SACCSIV – blog ortodox

Jordan Peterson (un cunoscut psiholog și comentator canadian) s-a vaccinat dar nu mai vrea noi doze si cheama la nesupunere civilă

Posted in Canada, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 7, 2022

LIFE SITE: ‘You’d have to kill me first’: Jordan Peterson slams Trudeau’s call for booster shots

„Va trebui să mă omori mai întâi”: Jordan Peterson critică dur apelul lui Justin Trudeau pentru vaccinarea cu doze booster

Peterson a recunoscut anterior că a luat decizia ‘stupidă’ de a face injecțiile anti COVID, deoarece a crezut că, în acest fel, guvernul îl va lăsa ‘în pace’.

De Anthony Murdoch, 03 Ianuarie 2022, LifeSiteNews

Jordan Peterson, Rubin Report / Youtube

TORONTO (LifeSiteNews) – Canadianul Jordan Peterson, un cunoscut psiholog și comentator pe teme culturale, a criticat dur mesajul de dinaintea Crăciunului al premierului canadian Justin Trudeau, care a spus că oamenii ar trebui să își treacă pe lista de ‘cumpărături’ injecțiile anti COVID cu doze ‘booster’.

Pe 22 decembrie, Trudeau scrisese pe Twitter: „Dacă săptămâna aceasta vă ocupați de unele cumpărături de Crăciun de ultim moment, iată ceva ce puteți adăuga pe listă: doza booster. Dacă sunteți eligibil pentru una, dar nu ați făcut-o încă, vă rog, faceți-o acum. Iar dacă nu v-ați vaccinat cu prima sau a doua doză, acum este momentul să o faceți.”

Peterson, care s-a vaccinat și apoi a regretat că a făcut-o, a precizat că nu va face doze booster. El a ripostat dur la sugestia lui Trudeau de a lua înconsiderare că o injecție anti COVID ar trebui cumva să facă parte dintr-o listă de cumpărături.

„Să ți-o trag @JustinTrudeau. Serios. Ar trebui să mă omori mai întâi”, a scris Peterson pe Twitter în ajunul Crăciunului, ca răspuns la tweet-ul lui Trudeau.

Peterson a recunoscut că a luat o decizie ‘stupidă’ de a face injecțiile anti COVID, deoarece a crezut că făcând așa, asta ar însemna că guvernul îl va lăsa ‘în pace’.

„Uite, m-am vaccinat și oamenii m-au luat la rost pentru asta, însă eu m-am gândit, în regulă, voi face nenorocitul de vaccin”, a declarat Peterson pentru Dave Rubin în noiembrie 2021, în timp ce se exprima împotriva regulilor guvernamentale de COVID. „Uite cum stă treaba, tipule, eu voi face vaccinul, iar tu mă lași naibii în pace. Și a funcționat asta? Nu, așa că prostul de mine, știi, așa mă simt în legătură cu asta.”

Pe 24 decembrie, ca răspuns la anunțul premierului din Quebec privind restricțiile COVID, Peterson a scris pe Twitter: „’Limitarea adunărilor private’. Iisus a plâns. Ce am ajuns?”.

După ce premierul Quebecului a anunțat, la 30 decembrie, că provincia va decreta restricții de COVID, Peterson a făcut apel la nesupunere civilă.

„Haideți, locuitori din Montreal! Aveți puțin curaj! Să sfidăm aceste interdicții”, a scris Peterson pe Twitter la 31 decembrie.

Toate guvernele provinciale din Canada au contribuit la alimentarea isteriei testării COVID oferind copiilor teste gratuite de făcut la domiciliu, furnizate de guvernul federal.

Cu toate acestea, inventatorul tehnologiei mARN utilizate în vaccinuri, Dr. Robert Malone, a declarat că cei vaccinați, și nu cei nevaccinați, sunt ‘super răspânditori’ ai bolii.

De asemenea, Malone a declarat că pentru injecțiile anti COVID este corectă denumirea de ‘terapie genică’ în loc de ‘vaccin’.

