SACCSIV – blog ortodox

Conspiraționiști? Nu! Sunt chiar șefii pandemiei din SUA! (VIDEO halucinant)

Posted in Coronavirus, SUA, vaccinare, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 6, 2022

Sursa: https://www.ziarpiatraneamt.ro/conspirationisti-nu-sunt-chiar-sefii-pandemiei-din-sua-video-halucinant

Fragmente din cele mai recente declarații ale șefilor pandemiei din SUA au fost difuzate de jurnalistul Răzvan Dumitrescu în emisiunea sa, Subiectiv, dar și pe pagina sa de socializare.

Afirmațiile halucinante aparțin Dr. Fauci și lui Rochelle Walenski de la CDC, organismul responsabil cu controlul bolilor în SUA și au fost făcute la sfârșitul lunii decembrie 2021.

Pe lângă foarte mulți de „nu știm”, abia acum se recunoaște, oficial, că ținutul oamenilor prin spitale, asimptomatici, cu LUNILE, la începutul pandemiei era din cauză că testele PCR pot fi pozitive chiar și până la 12 săptămâni (3 luni) în cazul persoanelor infectate, chiar dacă acestea s-au vindecat între timp și NU mai transmit boala. Vindecarea nu poate fi certificată nici de testul PCR, nici de testul antigen, ci s-a concluzionat că dacă ești asimptomatic poți merge liber printre oameni, dacă porți mască, iar perioada critică de transmisibilitate este doar în primele 5 zile ale bolii.

Am prezentat cazul unui nemțean ținut aproape 2 luni în spital, la Iași, la începutul pandemiei, din cauza rezultatelor pozitive repetate ale testelor PCR (aproape 20 de teste), deși el se simțea bine și nu avea viața pusă în pericol. Interviul poate fi urmărit aici – click. Experiența acestor pacienți asimptomatici, ținuți cu forța în izolare în spitale din alt județ (pentru că dacă nu se conformau li se făcea dosar penal și riscau adevărata pușcărie), departe de familie timp de săptămâni întregi nu poate fi numită decât profund traumatizantă și inumană.

De asemenea, nu există nicio diferență între vaccinați și nevaccinați în caz de infectare, deoarece pacienții sunt tratați la fel, cu același nivel de risc, iar relevanța testării ca să ieși din izolare este, practic, inexistentă. Mai mult, valul Omicron, spune Dr. Fauci, este format în mare parte din asimptomatici.

Prezentăm mai jos scriptic și video, declarațiile dr. Anthony Fauci și ale lui Rochelle Walenski din SUA, iar dumneavoastră puteți trage singuri concluziile:

Rochelle Walenski, șefa CDC: „Știm cert că rămâi pozitiv cu testele PCR mult timp (după infecție). La întrebarea de ce nu recomandăm un test antigen… Știm că testele PCR nu sunt adecvate, pentru că pot fi fals pozitive chiar și 12 săptămâni, adică 3 luni (după infecție). Nu știm cum se comportă testele antigen privind prezicerea transmiterii către finalul infectării. Știm că sunt bune doar în primele zile ale infecției, dar FDA nu a analizat dacă poți transmite la finalul infecției chiar fiind pozitiv. Nu recomandăm teste antigen.

Am redus perioada de izolare la 5 zile, urmate de 5 zile cu mască. N-am cerut test PCR, pentru că testele pot fi fals pozitive până la 12 săptămâni.

AM ȚINE OAMENII ÎN IZOLARE O PERIOADĂ FOARTE LUNGĂ DACĂ NE-AM BAZA PE PCR.

(..)Mulți întreabă de ce n-am cerut un test la finalul perioadei de 5 zile pentru cei infectați. Știm că testele PCR nu sunt de ajutor pentru că poți fi detectat pozitiv chiar și după 3 luni de la infectare, mult timp după ce nu mai poți transmite infecția. Nu știm dacă testele antigen arată vreo transmisibilitate la finalul infecției.

