionilor albi ai satanei.

    Apreciază

  3. nexus said, on ianuarie 19, 2022 at 6:02 pm

    O privire sinceră asupra controversei produse în legătură cu Ivermectina și a ceea ce niciuna dintre părți nu vă spune despre medicament.

    https://odysee.com/@spacebusters:c9/IVERMECTIN:0c5

    Apreciază

    • nexus said, on ianuarie 19, 2022 at 10:35 pm

      Este un documentar despe efectele secundare ale medicamenului minune ivermectina. Informație pentru cei care vor să ia acest medicament, crezând că este soluția minune pentru tratarea „virusului”.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.