Malone a mai precizat că noua variantă Omicron, care este folosită de guvernele din întreaga lume pentru a incita la frică și panică pentru a justifica noi măsuri de restricție, s-ar putea dovedi a fi ‘un cadou de Crăciun’, deoarece virusul pare a fi mai blând.

După ce i-a mărturisit lui Rubin că regretă că și-a făcut injecțiile anti COVID, Peterson a criticat restricțiile impuse de oficialii canadieni cu privire la COVID, având în vedere numărul mare de cazuri atribuite variantei Omicron.

În interviul acordat lui Rubin în noiembrie 2021, Peterson a ieșit la atac împotriva a ceea ce el a numit ‘statul totalitar’ guvernamental COVID, care pune stăpânire pe Canada și pe lumea de astăzi.

„Cred că lucrul care m-a surprins cel mai mult, probabil, a fost cât de repede ne-am grăbit să imităm un stat totalitar în perioada imediat următoare apariției COVID”, i-a spus Peterson lui Rubin.

Sub conducerea lui Trudeau, guvernul s-a îndreptat prin politici neconstituționale împotriva celor care au ales să nu se vaccineze, cum ar fi interzicerea călătoriei aeriene, maritime sau feroviare a canadienilor de peste 12 ani care nu au făcut vaccinul, contaminat de avort, anti COVID. Interdicția de călătorie pentru cei care nu sunt vaccinați este în vigoare de la 1 decembrie.

Trudeau și miniștrii săi au impus, de asemenea, ca toți lucrătorii federali să fie vaccinați până la începutul anului 2022, sau să își piardă locurile de muncă.

Chiar înainte de Crăciun, Jagmeet Singh, liderul partidului socialist canadian Noul Partid Democrat (NPD), a cerut ca Trudeau să implice armata într-o ‘campanie de vaccinare în masă’.

Peterson, care activează ca profesor de psihologie la Universitatea din Toronto, a câștigat în ultimii ani un număr mare de fani conservatori din Canada și SUA pentru evaluările sale asupra unor probleme precum avortul, transsexualitatea, educația sexuală și maternitatea.

Potrivit lui Peterson, mediul academic actual este controlat de ‘postmoderniștii care împing activismul progresist’.

Injecțiile anti COVID-19, aprobate pentru utilizare de urgență în Canada, inclusiv injecția Pfizer pentru copiii cu vârste de până la 5 ani, au toate legături cu linii celulare derivate din copii avortați. Din acest motiv, mulți catolici și alți creștini refuză să le facă.

Există multe dovezi că mandatele de vaccinare sunt o strategie eșuată pentru combaterea COVID, conform unui număr tot mai mare de date.

În ciuda faptului că guvernul canadian a lăudat eficacitatea vaccinurilor anti COVID, analizele nu au produs niciodată dovezi că vaccinurile opresc infecția sau transmiterea. De fapt, acestea nici măcar nu pretind că reduc spitalizarea, ci măsurarea succesului constă în prevenirea simptomelor severe ale COVID-19.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ce contin A TREIA si A PATRA DOZA? Germenii REVOLUTIEI!

Politia olandeza a pus cainii pe protestatarii anti-certificat COVID. Multi protestatari erau vaccinati dar nu mai doreau si alte doze

Referitor la nesupunerea civilă:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Nesupunere_civic%C4%83

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 4:59 pm

    Familia Simpson a prezis cazuri de „moarte subita”, sau e doar o coincidență?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 6:20 pm

    Pfizer va produce o pastilă cu un microcip în ea.
    Este vorba despre sănătatea noastră sau despre Marea Resetare?
    Pilula cu microcip nu este o teorie a conspirației. CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, spune că FDA a aprobat o pastilă digitală care conține un microcip care transmite informații odată ce persoana a înghițit-o.

    https://.com/embed/vp6gpv/?pub=njyi1

    https://rumble.com/vrsmtr-seful-pfizer-in-2018-despre-pastila-electronica-cu-cip-la-forumul-economic-.html