(…)Ținând cont că vom avea atât de multe cazuri multe asimptomatice sau cu simptome ușoare, oamenii se vor simți bine ca să meargă la serviciu, nu vor accepta să stea acasă ȘI NU VOR STA. DE ASTA AM REDUS PERIOADA DE IZOLARE LA 5 ZILE.”

Anthony Fauci, șef NIAID: „Mulți oameni sunt asimptomatici cu varianta omicron. Societatea este dată peste cap din cauza celor care NU SUNT LĂSAȚI SĂ MUNCEASCĂ PENTRU CĂ SUNT INFECTAȚI. A fost luată decizia ca cei asimptomatici să stea în izolare 5 zile și dacă tot nu au simptome se pot întoarce la activitatea lor dacă poartă mască. CDC a spus că după cele 5 zile NU TREBUIE SĂ FACI TEST ANTIGEN. Motivul este că dacă te uiți la riscul de a transmite infecția de la o persoană infectată, RISCUL EXISTĂ ÎN CELE 5 ZILE. Riscul este foarte, foarte mic de a transmite când ajungi în zilele 6,7,8,9,10. Și testele antigen nu pot prezice dacă transmiți după 5 zile. De asta CDC a spus că  nu trebuie să faci un test PENTRU CĂ RISCUL ESTE FOARTE MIC.

Dacă ești infectat, ești infectat. FIE CĂ EȘTI VACCINAT SAU NEVACCINAT, EȘTI INFECTAT.

Îi tratează pe cei vaccinați CU 2 DOZE LA FEL CA PE CEI CARE NU SUNT VACCINAȚI DELOC.

PCR NU ARATĂ CĂ VIRUSUL E VIU ȘI SE ÎNMULȚEȘTE. Găsește doar rămășițe de virus, acid nucleic. Adică am avut infecția și am eliminat virusul care nu se mai poate înmulți, dar tot pot fi detectat pozitiv de PCR mult timp după ce m-am vindecat și nu mai pot transmite. Chiar dacă te depistează pozitiv și la câteva săptămâni după infecție, nu-ți dă niciu indiciu dacă ești contagios sau nu.

SINGURA CALE PRIN CARE POȚI SPUNE CĂ EȘTI TRANSMISIBIL E SĂ ARĂȚI CĂ AI VIRUS VIU CARE SE ÎNMULȚEȘTE, iar testele PCR NU-ȚI ARATĂ ASTA. Îți arată doar prezența sau absența virusului și VIRUSUL AR PUTEA FI MORT și nu se mai poate transmite.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CDC renunță la testele PCR post-izolare pentru că acestea „pot rămâne pozitive până la 12 săptămâni”

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John said, on ianuarie 6, 2022 at 6:25 pm

    Atenție!

    Apreciază

  2. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 12:24 am

    DECLANSAREA HAOSULUI:
    Democrații vor inunda străzile din SUA cu infractori violenți planificand manifestatii sub steag fals.

    OPERATION CHAOS: Democrats flood America’s streets with violent criminals ahead of planned false flag event – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-01-06-operation-chaos-democrats-flood-americas-streets-with-violent-criminals.htm

    Știm cu toții că George Soros finanțează campaniile politice ale procurorului districtual (DA) în întreaga țară, acest fapt constituind o bătaie de joc la adresa integrității alegerilor locale, instalând în același timp marxiști radicali de stânga în poziții de putere.
    Aceste DA-uri gratiaza cu usuratate infractori violenți pe străzi, refuzând în același timp să urmărească penal criminali de stânga, violatori, incendiatori și alți huligani. În timp ce conservatorii sunt urmăriți penal cu cea mai mare strictete a legii, marxiștii primesc bonus „gratierea din închisori”.