    Apreciază

  3. dante said, on ianuarie 7, 2022 at 6:59 pm

    Daca acestui Jordan Peterson i-a luat 2 ani de zile sa isi dea seama de mascarada planetara atunci ce sa mai zicem de marea majoritate a lumii?
    Spune el, ca dupa o trezvie din bautura: …„Cred că lucrul care m-a surprins cel mai mult, probabil, a fost cât de repede ne-am grăbit să imităm un stat totalitar în perioada imediat următoare apariției COVID”.
    Apai da amice batalia s-a pierdut din start odata cu acceptarea mastii, acolo a fost punctul de cotitura psihologica caci daca omul ar fi realizat atunci ca prin aceasta inscenare se restringe libertatea lucrurile ar fi stat altfel. Insa lumea dormea si inca mai doarme lasind ca vietile sa le fie controlate de „oameni de stiinta” care vor sa faca binele cu forta, un bine care este din ce in ce mai neinteles chiar si de catre vaccinisti.
    Sa speram ca macar in ceasul al 24-lea majoritatea se va trezi si va reactiona pe masura, altfel ….

    Apreciază

    • Felix said, on ianuarie 8, 2022 at 10:46 am

      Peterson a recunoscut că decizia de a face injecțiile COVID a fost una „stupidă”; el a crezut că, în felul acesta, guvernul îl va lăsa „în pace”.

      „Uite, m-am vaccinat și oamenii m-au luat la rost pentru acest lucru.
      M-am gândit: fie, o să mă vaccinez, naibii”, i-a spus Peterson lui Dave Rubin în noiembrie 2021, în cadrul unei discuții în care a criticat măsurile guvernamentale anti-COVID.

      El a motivat că a luat decizia de a se vaccina în ideea în care Guvernul îl va scuti apoi de alte reguli.
       „Hai să facem o înțelegere: eu mă vaccinez, iar tu (Guvernul – n.n.) mă lași în pace. Și a funcționat? Nu, așa că, prostul de mine… Știi, așa mă simt în legătură cu treaba asta.”

      Apreciază

  4. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 7:01 pm

    Jordan Peterson:

    „Este un pret pe care vrei sa il platesti daca vrei sa crezi ca adevarul este piatra unghiulara a societatii. Adevarul este ceea ce cladeste lumea. Adevarul este ceea ce scoate lumea din iad. Si acesta este adevarul. Si cu totii am vazut destul iad cat pentru o suta de ani si nu am invatat absolut nimic din asta. Treziti-va!”
    „Cred ca suntem intr-o perioada de haos – si intr-o perioada de haos timpul pare ca se contracta – pentru ca rezultatul este incert… iar, uneori, anunta o catastrofa.”
    “Exista un principiu ce se regaseste in inima civilizatiei vestice si este mai vechi decat crestinismul si decat religia iudaica, desi crestinismul l-a dezvoltat in cea mai mare masura. Este ideea Logos-ului – ceea ce se aseamana cu comunicarea interpersonala si coerenta a adevarului – si dintr-o perspectiva arhetipala este actiunea Logos-ului care extrage ordinea din haos. Noi producem ordine prin articularea adevarului si atunci traim in ordine. Ordinea este reprezentata de contractele sociale pe care le negociem intre noi in momentul in care co-existam astfel incat sa nu ne sfasiem unii pe altii – ceea ce este in principiu ce isi fac cimpanzeii unii altora – asa ca este necesar sa negociam ordinea sociala si facem aceasta prin cuvantul articulat (pronuntat). Crestinismul a luat aceasta supozitie – derivata partial din Mesopotamia, partial din religia iudaica si partial din Egipt si a transformat-o intr-o doctrina simbolica – aceea a lui Hristos care, dintr-un punct de vedere psihologic si arhetipal, este omul ideal – imaginea idealului – a Cuvantului Intrupat, salasluirea Logos-ului in trup astfel incat sa se poata manifesta in lume.Este supozitia fundamentala a civilizatiei vestice – pe care am pierdut-o si fara de care nu vom supravietui.”
    “Cel mai probabil lucru care ti se poate intampla cu filozofia postmoderna este sa devii un nihilist, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, ajungi un revolutionar social anarhic fara nici o directie, cu exceptia faptului ca vrei sa darami totul in jurul tau. Sau ajungi depresiv, ceea ce vad ca se intampla studentilor mereu pentru ca postmodernistii demonteaza structurile ramase din fundatia lor morala.”

    „Asa ca primul lucru demn de notat cand e vorba de postmodernism este ca nu are niciun dram de recunostinta. Si este ceva cu adevarat gresit din punct de vedere patologic cu o persoana care gandeste asa. Nu are pic de recunostinta mai ales ca traieste in cea mai buna lume din cate au existat pana acum. Iar daca nu esti recunoscator, atunci esti condus de ranchiuna si ranchiuna este cel mai rau afect pe care l-ai putea trai cu exceptia arogantei. Ranchiuna, aroganta si falsitate. Este o triada a raului pentru tine si, daca esti indarjit asupra a tot ce se petrece in jurul tau, in ciuda faptului ca te scalzi intr-o bunastare relativa, atunci este ceva complet in neregula cu tine.”

    Apreciază

  5. mircea.v said, on ianuarie 7, 2022 at 7:36 pm

    ________________________________________
    ~ Rugăciune pentru Neam ~

    Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte, venim la Tine, Doamne, cu pocăinţă şi durere în inimi, să ne rugăm pentru poporul românesc.
    Ascultă cererea noastră, intră Doamne, ca un împărat ceresc în ţara noastră şi în neamul nostru şi-l scapă, Iisuse, de uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi. Că prigoneşte vrăjmaşul sufletul neamului românesc şi viaţa lui o calcă în picioare. Făcutu-l-a să locuiască în întuneric ca morţii cei din veacuri, şi sufletul lui este mâhnit de moarte. Că l-au trădat cei puşi de Tine să-l conducă şi au uitat că Tu ai spus că cel ce vrea să fie întâiul să slujească tuturor. Şi ei au ştiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit şi l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri şi au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat.
    Dar poporul acesta Te slăveşte, Doamne, nu numai cu buzele ci şi cu inima.
    Adu-Ţi aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii şi monahiile care zilnic se roagă pentru el şi pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă suntem nevrednici de mila Ta.
    Pentru că toţi ne-am abătut, toţi am făcut nelegiuire, şi ierarhii, şi preoţii şi credincioşii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul !
    Ci încetează Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc.
    Adu-Ţi aminte, Iisuse, de fraţii noştri care sunt în afara ţării, în exil sau vânduţi odată cu teritoriile cedate şi-i miluieşte pe ei. Reunifică poporul Tău. Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârşite, apostaziile, răutăţile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare şi la răzvrătire împotriva Ta.
    Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile Cereşti, pe Sfinţii Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru şi pe toţi mucenicii, sfinţii şi cuvioşii care au slujit Ţie cu credinţă curată.
    Adu-Ţi aminte, Stăpâne, de toţi cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică şi Neam; adu-Ţi aminte de sângele lor care s-a vărsat şi pune-l pe acesta în balanţa iertării noastre.
    Redă poporului nostru pământul care l-a păzit cu grijă şi credinţă prin veacuri, redă-i bisericile şi mânăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului şi îmbelşugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creştină şi naţională de altădată, conducători buni şi cinstiţi, neasupritori, nemincinoşi şi nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoţi dăruiţi Bisericii şi Neamului, credincioşi misiunii lor, adevăraţi secerători, aşa cum Îi vrei Tu, Milostive.
    Auzi-ne Doamne întru îndurarea Ta !
    Nu intra Stăpâne la judecată cu robii tăi, ci întoarce-Ţi iar privirea spre noi şi ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Şi trecând prin patimile toate, curăţaţi prin suferinţă, să ajungem şi la Sfânta Ta Înviere, Iisuse, slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl şi Duhul Sfânt, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin !

    ~ Pr. Gheorghe Calciu-Dumitreasa ~

    Apreciază

  6. acelas said, on ianuarie 7, 2022 at 8:14 pm

    Austria: Mandatory vaccination reportedly postponed until April due to „technical implementation problems.”