    După cum scrie Susan Duclos de la AllNewsPipeline, „Procurorii dirijati de Soros vor lasa prada infractorilor orașe întregi, acesta fiind de fapt planul lor si pentru restul Americii”.
    Dar de ce? Care este motivația din spatele eliberării infractorilor pe strazi? Răspunsul, desigur, este că Soros și neo marxistii radicali trebuie să provoace haosul de amploare in SUA în anul 2022.

    Ceea ce le dezvăluie planul este modul în care infractori care au fost arestați și acuzați la o primă infracțiune sunt eliberați și li se permite să comită infracțiuni suplimentare, în timp ce poartă bratari de monitorizare la glezne.

    Democrații, dupa cum observati, vor de fapt mai multă violență pe strazi. Totul face parte din planul lor provocare de haosului.

    Manifestatii sub steag fals in care se folosesc ca masa de manevra (actori de criză) infractori controlați de democrați

    Există o șansă de aproape 100% ca manifestatii sub steag fals la scară largă să fie dezlănțuite în SUA înainte de alegerile de la jumătatea mandatului din 2022. Acest lucru este necesar pentru democrați, astfel încât aceștia să poată:

    Perturba sau amâna alegerile de la jumătatea mandatului.

    Acoperi vina pentru politicile economice dezastruoase ale lui Biden.

    Acoperi decesele cauzate de vaccinuri.

    Obțina resetarea financiara dorita și prabusirea cursului dolarului.

    Inventa un nou mod de a da vina pe conservatori, creștini și susținători ai lui Trump pentru haos si esec.

    Pentru a efectua aceste mari manifestatii cu steaguri false, democrații vor convoca infractorii pe care îi conduc, îi vor îmbrăca ca susținători ai lui Trump, îi vor încărca în autobuzele de transport și vor provoca un fel de atentat care va produce un număr mare de decese. Acest plan i-ar putea implica in atacarea unor spitale, a unor clădiri a companiei Big Pharma sau chiar in organizarea unor atacuri asupra clădirii Capitoliului SUA din D.C.

    Intelegem de altfel miza jocului:

    Globaliștii precum Soros sunt maeștri ai manipulării sociale. Ei sunt foarte capabili să deturneze un număr mare de oameni ca să ia măsuri împotriva propriului interes, toate acestea în timp ce Soros va câștiga miliarde din haosul financiar care va urma și din prăbușirea financiara. (Modelul de profit George Soros este de a paria împotriva monedei nationale, apoi de a arunca acea națiune în haos, provocând o colapsul financiar)

    Apreciază

  3. acelas said, on ianuarie 7, 2022 at 12:28 am

    efectul treburilor din justitie

    Apreciază

  4. gheorghe said, on ianuarie 7, 2022 at 1:33 am

    „Cu cât m-am certat mai mult cu ei, cu atât am ajuns să le cunosc mai bine dialectica.

    Mai întâi au contat pe prostia adversarului lor, iar apoi, când nu mai aveau altă cale de ieșire, ei înșiși au făcut pe proștii. Când toate acestea nu mergeau, se prefăceau că nu înțeleg, sau, fiind luați la întrebări, schimbau brusc subiectul, spuneau platitudini pe care, dacă le acceptai, le foloseau imediat ca motiv pentru chestiuni cu totul diferite, și apoi, dacă ai fi continuat, se muiau pretinzând că nu știu exact despre ce vorbești.

    Ori de câte ori încercai să dezbați cu unul dintre acești apostoli, era ca și cum luai în mână o masă vâscoasă, o mucoasă ce se desfăcea în fragmente alunecând printre degete, ca apoi să se adune la loc.

    Dar dacă ai explicat clar unuia dintre acești oameni în public și el n-a avut de ales decât să fie de acord, și dacă ai crezut că ai făcut măcar un pas înainte, uimirea ta îți va fi fost și mai mare a doua zi.