    In addition, data protection experts criticize the project because it introduces a kind of an unlawful dragnet search.

    To date, more than 61,000 complaints against compulsory vaccinations have been submitted to the Austrian Parliament.

    sanki, cica „probleme tehnice”

    Apreciază

  7. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 9:29 pm

    Nu vă lăsați păcăliți: alimentele modificate genetic vor fi de acum etichetate cu termenul: „procesate prin bioinginerie” în conformitate cu noile reguli care intră în vigoare

    Don’t be fooled: GMO foods will now be labeled “bioengineered” under new rule taking effect – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-01-07-gmo-foods-will-now-be-bioengineered.html#

    Alimentele modificate genetic – alta data fiind cunoscute sub numele de „organisme modificate genetic”, sau OMG-uri – vor fi numite altcumva, deci trebuie să fiți atenti în identificarea noului termen, deoarece directivele guvernamentale globale încearcă să le ascundă. Alimentele modificate genetic vor fi de acum etichetate „bioinginerie” în conformitate cu – în mod ironic – „noi reguli de etichetare a produselor alimentare”, în SUA, care a intrat în vigoare de Anul Nou; rebrenduirea fiind datorata rezultatelor negative care au impus ca solutie inovarea termenului „etichetare” – adica schimbarea perceptiei de catre statele profund globaliste.

    Apreciază

  8. naivitate said, on ianuarie 7, 2022 at 11:35 pm

    Omul a crezut că în acest fel, guvernul îl va lăsa ‘în pace’. Naivitate, sau ce? El n-a auzit de vorba: „dai un deget și-ți ia toată mâna.” Dacă el, persoană importantă a crezut, atunci ce să mai zicem de cetățeanul de rând.

    Apreciază

    • Felix said, on ianuarie 8, 2022 at 11:20 am

      Petre Tutea:

      Cei care stau sub fluviul evenimentelor stau fie din eroism, fie din incapacitate de adaptare.
      Cei care nu se conformează trag consecinţele, fie din incapatanare, fie din incapacitate de adaptare. Dar adaptarea ţine mai mult de instinctul biologic de autoconservare decât de viata duhovniceasca.
      De pildă, eu mă situez în fluviul inform al stalinismului, care se revarsă prin empirismul haotic anglo-saxon asupra Europei centrale. Deci, cum pot fi eu, dacă încerc să judec acest fluviu inform al stalinismului care situează omul în regnul animal, cum pot eu să scap de acest animalism? Prin incapatanare, mă opun – şi intru în temniţă.
      Prin conformism, devin un simplu animal adaptabil. De altfel, să ştiţi un lucru: în lupta cu evenimentele politice majore omul basculează între eroism şi laşitate. Laşitatea te duce la conformism. Conformismul are la bază laşitatea. Te supui evenimentelor, ştiind că singur nu le poţi înfrânge; şi nu-ţi convine să candidezi la eroism.
      Dar, de multe ori, adaptarea la împrejurari se cheama conformism si conformistul se deosebeste de plosnita doar prin aceea ca ea n-are ratiune…
      👇
      Sfantul Paisie Aghioritul:

      Dacă cineva nu se hotărăşte pentru moarte, nimic nu se face.Toate de acolo încep.
      In Biserica Primara lepădarea de credinţă se ispăşea prin mucenicie.
      Astăzi cei mai mulţi vor ca alţii să scoată şarpele din gaură. In regulă, nu-l scot ei, dar cel puţin să spună:
      “Luaţi aminte! S-ar putea să fie vreun şarpe acolo“, încât celălalt să-şi facă probleme si sa nu se inchine Cezarului!
      Dar nici aceasta nu fac.
      Dacă ar fi fost inteligentii acestia în vremea mucenicilor, cu raţionalismul pe care il au, ar fi spus: “Deh, de Hristos Dumnezeu mă lepăd de forma, pe dinafară – dar nu-L lepăd dinlăuntrul meu – pentru că în felul acesta îmi voi pastra renumele, cutare funcţie şi voi putea iubi pe aproapele meu“ (vezi sofismul recent perorat de vladica Ierotei n.n).
      Insa, atunci numai tămâie de-ar fi aruncat pe altarul idolilor, Biserica nu-i împărtăşea. Cel care aunca tamaie era după aceea trecut în rândul catehumenilor
      Cei care se lepădau de Hristos trebuiau să-şi ispăşească păcatul prin mucenicie.
      Sau în vremea luptei împotriva Sfintelor Icoane, daca acestor inteligenti contemporani li s-ar fi spus să ardă sau să arunce icoanele, ar fi spus:
      “S-o aruncăm icoana aceasta căci este o influenta a Renaşterii. Vom face mai târziu, dupa prigoana una bizantină“. …atunci când cineva se mişcă egoist, nu primeşte harul lui Dumnezeu şi este firesc ca atunci când vine o prigoana să se lepede de Hristos!

      Apreciază

      • Felix said, on ianuarie 8, 2022 at 1:13 pm

        Asistăm deja la primele semne ale temutei apocalipse zombie – efectele secundare ale vaccinarii:
        „masti Karens” – stari de furie, schimbări bruste de personalitate, comportament violent și nebunie animalica: afectarea trunchiului cerebral inferior.

        https://www.naturalnews.com/2022-01-07-now-witnessing-early-signs-vaccine-zombie-apocalypse-mask-karens-personality-changes.html#

        Această poveste este despre realitatea zombificarii ca urmare a vaccinarii, dar pentru a intelege aceasta imbolnavire, trebuie mai întâi să observam parcursul idioțeniei de bază care i-a obligat pe oameni sa iscaleasca pentru dozele de vaxxin covid care le mănâncă acum creierul. Pentru a înțelege toate acestea, trebuie mai întâi să aruncăm o privire la persoanele suficient de credule pentru a primi dozele de vaccin și care continua să le primeasca chiar și după ce dovezile efectelor adverse sunt evidente. Sunt oameni care s-au desteptat dupa ce au luat primele două doze de vax și apoi și-au dat seama cât de periculos este.
        S-au oprit. Dar cei ingnoranti doresc sa se vaxxineze si cu urmatoarele doze…

        Lumea este plină de idioti care sunt, într-un mod foarte real, analfabeti functionali. O parte din acesti ipochimeni au carente de personalitate, nu au capacitatea de a înțelege conceptele de bază matematice privind probabilitatea sau gradul de evaluare a riscurilor. Acesta este motivul pentru care sunt atât de slabi de inger incat vor crede că „schimbările climatice” vor afecta pe toată lumea sau că riscul de vaccin anti-Covid este zero.

        Este posibil să apara ca efecte: schimbări de personalitate, agresivitate crescanda și un regres spre comportamentul animalic / zombie-like. Acestea sunt semne că cheagurile de sânge încep să se formeze în creierul lor, obliterand oxigenul în părțile creierului responsabile de procesarea funcțiilor cognitive superioare. În esență, acestia se transformă în zombi vaxxinati, și nici măcar nu-și dau seama.

        Este important să înțelegem că, cu cât personalitatea lor se schimbă mai mult, cu atât mai multe cheaguri de sânge le afectează creierul. În consecință, cu atat mai puțin timp le-a mai rămas să trăiască. Așa că atunci când vei vedea zombi vaxinati care își pierd mințile și se comportă într-o modalitate care pare a fi diferita față de comportamentul celorlalti oameni, este semnul că nu au mult mai mult de trăit.

        Cei mai mulți vor fi „Karens cu mască”, cu alte cuvinte, vor fi în curând „Karens expirați”, deoarece proteinele spike vor perfora ultimele părți funcționale ale creierului lor rănit.

        Recunoscând acest lucru, la Ben Armstrong s-a pus intrebarea recent:
        „Sunt oameni care încă mai poartă măști suferind de o boală mintală?”
        Intrebarea este pertinenta, dar cred că acestia suferă de leziuni neurologice ale creierului din cauza cheagurilor de sânge și nanoparticule – proteinele spike.