    J__ nu mai avea nici cea mai mică amintire din ziua dinainte, el își relua aceleași vechi prostii de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și, dacă tu fiind ofensat l-ai fi luat la întrebări, se prefăcea surprins; chipurile, nu-și amintea nimic, cu excepția faptului că el ar fi dovedit corectitudinea afirmațiilor sale în ziua precedentă”.
    ….
    „Uneori stăteam acolo fulgerat. Nu știam de ce să fiu mai uimit: sprinteneala limbii sau meștesugul de a minți. Treptat am început să-i urăsc.”

    Apreciază

  5. acelas said, on ianuarie 7, 2022 at 2:12 am

    gretos. Despre cenzura practicata in media de la noi, inclusiv sportiva, aratata de un jurnalist din interior curajos: Dan Udrea. Vrednic este!

    https://r3media.ro/bogdan-cosmescu-avc-omerta-vaccin/

    Apreciază

  6. Aliosa said, on ianuarie 7, 2022 at 4:32 am

    Virusul nu e o vietate, este o substanta!

    Apreciază

  7. Elena said, on ianuarie 7, 2022 at 8:28 am

    15.000 de brățări electronice vor fi cumpărate în 2022. Lucian Bode: Implementarea lor este o provocare
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/15-000-de-bratari-electronice-vor-fi-cumparate-in-2022-lucian-bode-implementarea-lor-este-o-provocare-1794275

    Până la 2.500 de lei amendă pentru cei care poartă mască textilă. Lucian Bode: „E ca și cum n-ar avea una”
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pana-la-2-500-de-lei-amenda-pentru-cei-care-poarta-masca-textila-lucian-bode-e-ca-si-cum-n-ar-avea-una-1794157

    Apreciază

  8. Elena said, on ianuarie 7, 2022 at 8:31 am

    Sindicatul EUROPOL recomandă polițiștilor să refuze să controleze conformitatea măștilor de protecție

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/sindicatul-europol-recomanda-politistilor-sa-refuze-sa-controleze-conformitatea-mastilor-de-protectie-1794221

    …ne așteptăm ca, în curând, guvernanții să îi pună pe polițiști să efectueze teste PCR, să consulte persoane care prezintă simptome, sau de ce nu, să efectueze operații pe creier acolo unde nu există chirurgi. Viitorul ne aparține!”, spun reprezentanții EUROPOL.

    Apreciază

  9. Elena said, on ianuarie 7, 2022 at 8:35 am

    Imagini virale cu ÎPS Teodosie, ținut în brațe de un preot, în caleașcă, la procesiunea de Bobotează

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/imagini-virale-cu-ips-teodosie-tinut-in-brate-de-un-preot-in-caleasca-la-procesiunea-de-boboteaza-1793789

    Apreciază

  10. Elena said, on ianuarie 7, 2022 at 9:15 am

    Suntem un popor predominant creştin ortodox şi credem în proorociri:

    Pr. Iustin Pârvu: „Mucenicia creştinilor va veni de la rasa galbenă ..
    https://cuvantincredinta.ro/pr-iustin-parvu-mucenicia-crestinilor-va-veni-de-la-rasa-galbena/

    Se pare că a început să se adeverească: viruşi, măşti chirurgicale , tehnologie: telefoane, 4 G sau 5 G, Huawei …etc.
    Un medic a încercat să-l convingă pe Părinte că pastilele homeopate sunt bune, Părintele i-a spus că nu poate face această afirmaţie că nu le-a făcut el şi nu ştie ce conţin de fapt.
    La fel păţim şi noi ni se impun nişte vaccinuri, pastile dar mai ales în mod forţat măşti fabricate de alte popoare ce au altă credinţă.

    Apreciază

  11. Elena said, on ianuarie 7, 2022 at 9:21 am

    CNSU e foarte ok să lase restaurantele – unde nu se mănâncă și bea cu mască – cu ocupare de 50% până la incidența de 3 la mie. Dar la incidenţă de 1 la mie se poartă mască pe stradă, în parc, la munte… etc..

    E o vorbă celebră: „Dar cu cianură ați încercat?”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.