        Odată ce acest proces se va desfasura pe deplin, aceste persoane vor muri de leziuni cerebrale catastrofale, accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord sau un atac al limfocitelor asupra proprilor organelor.
        Amintiți-vă doar că, în rastimpul de tranziție spre moarte, se vor transforma în creaturi zombie care se vor manifesta astfel fata de toti cei din jurul lor, si vor scoate in evidenta tulburarea cauzata de afectiunea creierului lor care va ramane in acest mod funcțional.

        Un exemplu deosebit de demonstrativ în acest sens se regăsește în următorul videoclip din Melbourne, Australia, unde un sportiv pe nume „Simone” a fost atacat de un bărbat furios care a susținut că sportivul nu menține suficientă distanțare socială față de familia sa.

        Dincolo de psihoza în masă: este o apocalipsă zombie a vaxxinatilor

        Toate acestea explică de ce atât de mulți jurnaliști de stânga s-au transformat în zombi furibunzi si nici măcar nu mai pot procesa realitatea lumii din jurul lor.
        Acesta este și motivul pentru care angajații de stânga din domeniul tehnologiei – dintre care majoritatea au făcut vaxxinuri si au dobandit cheaguri – sunt „defazati” de la realitate si vor trebuie să cenzureze toate opiniile înrădăcinate în realitatea oamenilor nevaxinati. Ei trebuie să-și protejeze psihicul fragil cand intra în contact cu lumea reală altfel întreaga lor viziune delirantă (pro vax) asupra lumii va fi spulberată.

        În general, procesul manipularii se desfasoara in genul asta:

        Pasul 1: Încep ca oameni care au stat in expectativa si n-au înțeles prea multe despre statistici, riscuri și realitate.

        Pasul 2: Ei primesc vaxuri (și boostere), care le inlesneste sinuciderea prin vaccinare si adanceste depopularea.

        Pasul 3: Vaxurile provoaca cheaguri care încep să aibă efect, cheagurile de sânge se depun în creierul lor și oblitereaza oxigenul din anumite porțiuni ale creierului lor.

        Pasul 4: Pierzand funcția cerebrala superioara, se declanseaza comportamentul animalic, prin afectarea „trunchiului cerebral”, provocând schimbări de personalitate și izbucniri de agresivitate împotriva altora.

        Pasul 5: Pe măsură ce leziunile cerebrale se agravează, ei se transformă în „masti Karens” și zombi vaxinati, în cele din urmă fiind de nerecunoscut pentru cei care ii stiu si le-au fost apropiati.

        Pasul 6: Cheagurile de sânge și proteinele spike devoreaza în cele din urmă creierul, conducând la un eveniment catastrofal final care le ia „maul”: Un accident vascular cerebral masiv, hemoragie cerebrală etc.

        Problema, desigur, este că vor exista probabil miliarde de zombi vaxxinati care vor trece prin acest proces in care proteinele spike le vor devora sistemul vascular și cel cerebral.

        Apreciază

      • naivitate said, on ianuarie 8, 2022 at 1:31 pm

        Rămâne problema fricii de moarte, pe care oricine o are într-o măsură mai mare sau mai mică. Frica de moarte a fost exploatată până la absurd în pandemia … fricii. Ideea a fost genială, și după ce a fost testată pe populații mai restrânse și în timpuri fără prea multă tehnologie, a fost magistral pusă în practică acum doi ani la scară planetară. Dar ca să aibă succes, n-au mai lăsat nimic la voia întâmplării, ci au coordonat totul cu precizie și n-au lăsat nici o informație externă să năruie constucția lor pregătită cu maximă atenție. Frica de ceva necunoscut, nevăzut, teroristul din umbră, a cărui existență nici măcar nu a fost nevoie să fie demonstrată, a BIRUIT.

        Nicolae Steinhardt despre frica de moarte:
        D

        https://nicolaesteinhardt.wordpress.com/2017/04/13/reflectii-despre-moarte/

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.